icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

snazilkas
5. okt 2011

@saranata presne tak, niekedy tesne po ovulacii som mala dost psychiku v prdelke, velmi som chcela, aby to vyslo a myslela som, ze ked to nevyjde, tak sa hadam aj psychicky zrutim uz, ale potom to preslo a teraz som plna sil do dalsieho cyklu. Teda...ak to nahodou nevyjde este tento mesiac 🙂 A dakujem ti velmi pekne za podporu 🙂

backorka
5. okt 2011

@meatfly24 To vies, doteraz som bola ja ta, ktora odmietala, tak mi to teraz nechava vyzrat 🙂 ale myslim, ze dnes sa posnazime, nenechame si to ujst, ked som sa konecne dockala plodnych dni 🙂 rozmyslali sme aj nad tymto filmom, ale nakoniec sme sa rozhodli pre Blazniva hlupa laska... snad nas to nesklame...
Vies co, ja tento mesiac otehotniem som sa rozhodla, a ked nie, tak ten dalsi uz na 10000%
@snazilkas ahoj, moc moc drzim palce aby uz mrcha neprisla 😉

meatfly24
5. okt 2011

@snazilkas no ved presne preto ze nechcem byt sklamana a ked mam byt tehu tak si to uzijem este 9 mesiacov... 🙂)) inak ja mam tiez take priznaky ako pred mrchou len o dost silnejsie ako normlane,,, s tym ze vcera ma este prsia boleli o sto sest a dnes uz skoro nic... a to u nich neni zvykom...ale ako neprikladam tomu velku vaznost 🙂))dakujem a aj tebe prajem krasne // ako vsetkym snazilkam...🙂 pocuj vydrz do rana... rannny moc je uplne najlepsi... :D

meatfly24
5. okt 2011

@backorka no rozhodne by ste si to nemali nechat ujst...a romantika po filme je uplne super 🙂 presne sme aj my rozmyslali nad tym filmom... tak daj vediet ci sa oplati ...🙂 hahaha ze tento otehotnies... ty si puk :DDDD nie je nic lepsie ako pozitivne myslenie takye ti uprimne velmi drzim palce nech to vyjde a ked nie tak buduci urcite 🙂))

snazilkas
5. okt 2011

@backorka jeeej, tvoje rozhodnutie, ze budes tehu je uzasneeee, presne tak som rozhodnuta aj ja 🙂 Ked nie teraz, tak urcite buduci mesiac 🙂 Musi nam to vyjst, velmi nam drzim palceky 🙂

snazilkas
5. okt 2011

@meatfly24 ja viem, ze ranny moc je najlepsi, ale ja to chcem trosku zatajit pred manzelom a rano vstavame spolu, tak to nezatajim, ak by to vyslo 🙂 Mna len zacalo pobolievat brucho trosku, prsia ma vzdy zvyknu boliet pred mrchou a teraz vobec nic, tak to nechapem. Myslim si, ze je to mrcha, tak skusim aj ten poobedny moc otestovat, mozno budem sklamana z jednej / a potom ak by to nahodou nebol ten spravny moc, tak budem rada, ked nedojdu kramiky 🙂

meatfly24
5. okt 2011

@snazilkas a preco to chces zatajit? 🙂
inak ja by som celkom bola rada keby tak za tyzden dva som zistila ze som tehu... drahy ma narodky tak by som nemusela riesit darcek :DDDD
a ked to nevyjde tak by som chcela zakupit na zlavovekupony.sk vykendovy pobyt v tatrach - sauna virivka, relax....
co myslite baby mohlo by ho to potesit... uz citim ze potrebuje oddychnut a ja s nim 🙂 ci?

meatfly24
5. okt 2011

inak jedna baba ma teraz "potesila" na diskusii Grafy BT pozhliadnuti mohjo grafu... ze skus sa dnes tesnut a ked to bude negativne tak to negativne aj ostane... co si o tom myslite?

abriela
5. okt 2011

@meatfly24 @leann245 @saranata @maminka142 @backorka
Dobre rano kocky. Moja vcerajsia zravost sposobila to, ze dnes mam uz 1DC. Inak tent mesiac teorie o BT na mna vobec nesedi. Ovulku som mi dalo ked mi teplota poklesla a mrcha dosla ked teplota o 0,3°C stupla.
Takze moj cyklus trval len 24dni.

abriela
5. okt 2011

@meatfly24 citam, ze tvoj drahy ma o 2 tyzdne narodky - ktoreho? Lebo oslavujem aj ja, alebo smutim, ze uz mam tolko rokov 🙂

snazilkas
5. okt 2011

@meatfly24 my sa radi doberame troska, takze urcite nechcem, aby sa len tak lahko dozvedel o tom, ze bude tato, bude tam musiet byt nejake divadlo typu: "vies, od rana do vecera si v robote, sme malo spolu, citim sa sama, tak som si nasla niekoho ineho, kto mi bude stat po boku..." a samozrejme, ze si bude mysliet, ze mam niekoho ineho a potom mu ukazem bud foto zo sona alebo test a bude rad. Vzdy si takto robime zo seba srandu trosku 🙂 Aby to bolo trosku pestrejsie 🙂
A co sa tyka vikendu v Tatrach, tak je to super, su krasne, len pokial to nebude vyslovene welnes vikendovy pobyt, tak si over, ci maju volne masaze alebo vas rovno objednaj, lebo my sme boli minule, dostala som vikend v Tatrach od mm na meniny a ked sme tam prisli a chceli sme masaz, tak bolo vsetko obsadene :-/ A ja som bola z toho velmi sklamana, aj ked potom mi to mm vynahradil a spravil mi masaz on 🙂

meatfly24
5. okt 2011

@abriela cca o dva tyzdne... ale ked sa kuknem do kalendara tak o mesaic :DDD ziavne neviem pocitat :D on ma 9teho novembra...29..... a inak jeho teoria je ze kazdy ma tolko rokov na kolko sa citi..a presne to sedi lebo nikto mu od kedy sme spolu netypol viac ako 25 🙂
pocuj a to nemas nejaky kratky ten cyklus? kolko ti vysla LF?

maminka142
5. okt 2011

@saranata aky krasny grafík 😉 Toto je super, ked už je faza čakania 😀 A čo mame všetky s tymi vaječníkmi 😕 Teda u mňa to bolo minuly mesiac, teraz ty a meatfy24 😕 Ozi prosím ťa ked mam podla (internetoveho) Jonaša 5.10 a čas 20.36h., tak myslíš, že dnes večer už bude na to neskoro? Lebo už mi špinenie prechadza už by to aj šlo 😀 Či už je neskoro? To sa rata ako ovula? Lebo pri ovule, teda po ovule je ešte 24 hodín plodnych 😀

meatfly24
5. okt 2011

@snazilkas no jasne ze uz keby som to kupila tak pozistujem co sa vsetko da tam robit, co je v cene a co treba platit... len neviem ci sa mu bude pacit lebo on chce teraz padaky na motorku alebo este jednu suciaskut na motku... ale ako to nech zabudne ze odomna dostane taky anitromanticky darcek :D na narodky sme si darovali rukavice na motorku :D

saranata
5. okt 2011

@maminka142 ked máš internetoveho JOnáša 5.10. tak snažit ste sa mali včera, čas u neho nezohráva rolu, v platenom vypočte nemám hodiny uvedené
to sa neráta ako ovula, lebo to je vypočet podla postavenia hviezd v čase tvojho narodenia, to nemá s cyklom a ovuláciou nič spoločne

saranata
5. okt 2011

@abriela dost krátky cyklus, mávaš taketo?

saranata
5. okt 2011

@backorka určite otehotnieš 🙂 🙂 🙂

backorka
5. okt 2011

@meatfly24 mm ma tiez 29 ale ani zdaleka na to nevyzera, a este ked si zoberie vrtulnik na ovladanie do ruk, no hotove chlapciatko 😀 vikendovy pobyt je super, samozrejme tym nic nepokazis, ak ovsem tvoj drahy nie je zrovna odporca wellnessov 🙂 ja dnes budem este testovat ovulu, ci je ciarka silnejsia, na teste pisu ze ak je rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna, tak ovula bude do 24 hodin, co sice nesedi s teplotou, ale kto vie aka bude teplota zajtra... dnes tam nejakych hosikov sikovnych musime este prepasovat 😀 😀 😀
@snazilkas hii no pekne divadielko mas nachystane, to sa mi paci 🙂
@abriela nooo tak dalsia ovula by ti mohla vyjst na vikend, nie?

abriela
5. okt 2011

@meatfly24 moj cyklus je uz roky od 24 do 27 dni. Ked mrcha nepride v 28 DC, tak uz som urcite tehu 😀 . Ovulku mavam v 11DC a LF je potom tiez v poriadku. Teraz to bolo 11O, 13LF.
Vyhoda. Mam mrchu viackrat do roka ako vacsina zien, viackrat ovulujem, cize mam vacsiu sancu byt tehu 😀
Mas doma skorpionika, tak ako aj ja.

backorka
5. okt 2011

@meatfly24 ze rukavice na motorku... po tom strasne tuzi mm, teda po motorke a vsetko s tym spojene, moj nazor je, ze nastastie na to nemame peniaze 😀

saranata
5. okt 2011

@backorka no tak moj muž má po 42 rokov a vrtulníky na ovladanie a autíčka , to je jeho takže ber to tak že ho to neprejde 😀 😀 😀
určite sa snaž , testy ja pre toto neuznávam , vajíčko ked sa uvolní tak ide teplota hore , čiže ak ti stupli teploty vajíčko je uvolnene takže ovula prebieha tých 12-24 hodín

saranata
5. okt 2011

@abriela to teda hej to máš viac ovul takže viac šancí, 🙂

backorka
5. okt 2011

@saranata to je supeeeeer... dnes mu to nedarujem! 😀 tak vrtulniky a auticka mi nevadia, ale ozajstna motorka by mi vadila velmi...

saranata
5. okt 2011

@backorka tak ty budeš dnes dračica 😀 😀 😀 😀 určite sa dnes podarí, citim to v kostiach 🙂 🙂 🙂

abriela
5. okt 2011

@backorka presne tak a bude uspesny zaber, kedze sa drahy vrati domov po 2 tyzdnoch zo sluzobky. Smejeme sa, ze ho pockam uz pred Košicami a rozdami si to hned v aute 😀 .
@meatfly24 vek je len cislo. Viem to. Tiez mi nik nehada taky vek, ako mam. Ale v mojich niekdajších planoch som cakala v takomto veku od zivota viac.
@saranata Ano, mavam taketo cykly. Je to u mna normalne, aj ked za poslednych 5 mesiacov je to najkratsi cyklus, ale najdlsi ma 27dni.

meatfly24
5. okt 2011

@backorka ved presne to je o tom ze poznam aj 22 rocnych chlapov ktory posobia ako stary 50tnici... takze s nasimi drahymi to mame aspon veselsie 🙂 a k tej motorke... ono ja ked som prvykrat videla ze ma motku tak som sa zhrozila.. vzdy som tvrdila ze to su dobrovolni darcovia organov... ale teraz chodime na vylety spolu, a mozem povedat ze je to dakonaly relax.,.. vobec nechodi rychlo, dava obrovsky pozor mne to niekedy az vadi... 🙂 ale mozem povedat ze v partii mame aj takych blaynov ktorym je jedno ze ci maju za sebou priatelku alebo su sami - jednoducho chodia hrozne nebezpecne... no my sme stale posledny... ale aspon nam neujdu srnky jelene zajace a podobne ktore sledujeme ked ideme niekde okolo lesa... a ta priroda je neskutocny uvolnovak 🙂

saranata
5. okt 2011

@abriela presne tak, napr, ja by som už na nejaku 2O tku nechcela íst, a sme zdraví citime sa dobre tak neriešime vek nie?
aj ked je pravda že ten čas letí , to mi skor vadí ako vek

abriela
5. okt 2011

@backorka @saranata My planujeme kupit garaz, lebo drahy chce motorku, windsurfing a ma 44. Minuly rok si kupoval florbalovu hokejku. V obchode sa ho pytali, pre ake velke dieta to chce 😀

meatfly24
5. okt 2011

@abriela no tak to potom je uplne v pohode... sice sa mi zdal kratky ale tak ked je to tak ako si napisala...je to ok ... inak co sa tyka tych planov ... my sme na Zakladke v druhom alebo stvrtom rocniku pislai slohovu uloho ze ako budeme vyzerat o desat rokov... moje slova citujem : som 21 rocna stastne vydata zena v domacnosti, mam uzasne muza ktory vari, upratuje, stara sa o mna a nase dieta. to som mala 11 rokov :DDDDDD tak nic no som 4 roky za zenitom :D

abriela
5. okt 2011

@meatfly24 Pre mna este pred 15 rokmi bolo (mala som 20 rokov) - vydat sa=mat deti=starat sa o chlapa - toto som nechcela 😀 . Planovala som nieco dokazat a deti az po 30tke. Sesterka mala prve dieta v 35 a hladela som na nu, aka je stara 😀 .