V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@leann245 som z toho trosku zmatena, lebo na jednej strane ma laka pit ju az do ms, lebo ju mavam velmi bolestivu a na druhej strane by som nechcela uhniezdenie negativne ovplyvnit...
@summer_103 dakujem za vyklad. Ja pijem vela caju, hlavne bylinkove, takze aj alchemilku po ovulke. Nic asi netreba prehanat, pretoze vsetky bylinky maju svoje + ale aj - ked sa caj z nich pije casto.
@backorka ovu test som nazivo este ani nevidela 🙂 . Doma snazilkujete, takze, ak mas mas tento mesiac // tak sa im urcite nevyhnes. Tak ako ked su nejake kocky znasilnene a hned su tehu. Ale ak to tak nieje, tento mesiac nieje urceny pre teba, mozes robit testy a snazit sa - nevyjde to.
@summer_103 podla mna ked si das salku nic sa nestane.
Ja som minuly rok, mozno mesiac pred otehotnenim hovorila svojmu chlapovi, pockajme este, chcem si ta uzit a prislo to - //.
Teraz, ak to v oktobri nevyjde, alebo skor do konca roka - budem malinko sklamana.
@backorka
@abriela Ty si taka pragmaticka, nic pre fnaticke snazilky 😀 ale inak som v pohode, beriem to pozitivne, nam ked sa tento mesiac nepodari tak ten dalsi mozme zamiesit na levicatko, co by sme moc chceli 🙂 Inak neviem ako sa mi bude dnes cvicit, lebo tie vajecniky ma bolia stale viac a viac...
Babyyyyyy ja mam na tom rannom teste co som nepozrela DUCHAAAAAAAAAAAAA... pomoc ja som si len tak zmerala teplotu ze ked je mega nizka tak ze kramy - kuknem na test a tam slabunky duch co mam robit??????????????? Ja nechcem kramy uz teraz nieee na takeho dusika som cakal
@meatfly24 no hod sem foto, ale celý den ked je tam test položený tak vysledok nemusí byt smerodatný
vysledok sa odčítava max do 10 minut po urobení testu, potom sa nezaručuje vysledok, chod do lekárne a rychlo si urob napr ten mammatest 10 a čakaj 10 min a potom odčítaj vysledok, inak by som nebrala ducha do uvahy, aby si nebola sklamaná
ale držím palce aby tam bol 🙂
@meatfly24 ved hej, kludne testni aj dnes, ak máš test, ale je to tak može to ukazovat ducha a nemusí to byt tehu, test je neplatný po takej dobe,a už vela báb písalo že potom boli sklamane tak skus radšej testovat a bud pri tom , odsleduj si ten test a ak tam bude duch tak si naša prvá septembrová tehulka 😉
@meatfly24 tak na toto som cakalaaaaa... nechcem ti este gratulovat, teda co trepem, jasne ze chcem 😀 prosim ta otestuj sa rano a kukni sa po troch minutach, jasne? Ja som tiez este nemala nikdy ducha, aj ked som na test kukla po pol dni, podla mna ten tvoj nieco znamena! Ja budem mat tiez o 2 tyzdne, tieto moje dnesne bolesti vajecnikov musia k niecomu viest 😀
@meatfly24 silnoooo drzim palce 🙂 nech sa to tu rozbehne. Idem a rano podaj hlasenie o dvoch krasnych tucnych // 😀
@meatfly24 Dobre ránko tak ako vyšiel test??? nenapínaj nás, nech možme gratulovat 🙂
@abriela
@backorka
@lenka112
@ivanka12
@maminka142
@darinkazv
@leann245
čaute žienky, dobre ránko sa praje, ako ? myslím že posledný krásny den pred nami podla predpovedí 😒, ale hlavne že máme ovulky 😀 😀 😀 😀
u nás takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata
@abriela
@summer_103
@meatfly24
Dobre ranko zienky... tak ako? Meatfly co testik???
Ja mam dnes pre vas tri spravy:
1. teplota mi zase klesla, cize graf mi ovulaciu nepotvrdi, ale dufam, ze tie vcerajsie bolesti znamenali ovulu
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
2. Film Blazniva hlupa laska bol fakt super, zabavny, mily, jeden herec sice s ucesom ako Honzik Prijmesmojiruzi ale straaaaasne pekny 😀 takze urcite odporucam 😉
3. Baby nezbite ma, ale ja som najvacsia krava na svete! Jasne ze mm vadi ked vie kedy ovulujem a ze planujeme sex, aj ked tvrdil ze mu to nevadi a ja som mu to verila! Ale vadi mu to viac ako sme si mysleli, proste nezvlada ten tlak, ze teraz sa "musime" milovat... nechape ze to nejde len tak, ze uz nie som tehotna... tak som mu musela vysvetlit, ze to mame ako u psov, fena tiez moze "otehotniet" len v urcity cas a mimo toho nie, a je to prirodzene... ach ani neviete ako si nadavam za to, ze som nas dostala do takejto situacie... snazenicko vcera bolo, ale az ked sme sa obaja vynervacili a ja aj vyrevala... bolo to krasne ako vdzy, od zadu 😉
Viete co, ak teraz zistim ze ovulaciu mam dnes, alebo zajtra, tak serem na vsetko, a hlavne dalsi mesiac to musi vyzerat uplne inak ☹
@backorka ahoj moja ten pokles nič neznamená , ovulu si mala a potvrdí ti ju zajtra alebo pozajtra aj graf
a čo sa týka muža , viem že si hovorila že mu to nevadí ale som ti písala že na nich to vytvára taký vnutorný tlak a postupne to začne vadit každemu , chlap toto nechce počuvat , pre neho je sex to čo bol sex doteraz kdežto pre ženu je to vidina isneminácie do istej miery, takže oni to vnímaju inak...
z vlastnej skusenosti ti poviem prestan o tom hovorit uplne, a proste ked máš ovulu ho zved a hotovo, a bude tio lepšie
aj ked už nebudeš musiet lebo budeš tehu a hotovo 😀 😀 😀
Tak baby, mne teda vysiel vcera negativny test ☹ Som smutna, ale pockam na mrchu a zacnem pekne novy cyklus. Kupim si uz aj nejake vitaminy. Co odporucate? Femibion 800 a alchemilkovy caj? Nemam s tym skusenosti :-/
@saranata Presne, musim o tom prestat hovorit, aj ked samozrejme dufam, ze sa zadarilo, ale na to si musim pockat... ved aj mm sa ma uz rano v aute pytal ze ci som uz tehotna, odpovedala som, ze nie, este ma bude musiet vecer pomilovat, hahahaha... ale potom som mu nakazala, nech sa ma 2 tyzdne nepyta... ach, keby to tak vyslo, ja uz toho nechcem zazivat...
Ty ides zatial pekne s teplotkou, len tak dalej 😉
@snazilkas ahoj, nezufaj este, kym nemas mrchu, tak je stale nadej, a kedy ti ma prist?

@leann245 hej hej, ja viem, len som chcela pekne dve ciarky, len tak pre potesenie 😀
@meatfly24 ano, pijem tu v robote dost, mam ten moc urcite zriedeny, skusim teda vecer doma, lebo vlastne tu uz dalsi test nemam 🙂
@summer_103 ja som tiez pila alchemilku, ale ked sa mi minula, tak som si dalsie balenie nedokupila...