V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@meatfly24 ano, normalna posadnuta zenska, ale ja uz sa polepsim 😉 noooo ja nechcem prehanat, ale vsetko co pises sedi jednine na tehu, a ta teplota, ani nehovorim, ale dobre si urobila, ze budes testovat az zajtra, moc moc drzim palceky, urcite tam bude druha ciarka, ved uz si 15DPO... pekne to tu rozbehnes tento mesiac a my ta budeme s radostou nasledovat 🙂
@backorka Ahojkaj, graf maš pekny a ovula asi bola nie? Teda ja neviem, ked tie ovu testíky boli take slabšie, ale ved to môže byť nie? Nie každy musí mať take silne 😕 U každeho to môže byť, asi inak 😅 Ešte to pokutrem na nete 😀 No ty uplne pripomínaš mňa v tomto 😅 Už minuly mesiac som mm povedala, že neboj na buduci mesiac, ani nebudeš vedieť, kedy budem mať ovulu 😀 A on mi na to povedal len HA HA HA, ako keby som ťa nepoznal 😠 Tak som si povedala, že už budem ticho, čo sa týka ovulacie a prípravy na sex 😅 Lenže samozrejme som to nevydržala 😠 Som síce ešte len 6 DC (tento mesiac mi to super vychádza, aky je datum, tak taky mam DC 😀 ) a včera (ešte pred milovaním) som mu povedala môj plan milovania 😅 Že dnes len tak a naostro začíname už od 8 DC až do nejakeho 20 DC 😀 Ach, mala si vidieť ten pohľad 😀 😀 😀 Ono je to ťažke na to nemyslieť, ked tak velmi chceme babätko 😅 Ale zasa mu to nepovedať som mohla vydržať 😀
@meatfly24 a ty ako? Už fotíš testík? 😉 Inak baby
@abriela
@ivanka12
@saranata prajem vam krasny slnečny dník, už asi fakt posledny slnečny 🙄 Ale riadne si ho užite 😀 Dnes som objednana ku kaderničke a večer mame doma taku malinku rodinnu oslavu, tak už sa tešíííííííííííííííííííím 😀 Tak dnes tu budem asi až niekedy večer, tak sa mi majkajte krasne a ešte raz krásny dníček 😉
@maminka142 no dnes je ten posledný teplučký den, má byt až 27 stupnov, a zajtra že brrrrr
my máme dnes meninky tak máme tiež malinku oslavu , idem robit koláčik a budeme oslavovat meninky nášho chrobáčika 🙂
Ahojte babenky...tak ja by som sa rada pridala medzi Vas... pravdepodobne to tento mesiac vyslo...vcera a dnes som si robila styri testy a vsetky ukazuju krasne //... nemozem tomu uverit...som stastna prestastna a zaroven sa nesmierne bojim...
@snazilkas jasne, mozes pit aj ten, ale su dva druhy a neviem presne ze ktory je pred a ktory po ovule... skus vypatrat na gugli 😉
@maminka142 ach no ved toto, co s nami ked sme take ukecane... a k tomu mm je este aj hrozne zvedavy a na vsetko sa pyta, no tak nepovedz mu 😀 tak ja dufam ze ovula bola, vcera ma tak silno boleli vajecniky, ze tak asi este nikdy... normalne som si vo fitku musela robit pauzy a predychavat... test uz asi silnejsi nebude, dnes doma odfotim vcerajsi a predvcerajsi ci uvidite rozdiel... teplota mohla byt aj lepsia, ale tak ja si pockam na tie vysoke teploty 😀 aj tebe krasny dnik, nech ma kadernicka sikovne ruky a peknu oslavu prajem... co oslavujete?
ahojte babule, tak my sme mali včera poradňu. drobček je v poriadku, meria 53mm, sme 12tt+3, NT máme 0,7, TP 15.04.2012 🙂 a 16.04.2012 máme výročie, tak by to mohlo vyjsť 🙂 obrázok nemáme, lebo sestrička ma prehovorila, že mám prísť trochu neskôr, v nejakom 15-16tt, že to bude lepšie vidno. 🙂 že nemusím mať ani od dr. výmenný lístok. len dr. bol teraz taký divný. ani mi bábo neukázal na monitore, nič mi nepovedal, len sestričke diktoval a potom dovidenia. tak si ešte 3tt počkám a budeme mať obrázok. len už pôjdem v iný deň, keď tam je normálny dr. 😀
len ja musím ísť na endokrinologiu, lebo mám nízku hodnotu THS. ešte v júli som mala 2,86 a teraz mi vyšlo 0,47. tak ma dr. radšej tam poslala, že predsa len v tehu to nebudeme podceňovať. tak som zvedavá, na kedy ma objednajú 😝
@saranata Juj, aj my mame tiež meninky, našeho drobčeka 😀 Už sa tak teším, ked jej dam "spievankovsky" daždnik, zo spievankova 😀 A krtkov ruksak a ine veci 😀 Ale hlavne tieto dve stale spomína 😀 Už sa neviem dočkať, kedy jej to dame 😀 Tiež idem robiť kolačik a slavnostnu večeru 😀 Ake je to najkrajšie, ked maju sviatok naše detičky však? Ok, ja už letím a prajem vam krasnu oslavu a malinkej všeeeeeeeeeetko len to naj a hlavne vela zdravíčka a šťastíčka, samozrejme, aj lásky, ale tej ma pri takých skvelych rodičoch dostatok 😉
@backorka no ved to, že sme take ukecane je najhoršie 😕 No ale nepovedz mu to, ked je zvedavy aj ten mm 😀 Ale neboj na buduci mesiac budeme zahadnejšie 😀 Teda čo to trepem, na buduci mesiac už nebude treba 😀 Už budeme tehulky 😀 😀 😀 No ved aj ja si myslím, že nema každy "ukážkove" ovu testíky a radšej nečakať, ani pri slabších vysledkoch, lebo na koniec by sme to prešvihli 🙄 Tak ja sa budem tiež tym riadiť 😉 No to dufam, že ma kadernička nedokatuje, lebo ma ide aj strihať 😀 A oslavujeme meninky našej milovanej dcerenky 😀 Utekam ja už 😀 Krasny dníček 😉
saranata @backorka @meatfly24 @summer_103 @maminka142 @leann245 Prajem prijemny den, a veru posledny teplejsi.
@backorka Film- muzi v nadeji. Videla si. Tiez tam zenska o vsetkom informovala a snazilkovanie sa nedarilo. Zvolila si spravnejsi pristup, snad vydrzi 😀 .
@meatfly24 ake si znamenie?
caute kocky 😉 ja dnes takto... http://www.fertilityfriend.com/home/358820
@maminka142 podobne prajem aj tvojej krásne meninky a vela zdravíčka a stastia 🙂
ja som jej kupila tiež krtka ale takého plyšáčika , ona to má velmi rada, tak sa teším tiež 😀
@abriela tipple sa robia v 16tt. že? ja idem zas do poradne 26.10., to budem v 15tt+3, čiže 16.tt. 3D utz len ak mi dr. napíše žiadanku, lebo u nás to robia len v nemocke a dá sa tam objednať až na nejaký 22-24tt. v priemere 🙂 neviem ale, ako na to nahovorím muža, lebo to stojí 35eur. ale veľmi chcem 3D 🙂 uvidím, čo mi za štítku povedia na tej endo. dúfam, že ma nebudú ďalšími talbetkami napchávať, bo.... 😝
@darinkazv Ja som bla na prve vysetrenia 12-15tt, potom okolo 20tt. Pamatam si to, lebo v 15tt som bola uz na odber plodovej vody.
3D je uzasne, uplne nieco ine ako normalny UTZ a lekar tam vidi ovela viac. Vidis babetko, vidis uz crty tvare. Videli sme uz na koho sa podoba, ale mozno len preto, ze partner ma plne pery a mala mala tiez 😀 .
Mne znizene hodnoty stitky nabehli az okolo 19tt a tabletky mi lekar nepredpisal.
@abriela no, tak som zvedavá. tak určite mi to bude robiť v najbližšej poradni, keďže to už bude 16tt. 🙂 ja 3D chcem hlavne kvôli dcérke, nech to riadne vidí, lebo jej to je také divné z toho normálneho sona 😀 a aj dvd nám tam dajú. a hádam aj pohlavie bude už vidno. predsa len 3D. resp. u nás 4D. len neviem, aký je medzi tým rozdiel 3D/4D 🙂

dobre ranko zienky... takze test som si nerobila... podla mna nema zmysel kedze hcg stupa obden ...tak ja radsej vydrzim ved ked mam byt tehu ta nou budem ci si test spravim alebo nie...a poviem pravdu zacala som od istej doby testy nenavidiet... hlavne tu jednu carku... 🙂 fotku zachvilu stiahnem z toho mojho pidi dusika v zivote... vobec tomu neverim aj ked som vdacna za takeho mini pidi dusika, lebo je prvy, v krasny a je moj 🙂 ci bude silniet alebo nie tak to co prezivam je uplne ze mega wau 🙂 no inak moj graf a teplota vyzeraju asi takto http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4 ... a po mrche ani chyru ani slychu... len s tym rozdielom ze ju citim ako keby uz prebiehala ... normalne ma tak boli ze ako keby mrcha uz bola len bez krvy... take zvlastne pocity vselijake.. 🙂 ale nepripisujem ziadnym pseudo priznakom nejaky vmega vyznam nechcem byt sklamana... len je tu jedna vec... chodim curat asi kazdych 10 minut a to vobec neprehanam.. takze asi taak...
ako sa inak mate co budete dnes robit ?
@backorka diky za recenziu filmu... a inak som nepochopil ze preco mas byt krava....??? ako pozri sa jasne nemala by si nanho tlacit... uz nas je to to iste ked nieco tlacim tak to urcite nespravi necham to tak a on to spravi uplne krasne 🙂 nech hovorim o com kolvek... takze pohoda klidek on bude sam prosit ..a hej pocula som ze zeny ked ovuluju tak chlapom krajsie vonaju a oni ze to vycitia... presne ako u pskov ako si spominala 🙂 takze ziadne tlaky nechaj to tak a pride to samo ... ale to ze si mu nieco hovorila by som si vobec nevycitala... jednoducho si to citila tak ze mu to musis povedat... a mozno ta to aj niekam posunulo...takze ja by som si do krav nenadavala lebo si uplne normalna klasicka zenska 🙂