icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
6. okt 2011

@backorka ďakujem. a ty ako? s tými dupkami spod vankúša to teda nemalo chybu. som sa dobre zasmiala 😀

lulu1988
6. okt 2011

@snazilkas dakujem ti velmi pekne...dufam ze vsetko je ako ma byt...teraz dlhe cakanie kym sa dockam potvrdenia u lekara.... a ty si ako na tom?

lucica
6. okt 2011

@backorka No zatial este stale nic 🙂 32.DC

lulu1988
6. okt 2011

@backorka neboj sa to je len docasne ze ste snazilky...zachvilu sa budeme spolu tesit z krasneho tehu....a ja tiez este nechcem nic zakrinknut pokial to lekar nepotvrdi...ale styri testy ukazali krasne // tak hadam to nieje blud...

snazilkas
6. okt 2011

@lulu1988 ja ocakavam mrchu akurat a hor sa do dalsieho cyklu 🙂 Ale verim, ze aj ja raz objavim tie dve // na teste 🙂 A neboj sa, vsetko bude dobre, styri testy by sa nemylili, doky ti to potvrdi. Kedy ides k dokymu? Daj vediet potom ako si dopadla 🙂

backorka
6. okt 2011

@lulu1988 jasne, ze to nie je blud, si tehula 🙂
@darinkazv hej hej, bol to paradny film, ale aj trochu smutny... ale pointa ze manzelstvo nemoze byt stastne bez nevery sa mi moc nepacila!
@lucica juuu supeeeerrr,,, kedy budes testovat? ja som mala vcera ovulu...

darinkazv
6. okt 2011

@backorka no, to je teda fakt pekná sprostosť. len chlap môže také niečo vymyslieť a vypustiť z úst 🙄

lucica
6. okt 2011

@backorka ies co vcera som neodolala a testla som ale nie rano. Test bol ale negativny. Buď ešte ta mrcha pride, alebo len bola velmi nizka koncentracia hcg na obed ☹

lulu1988
6. okt 2011

@snazilkas neboj sa dockas sa...my sme sa snazili minuly rok presne takto od septembra do januara februara...potom som to vzdala...a teraz by ma ani vo sne nenapadlo ze na prvy krat...ja tmu stale neverim-...aj ked styri testy ukazali // a krasne silne tak aj tak sa bojim..na nete som nasla kadeco ze testy boli falosne alebo ze to moze byt aj z cysty...tak ale hadam tie priznaky si nenamyslam...som riadne na hlavu asi uz...🙂) a k doktorovvi no neviem este...asi o dva tyzdne nech uz je nieco vidiet...alebo z krvi mi to vie podvrdit aj v podstate hned nie??

janie80
6. okt 2011

@abriela to ja mam tak bezne... tak sa ani nevzrusujem... 😅
@backorka mozno... uvidime, ako sa to bude spravat zajtra... 😔

lulu1988
6. okt 2011

@backorka no tak to dufam...ako to zvlastne znie..ze tehula...:D nezvyk noooo---a to som teraz v septembri dostala druheho psika na narodky...moja mama sa zo mna asi zblazni :DDD ja vam dievcence tiez straaasne drzim prsteky....zvladneme to vsetky!!!

snazilkas
6. okt 2011

@lulu1988 urcite ti to vie potvrdit z krvi hned. A mozno uz aj nieco uvidi, len srdiecko este nemusi bit :-/ Chod skor, budes sa dva tyzdne trapit, ci je to ok, ci nie, takto to budes vediet a budes sa moct v klude tesit.
My sa snazime 2,5 roka, ale stale verim, ze to vyjde. A kazdy mesiac s malou dusickou NEocakavam mrchu a ta mrcha aj ta pride 🙂

meatfly24
6. okt 2011

dievcata tak ku je mini dusik🙂 no premna je maxi duch :D

lucica
6. okt 2011

@darinkazv Ahoj, ty si tu taka najskusenejsia asi, tak sa spytam teba. Teda zatial mi meska iba 2 dni, takže ani ňeverim tomu, ze som tehotna, aby som sa zbytocne nesklamala. Ale cosi na mna leze, akby som aj nahdou bola, mozem si dat panadol, lebo ma dost boli hlava a cele telo.

backorka
6. okt 2011

@meatfly24 vies co, podla mna nie je az tak mini... videla som aj slabsie a bolo to tehu... zajtra uz bude silnejsiiii... a hlavne, to je vyschnuty test, takze po ocikani bol urcite o dost silnejsi, si tehulaaaaaaa!!!!! 😀 😀 😀

snazilkas
6. okt 2011

@meatfly24 supeeeeer, tesim sa s tebou a som zvedava, aky silny bude zajtra 🙂

summer_103
6. okt 2011

@meatfly24 dobre ranko, je krasnyyyyyyyyyyy drzim palceky aby bola zajtra krasna silna //
Ja mam dnes toho vela v praci, tak tu asi moc nebudem, ale musela som prist nakuknut ako si na tom 🙂

adka_pajerska
6. okt 2011

AJ ja chcem byt maminkou v 2012 :(

lucica
6. okt 2011

@meatfly24 Ahoj, kolko ti meska mrcha?

meatfly24
6. okt 2011

@lucica no to praveze neviem.. asle predpokladam ze dva tri dni mozno... alen nemam na vlas pravidelne cykly takze tazko povedat... mala som cyklus 27 dnovy ale mala som aj 35 dnovy... teraz som 30DC a 15 DPO

meatfly24
6. okt 2011

@backorka myslis? lebo je sice mini ale je tak sirooooooooky 🙂))) a hlavne prvy v zivote... co si meriam uz rok minimalne.. 🙂 juj normalne sa bojim rano testnut ... 🙂

abriela
6. okt 2011

@darinkazv aky je tam rozdiel to neviem,a le pohlad je krasny. Drzim vam palce, nech ste v poriadku.
@meatfly24 Ja nechapem zeny kt. sa testuju na vaickrat (@lulu1988) ked je tam ciarka tak je. U teba je to malinko ine, kedze si si to nepozrela hned. A tesiim sa s tebou 🙂 . Ja som mala presne take slabucke // , ked som bola tehu v 26DC. Dalsi den som zasla na odber krvi a mala som to potvrdene. K lekarovi ma vtedy objednali az asi okolo 8tt.

saranata
6. okt 2011

@abriela idem robit cheesecake,naši to miluju všetci,
@darinkazv rozdiel len v tom že 4D je reálny čas prenosu na obraz, čiže je to to isté ako 3D len pri nom je obraz posunutý, pri 4D vidiš reálny pohyb dietatka v čase akom sa hýbe a pri 3D je tam mierny posun sposobneý tým prenosom , takže kvalitnejšie usg už maju 4D
a je to zážitok ja mám aj dvd aj fotky

saranata
6. okt 2011

@meatfly24 takže taká tichá gratulácia zatial ale vidím to optimisticky 🙂 🙂 🙂
bude babatkoooooo dalšie

ja som si teraz vonku kamoškinho syna 2 mesačneho vymačkala tak som spokojná 😀 😀 😀 😀

darinkazv
6. okt 2011

@lucica ahojky, si ma pobavila, že najskúsenejšia 😀 to skôr saranata je 🙂 ale čo sa týka panadolu, ak by si mala podozrenie, že si, neber. ja som mala pred časom hroznú migrénu a v lekárni mi povedala, že v prvom trimestri ani paralen nesmiem. proste nič. že v akútnych, fakt akútnych prípadoch ibalgin, ale ani to neodporúčajú. ale že to je najmenšie zlo. 😉

saranata
6. okt 2011

@lucica možeš si dat paralen, panadol nie

saranata
6. okt 2011

@darinkazv paralen je jedine čo možeš v prípade nudze, práve naopak ibalgin sa nesmie určite
ja som mala od lekára predpísaný brufen 400 ked som bola tehu a bola som chorá
ale odporučal mi paralen , najmenšie zlo

inak najlepšie su paracetamolum , neviem či sa to dá ešte dostat, v každom pírpade najlepšie je byt bez liekov

abriela
6. okt 2011

@lucica prepac sa sa miesam do diskusie. Mne v lekarni dali acylpirin. Moze sa brat do konca 2 trimestra. Cize ak si tehu, nemal by uskodit.
@saranata to som este ani nejedla 🙂

saranata
6. okt 2011

@abriela toje normálny tvarohový koláč s takým keksovým cestom okolo mnaaaam

inak acylpirin počujem prvý razk, viem že nepredstavuje vačšie riziko v prvých dvoch trimestroch ale v poslednom sa vobec nesmie dat,ja sa tomuto lieku vyhýbam aj ked nie som tehu

darinkazv
6. okt 2011

@saranata neviem, na koho sa má už človek spoľahnúť, keď tvoj lekár povedal toto a v lekárni mi práve opak povedala. ja som si nedala nakoniec radšej nič a doma som si ľahla a pospala, tak bolo o niečo lepšie. do rána to prešlo 😉