icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
6. okt 2011

@b.bardyova ahoj, a minuly cyklus si mala kolkodnovy? ovu na 10ty den je velmi skoro... ja mam zase opacny problem, ovu som mala 20 DC 😒 daj vediet co ti povie doktor zajtra...

maminka142
6. okt 2011

@b.bardyova ahojkaj , ja to mam tiež stale všelijake 😖 Nikdy neviem, kedy mam ovulu a stale sa mi to len posuva 😖 Ale snad sa nam podarí aj napriek tomu otehu 😉 Daj potom vedieť, ako si dopadla u doktora, ale neboj všetko bude ok 😉

backorka
6. okt 2011

@lucica To by som aj ja rada vedela, ze preco... beriem sarapis soju druhy mesiac, ta by mi mala skratit cyklus, co zatial nezabralo, ale zato mam z nej ovela vyraznejsie ovu priznaky...

maminka142
6. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela Ahojte dievčatá 🙂 Tak aky ste mali dnes dník? My super, pekna oslava a dokonca aj kadernička mi urobila dobre vlasy (čo sa jej nie vždy podarí ). Takže pekny dník za nami, akurat ten večer ☹ Baby ja akosy prestavam zvladať "obdobie vzdoru" 😖 Už som tolko knižiek naštudovala a aj viem, že ked je moc zle, tak si netreba všímať dieťa, lebo ked ma vidí sa rozčulovať, tak je ešte horšie... Ked sa jedna o hocičo, tak to zvladam... Snažim sa ju zabaviť, aby myslela na niečo ine a popri tom ju obliekam(ked sa nechce obliecť...) Proste cez deň to je ok... Ale vždy večer, ked ma ísť spať, to je katastrofa... Ako nahle ma prisť čas spanku, to je hrôza 🙄 V tomto prípade fakt neviem, ako dalej a naozaj nič nepomaha 🙄 Už začína byť pravidlom, že popri jej kopaniu a hnevu ju nasilu obliekame do pyžama (teda stalo sa to dnes už tretí krát )... A to tak, že mm jej musí držať ruky, aby som ju vôbec nejako obliekla... Potom sa ešte vyreve a až potom zaspí ☹ Už som bola z nej v takom strese, že som ešte aj mm nadala a samozrejme bez príčiny... Len sa ma opytal, že či ju ma on uložiť a ja som mu ešte nadala 🙄 Snažím sa k tomu staviať zodpovedne a aj viem, že deti v tomto veku sa stavaju samostatnymi a treba ich v tom podporovať a aj povzbudzovať.. Toto všetko viem a naozaj, cez deň to zvladam, ale večere su naozaj ťažke 😖

saranata
6. okt 2011

@maminka142 ahoj tak my sme mali tiež peknu oslavu , a užili sme si nadlho to počasie dnešne lebo od zajtra zimáááááá...bleee

a nedávaš ju skoro spat? že by si ju nechala ešte pohrat a potom ked bude aj viac unavená a taká utlmená tak až potom ju dat spinkat,....nepomohlo by to? určite je treba si nevšímat ked je proti čomukolvek ale zase dieta musí mat hranice a kopanie pri obliekaní pyžama je asi normálne v tomto veku ale musí vediet že to nesmie, no nič len pevne nervy ti možem zaželat
a také že nezvládam svoje dieta pozná každá matka, to prejde ,len treba vydržat , uvidíš že zistíš čo na nu platí a bude to lepšie 🙂

maminka142
6. okt 2011

@saranata Ďakujem si zlatá, strašne som už bola zúfala a potrebovala som sa vyrozprávať a strašne som čakala na tvoj nazor, lebo maš najväčšie skusenosti 🙂 Práveže nie, nedávam ju skoro spať, ja už som skúšala, asi všetko 🙄 Ona by normalne dokázala, radšej zaspať po sediačky, akoby si mala obliecť pyžamko a ísť spať... Už začína, aj protestovať na kúpanie (na ktoré sa vždy predtým tešila), lebo vie, že po kupani nasleduje spánok, tak už sa radšej nechce ani kupať 😖 Čítala som, že deti bývaju takéto aj, keď su príliž, už unavene, ale ona nie je príliž unavená a ani ju nedávam skoro... Je to naozaj ťažke, predtým ak na niečo protestovala, tak som jej niečo slubila ( čo som vždy dodržala, za to že bola dobra) a to aj pomohlo. Teraz už som skusila, asi všetko a nepomáha nič. Už začínam byť aj ja celý deň nervozna, že ako to tento večer zasa zvládneme 😅 Ale, ako si napísala, snaď časom na niečo prídem, čo na ňu platí 😀 Ešte raz ti ďakujem, za povzbudenie, veľmi mi to pomohlo 😉

backorka
7. okt 2011

@maminka142 Dobre ranko, ja som mala vcera klidek, po robotke domov, pozehlila som a potom som si pustila Ano, sefe a potom s mm starsie panelaky... piekli sme si gastany, co som kupila v terne, ale hnusnejsie som este nejedla, fakt! dobry bol asi kazdy piaty, vsetky ostatne hnile! a ze 5€ za kilo, debili...
A co keby si jeden vecer spravila pokus, ze ju proste nechas tak, nech si robi co chce, nech sa hra kym nezaspi, mozno sama zisti, ze ist spat je lepsi napad... hmm? alebo to, ze ta to zrazu nebude zaujimat, ze si ju nebudes vsimat, tak sa zacuduje a mozno sama pride za tebou s pyzamkom, co myslis?
@saranata tak ako tvoja teplotka, drzi sa? nejake pocity? ja som stupla, tak snad uz to pojde tymto smerom 😉
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

meatfly24
7. okt 2011

dobre ranko dievcata .... takze asi tu moju permanentku na tento tyzden beriem lebo ciarka silnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 uz sa zacinam tesit ... nic krajsie ako tie dve ciarky som nevidela.. este to neni uplne ze rovnake ale teda dufam ze necakam dvojicky :DDD
moj graf na dnes vyzera takto uz aj so zazancinymi krasnymi zelenymi pluskami 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
jujj ani tomu vlastne stale neverim, este to nevie ani drahy, ani neviem ako mu to originalne mam povedat 🙂)) dnes mamasi ulohu...
a co vy? ako dneska? ake su vase poovulacne pocity???
kto ma bude nasledovat ? 🙂

saranata
7. okt 2011

@backorka dobre ranko, zase som nevyspaná, jááááj nech tie zuby už vylezu ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
zatial normal, picha ma v pravom vaječníku , aj včera aj dnes tak to je asi všetko inak nič, musíme čakat, a netestujem skor ako nebude niečo inak, určite spoznám či som ale nie som tehu
ty určite už pojdeš len hore 🙂 🙂 🙂
@meatfly24 tak dnes hlasnejšia gratulácia 😀 😀 nádherný graf 😉 😉
a aj keby boli trojičky tak sa teš 🙂

backorka
7. okt 2011

@meatfly24 Juuuu tak gratulujeeeeeem!!! Moc moc sa s tebou tesiiim... ja ta chcem nasledovaaaatttt 😀 ukazes nam testik?
No vymsli nejake vikendove prekvapko, bude to krasne 😉
Nooo a este mi prezrad, ze co si tento mesiac urobila inak, co myslis ze vam pomohlo k tym dvom krasnym //?

backorka
7. okt 2011

@saranata Jasne, ty to spoznas hned, ja uz sa tesim ze ake tehu priznaky si budem namyslat tentokrat 😀

saranata
7. okt 2011

@backorka budu to všetky príznaky a nebudu len vymyslene 🙂 🙂 🙂 🙂
je to najkrajší pocit na svete , ked zistiš že je v tebe malý človiečik, a potom samozrejme ten další je ked si ho vezmeš prvý raz do náruče....ach jaaj už nech to je 🙂

backorka
7. okt 2011

@saranata Veru, uz nech to je 🙂 teraz mam dalsiu kamosku pred porodom, to uz su dve babatka v nasom okoli, radi by sme sa k nim pridali.... myslim ze mm si vstupil do svedomia, lebo vcera vecer sa ku mne pritulil a opytal sa ci mi ubde moc vadit ked nic nebude, ze je strasne unaveny, jasne ze mi to nevadilo 😀
Inak som si dala nahrat dnesnu reprizu toho dokumentu o miminkach, tesim sa na to...

meatfly24
7. okt 2011
meatfly24
7. okt 2011

@backorka 🙂)) ze co som robila ine? ja neviem vobec... na zaciatku som zobrala asi tri tabletky femibionu a tri tabletky zeleza strasne ma nafukovalo tak sopm nebrala dalej... ale jedno co tak som jedla taky prasok MACA--- kamsoka nemohla rok otehotniet a hned po dobrani poslednej lyzicky otehotnela... tak neviem ci prave toto prispelo ... netusim... da sa kupit v obchode so sypanymi cajmi alebo v obchode so zdravou vyziivou a stoji to 3,50... 🙂

backorka
7. okt 2011

@meatfly24 Tak zatial nie som v zufalom stave skusat vsetko mozne, tento mesiac si celkom verim, ale ma to zaujima... a ako casto ste sa milovali cez plodne dni? lezala si potom hore nohami alebo take nieco? 😀
Testik je uzasny, je to jasne ako facka, tak sa setri. Ziadne lieky, alkohol, tazke veci zdvihat a tak, jasne? 😀

saranata
7. okt 2011

@backorka to ti urobí dobre, je to nádherne, mm si to včera pozrel a bol unesený a smial sa

abriela
7. okt 2011

@meatfly24 jasnovidkou som ta nazvala pretoze, si tu cely mesiac (okrem par dni) tvrdila, ze si tehu. Pisala si, ze prvykrat si optimistka, ze to vyslo. A tesime sa s tebou, ze to tak je. Suuper.
@saranata @backorka @leann245 @mamicka142 Prajem vam vsetkym krasny dnik - sice studeny ale aspon tu slnecny.
My sme sa vecer pohadali - ide to aj na dialku cez skype, tak moj den je smutny.

saranata
7. okt 2011

@abriela tak tu nie je moc slnečný ale aspon tebe slniečko svieti
tak teraz ti poviem na oplátku , treba sa zmierit a nehádat ked ste tak daleko od seba

meatfly24
7. okt 2011

@backorka vies co ako ani ja som nebola v zufalstve ale ma to zaujimalo... a asi ten prasok k tomu pomohol 🙂 nie je to ziadna chemia nic... je to na menstruacne bolesti, na zvysenie imuniti, plodnosti a sexulaneho niecoho 🙂)) casto no neviem robim si graf aj na womenzone.cz a tam vidno aj milovanie zazancene... tento mesiac bol rozdielany v tom ze sme mali velibat po ovulke sak pozri... tie hniezdicky na grafe su milovania... .. s tymi nohami...chces pravdu ??? furtpo tom ja drahy sa este spamataval z toho som si nenapdane dala vankus pod rit aby to nevidel aby sa nesmial zo mna ze som fanatik :DDD ale tiez neviem ze ci to bolo to... hej a inak jedna baba tu na mk raz pisala ze niekde sa docitala o takej teorii ze podla toho kolko mas rokov tak na tolko sa ti to podari... proste ona mala 30 vyslo jej ze na 8mi krat sa podari... ja mam 25 a logicky mi z toho vyslo na treti krat :DDD a tento mesiac fakt bol treti... neviem co este som take ine... inak sranda ze toto je moj uplne prvy kompletny graf ... dal by boh zeby mi ten graf o par mesiac behal po obyvacke 🙂
tu je ten graf z womenzone
alebo vies co skusim to inak spravit ... skusim tu sem hodit kalendar a tam je to pekne vidno... 🙂

meatfly24
7. okt 2011

slabsie to vidno tak snad sa v tom vyznas ak nie tak tu hodim graf 🙂

backorka
7. okt 2011

@abriela ahoj, a nieco vazne?
@saranata tak to netusim ci mm bude ochotny si to so mnou pozriet 😀

backorka
7. okt 2011

@meatfly24 no moc sa v tom obrazku nevyznam 😅 a z cisla 30 ako vyslo 8 a z 25 - 3, tomu nerozumiem 😀

leann245
7. okt 2011

Ahojte babule, ja som bola vcera na sluzobke, tak som dnes prisla skor do prace, lebo som tusila, ze bude toho vela na citanie na koniku 😉
@meatfly24 velmi ti blahozelam a tesim sa s tebou...juuuj, konecne to tu niekto naplno rozbalil, uz mi to pripadalo, ze sa hanbite alebo co 😀 Uz to teraz bude vsetko super, len sa pekne primerane setri a mohla by si nam po sieti poslat trosku toho "tehu virusu" 😉
@saranata ja dnes tiez nahravam babätka, tak sa naozaj tesim, ako si to vecer pozriem. Uz sa ma aj mamina vcera pytala, ci si to nepozrieme, tak som jej vysvetlila, ze az v piatok 😉
@backorka ty uz ani velmi neries, ako otehotniet, ty uz mas predsa zamiesene a o par dni tu budes ukazovat svoje krasne // 🙂
Inak v BB je tma ako o polnoci, prave sa zdvihol vietor a zacalo hrozne liat...wau, ako koniec sveta to vyzera 😕
@abriela hlavu hore, ako sa da s drahym cez skype pohadat, tak sa da rovnako cez skype aj udobrit...a potom po osobnom zvitani to este vsetko uviest na krajsiu mieru 😉

backorka
7. okt 2011

@leann245 juj kiez by to bola pravda, ale zacinam podobne ako @meatfly24, veeeelmi pozitivnym myslenim 😀

maminka142
7. okt 2011

@backorka Ahojkaj, no ved asi vyskušam, lebo už som vyskušala naozaj všetko 😒 Len aby si potom zasa nezvykla, že ju tak budem nechavať 😕 No ved uvidíme, ale ďakujem moc za nazor 😉 No a tie gaštany 😕 Ja som si ich kupila minuly rok, už pečene, ale moc mi nechutili 😉

meatfly24
7. okt 2011

@backorka 🙂)))) tam len podstatne su tie Ska... a ked si pozrie riadky aj pred tym tak sa to da porovnat ze kolko asi krat a tak 🙂 no ked sa 30 rocnej podrailo na 8mi krat... tak 29 na 7krat, 28 na 6ty krat, 27 na 5ty krat 26 na 4kta a mne ako cerstvej 25ke na 3krat 🙂)) priama umera :D

maminka142
7. okt 2011

@meatfly24 gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a dufam, že ta tu budeme všetky nasledovať 😉

meatfly24
7. okt 2011

baby takze posielaam vam trosku na nakazenie 🙂:
// // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // // //
Kazda z vas si to zasulzi 🙂

ivanka12
7. okt 2011

@meatfly24 blahozelam ku krasnym dvom palickam 😵 dufam ze sa aj my ostatne rychlo nakazime 😉