V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@abriela Blava neblava, statna sprava je proste na h... ☹ najde sa aj par vyhod, ale neviem ci sa vyrovnaju platu v sukromnej firme ako hovoris... ja som bola po skole, s nie bohvieakym cvckom, hrozne dlho som si hladala robotu, tak som si fakt nemohla vyberat... povedala som si ze do materskej tam vydrzim a potom budem robit nieco ine 🙂 to mas super ked mas cas a mas kde si privyrobit, ja by som to nestihala...
@bleelka viem ze budu zmeny, ale ci zrovna zrusenie, to netusim...
@backorka zacat niekde treba. Ja som po skole zostala na skole, len som zmenila fakultu 🙂 a kedze terez letia eurofondy a vzdelavanie zamestnancov, tak lektorujem co sa da v ramci dovolenky, alebo len v ramci volnej pracovnej doby v hlavnom zamestnani. To je tajomstvo, preco stiham 🤐 .
@aadik2110 zaujalo ma cislo pri tvojom nicku. Co znamena?
@backorka
@abriela ono sa to ma zmeniť všetko od toho 1.1.2012, dokonca až zrušiť (ale my mame ochrannu lehotu nejakych 8 mesiacov) A ono sa to dosť oplatí tym, ktorí chcu mať dieťa, alebo ho už maju 😉 Ak neplanuješ beyby, alebo si zamestanana a platovo spokojna, tak sa ti to neplatí, to je jasne 😉 Krasny víkendík 😉
@backorka podla mna nie, to sa može zdat niekedy , ale robila si aj testy takže si nemyslím , pri ovule je uplne vodnatý , tzv mokrý pocit , takýto máš? asi nie....
my ideme dnes k svokrovocom a v nedelu ked nebude prišat tak k našim , a aj na našu záhradu lebo tam je kopec jablk tak to ideme pozberat, ale to všetko aj nebude liat , snád bude aspon chvílu pekne v nedelu
@backorka
ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
Dobre ranko dievcata nemoze vobec spat🙂 zacinam si uvedomovat ze co sa deje🙂 ciarky su krasne ja fakt dufam ze to nebudu dvojicky:D ked budem na compe nie na phone tak vam poslem fotku aby ste sa nakazzili;) ja som v stresee baby
@saranata dobre ranko, tak ja dnes takto, trosku som si to upravila 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ty zahniezujes? 😉
@saranata @backorka @leann245 @maminka142 @meatfly24 Dobre ranko kocky. Keby som mala ja graf ako saranata tak uz cakam mrchu. No ona hazniezduje a backorka ju bude nasledovat, ze? Co si upravila? Teploty? A co znamena v tvojom grafe MFC, MM, HSO???
Ja som si dnes pozrela grafy odkedy maeram teploty. Prvy cyklus 7 dni aj ked to bolo po 600nedeli, druhy 18, potom uz bol 25. Uz zacinam pomaly zavidiet, ze vy mate cely mesiac od mrchy pokoj a niektore aj 9 mesiacov 😉.
Dievcta spravne.. Pozitivne myslenie a presvedcenie o tom ze ste vsetky v tom je ten spravny smer;) pozrite kam to mna dostalo;)))
bré ránko žienky, nestíham vás čítať. čo máte nové? 😉
@darinkazv že dobre ránko... 😀 😀 😀 ty si kedy vstávala? ja som hore od pol šiestej 😀
ja som zatial rada že tu v BA neprší , dcera je v kine , a ostatní mi tu zaspali takže uplne ticho je tu 😉poobede ideme k tým svokrovcom na nejaký dobrý koláčik, neviem čo zase napiekla 🙂
a ty ako?
caute kocky, u mna vyzera, ze som asi po ovule... 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/358820
Ahojte žienky 🙂 same dobre novinky...nejaka ta tehulka, saranata nam zahniezduje, pomaly aj backorka, dalsie potvrdene ovule...a ja som sa rozhodla prebrat stafetu po saranate a idem testovat Jonasa...kedze terminy mame prave tieto dni (zajtra koncia) a moj mnzs bol taky dvojdnovy a dalsie dva dni je to len take akoze "ok, tak trochu frcnem" 😀 😀 Inac je dost zaujimave, ze by som dala ruku do ohna za to, ze mam prave ovu hlien, dokonca ho bolo zretelne vidiet aj pocas silnejsieho mnzs a dnes rano mi muz pri odchode z domu bez toho, aby vedel, ze mame jonasa, vediac len, ze som rovno po kramoch zahlasil, ze citi z mojho dychu ovulku...no tak to by ma fakt zaujimalo, ako to telo vlastne funguje 🙂 Ved uvidime, budem hlasit vysledky vyskumu...xixi Vy si pekne uzivajte vikend, rodinne navstevy a pohodu.
@saranata vcera vecer sme si pozreli nahrate babätka, bolo to nadherne a miestami som sa aj riadne pobavila...perfektne spraveny dokument, velmi sa mi to pacilo a clovek az tak pookreje, ked to pozera...este raz vdaka za tip 😉
@meatfly24 ahojky, a ty cco stresujes? uz si to povedala milemu?
@darinkazv my sme v cakarni, takze cakame 😀
@abriela musela som po ovule vymazat jednu nizku teplotu, lebo by mi graf neoznacil ovulu 🙂 tie pismenka su o krcku maternice, ci je vysoko, nizko, makky, tvrdy, otvoreny zatvoreny, hso znamena hight, soft, open 🙂
@janie80 ano, vyzera to tak, vyuzili ste ju?
@leann245 z tvojho dychu je citi ovulku? to som este nepocula 😀 tak a vyuzili ste to teda?
Ja sa na Babatka tiez chystam, ale asi az v pondelok...
@saranata tak ako bolo u svokrovcov? u mna bol vylet do viedne veeeelmi uspesny 😀
babulky, my sme dnes aktivne zahajili ovulku 🙂 tak som zvedavá 🙂) este na tom samozrejme popracujeme a potom budem netrpezlivo cakat ci to prinesie to co tak velmi chceme 🙂

@saranata Ahoj, no dnes celkom skvelý deň, malý bol dobručký a netrápil veľmi tatina. Ja čakám na výsledky a potom hop-šup do snažilkovania. 🙂