icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
8. okt 2011

@backorka ale tie suche rožky budeš jest krásna 🙂 🙂 🙂 a tehotná navyše
ja sa chystám ,babam mi už prišlo z Anglicka všetko potrebne, a teraz sme na rade my s mužom ,ale ja v poslednej dobe tak nenávidím obchody ach ale musím a ženy vianoce zachvílu aj darčeky musím začat kupovat 😀 😀 😀 teda ježisko

mima1983
8. okt 2011

@backorka nijako... podla kalendara na nete si dam vypocitat kedy ju mam... a tak trochu to viem aj sama... mierne bolesti v podbrusku... tie klasicke priznaky ovulky

backorka
8. okt 2011

@mima1983 ak sa aspon tyzden v strede cyklu snazite obden, tak nemas co zmeskat 🙂 mavas pravidelny cyklus? kolkodnovy?
@saranata aj starsej este objednavas z netu? a tie next veci si z ktorej stranky objednavas? tam maju uplne najkrajsie, tento tyzden som tam kupovala kamoske pre jej mesacnu dcerku biele bodynko s napisom i love mummy, strasne sa mi to pacilo 🙂
Ak vies co hladas tak je to v pohode, a ak mas nejake oblubene obchody, kde vies ktore velkosti ti sedia a tak... mne vadi hlavne to kvantum ludi... radsej treba ist hned rano alebo pred zaverecnou... no darceky ani nespominaj, este som nad tym ani premyslat nezacala... teraz sa trapime nad darcekom pre svokru, bude mat 60ku v decembri... nemas nejaky tip?
Ja si chcem kupit este cizmy, uz aj mam vybrate, len nemali moje cislo, kedze ja mam 41, tak to je vecny problem 😀

abriela
8. okt 2011

@backorka ty zijes na velkej nohe, hmmm 😀 . Si vysoka? My sa chystame do pandorfu, aj ked som povedala drahemu, ze kym nebude potrebovat aspon 10 veci nikam nejdeme. Ja nemam rada nakupovanie a chodenie po obchodoch.
A vdaka za vysvetlenie grafu, aspon si mi pripomenula, nech na to tento mesiac nezabudnem a skusim sa posledovat aj takto.

backorka
8. okt 2011

@abriela no vyskusaj, aj ked tie moje udaje asi nie su presne, skor som si to domyslala, ale s tymi nechtami co mam (uz su ale ostrihane) mi to moc neslo... mam 173 cm, no kus zenskej, co ti poviem 😀 Pandorf je fajn, najma na sportove veci, ostatne obchody ktore tam su mi moc stylovo nesedia, alebo su drahe, ale zato Desigual, to je ina kava 🙂 ... ale nechodte tam v sobotu, lebo sa otocite na opatku 😀

abriela
8. okt 2011

@backorka Dik za typ. Drahy kupuje len vybrane znacky kosiel, oblekov - preto pandorf. Ja som v tomto ina a ak by nebol zo zapadu, tak pre vychodniara je rakusko daleko 🙂.
Ja mam 178, takze medzi zenami zvycajne vycnievam. Mala si urobene nechty na nohach?

lin123
8. okt 2011

ahojte.
Opat som k vam privitala. Po vasich radach si sledujem hlien,kedze merat BT v mojom pripade nema zmysel a uz sa mi aj spavidelnil cyklus, mam taky pocit, ze mam akurat ovulku podla hlienu a zajtra akurat mame s mm rocne vyrocie sobasa. Tak si domyslite, asi ako budeme slavit...teraz som na nocnej, tak si musime pockat. 🙂
meatfly24 gratulujem k tehotenstvu. nadhera 🙂

maminka142
9. okt 2011

@lin123 Ahojkaj, prečo v tvojom prípade nema zmysel meranie? 😉 A aj my mame zajtra tiež s mm výročie svadby, ale tretie 😀 (ale spolu sme už inak veeela rokov 😀 ) Tak vela šťastia a nech to vyjde 😉

maminka142
9. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela Dobre ránko dievčatá 😉 Aká vas čaká nedela? My ešte trošku dnes budeme oslavovať, prídu svokrovci ešte gratulovať malej a tak 🙂 Ako je u vas? Tu už dažďu trčia nohy 😠 Ale neva, nech si poprší 😀 Inak baby so mnou si začína robiť teplota, čo chce 😕 Takéto vykývy som ešte nemala 😕 Dufam, že ovula prebehne 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 A ešte babule, kedy by som mala začať skusiť ovu testy? Dnes? Zajtra? Pozajtra? Ďakujem za odpovede vopred a prajem vám krásnu a pohodovu nedelu 😉

backorka
9. okt 2011

@abriela a tvoj drahy je vyssi ako ty? lebo viem ze vysoke kocky maju problem si najst dost vysokeho chlapa, a este ked chcu nosit opatky 🙂 nie na nohach, na rukach som myslela, mala som dlhe narastene a zle sa mi kontroloval ten krcok maternice, teraz som si ich ostrihala, ale dufam, ze uz ho nebudem musiet kontrolovat 😀
Dnes v noci sa dalsej kamoske narodil syncek, tak sa vytesujeme 🙂
@lin123 no tak kasne oslavte, nech poriadne zamiesite 😀
@maminka142 ahojky, no tak ked minuly cyklus si mala ovu 14DC, tak zacni s testami pozajtra, to by si nemala nic premeskat, ovu hlien este nemas, ze? lebo to mas dnes taku predovu teplotu... ja som u svokrovcov pri TT a tu zatial svieti slniecko 🙂
@saranata ahojky, kde sa dnes tulate? ako teplotka, dufam ze sa drzi hore, lebo mne ano
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
To tvoje vcerajsie pichanie v podbrusku mohlo byt uhniezdovanie, nie? aj dnes ta picha? v podbrusku? 😀 😀 😀

leann245
9. okt 2011

@saranata @backorka @abriela Ahojte zienky, tak som sa uvolnila od sporaka a na chvilku sem nakukla 🙂 Toto Jonasovske obdobie sme vyuzili primerane maximalne, mnzs bol naozaj realne dvojdnovy a dalsie dva dni a dneska tak 1x1cm na vlozke a to je vsetko...test si nerobim, nemyslim si, ze som tehotna, necham to tak a uvidim, co bude za par dni 🙂 A ano, neviem, ako je to mozne a co moj drahy zachytava v mojom dychu, ale uz stvrty mesiac mi presne v iste dni povie, ze mi citi z dychu ovulku a co je fakt neskutocne, vzdy su to tie jonasovske dni...co on nevie 😉 Mozno citi nejaky zvysujuci sa hormon, alebo nieco podobne. A presne tak, ako pises abriela, aj ja mam niekedy pocit, ze az z vnutra citim plodne obdobie...aj ked je uplne mimo ucebnicovych vypoctov...tak mozno u nas bude klucom k uspechu prave toto 🙂 Ty mavas bezne dvojdnovy menzes? prajem vam krasny den 🙂

mima1983
9. okt 2011

@backorka pravidelny 27-28... sak hej, dnes nebudem s manzelom tak nic, ale v pondelok pokracujeme 🙂 hihi

backorka
9. okt 2011

@leann245 tak super, no ja som akurat citala, ze ked zena ovuluje, tak je vtedy najkrajsia a aj inak vonia, takze to moze tvoj drahy citit, ale tie jonasove dni sa ti neprekryvaju s ovulou? a tento cyklus si nemerias teplotu? to by bola pecke kebyze teraz otehotnies podla jonasa, co je uplne inokedy ako tvoja ovula 🙂 ja sa pocas plodnych dni necitim nijak inak, az na to ze pozorujem tie sprievodne javy... ani na mm neposobim inak, ved zrovna tento mesiac mal utlm zrovna cez moje plodne dni, takze som bola rada ze som z neho vobec nieco vyzmykala 😀

backorka
9. okt 2011

@mima1983 tak to mas super ked mas takyto krasny cyklus, ja mavam teraz 33 dnovy, to ma vzdy mrle zeru kym sa dockam ovulky 😀 teraz uz som po, takze cakam ako sa to vyvynie... mm sa ma kazdy druhy den pyta ci som tehotna, no zlaty je, ale ako to mam vediet 😀

lin123
9. okt 2011

@maminka142 aj, dakujem. my sme uz spolu 8 rokov. no a meranie BT nema zymsel, lebo mam nepravidelny rezim, pracujem na zmeny.

leann245
9. okt 2011

@backorka xixi..ze vyzmykala...to znie tak romatnickyyy 😀 😀 Ja ti veru neviem, co to on registruje, nevie mi to vysvetlit ale citi to len z dychu...tak uvidim, ako dopadne testovanie Jonáša 🙂 Mne doteraz vychadzala ovula podla BT tesne pred, cez alebo tesne po tych jonasovych dnoch...tak sa mi to stretavalo. Teraz to bude haluz, lebo jonas je cez menzes, ktory je ale vyrazne slabsi ako byval...a teda neviem, ako sa mi bude spravat ovula namerana podla BT...idem si merat, dnes som si merala prvykrat v tomto cykle a budem pokracovat, tak som zvedava a budem samozrejme informovat, ak to bude este niekoho zaujimat, kedze to tu uz budu same tehulky, pocnuc tebou 😉 🙂

maminka142
9. okt 2011

@backorka ved praveže dnes mam taky ovu hlien, ako nikdy 😕 No tak neviem 😕 Dnes mam uplne egg 😕

maminka142
9. okt 2011

@lin123 aha, no tak to ano 😒 My sme spolu už 14 rokov, ale manželia sme len 3 roky 😉 Tak držím palčeky vo všetkom a oslavte vyročie, ako sa patrí 😉

backorka
9. okt 2011

@maminka142 no tak si urob ten ovu test, ak mas doma, po obede je idealny cas nanho, ak si dlhsie nebola na wcku... zeby si mala tak skoro ovulu? tak pre istotu dnes vecer nezahalajte 😉 ale ze ovu hlien byva par dni pred ovu, ja som tento cyklus mala aj tyzden pred ovu, preto som si robila aj tie testy...
@leann245 jasne ze ma to bude zaujimat, rada sledujem dalsie stastne osudy 😉 mna uz boli hlava druhy den, asi tym pocasim ☹
No veru moc romanticke to zmykanie nebolo, preto som si povedala ze dalsi cyklus (co dufam ze nebude) bude vyzerat inak, lebo takto to uz nechcem... ale tiez som si dala na nete vypocitat jonasa, neviem na kolko je to doveryhodne, ale najplodnejsi den u neho sa mi presne stretol s ovulkou, tak snad by to uz mohlo vyjst 😀

janie80
9. okt 2011

@saranata @backorka tak nie sme po ovule... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 to si zp mna striela, ci co? 😕

abriela
9. okt 2011

@backorka moj drahy je vysoky ako ja. Ale aj keby mal 184 posobila by som asi vyssie pretoze mam taku modelkovsku postavu. A s opatkami je to tak ako pises 😒.
Tomu ze z @leann245 citit ovulku verim. Ja som v obdobi ovulky pritulnejsia, milsia a mojkava 😀.
@leann245 posledne 2 cykly mam take ine. Ale uz som oznamila mileho, ze tento je posledny cyklus. Nenamietal, takze v piatok, ak stastne doleti zo zamoria bude snad prve planovane snazenie 🙂.
@maminka142 Cyklus m.as dlhy- pozrela som predchadzajuci aj ked prva faza je ukazkova. Zajtra mas 10 den, teplota poriadne klesla, podla mna ovu je tu cubi dub 🙂. Zajtra by som skusila test. Aj ked ja sa riadim pocitmi a hlienom.
@janie80 tak toto nevyzera dobre 😒

b.bardyova
9. okt 2011

@backorka ahojky ,tak doktor ma nepotesil ☹ mam zvyseny nejaky hormon prolaktin a este mam ist 17 na krv, bral mi este nejake stery z krcka maternice tak uvidime co bude dalej..a cyklus mam 28, ale teraz som dostala o dva dni skor...

b.bardyova
9. okt 2011

@maminka142 ahaj ako som uz pisala vobec ma nepotesil...zvyseny hormon prolaktin a este nejake vysetrenia z krcka maternice...ale doktor povedal, ze sa nemam obavat ale aj tak sa obavam ☹

backorka
9. okt 2011

@janie80 fiha, riadny skok, tak to mozte este dnes posnazilkovat 😉
@abriela ja som tiez cez ovulku pritulnejsia, lebo viem co chcem 🙂 tak super ze mily suhlasil, len mu povedz aby si dva dni pred odchodom vymenil zasobnik s nabojmi 😀 ja som o centi vyssia ako mm, takze v podrtate stale som od neho vyssia, trochu mi to vadi, ale co uz 🙂
@b.bardyova ahojky, no to ma mri, ale urcite to nie je nic vazne a rychlo sa to da do poriadku, treba verit 😉
Ale snazilkujete aj tento cyklus, nie?

mima1983
9. okt 2011

@backorka tak to ano, to je mileeee 🙂 aj moj sem tam zadrie, ze "ako ty moja tehulka" 🙂 je to mileee, len aby sme sa predcasne netesili 🙂 ... no uvidime teda, kolkaty mesiac sa uz snazite? my teraz 3.

mima1983
9. okt 2011

Babulky, čo hovoríte na toto: http://www.cafeform.sk/cafeform-chudnutie-domov/ Blbosť, či?

maminka142
9. okt 2011

@b.bardyova ahoj, nebojkaj ved doktor to vie najlepšie a ked ti povedal, že sa nemusíš obavať, tak sa nebojkaj 😉 A hlavne sa žiadno netrap, ono to bude ok, uvidíš 😉 Držkaj sa 😉

abriela
9. okt 2011

@backorka 😀 2 dni mu bude trvat len let. JA som pritulna aj ked nechcem, lebo hormony su silnejsie 😀 .
Vzdy som snivala o vysokom chlapovi, no prisla som na to, ze taky velky vyber nieje to len o vyske. Nosim podpatky cez tyzden a ked sme spolu snazim sa im vyhybat 🙂 .
Test na ducha mas doma? Staci aj jeden.

maminka142
9. okt 2011

@backorka
@abriela ahojte dievčatá, ďakujem za vaš nazor 😉 No ja neviem, čo som to mala dnes za deň 😕 Ale kedže sme sa včera snažili, tak som si myslela, že to je ešte nejaky zvyšok zo včerajška a kedže som dnes len ten 9 DC 😕 Ale ak by to boli nejake "zvyšky", tak by to asi netrvalo cely deň, no neviem 😕 Tak velmi som už dnes chcela prvy krat v živote vyskušať ovu test, ale nestihla som to 😝 Mali sme tu svokrovcov a ani som sa ešte nezastavila 😅 Tak zajtra skusim prvy krat ovu testík okolo tej 14 h., (vraj je to najlepšia hodina na ovu testíky 😀 ) Ďakujem vam ešte raz moc za povzbudenie a dufam, že ovula tu bude fakt cubi dup 😉 Krasny zvyšok večera vam prajem 😉

backorka
9. okt 2011

@maminka142 mozes kludne aj vecer, ja som mala ten pozitivny vecer o 22 🙂 a zvysky by si spoznala, tie nie su cire a tahave 😀
@abriela presne, nie je to o vyske, ja som sa ho hned pri zoznameni spytala kolko meria a aj tak som sla do toho 🙂 joj testov ja mam kopu, nie len na duchov, aj na kolajnice ako svet, ale az v piatok najskor 😀
@mima1983 my sa uz snazime 6ty cyklus, takze asi si vies predstavit, ze uz som netrpezliva 🙂 ach, nechcem ta sklamat, ale vsetko co slubuje rychle chudnutie je nanic, a tu ze 4 kila za tyzden? optimum je 4 kila za mesiac a to docielis 5x denne mensimi porciami plus nejake cvicenie... vela zien ked sa zacne stravovat tak ako ma, tak s prekvapenim zisti, ze kolko vela vlastne mozu jest... a hlavne je to trvale chudnutie a z tukov, bez jojo efektu 😉