icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

summer_103
10. okt 2011

@saranata bodaj by to tak bolo aj u mna 🙂 ale ja sa bojim tak skoro testovat, bojim sa sklamania... Okrem toho idem zajtra na sluzobku, takze najskor sa testnem v piatok rano, to by bolo 2 dni pred NEocakavanou MS.
Ty budes testovat skor?

saranata
10. okt 2011

@backorka no uvidím podla tepoty , chcela som až taký 10DPO a hlavne ked prejde toto všetko, lebo celý človek ma boli takže tažko posudzovat či ide o niečo iné 😉

saranata
10. okt 2011

@summer_103 ak budem citit že to je asi ono tak testem aj skor

backorka
10. okt 2011

@saranata
@summer_103 babuleee aj ja uz cchem byt 8DPO ako vy, mohli by sme naraz testovat, to by bola aka sranda 😀 ale ja si najskor vykukam vase // a potom budem po vas opakovat 😀
@janie80 je dobre ze o ovule nehovoris, ja tiez uz dalsi cyklus ani neceknem dufam, aj ked mm bude divne, ked sa budem chciet milovat obden... samozrejme on ma teraz svoje chtive obdobie, ked mne je to nanic, no na porazenie 😀

saranata
10. okt 2011

@backorka ale ved budeš coby dup 🙂 🙂 🙂 a hned budu //

janie80
10. okt 2011

@backorka ono to tak byva... 😝 moj mm by sa mutkal kazdy den... 😅 mali sme obdobie (4 mesiace), ked to bolo obden, ale poviem ti, uz mi zacalo z toho hrabat... ziaden pozitok, len povinnost a vyroba dietata... 😠 a to som povedala, ze dost, dalej takto odmietam fungovat... a navyse, ked sa mi prislo na problem, tak to ani vyznam nemalo...

summer_103
10. okt 2011

@backorka mozme testovat spolu v piatok 😀 ja to dovtedy vydrzim, to by som uz bola 12 DPO. Predtym aj tak nebudem, zda sa mi to skoro aj tak. Budem v zahranici a lietat hore dole, takze tam sa ani nechcem testovat.
Ja mojmu drahemu nehovorim, kedy su plodne dni, nechcem ho dostat pod tlak. On sa mi niekedy pochvali, ze poslal do ciela vela malych bojovnikov 😀

backorka
10. okt 2011

@summer_103 zlaty je 🙂 dobre, tak mozme spolu v piatok, budem akurat 10DPO, ak dovtedy neklesne teplota, tak bude velka nadej 🙂
@saranata ano ano, budeme mat vsetky 😀

abriela
10. okt 2011

@saranata @summer_103 ajajaj, vyzera to slubne. Budu snad dalsia tehulky?
@backorka posli mm na par dni prec a ked sa vrati zhodnete sa v chtici obaja.
@janie80 aj ty mavas problemy so stitkou? Ta stitka - taka mala a taka potvora?
@meatfly 24 ked ti uz aj lekar potvrdi tehu, tak teplotu uz nemeraj. V tehu to vraj nieje vhodne.

backorka
10. okt 2011

@abriela no ved v piatok sme spali kazdy inde a veru velmi frflal 😀 mozno to tak pred ovulkou urobim, aj ked dufam ze dalsia uz nebude potrebna 😀

janie80
10. okt 2011

@abriela veru, potvorka potvorkovata... 😝 ale vo stvrtok uz budem blizsie k zisteniu, co s nou vlastne je, tak sa tesim... a zaroven bojim... 😅

maminka142
10. okt 2011

@saranata
@backorka
@abriela Ahojte dievčatá, až terazz som sa dostala ku pc 😝 Jej saranta, chudiatko, to poznam,, už som migreny mala par krat, vadilo mi svetlo aky kolvek zvuk, no proste uplne všetko... Nedokazala som sa ani o malu riadne postarať, ešteže mam dobreho mužíčka, čo sa postará 😀 Su to ale hrozne stavy, je ti aj na vracanie a ešte k tomu ak maš aj plny nos a necítiš sa dobre ešte s predchadzajucej choroby, je to katastrofa ☹ Ale, nebojkaj snad to rychle prejde a zo dňa na deň ti už bude, len lepšie a lepšie 😉 Inak baby, ja som mala dnes taku krasnu atmošku doobeda 😠 Bola som si doobeda kupiť lístky na vianočny koncert na SPIEVANKOVO, ( mala som zajednany prvy rad, už sa tak teším 😉 ) No, ale po ceste do domu umenia som stretla ožrateho bezdomovca, ktory na mňa zakričal " ty pi.., radšej malej gulašu na var!" Aby ste rozumeli mala papala, 7-DAYS rožtek... Hned ku mne pribehla, taka staršia pani, že či sme ok a že radšej on si mal gulašu navariť, na miesto tej flašky... No hrôza, atmoška vyšita, ale hlavne, že mame lístky 😀 Inak som si dnes robila prvy krat v živote ovu test a je snehovobiely, takže ovula je ešte v nedohlade 😕 Ale ved som ešte len 10 DC 😉 Tu je môj graf, no dufam, že som to dobre zaznačila a to OPK, znamena ovu test 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ešte nechápem, prečo mam teraz taky ovu hlienik 😕 No ved uvidíme, ako to pôjde dalej 😉 Inak dnes mame s drahym výročie svadby, tak už sa teším na večer 😀 Prajem vam krasny pondelkovy dníček 😉

backorka
10. okt 2011

@maminka142 ahojky, ano, dobre si si to oznacila 🙂 aj mas pre manzela nejake prekvapenie? tak krasny vecer prajem 😉
No pekna prihoda, este ze si na vas viac nedovoloval, fuj neznasam takych ludi...
7days, mnam 😀
Ja este pracujem, ale za chvilu uz padam prec, cely den mam take zvlastne smiesne pocity v podbrusku, raz na jednej strane, raz na druhej, raz v strede, dufam ze to je to co chcem aby to bolo 😀
Teplota sa ti asi teraz dlhsie bude drzat dole, tak skus zase o dva dni, skor asi ovulu mat nebudes...

maminka142
10. okt 2011

@summer_103 že by uhniezdovanie? 😉 Tento týžden to tu kvitne samými tehulkami 😀 Takže ešte
@saranata a
@backorka šup, šup, nech mate, tie dve // čiaročky, až sa môžem aj ja od vas už nakaziť 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
10. okt 2011

@backorka Aj mala zbožňuje 7- days rožteky 😀 A jasne, že to je to, čo si myslíš, že to je 😀 Čo ine by to aj mohlo byť? 😀 Juuuj, už sa tak velmi teším na tie dve čiaročky, čo tu nafotíte, aby som sa aj ja nakazila 😀 😀 😀 No darček, som akosy nestihala kupiť, ale večer niečo vymyslím a aj ked mam uvu test negatívny, tak snad "pre istotu", si to večer poistíme 😀 Veď ako inak by sa dalo najlepšie vyročie osláviť? 😀 😀 😀 A myslíš si, že teda zajtra ovu test nemam testovať? Mam až pozajtra?

summer_103
10. okt 2011

@maminka142 tak to dufam 🙂 teda pevne verim, ze to budu // a samozrejme trojmo - aj @backorka @saranata budu mat, takze to bude // // // 😀 😀 😀
spravila si mi chutky na 7days roztek, mam jeden v supliku ako tajnu zasobu, tak ho idem hned zosrotovat 😀
Hrozny zazitok, esteze sa nic vaznejsie nestalo. Taky clovek teda nema co hovorit ako sa mas starat o svoje dieta ked sa on nevie postarat ani o seba 😠

summer_103
10. okt 2011

@maminka142 jaj a krasne a plodne vyrocie zelam 🙂

maminka142
10. okt 2011

@summer_103 Určite budete tu mať všetky tri // // // ty backorka a aj saranta 😉 Už sa teším na foto vaších testíkov 😉 No ani navrav, na takýchto ludí som maximalne alergicka... Jedine, čo sa mi páči, že ich meskači odchytavaju a nedovolia im, ani hocikde ležať a nie ešte niekoho urážať... Ked som bola ešte tehotny, vo vysokom štadiu tehotenstva a išla som zo segrou po meste, tak segru jeden napadol, samozrejme som hned volala meskačou a už ho hned aj brali šmykom 😠 Takyto ludia by nemali čo robiť nikde v meste a ohrozovať ludí 😠 A dakujem, snad si to vyročie dnes užijeme 😉 Držkam aj ja palčeky 😉

saranata
10. okt 2011

@abriela
@summer_103
@maminka142 testuj obden aj ja som tak testovala, a ked už bude silniet čiarka tak možeš aj každý den
pekne vyročie prajem ,my máme v novembri tak dufam že už vo mne rastie darček 😀 😀 😀 😀

@backorka
@janie80
je mi stále zle , asi umrem 😒 🙂

janie80
10. okt 2011

@saranata co by si umierala? 😕 teraz musis zahniezdovat a poriadne sa uchytit... umieranie nateraz zakazane... do odvolania... 😀

abriela
10. okt 2011

@backorka veru tak, nateraz odchod od mm nebude treba. Prvy trimester sa budete mozno bat a v II. trimestri chut rastie 😀 .
@janie80 bat sa asi nieje coho. Poriesi sa to tabletkami, ak by nieco bolo zle. Sice ja ked som bola prvykrat u lekara so stitkou, reagoval, ze ihlu na odber vzorky do krku, pretoze som tehu nepichne 😖 ..no uz len pocut tie slova, nebolo nic prijemne. Inak zistil mi uzly a krvne zrazeniny, ale vysledky krvi su OK a aj cyklus mam skoro ukazkovi, ziadne lieky nic. Takze nemas sa coho obavat. Budes vediet na com si.
@saranata neumieraj nam, mate ta radi. Inak mne obcas pomoze na migrenu energeticky napoj, alebo niekto radi aj vypit naraz 0,5 l cistej vody.
@mamicka142 pocity, hlien a BT sa nie stale zhoduju - pisali sme o tom, ja a @leann245. Prajem prijemnu oslavu a uspesne snazilkovanie. Bolo by to pekne, ak by sa zadarilo v den vyrocia.

janie80
10. okt 2011

@abriela odber z krku??? tak to ja nikam nejdem... 😅

saranata
10. okt 2011

@abriela hlava ma už nebolí , len mi je zle a bolí ma brucho a mám nádchu
ale aj tak už by to mohlo prestat

saranata
10. okt 2011

@abriela aký odber z krku??? ja chodím na endo 2 roky a nič také som nepočula, jedine ked je tam podozrenie na nador tak sa robí biopsia a to pri umrtvení a odoberie vzorka ale normálne cez kozu a nie je to citit, prečo by ti takéto niečo robili? aku si mala diagnozu?

abriela
10. okt 2011

@janie80 @saranata mala som velmi nizke TSH, tak ma lekar z gyndy poslai na stitku.
Mam cysticke uzly a ked maju vacsi rozmer, tak sa berie vzorka. Asi ako pises pri umrtveni a cez kosu krku. Kedze pichcne ihlu do uzla. Lahla som si prvykrat na endokrin. a lekar mi povedal, co som napisala. Bol to pre mna sok.
@janie80 vezmu ti krv a zistia ci si ok. Neboj. Vies na com si, je to len vyhoda.

abriela
10. okt 2011

@saranata no mas snad tehu priznaky. Co uz 😀, tesime sa.

saranata
10. okt 2011

@janie80 toho najhoršieho sa nemusíš bat hned, a ked ti to má pomoct, ale nemyslím ze to bude hned tvoj prípad

saranata
10. okt 2011

@abriela keby toto bolo všetko ale bez choroby tak ti poviem ze som tehu, ale takto je to skreslene, takže nemožem zatial povedat nič, lebo je to všekto cez tu chorobu, aj bolesti hlavy a brucha a všetko spolu...
ešte počkám a otestujem

janie80
10. okt 2011

@abriela @saranata ja mam TSH 0,02 😕 cize takmer ziadne... ☹ ale uvidime, co povie sono... chcem vediet, na com som, len sa bojim dalsich zlych sprav...

saranata
10. okt 2011

@janie80 určite ziadne nebudu neboj, držím palce