icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

janie80
10. okt 2011

@saranata po tom vsetkom, co mame posledny rok za sebou by som aj povedala, ze uz bolo dost... ale jeden nikdy nevie... 😕

maminka142
10. okt 2011

@saranata určite už nosíš v sebe darček 😉 Najkrajší darček, aky len môže existovať 😉 A dakujem za radu, budem testovať obdeň 😉

maminka142
10. okt 2011

@abriela si zlatá a ďakujem 😉 Bolo by to fakt nadherne, ak by sa to tak podarilo 😀 Prvy drobec sa nam podaril tiež v deň vyročia, ale len vyročia chodenia a teraz, keby sa to podarilo v deň vyročia svadby by to bolo naozaj nedherne 😉

abriela
10. okt 2011

@janie80 ja som mala 0.07, nestresuj dopredu, privolava to smolu. V stvrtok budeme na teba mysliet.
@saranata normalne som uz zvedava ako sa to tu bude vyvijat tak o tyzden, dva.

saranata
10. okt 2011

@maminka142 kiežby ale zatial citím len chorobu 🙂 🙂 🙂
@abriela tak to som aj ja zvedavá 😉

abriela
10. okt 2011

@maminka142 no tak toto je uz jasne 😀 . Niet o tom pochyb.
Dnes kolegyna na obede hovorila v 20 cakala prve, v 30 caka druhe babo. Takze ak budu chciet tretie, podari sa az v 40tke.

snubenci08
10. okt 2011

baby potrebujem radu...ovulacia prichadza cca 10den od prveho dna menstruacie? alebo sa mylim 🙂

saranata
10. okt 2011

@snubenci08 ovulácia je priemerne na 14 den od začiatku cyklu , čiže od 1.dna menzesu, ale to je len priemer, kazdá žena má iný cyklus, treba si vypočítat stred cyklu a vtedy su najplodnejšie dni, kedže najplodnejšia je zena práve pred ovuláciou tie 2-4 dni

saranata
10. okt 2011

@abriela no ja som mala prvé 21 ročná(mesiac po narodení malej som mala 22) a druhe 33 ročná 😀 😀 😀 ale tretie budem mat nanajvýš ako 35 ročná 😀 😀 😀 😀

abriela
10. okt 2011

@saranata nie kazdy ma nejaku pravidelnost. Kolegyna otehotnie len ked ma okruhle vyrocie. @maminka142 v den ked maju vyrocie s drahym a @saranata ked vyuzije Jonasa aj plodne dni, ktore boli tentokrat po rusnejsich dnoch 😀 . @backorka zas az ked bude tehu ty, atd...

saranata
10. okt 2011

@abriela 😀 😀 😀 😀

b.bardyova
10. okt 2011

@backorka ahojky no tento cyklus sme tomu vela nedali 🙂 vela vela sa oslavovalo a akosi sa pozabudlo... 🙂

b.bardyova
10. okt 2011

@maminka142 dakujem 🙂 len keby sa to tak lahko dalo..ale manzelik mi dost pomaha

majulosa
10. okt 2011

Ahojte baby. Chela by soms a opýtať snažíme sa už od decembra o bábo a ked som si kukla dozadu tak stáel som dostala na ten 32deň a max. 33 deň aj to hned ráno MS. Dnes mám 34 deň a nič len ma strašne boleli bradavky teraz už menej a mám stále taký výtok ale bez farby a BT ám už druhý deň 37,3. Vie my niekto poradiť či môžem byť tehulka?? A zvykne ma pchať aj v podbrušku najprv na ľavej strane a potom na pravej a nikdy som sa nebudil pred tým že mi treba cikať a teraz už druhú noc sa zabudím a musím ísť cikať. A stále by som iba spala a som veľmi citlivá hoci čo ma rozplače aj hocijaký film alebo seriál.. Prosím poradte mi Ďakujem

saranata
10. okt 2011

@majulosa samozrejme možeš byt tehotná, treba si urobit test, kup si mammatest 10, ten ti určite už vysledok ukáže 🙂 🙂 🙂 držím palce

majulosa
10. okt 2011

@saranata dakujem pekne no dúfam že to bude už konečne pravda v stredu mám ísť na HG tak tam by to malo už ukázať. po9 mesiacoch snaženia by to malo už vinsť Ďakujem 😉

backorka
10. okt 2011

@maminka142 ja si tiez myslim ze staci az pozajtra testovat, uvidis ci silnie alebo nie 🙂
@b.bardyova juuuj a k oslave to nepatri? taky prijemne omameny 😀
@abriela
@saranata
Jasne, vsetky sme alebo budeme tehotne a budu to krasne darceky 😉
Prave kukam Babatka, mm je prinuteny pozerat so mnou ale dost frfle frflos jeden 😀

lejduska
10. okt 2011

ahojte všetky viete, že budete maminkami alebo len planujete byť a vedieť?? ja by som tiež rada na ten buduci ročik a ked nie tak az az neskor no

aadulik2110
10. okt 2011

ahojte,
prečo sa mi to musí takto komplikovať? :( V 5tt a 6tt som musela ísť na pohotovosť kvôli špineniu.... minulý týždeň ma nechal doktor na PN.... že si oddýchnem počas prvého trimestra, aby všetko bolo ok.... len ležím, dodržiavam kľudový režim, mm obskakuje a dorána mám upchatý nos, hlava ma bolí, mám zvýšenú teplotu. Nemáte nejaký tip, aby to čo najskôr prešlo? Ďakujem

abriela
10. okt 2011

@lejduska ahoj. Si v teme, v ktorej vsetky do jedneho do konca roka // 😀 . Takze si tu spravne.
@aadulik2110 Prve co mi napadlo, skus zazvorovy caj. Cerstvy zazvor jemne nastruhat, zaliat vodou, pridat medik, citron - zahreje a malo by to pomoct.

aadulik2110
10. okt 2011

@abriela dakujem, tak to môžem až zajtra zrealizovať.... doma nemáme a manžel je v práci

lejduska
10. okt 2011

@abriela oo super, zapadla som 🙂 aspon zatial no..dufam, ze to tak aj bude.., aty si na tom ako? uz cakas alebo snazilkujes, ci este len budes?

lejduska
10. okt 2011

@majulosa ahoj a testik si preco este nerobila?? mas obavy? lebo ked sa takto citis ako popisujes je vysoko pravdepodobne, ze si tehulka drzim prst

saranata
10. okt 2011

@backorka čo sa mu to nepáči? ved je to krásne, a ked bude mat doma svoje tak ani tv nebude potrebovat 🙂 🙂 🙂

abriela
10. okt 2011

@aadulik2110 dufam, ze to zaberie. Prajem skore uzdravenie.
@lejduska My sa budeme asi teraz prvykrat snazit v piatok. Som po cisarskom, takze cim neskor tym je mensie riziko problemov, aj ked napr. v Holandsku lekari odporucaju cakat 6 mesiacov. Na Slovensku je odporucany cas cakania po sekcii 2, resp. 1 rok.
Vacsina z nas "snaziliek" si meria aj bazalnu teplotu. Robis to aj ty?

backorka
10. okt 2011

@saranata ale mrmral ze si to pozrie ked to bude aktualne, akoze ked ja budem tehu, ale nakoniec sme sa na tom bavili obaja, mm akoze daboval tie babatka, ze co hovoria v akej situacii, strasne smiesne 😀 bol to fakt krasny dokument, neviem ci si spominas na jednu scenu, ale uz viem z kade vznikol nazov telove mlieko 😀 😀 😀

lejduska
10. okt 2011

@abriela juuj takze uz teraz sa zacnete snazit tak to vam prajem aby to slo ako po masle 😉 nech sa podari cim skor.,ano nazory sa roznia co sa tyka porodov aj potratov co je moj pripad. nemusela som ist na kyretaz ale niekto odporuca po pol roku niekto tvrdi ze do pol roka je naj, ale ked som nebola na kyrete hadam to moze byt aj skor 🙂 nie zatial nemeriam zatial to boli len take predtuchy ci nemozem byt tehotna nesnazime sa vo velkom ale zacneme co nevidiet 🙂 zatial si len menej davame pozor no a momentalne ani nic nemozem lebo mam lieky rozneho charakteru

abriela
10. okt 2011

@lejduska no minuly rok, sem sa ani my nesnazili a slo to az velmi rychlo 😀. Drahy zavelil chcem babo, ja ze este mame cas a prisle 2 mrchy a uz som bola tehu. Pritom s drahym fungujem len cez vikendy, nakolko pracuje 300km od miesta nasho bydliska. Meranie BT je fajn, aspon vidis kedy mas ovulku, kedy pride mrska, kedy sa snazit, a tak.
Mozem vediet co beries, alebo akeho charakteru su problemy?
@backorka a o com to je? Kazdy pozera nik nic neprezradi 🙂

aadulik2110
10. okt 2011

@lejduska budem držať palčeky, ja som bola na kyrete, ale preto, že som mala polyp na maternici, keďže sme plánovali bábo, tak som pozerala, že sa na nete píše pol roka, ale môj doki mi vravel, že sa môžeme začať snažiť už po 3 mesiacoch po zákroku...

lejduska
10. okt 2011

@aadulik2110 dakujem., ano presne take nazory som pocula aj ja, ze po 3 mesiacoh., no a vidim, ze sa podarilo..ci? kolko vam trvalo kym vysli // ??