V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@lejduska na zákroku som bola vo februári.... keďže staviame domček a plánujeme sa sťahovať budúci rok v lete.... plánovali sme otehotnieť tak v decembri tohto roka..... v júni na kontrole doki naliehal, aby sme začali čím skôr, aby neboli ťažkosti..... no nechali sme si to prejsť v hlave a dajako sme sa až v auguste odhodlali, že sa začneme snažilkovať.... musíme sa pochváliť, že sa nám to podarilo na prvý šup, lebo v septembri už mrcha nedorazila a teraz už som v 8tt 🙂
@majulosa tak to ti velmi prajem., ano viem aky je to blby pocit robit si ten test..aj ked ja nemozem povedat, ze sa nejak intenzivne snazime a je to pre mna blbe.ale prvyraz ked som robila test som bola uplne v pohode bez nervov a vedela som dopredu akoto vyjde 🙂 tak v klude vyckaj do stredy a ozvi sa tu 😉
@aadulik2110 tak to vam gratulujem k takemu uspechu..je to nevidane 🙂 hlavne nech to je dalej v poriadku., a ak smiem vediet preco ti doktor odporucal cim skor kvoli akym problemom? ja mam sice vekovo este casu dost ale nechcem stracat roky..ak sa nebudeme snazit a cakat niekolko rokov potom moze prist problem kedze uz som jeden mala a babo budem mat neskoro 😒 chcela som do 25
@saranata dobre ranko, tak ako, je ti uz lepsie? dufam ze tehu teplotka sa ti drzi hore 😉 ja dnes takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@backorka
@abriela
@maminka142
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
dobre ránko žienky, dnes som merala skor už pred siestou(inak meriam o pol siedmej) lebo malá je hore asi od piatej takže radost, stále som chorá jak fras, a je to horšie a horšie,takkže idem asi dnes k lekárke
ja to miesto tento mesiac nechám nejakej inej tehulke🙂 asi by to ani nebolo dobre ked som taká chorá , zatial necitim nič čo by mi signalizovalo iné ako chorobu takže asi nič, a možno je to fakt takto aj dobre, lebo byt chorá na začiatku tehu nie je dobre...asi by som trpla cele tehu,
a vy ako?
Dobre ranko kocky. A kde je @backorka graf? @saranata prajem skore uzdravenie a skus co som tu pisala vcera. Zazvorovi caj - zazvor jemne nastruhaj, zalej horucou vodou, citron, med. Rozohreje a aj pomaha pri prechladnuti.
@maminka142 uz je zamiesene 😀?
@backorka malá je tiež chorá takže je to jedno, a teplotu nemám takže kojím aj dalej ,
ja som bola naposledy chorá v 7 tt ked som čakala malu a viem aké to boli nervy , či bude všetko v poriadku, na usg som sa bála , či má všetko ako má mat, takže teraz by som sa asi tiež velmi bála kebyže som tehu, aj ked tepltoy nemám takže to neni až take ale citim sa na umretie
teba prajem nech sa ti teplotky držia a nech v piatok su //. asi v piatok testnem aj ja a uvidíme, ale ani tá choroba nepraje tomu aby sa niečo podarilo 😒
dobre ranko zienky :.. ako sa mate co je nove? kto sa dnes testoval???? kto je tehulka dalsia?? ? 🙂 ja stale meriam teplotu pre istotu ...🙂 dnes bude o 10tej mam volat dokimu koli vysledkom z krvi 🙂 tak drzte palce ... inak robila som si dnes ten digi tet clearblue a vyslo ze 2-3 tak sa tesim 🙂)) priprajam vam fotku celej zbierky testov... uz sa nemienim testovat... no mozno este jeden lebo este jeden mam doma :DDD a dalsiu fotku ...
na vysvetlenie : moj drahy je celozivotny mega fanusik skupiny kabat... tak v sobotu ked prisiel z noccnej som mu dala tie bodynka (som mu povedala ze male pojde s nami hned z porodnice na koncert :DDD) a on kuka nanich na mna a tak som mu dala test do ruky ... a on sa ma pyta ze to co znamenaju tie dve ciarky? :DD tak som mu vysvetlila... napodiv som sa rozplakala ja :DDD a on na mna s tym jeho klasickym usmevov od ucha k uchu ze daj mi pusku,... a to vazne? daj mi este jednu pusku ... a das mi este jednu pusku?... tak ma vypusinkoval a zaspal po nocnej :DDD takze to je pribeh pre dievcata ktore chceli vediet ako som to drahemu povedala 🙂 tie bodynka som fotila s kavou pre porovnanie aby ste si vedeli predstavit ze su MEGA MINIATURNE 🙂))
http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4
@saranata
@abriela
@backorka
summer, lean, maminka
@abriela kuk vyssie, tam som pripojila aj graf 😉
@saranata no ved uvidis v piatok, ked nic tak dalsi mesiac to uz bude na milion percent u teba 😉
@meatfly24 ahoj, jeeej, no krasne, to ta ako napadlo dat taku potlac na bodynko, je to fakt originalne, a ti nasi nechapavci su fakt podareni niekedy 😀
Ja by som sa tiez asi rozplakala a mm som uz davno povedala nech si nacvici patricnu reakciu, s ktorou budme spokojna 😀 😀 😀
@backorka no to si dobre spravila... lebo hlavne pri hoirmonalnych zmenach niekedy moze dojst k nedorozumeniu v reakciach :DDDDDD
@saranata no hej bol uplne snehobiely to bol 25DC... ani dve dni po zaschnuti ani proste vobec az 29DC bola slaba ciarocka ...🙂
a preco sa nemoze merat? ako ja uz neplanujem len este nemam hcg tak este so sa chcela uistit :D
caute kocky, ja hadam tento mesiac ani nezovulujem... ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/358820
@saranata to mi je moc luto, že ti nie je lepšie ☹ Tak utekaj, rachle k tej lekarke, až si čo najskôr zasa vo svojej forme 😉 Teplotky maš inak krasne, tak to nevzdávaj, ani napriek chorobe 😉 Ja to už teraz vidím na tebe a aj
@backorka že ste tehulky 😀 😀 😀 😀 😀
@abriela ano, už je zamiesené 😀 Včera prišiel s velkou kyticou (ja som prvy krat v živote mu zabudla niečo kupiť 😕 ale to vynahradím 😀 ) Bol zlaty, najskôr som videla, obrovsku kyticu a až potom vošiel on 😀 Najlepšie bolo, že sme si zabudli, aj pripiť včera, ale smiali sme sa, že hlavne, že sme zamiesili 😀 Inak babulky moje teplotky su dnes taketo 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Tak ten ďalší ovu test si urobim, až zajtra, ako ste mi poradili 😉 Krásny dník prajem 😉
@meatfly24 jeeeeej, to je nadherne 😀 To by ma nenapadlo urobiť, take body, ale je to super inšpiracia a je to krasne 😀 No ja keby som drahemu ukazala pozitívny testík, tak by sa na mňa hladel, že to čo znamena, ked su dve čiarky 😀 To su chlapi 😀 Ale pri prvom mojom tehu sme plakali od radosti obaja 😀 😀 😀 Ach to tehotenstvo je krasna zmena vo vzťahu 😉 A nezabudaj, nam tu stale posielať tehu bacilky 😉
@janie80 a nemohla si mať ovulu 23 DC?
Dobre ranko sa praje 🙂 u mna nic nove, stale mam take jemne palenie v podbrusku, ale citim to len ked sedim. Odchadzam dnes na sluzobku, takze sa ozvem az niekedy vo stvrtok, ale chcem vas poprosit ci by ste mi mohli napisat znacku spolahliveho a co najcitlivejsieho tehu testu. Pojdem sa vo stvrtok vyzbrojit do lekarne na piatkove testovanie 😀 Prajem pekny dnik a teplotky nech sa vam drzia hore !!!
@backorka
@maminka142
@meatfly24
@saranata
@abriela
@maminka142 aj keby som tu sialenu 36,3 teplotu neratala, tak 36,5 a 36,6 su moje predovu teploty... takze asi este nebola... 😔

@lejduska AHOJ presne si to vystihla mám z toho obavy predsa som už veľa krát si robila testík a nič ale v stredu idem na HCG tak dúfam že to bude podľa mojich pocitov a kooooonečne buem patriť medzi tehulky 🙂 😉