V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 samozrejme ...ved jazdy prispevkom myslim na to aby ste aj vy takto mohli tu davat...cim skor najlepsie HNED 🙂
// // // // // // // // // // // // // // //
ked ich bude malo poslem dalsie 🙂
@summer_103 u mna najlepsie bol... a teraz si ani za nic nepomeniem na znacku a nemaju ich vzdy a v kazdej lekarni.. ale nejaka svajciarska znacka... su tri v baleni stoja cca 2,60 € a obal maju taky sivo-kriklavo zeleny a logo fimy je cervene...
@saranata 🙂 rano meriam v puse ... a vecer ked sa chcem upokojit ze male je ok a ci ma teplucko tak premeriam aj dole...ale mam na to dva teplomery a samozrejme ten ktory pouzivam dolu vzdy umyvam... ale uz nebudem aby som neublizila 🙂 inak vidiet teplotu 37,50 je taky krasny pocit 🙂 a stale dohovaram brusku aby sa len pekne tam ulozilo ze tak skoro odtail nevynde 🙂
@meatfly24
@maminka142 dakujem baby, tak ja sa ozvem, dufam, ze najneskor v piatok a minimalne s duchom na teste 😀
jaa žienky idem ležat , ked mi to krpec dovolí chvílu 🙂
poobede idem k lekárke lebo ma to už bolí na plucach ked kašlem , tak asi to nebude len taká viroza ☹
nech mi niečo dá, lebo sa bojím zakašlat, , neskutočne ma bolí podbruško a teraz neviem z čoho , dokelu aj s chorobou
tak sa majte zatím , ja sa tak navečer ozvem ked mi bude lepšie 🙂
Ahojte babule, tak som konecne tu, vcera som bola na sluzobke v Ba a mna taaak strasne bolela hlava, ze som myslela, ze sa v tom buse cestou spät pozvraciam, kazdy svetelny bilboard ma priam mucil...fuuu, uz som si aj chcela zobrat liek (co bezne nikdy nerobim),ale zistila som, ze ziadny nemam...vecer ma vyzdvihol muzik z busu, dala som si domacu slepaciu polievku a po bolesti ani len stopa! Takze kedze je nas takto viac a mna hlava boli len vzacne, asi to naozaj treba pripisat hlavne pocasiu. Moj graf davat nejdem, nic zaujimave, meriam len druhy den...Inac sa musim priznat, ze som sem vcera ani nemohla nakuknut a chyyybali ste mi 🙂
@backorka tebe je hej, ked mozes merat dvojdestinkovym teplomerom...ja som si objednala tam kde ty a poslali mi taky nepodarok, ktory nie je schopny odmerat teplotu ale v polke merania vypise na displeji male + a skoncila som 😖 Saranata pisala, aby som si kupila baterku ale taku mrnavu baterku neviem, kde mam najst..inac teplotky mas super, len tak dalej...cez vikend uz budeme vediet zas o novych tehulkach dufam 😉
@maminka142 my si musime este pockat...minimalne na ovulku, ked sme sa vzdali minuly tyzden miest v poradi. Ale potom uz ideme seriozne na to, oki? 😉 🙂
@meatfly24 z teba sa velmi tesiiiim, a ten darcek si vymyslela neskutocne perfektne..vyzera super 😉 Ja ked som rodicom dala do ruk testy v marci, ze som tehotna, tak kym som im to povedala, mamina si ho strcila skoro do nosa (to bol taky drahsi v rurkovanom puzdre) a vravi ze: "jeej, to je ten trhac chlpkov v nose?" Skoro som odpadla od smiechu 😀 😀 😀
@saranata pekne sa liec. Myslim, ze ty mas len trosku nadchu a tak zle sa citis preto, lebo sa ti proste zvysil hcg a v kombinacii s tymto pocasim toto skore stadiu tehu na teba proste takto dolahlo 😉 Ved graf mas perfektny a iny, ako tie predtym...takze ja nepochybujem o vysledku 🙂
@abriela a my sa uz len pekne musime dostat do poradia...ja som dnes 7DC a ty tiez, tak o chvilu to tu naplno rozbalime zas my...teda ty uz v piatok, po prilete draheho 😉
@leann245 ano jasne, my ich budeme hned nasledovať, nebojkaj 😉 Kedy bude u teba asi ovulka? 😉
@maminka142 juuuj, tak toto je fakt dobra otazka...nemam ani sajnu...ovulka bola tri cykly v nasledovnych dnoch: 19, 18, 35...takze fakt neviem povedat, ako to bude tentokrat 🙂 A ty ju kedy predpokladas? Kedy ju mavas? Urcite pravidelnejsie ako ja 🙂
@leann245 no u mňa je to tiež ažko určiť 😒 Ani sama neviem a odkedy mam lieky "na upravu cyklu", tak je to ešte horšie 😖 Ale spolieham sa na ovu testy, ktore mam teraz prvy krat a aj na meranie.. Ale to je jedno kedy bude ovula, snažime sa stale každy druhy deň, tak snad ju neprešvihneme 😉 Teda uvidím, dokedy vydržíme "snažilkovať" , do ktoreho DC 😀
dievcata takze volala som dokimu vysledok HCG je pozitivny - hodnota je 450 len ze mam prist na krv v pondelok lebo ze je to este malo.... si myslite ze na 35DC a 20DPO je to malo alebo normal.? joooj tolko stresu :DDD
@lejduska takže vek hrá úlohu a po druhé ten polyp, čo mi odstránili.... môže sa objaviť opäť a zapríčiniť opäť to, že nebudeme môcť mám bábo
@meatfly24 blahoželám, neviem, či je to málo, či dosť, ale nestresuj, teš sa 🙂
@aadulik2110 oo tak to nie,to sa mi nedobre cita..chodis na nejake prehliadky?
@leann245 ahooj, ze trhac chlpkov, odpadla som 😀
No dufam ze cez vikend uz budem vediet ako na tom som, bud // aleob nech mrcha pride co najskor prosim 🙂 toto cakanie ma ale ubija, keby som aspon nieco citila, ale nic... uz by sa to fakt mohlo podarit, ja som strasne netrpezliva osoba... keby som vedela ze nam to bude takto trvat, tak zacneme uz v januari, ale my sme to odkladali, lebo v aprili sme boli na dovolenke na vyletnej lodi a tam som nechcela byt tehotna pre istotu... to mam za to, teraz si to babenko co ma k nam prist dava nacas....
Ja viem, ze ine baby sa snazia ovela dlhsie, je to strasna nespravodlivost...
@meatfly24 pozri sa sem: http://www.zbynekmlcoch.cz/informace/medicina/a...
myslim ze si v priemere, takze nemaj boja 😉 inak som aj dlho pozerala na tvoj graf, ze ci si nemala ovuku neskor, ked ti aj ducha ukazalo az tak neskor, ale podla mna je to uplne v poriadku 😉 lahko sa mi hovori ze nestresuj, ked budem asi taka ista ak nie horsia, ale nestresuj! 😀
@saranata ahojky, tak ako u doktora? zistil ti nieco, ci ti len take klasicke lieky predpisal? dufam ze ti je uz lepsie...
@janie80 asi budes musiet este mesiac dva pockat, kym ti zaberie liecba a potom sa to podari raz dva, uvidis 😉
@backorka aj ja na to niekedy myslim, ze mozno sme mohli zacat skor... i ked my sme zacali len teraz 3.mesiac, ale aj tak... ako nehovorim, ze som cakala ze sa to hned prvy mesiac podarí, ale predsa 🙂 tie som v tomto dost netrpezliva.. ale myslim, ze cim viac sa budeme snazit a mysliet na to (ja viem ze ale inak sa nedá) tak o to, to príde neskor :-/ no uvidíme, kazdopádne drzim palceky!
@lejduska ja som nikdy nemala ženské problémy, na poslednej preventívke mi našiel doki ten polyp a povedal, že je určitá pravdepodobnosť, že môže sa objaviť opäť, ale nemusí..... ale neriešim to.... teraz mi záleží na tom, aby táto choroba (prínosových dutím) nemala žiadny vplyv na moje tehu (aj keď viem, že to neovplyvním) ale treba myslieť pozitívne 🙂
@aadulik2110 ano mysliet pozitivne..i ja to chcem vediet 🙂 tak len sa drz, ved sa to vratit nemusi a vsetko bude oka.., ja som tiez nikdy nic nemala este aj po potrate bolo ok, pred 2 mesiacmi sa to zacalo kazit a bola osm tam kazdy den..bohuzial nie kvoli babu ako ostatne
@backorka aj ja som vtedy skoro odpadla - od smiechu 😀 😀 Verim ti, ze ak si nedockavy a netrpezlivy typ, tak ta uz nabera...ale pozor, zistujem, ze v zivote to chodi tak, ze by sme mali na sebe pracovat, najmä na tych vlastnostiach, ktore si uvedomujeme ze mozeme "vylepsit". Moja trpezlivost niekedy byvala otrasna a k tomu som este blizenec, no katastrofa...ale rokmi sa snazim a uz si aj mamina vsimla, ze som na sebe popracovala a vyrazne sa zlepsila 🙂 Lebo ked nie, tak zivot/osud/vyssia moc/whatever nam bude stale stavat do cesty tie iste situacie/prekazky/udalosti a kym sa to nenaucime tak ako treba, tak ich budeme dlhsie prekonavat a budu sa vracat a opakovat 😉 Tolko filozoficke okienko na dnes (ale u mna to tak v zivote fakt funguje) 🙂 A inac dnes pozeram, ze o stvrtej rano zajtra bude spln a k tomu je v Baranovi...a potom sa tu vsetky divime, ze nas bolia hlavy 😒
Uz nech je vikend, chcem vidiet tvoj // status 😉
@backorka ahoj , no tak aby nebolo málo tak mi volali zo skoly, že dcera spadla a má asi zlomenu ruku, takže huráááá
teraz som prišla domov ledva som sa doplazila do postele 😝 😝 😝 3 hodiny u lekárky a potom ešte s malou , katastrofa
zajtra ide ešte ráno na RTG tak uvidíme čo bude
a čo sa mna týka tak nemože mi toho vela predpísat , takže calcium hnusný sirup, ak to nerpejde tak ATB
inak mi povedala čo sa týka možneho tehu , že ak by to bol silný virus , tak vlastne ak by napadol plod tak ho proste potratim v tomto stádiu resp.nezačne sa ani vyvíjat , takže sa nemám bat poškodenia plodu hrozia vo vyššom stádiu o trochu pri ťažkom infekte...
ale zatial bez ATB teda a uvidíme
snád by to mohlo už do zajtra prejst,
@meatfly24 presne pre toto sa nemá chodit tak skoro k lekárovi, ved to ani nemože byt viac 🙂 🙂 stačí v 6tt to znamená 4 tt od oplodnenia, a vtedy je už vidiet aj srdiečko, a to je pre lekára a stanovenie gravidity podstatne..
už tolko nestresuj ved tehu si tak sa teš a zachvílu budeš videit srdiečko drobca 🙂 🙂 🙂
@backorka Rano som si teploty nevsimla 🙂 , preto som potom oznacila, ze sa mi to paci.
Si nedockava. Mati ty nasledujes po saranate. A co ma prist pride.
Teraz riesis, ze chces velmi, velmi // a ked sa to rozbehne, budes riesit, ze znova mas // 😀 a to plati aj pre @janie80.
@janie80 o par dni uz budes vediet na com si? Graf nevyzera dobre. Ako som pisala, ja som mala THS 0,07 a vzdy mavam mrchu od 24-27dni. Ovulku od 9-14DC.
@mamicka142 waw, aky romantik. Dolezite je, ze je zamiesene a este viac, ze to bude uspesne. Ved je to vyrocie a ked sa to teraz nepodari, tak cakate potom rok.
@leann245 ja som dnes v praci ani nedopila kavu, nechutila mi.Drahy sa zo mna smial, ze uz mam pred tehotenske priznaky. Takze vikend je nas, aj ked ty mas cyklus trosku iny ako ja.
@meatfly24 mne brali krv v 30DC o hodnote sme sa ani nebavili. Ked si tehu tak si tehu, naco to riesit. Naco to opakovane testovat. Staci sa tesit a dalej pozitivne mysliet.
@saranata Poradkyna nasa -co ti dal doktor? A ako ti je?

@summer_103 tak príjemnu služobku prajeme 😉 A test si určite kup mamatest10, ten je najspolahlivejší 😉 A nazabudni sa nam ozvať, ak sa ti da aj zo služobky, ako pokračuješ 😉 Držíme palčeky 😀