V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 antibiotika určite nezabíjaju spermie, dokážu vyradit antikoncepciu, moja kamoška nikdy nechcela deti , ona len psov aj s mužom ale raz bola chorá brala antibiotika a sup ostala tehotná a teraz je stastná že má dcerku krásnu
@saranata ok, ďakujem uvidíme čo bude dnes 😉 Ty maš krasny grafik len tak dalej sa držkaj 😉 Ach nech ti je už lepšie, lebo toto chore obdobie je uplne hrozne 🙄
@saranata dakujem, to som potrebovala počuť 😀 Teda si prečítať 😀 😀 😀 Ok, ja letím k tomu dokimu 🙂 Zatial pa 😉
@maminka142 let pomaly 🙂 ovu mozes mat kludne dnes, urob si aj dnes ovu testik a nedaj sa nahvorit na ziadne zle lieky 😉 ak ste snazilkovali aj ked tvoj drahy bol chory, tak klobuk dole 😀
@meatfly24 ja som teraz 9DPO, zajtra chcem otestovat, ale nedavam si nadeje...
@saranata no tak teplotku mas fajnu podla mna, ja tiez casto citim podbrusko, ale neviem, ja by som asi chcela este mesiac chudnut, ja sa strasne bojim ze budem ako velryba ☹ teraz sa mi konecne podarilo dalsie kilecko zhodit, ale este to chce velaaaaa....
No v tom Lidli som uz aj ja zazila pekne scenky, ako nechapala som... a co dobre mali, co si chcela kupit?
@majulosa hej presne , 5tt takže buduci týžden ked sa objednáš tak to je akurát, fakt tam netreba chodit skor, tehotná si teš sa, pre lekára na stanovenie gravidity je aj tak podstatne bijuce srdiečko plodu , on ti aj tak skor tehu nepotvrdí, áno povie ti že je v maternici videit ten vačok ale aj tak si ta zavolá znova až ked bude vhodný čas na kontrolu srdiečka , takže ako chceš ale stačí o týžden 😉
@saranata no neviem si tu k tniecom pisala : saranata @majulosa zlatko tam bol preklep od PM , čiže od poslednej menstruácie, kalendárne si pripočítaj 6 týždnov od 1dna PM a potom ti uplne stačí, vtedy sa na 100% potvrdí gravidita a vitalita plodu lebo je vidiet aj bijuce srdiečko , a to je užasný pocit... to na vypocet coho? 🙂))
ja inak uz asi treti tyzden smrkam vkuse a uz som si na to zvykla lebo v tomto bacilovskom obdobi asi nic ine cakat nemozem ...
@vikad noo takto vyzera ze zadarilo... hcg zatial z pondelka vyslo 450 takze este musim ist na kontrolny odber ci to pekne stupa ... citim sa fajn nic ma neboli okrem prs koli ktorym som dnes dokonca spat nemohla a krizov takze si myslim ze to stupat bude ... 🙂len mam strasne napnute brusko a uz teraz vyzeram minimalne v tretom... :DDD a uz si u dokiho bola? ci teraz prvykrat? a sono ste robili? ja som bola prilis skoro u dokiho takze nebolo nic vidno iba sliznicu zvacsenu ... 🙂 inak dnes si bola na krva a hned dnes budu vysledky? juj to je super takto rychlo lebo ja opat ked pojdem v pondelok tak vysledky budu az v utorok... to cakanie je hruuuza 🙂)
@backorka vies co ja by som este vydrazala lebo ja som tiez testovala 10DPO a nic nebolo vidno a jedine ma to strasne rozculilo 🙂)) ale tak je pravda ze potom ked som nasla tu prvu slabuu ciarku tak o to vacsi sok 🙂)) kazdopadne dufam ze nas aj s @vikad budes nasledovat 🙂) a inak k tomu chudnutiu... ja som cvicila roky ... stale som mala pocit ze este musim ...a teraz som pribratejsia asi najviac ale som si povedala ze co je moja priorita dvihat cinky alebo babo... tak som sa uspokojila a ked najdem u nas nejake cvicenia pre tehu tak sa na to urcite dam... ale ja som od kedy sme sa zacali snazit so posilky ani nevkrocila... takze podla mna mozes byt s postavou spokojna macximalne a uz len by som sa tesila na // 🙂 a podla mna stav ked zena vyzera ako "velryba" lebo v sebe nosi novy zivot je ten uplne najkrasnejsi takze sa neboj 🙂))
@meatfly24 to je len to ako sa počíta ulekára gravidita, napr.si tehotná 4tt od ovulácie ale gravidita trvá vlastne 6tt lebo lekársky sa ráta od PM čiže +2tyždne, takže dlžka tehotenstva sa ráta od 1 dna poslednej menstruácie, ajej som to píslaa preto lebo na USG je najlepšie íst v 6tt kedy je vidiet aj srdiečko bijuce, netreba chodit k lekárovi skor pokial nie su nejaké problemy samozrejme
@majulosa ano, si 5tt, nie 3 🙂
@saranata jasne, zajtra testujeme 🙂 no tomu ver, to ani ja nemusim, o nieco sa pretahovat, a podarilo sa ti uchmatnut spravne velkosti?
Inak videla si plagaty na cirkus Medrano? viem ze tvoja mladsia je este na to malinka, ale ja tam chcem zobrat synovca (skoro 4 roky ma), vyzera to byt uzasne predstavenie, ja sa tam tesim asi viac ako on 😀
@backorka vieš čo išla som s detmi a staršia bola pri kočíku a ja som si uchmatla čo sa dalo, ale dostala som pár laktoviek, jednu som aj poslala niekam lebo pri mojej váhe nie som priesvitná a tak do mna vrazila , tela jedno a pozerá mi do očí akoby nič, toto je hrozne tu u nás , tu už o devaitej nie je nič z tovaru , aj ked dnes dali asi viac tovaru lebo tam bolo toho vela
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-9CA1D7BA-0D...
nakupila som zhruba čo som chcela, takže som spokojná ale nenávidím to tam , a nemám tam ani jednu známu v personále , to je skoda☹
@vikad drzim palec a informuj nas dalej ako si na tom.
@maminka142 vysiel test, teplota stupla - ovulka prebehla, vyrocie bolo, a maminka bude tehu aj ked mm je teraz chori, zamiesili ste uspesne uz mozno skor 🙂
@backorka @saranta @leann245 vcera sa miesilo,a le koncilo to asi tym, ze chceme dieta? budeme vobec spolu 😢 ? Myslela som aj na vas, ze ja tu asi ani nepatrim.
@meatfly24 Veru, to čakanie je najhoršie. No ja som bola dnes na krv po IUI, tak u dokiho som ešte nebola. Ak to bude dobré, tak asi pojdem zajtra na USG a ko na jar. Vtedy mi IUI vyšlo na 2x, ale plodík sa udržal iba 7 týždňov ... Verím, že teraz to dopadne dobre, velmi si to prajeme ...
@saranata pekne vecicky tam su, tiez by som chcela kupit nieco synovcovi, on ma v decembri aj narodky aj meniny, ale za tie tlacenice mi to asi nestoji... musis sa s nejakou zoznamit a nadviazat priatelsky vztah 😉 mna nasrali ked mali spanielsky tyzden, v pondelok vecer som si chcela kupit jedno balenie sunky serano a ze nemali uz ani jedno! a nad chladnickou napis, ze max 10 ks na kosik, tak to si nechcem ani predstavit co tam ti ludia museli robit... a ked som sa pytala predavaca, tak bol na mna uplne hnusny, nemal ziadne info, ani nevedel co je serano!!!
@meatfly24 ja ratam s tym ze zajtra ten test nic neukaze, ale keby naaaaaahodou, tak chcem si proste zazit to co ty, dusik, silnejuci dusik, kolajnice ako svet, chapes 😀
No vcera som mala zrovna nejaku velmi zlu naladu a aj depku zo seba, ze som este moc rozkysnuta, ze to chce este vela zhodit aby som potom mohla zase zacat priberat... aj som sa bavila s jednou milou trenerkou, hovorila ze je dobre ze cvicim, ze je potom aj lahsi porod a tak, tak som sa jej pytala ako by som mohla pokracovat s cvicenim pocas tehu, tak povedala ze uplne v pohodke, len niektore nevhodne cviky by som vymenila za cviky na fitlopte, a ze aj na orbitreku mozem cvicit, samozrejme vsetko tak, aby som sa nezadychala...
Takze silno uvazujem o kupe toho orbitreku, aj mm som to vcera hovorila, ze aj on by mohol na tom cvicievat, a nebol az tak proti ako som si myslela ze bude, len mal obavu ci taky lacnejsi aj nieco vydrzi... najotrasnejsie je ze nam to bude spatit polku bytu, kedze mame taky otvoreny priestor 😀
@abriela

@backorka
@maminka142
@abriela
ahojte tak ja aspon trochu dýcham , ale moc sa to celkovo nezlepšilo
práve som sa vrátila z lidla, bola som sa tam pobit o nejaké veci, to by ste neverili akí dokážu byt ludia, som po chvíli odišla, tak stupídnu svorku žien som dlho nezažila, hruza
backorka dobre ideš zatial
maminka142 myslím že ovula prebehne dnes tak snažte sa kludne aj dnes ak sa vám bude chciet
ja takto a je mi zle ale celkovo takže to zase neviem posudit , nedá sa to lebo ma všetko bolí aj podbruško aj zaludok aj kosti no akoby chrípka ale bez teploty ☹
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4