icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

meatfly24
17. okt 2011

@cmeliatko ja som doteraz nebrala len dnes mi doki potvrdil bublinku v brusku tak ze preventivne 🙂

cmeliatko
17. okt 2011

@meatfly24 tak drzim palce 🙂 ja mam bubliniek viac :D mne akurat dodaval jeden hormon (injekcia) aby mi viac pracovali vajecniky lebo boli lenive a nemala som moc ovu. citala som na nete same negativne vedlajsie ucinky na to ale mne teda absolutne nic neni. praveze naopak. je mi super

meatfly24
17. okt 2011

@cmeliatko ako myslis viac bubliniek? lebo ja cakam len jedno babatko... teda zatial sa ukazalo iba jedno 🙂

cmeliatko
17. okt 2011

@meatfly24 no viac bubliniek - polycysticke vajecniky 🙂 co ma kazda druha zena dnes.

summer_103
17. okt 2011

@meatfly24 ty si si merala teplotu este aj na zaciatku tehu v puse, vsak? Ake si mala teploty rano? Ja som si rano zmerala v ustach a mam 37,2. Chora sa uz necitim a ani necitim, ze by som mala zvysenu teplotu.

meatfly24
17. okt 2011

@cmeliatko aha,..tak to ja nemam.. som rada ze mam iba jednu bublinu 🙂))
@summer_103 no merala som si ...ved pockaj hodim sem graf,,,, a merala som cely cyklus v ustach... http://www.fertilityfriend.com/home/3742b4

summer_103
17. okt 2011

@meatfly24 dakujem 🙂 tak ja mam nad 37 aj v puse, ale ja mavam normalne vyssiu teplotu, tak mozno preto.
Je to asi uplne odveci, ked som si zmerala vcera vecer dole a mala som 37,5, ze ? 😀 😀 😀 😀
Vidis, uz sa aj slamky chytam 😀
Ale stale mam pocit, ze uz uz pride mrcha.

meatfly24
17. okt 2011

@summer_103 ale ved to je normalne ze chces vediet 🙂 a test si si nerobila hej? a dnes si ktory DPO a ktory DC?

summer_103
17. okt 2011

@meatfly24 nie nerobila som test, rano som vstavala s drahym a nemohla som lebo by ma vymakol 😀 zajtra rano nebude doma, tak ked mi dnes mrcha nepride, tak spravim. Dnes som 28 DC, asi 14 alebo 15 DPO.
posledne cykly som mala 27 dnove, jeden 28 dnovy, tak som zvedava. Zatial nic, len stale citim bolesti v maternici a krize, ale slabsie ako vcera.

backorka
17. okt 2011

@summer_103 to je v pohode ze sa chytas slamky, ved stale je sanca ze si tehu kym nedorazi mrcha... kludne sa otestuj aj dnes po obede, ked uz si 2 tyzdne po ovu, tak by ti mamatest ukazal...
@meatfly24 tak este raz gratulujem ze uz bolo vidiet fazulku 😉 kedy ides zase na utz, o tyzden? na to srdiecko 🙂

meatfly24
17. okt 2011

@backorka dakujem krasne... ano o tyzden idem na srdiecko pozriet ci vidno 🙂 sa tesim ze boloi uz vidno lebo neznasam brat krv :D takze ma potesil 🙂)) a hlavne jak prilozil UTZ a hladal ... a zrazu sa tam objavil domcek a v nej bodecka moja krasna 🙂

maminka142
17. okt 2011

@meatfly24 mne dufík velmi pomohol pri prvom tehotenstve 🙂 A ked som ho chvílu prestala užívať, tak som hned začala krvacať a v karte mam napísane, že "hroziaci potrat" 😕 Ale ako som zasa nasadila dufík, tak bolo všetko ok, krvacanie prestalo a donosila som si krásne dievčatko 😉

maminka142
17. okt 2011

@summer_103 že by ďalšia tehulka? 😀 Kedy ideš testovať? 😀 😀 😀

backorka
17. okt 2011

@meatfly24 muselo to byt fakt krasne, tesim sa na take 🙂

summer_103
17. okt 2011

@maminka142 bodaj by si mala pravdu!!! 🙂 Neviem, stale mam bolesti brucha a krizov, ale mrcha nikde.... Mam doma dva testy, jeden 25kovy a jeden mama test 10IU. Testnem podla toho kedy dnes pridem domov, ale mam obavy testovat vecer, lebo chodim casto cikat, co by mohlo sposobit nizsiu koncentraciu hcg ak by som bola tehu. Asi radsej vydrzim do rana 😀 ale je to hrozneee toto cakanie... pride? nepride? 😀 😀 😀

abriela
17. okt 2011

@saranata @backorka @maminka142 @summer_103 ovulka pride (potvrdil aj lekar), ale moj mily tu uz nebude 😒 . Aj sa to rymuje.
Potvora mavam ju od 9-15DC a ona si teraz pride neskor. Tam hore nevedia, ze som len cez vikendy s milym? 😀 😀 😀. Ved to vedia aj na MK. Ale asi je to dane, ze racik to nema byt.
Lekar sa ma pytal, kedy planujeme dalsie? Odpovedala som mu, ze teraz. Nenamietal, co ma potesilo, pretoze lekari po cisarskom odporucaju cakat 1-2 roky. Takze sa tesim a odporucil prenatalne vitaminy, kt. uz beriem asi 5 den.

meatfly24
17. okt 2011

@maminka142 tak ja som celkom rada ze mi ho dal preventivne ako keby som mala v strese za nim utekat ... 🙂

summer_103
17. okt 2011

@abriela to je teda potvora, ale aj tak nie je vsetko stratene.Spermie mozu prezit a pockat na vajko, takze pekne snazilkujte a nechajte sa prekvapit 🙂 Drzim palceky 🙂 Ake vitaminy beries?

moonlightka
17. okt 2011

caute baby...dlhsie som tu nebola...citam vas ale nemam cas pisat...chcela by som vediet kolko tie spermie vlastne vydrzia...my sme si dali vypocitat, len medzitym som mala uz aj mrchu...neviem ci je to vobec mozne...ked mnohi pisu ze sa da aj cez mrchu...ja mam pocit ze som tehu, ale neviem test ukazuje NIC. Momentalne som 13 dni po, to uz by test mal zachytit ci nie? robila som si s mamatest ten je tusim najcitlivejsi?

backorka
17. okt 2011

@abriela levik je aj tak lepsi ako racik, viacere si ideme ulovit levikov, tak sa k nam mozes pridat 😉 to je super, ze doktor nenamietal, inak ani nechapem preco by sa malo cakat tak dlho, to je blbost, telo sa musi aj skor zregenerovat, ved volakedy zeny rodili kazdy rok a bez problemov...
@summer_103 tomu ver, to cakanie je otras, treba sa zamerat na nieco ine, tak ako som to urobila ja s tym chudnutim, pomaha to, ale len trochu 😀 tak vydrz teda do rana a urob si mamatest, ten 25kovy si nechaj na neskor...
@moonlightka mozu vydrzat aj 4 dni... kedy mas dostat mrchu? a podla coho usudzujes ze si tehu?

moonlightka
17. okt 2011

@backorka my sme sa snazili den pred mrchou, potom prisla mrcha, ovulacia je neviem kde a neviem kedy...mam taky cudny pocit v podbrusku aj v prsiach...som z toho ale jelen...cakala som 10 dni na testovanie a aj tak NIC ☹ Dalsia mrcha az zaciatkom novembra. Som smutna. 😝 😢 😢 😢

gebrlinka
17. okt 2011

ahojte,aj ja si počkám na levíka,ak to vyjde...kys.listová nasadená,piaty deň po mrche, už len počkať na ovulku a šup 🙂

saranata
17. okt 2011

@backorka no buduci rok tu bude divočina 😀 😀 😀 😀 samé levíky 🙂

backorka
17. okt 2011

@moonlightka moja ale otehotniet mozes len pocas ovulacie ktoru mozes mat kludne aj teraz niekedy, podla toho co pises... posledna mrcha ti kedy zacala?
Ked ste sa milovali len den pred mrchou tak tvoje vajicko uz bolo davno odumrete a nemohlo byt oplodnene 🙂 tie tvoje cudne pocity, co mas teraz mozu byt prave ovulacne... ak planujete babatko tak sa treba viac snazit a nie len jeden den pred mrchou 😀 😀 😀
@gebrlinka tak drzim palceky, viac nas je tu zrovna v cakani na ovulku 😉

backorka
17. okt 2011

@saranata leviky su najlepsie, takze to bude superrrrr 😀 uz som objednana k dokine, na piatok, som zvedava co mi povie...

summer_103
17. okt 2011

@backorka @saranata
Ja vam chcem prenechat vsetkych levikov 🙂)))) ja si prosim racika 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

moonlightka
17. okt 2011

@backorka nuz ved to ja viem...lenze tento pripad je niekde uplne inde pretoze my sme si dali vypocitat terminy na oplodnenie...a teda asi vypocet je dobre mimo...kedze nic...a ovulaciu neviem kedy mam, BT si nemeriam....skoda ze hned bola mrcha...ale niektore zeny vedia otehotniet aj cez mrchu...nuz asi nie moj pripad...ale tak kazdy sa upne na nieco ine...ja som to chcela skusit takto...ked je to niekomu na smiech nevadi...za pokus to stalo...skoda ze to nevyslo...keby to vyslo bolo by to krasne...

backorka
17. okt 2011

@moonlightka viem ake vypocty myslis, nie je to na smiech, vela zenam sa tak podarilo... ale ja by som sa nespoliehala len na to... ved uvidis, do mrchy mas este daleko... kolko sa uz snazite, ked si sa dala na tieto vypocty? myslim tym, ze ci uz vies, ze "normalne" vam to nejde, akoze cez ovu... a ved urcite sa milujete viac krat ako len cez vypocet, nie? 😉 kolkodnove mavas cykly?

maminka142
17. okt 2011

@summer_103 ja viem, že to čakanie, je katastrofa 😒 Ale, na tvojom mieste by som počkala do rana, lebo večer ti nemusí nič ukazať, ani ten najcitlivejši... Držím moc palce a dufam, že nam rano oznamiš skvelu spravu 😉

maminka142
17. okt 2011

@abriela tak skušajte, kym bude doma, ved možno nejaka spermijka si počka na ovulku 😉 Ale, hlavne, že ovulka prebehne 😉