V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@b.bardyova no ja som sa vacsinou liecila clotrymazolom - capiky + mast... (7dni) ale po prve pomohlo mi to mozno na tyzden , s tym ze v noci som nemohla spat lebo vsetko zo mna vytekalo, bolo to mega neprijemne a neucinne... sice neviem co mi nasiel...ale predpisal mi ten mycomax... za dva dni som ho mala vybrat aj s drahym a od vtedy mozem cestne povedat ze nemam ziadne vytoky - teda teraz uz okrem tehotenskeho 🙂
@summer_103 ahojkaj, neboj levík to už bude na 100% 😀 😀 😀 Bude sa to tu až "hemžiť" tehulkami 😀 😀 😀
@maminka142 a to mne co vychadza ? 🙂)) co je pred ľevom :D
@meatfly24 no mne predpisal doxybene ..a uvidime ci mi to pomoze...dufam, ze ano 😀
@meatfly24 tebe vychadza blizenec, ten je do 22.6. od 23.6. je racik az do 22.7. 🙂
@summer_103 preboha nechcem blizenca ..:D sak to je hrozne znamenie... teda aspon moj brat je hrozny sak to cista schiza :D takze rodit budem musiet az 23 alebo pred blizencami je co? :DDD
@meatfly24 neblazniii predcasny porod nieee 😀 😀 😀 😀 ale mozno budes prenasat 😀
Ja sa drzim toho, ze je uplne jedno ake znamenie, ake pohlavie, hlavne nech babatko bude a nech je zdrave a vsetko prebieha bez komplikacii 😉
@summer_103 ale ved jasne ... :D ja len mam takeho sialneheo brata ale on to urcite nema podla znamenia ale podla toho ze vela marisky kuri :DDD
@meatfly24 asi ráčik 😉 Ale, aj ráčik je dobrý 😀 😀 😀
@saranata
@backorka
@abriela ahojte dievčata 🙂 Aký mi mate dník? je síce kosa, ale krasne svieti slniečko 😀 Mne dnes graf s normalnej čiary, urobil prerušovanu 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Asi nie je isty ovulou 😅
@maminka142 ahojky, to ti urobil kvoli tomu druhemu poklesu, to on nemoze vediet, ze ty si vtedy uz uhniezdovala 😀 ja dnes v pohodke, idem varit polievocku po dlhej dobe 😀
@meatfly24 aj moja sestra je blizenec a nic moc ti poviem, a to ani nefajci marisku 😀 😀 😀
Ale ako vravi @summer_103, v konecnom dosledku je to fakt jedno, to my len tak na ulahcenie o tom tliachame, ale tiez nam najviac zalezi na tom aby to bolo zdrave a hlavne aby to uz bolo! 😀 ono, ja si aj tam myslim, ze 99,9% je vychova a prostredie v ktorom dieta vyrasta...
Inak ja som mala tiez dlllho problemy ktore sa mi stale vracali, raz silnejsie raz slabsie, k tomu sa mi robili take mini cervene ranky, ktore hrozne stipali... ale tiez si musim zaklopat ze uz asi pol roka mam pokoj...
@maminka142 no presne...tak to vyzera 🙂))
ja mam dnik dobry, celkom v pohode len v robote mame kosu tak mrznem... a mam nervy lebo ako tehotna zena by som mala pracovat v bavlnke :DDD a okrem toho ze cez prsia uz nezapnem pomaly ani pleteny natahovaci sveter tak sa mam vyborne 🙂))
@backorka hihihi, si zlatá, ale na uhniezďovanie, by to bolo ešte skoro 😅 Uhniezďovanie byva od 5-10 DPO a ja som mala pokles skoro 😕 Takže uhniezďovanie to isto nebolo 😅 No ja som si navarila včera večer polievočku, aby som mala aj na dnes 😀 A segra mi doniesla dnes domace jelítka, tak idem urobiť ešte zemiakovu kašu k tomu 😀 😀 😀 Ja to moc neoblubujem, ale mm to miluje 😉
@meatfly24 no presne, ja som mala ako prvy naznak tehotenstva, velke prsia a straaaaašne ma boleli 😀 Ja som pracovala do 8 mesiaca tehotenstva a bola som síce v teplučku a v kancli, ale niekedy som musela dvíhať aj ťažke 🙄 Čo už by som teraz v žiadnom prípade neurobila 😀
@maminka142 ale pozeram ze aj minuly mesiac si mala take skokanske mostiky 😀 hurky mame aj my radi, tiez u babky robievame 🙂
@meatfly24 ja mam oca vodnara, no lahka povaha to veru nie je 😀
@backorka no ved ja mam stále skokacie mostíky 😕 😅 Hihih, že hurky, to som ešte nepočula 😉
@maminka142 My tiez hovorime jelitkam hurky 😀 a tie ja mozem, mnam zboznujem ich, so zemiakmi a kvasenou kapustou... Ja neviem co mam dnes teple a rychle spravit drahemu na veceru, poradte nieco s maskom.
@meatfly24
@backorka
Ja si tiez nerozumiem s blizencami a vodnar je moja babka a s tou to teda nikdy nebolo a nie je jednoduche 😀
Ale co uz, ked otehotniem budem stastna, ze sa to podarilo, je jedno v akom znameni sa babatko narodi...
@summer_103 my ich jeme len s chlebom, ved oni uz obsahuju ryzu, je to teda riadne drevorubacske jedlo 😀 preto nam to chuti len v zime po zabijacke a ked sa otepli, tak uz ani pomysliet 😀
hmmm ja idem robit salat s kuracimi rezancami, ale to by bolo asi pre tvojho chlapa moc obyc a malo syte... robila si uz take plnene zatocene masko? treba sa s tym trochu pohrat, ale vysledok je mnam mnam 😉
@maminka142 ale ja som to mala vzdy ako priznak mrchy, ale tak tieto melony co sa mi robia tak tie maju od tych lentiliek predmrchovych daleko :DDD ja sa snazim nereisit tazke veci a podobne... a ked sa dostanem za hranicu prveho mesiaca tak asi poprosim lekara aby ma hodil na rizikove... lebo ten prievan je tu neznesitelny... :/
@backorka ja tiez a ako o lahkej povahe sa hovorit tiez vobec neda... a to poznam asi 10tich vodnarov a ani jednu vynimku :D
@summer_103 co hurky? och mnam... mnaaaaaaaaaaaaaaaaam s kecupom s chlebikom mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂 juj keby som nemala brydzaky na obed tak asi idem zabit nejaku svinu na tie hurky :D
Ahojte, tak ja som bola dnes u dokyho v Heliose, ovulka sa mi blizi, dozrievaju mi dva foliky, v piatok ideme zasa, pichne mi pregnyl a bude ovulka cez vikend 🙂 Ale zistil, ze mam opat nizku sliznicu maternice, len 5mm, tak som zvedava ako bude vyzerat v piatok, dufam, ze narastie :-/
Viete mi poradit...v piatok idem prec, nebudem s drahym, predpokladam, ze vtedy mi pichnu Pregnyl a minuly mesiac sme sa mali snazit v den pichnutia pregnylu a den potom (prikaz od dokyho). A predpokladam, ze tento mesiac to bude tak isto, ale kedze ja s drahym v piatok nebudem, tak myslite, ze bude stacit, ak si zasexikujeme v stvrtok a potom v sobotu??? Ja si myslim, ze hej, len ci to je naozaj tak. Ak by to nemalo stacit, tak radsej ostanem v piatok doma ☹
@backorka no my ako kedy, mne tiez chutia aj s chlebikom. Ja mam chut na take tazke veci celkovo len v zime, preto vzdy na zimu priberiem, volam to zimne tuky 😀 Co uz, ved ked si to v zime telo pyta, asi ma dovod 😀
Ja si dam len salatik na veceru, ale drahemu by to bolo asi malo, kedze dnes ma len nejaky suchy studeny obed. Asi spravim nejake cestovinky a zajtra si aj ja nabalim do prace. Plnene maska robievam, naposledy som naplnila cele morcacie prso a zrolovane som ho este obalila v platkoch slaninky a upiekla, mnam to bola basta 😀
@meatfly24 tak bryndzaky tiez mozem, mnaaam 😀 Ved napis @maminka142 aby ti nejake hurky poslala, nemusis svinu zabijat 😀
@snazilkas ahoj, ak mas problemy s nizkou sliznicou, mohlo by ti pomoct pitie caju z alchemilky. Drzim palceky.
@summer_103 fuj jak som sa prezrala :D neznasam bryndzaky od teraz 🙂)) inak tie zimne tuky poznam len ja som teraz v lete pribbrala... a drahemu sa najviac paci vyhovorka ze zateplujem domcek :D tak sa mi podarilo riadne ho zateplit tak dzufam ze teraz sa tam bublinke paci 🙂
@summer_103 ja som vodnarka,ale vymikam sa normam :D z celeho popisu na mna sedi pozno dokopy 10 viet :D
@meatfly24 hihi, ale pred mrchou to byva inak 😀 Pri tehotenstve to byva oooooooooooovela inakšie, su ovela ovela ovela väčšie a aj viac bolia 😀
@summer_103 hurky je pre mňa nove slovo 😉 Ale každy kraj ma ine slova 😉
ahojte dievcata, tu je moj grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

@meatfly24 ahoj nam predpisal nieco ine ale mame to brat 10 dni 2 krat denne...mala som akusi zvysenu, tak snad sa to podari vyliecit na prvykrat