V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@nanikav ten nepoznam 😝 A aku ma citlivosť? No ja nikdy nevydržím a testujem 😀 😀 😀
@maminka142 25mlU....
@nanikav no tie nie su dobre 🙄 Skus s citlivostou 10, napríklad mamatest10 😀 Tie 25 tehotenstvo neukažu tak rychle 😉 Ak nepríde mrcha, čo nepríde tak skus testnuť o dva dni, ale ten s citlivosťou 10 😉 Držím palce 😀
@nanikav teplotku nemeriaš?
@maminka142 a ja som si ti myslela, že čím vyššie číslo, tým vyššia citlivosť..... 😀
teplotu som aj jeden čas začala merať, ale kedže som nevstávala v rovnakú hodinu-vraj to je najlepšie-tak som prestala
@maminka142 a čo tie ovu testy, sú spolahlivé? a je ich viac druhov?
@nanikav no ja som tiež merala zo začiatku v rôznu hodinu, ked som sa zobudila, tak som merala a bol tam aj hodinovy rozdiel 😕 No aj ja som si to zo začiatku tak myslela s tymi tehu testami a je to tak, že 10 su najcitlivejšie 😉 No ja som tento mesiac začala prvy krat používať ovu testíky a su fakt dobra vec 😀 😀 😀 Uplne presne mi to ukazalo a aj doki mi to potvrdil 😀 😀 😀
@maminka142 pozajtra budem zas doma, tak ak náhodou ništ, tak kúpim ešte jeden, ale bolí ma brucho, presne ako pred krámami, takže....tak.
posnorím aj v lekárni a popýtam sa na ovutesty.
ako dlho sa snažíte?
@nanikav tak intenzivnejšie a važnejšie, už od augusta a vy? No dufam, že ti ta mrcha už ani nepríde 😉
@summer_103 ahoj, ano to som sa uz niekde docitala, tento mesiac som ho zacala pit, beriem aj Femibion 800, tak uvidime, ci to nejako pomoze 🙂 Dakujem.
@saranata
@backorka
@ivanka12 dobre ránko dievčata 🙂 Tak ja dnes pokračujem takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 a ozi neviete ako sa značí do ff bolenie (pichanie) v podbrušku? Ja to mavam vždy až poovulačne bolesti 😅 A aký vas čaká dnes dník? Mňa čaká dnes niečo podobne, ako včera @saranta 😀 Zajtra ma byť už vraj škaredo, tak to ideme dnes využiť 😉 Pekný dník vam prajem 😉
@maminka142 od augusta? my od jula a uz som tehu takze vies o tom ze tento mesiac to u teb pride hej ? 🙂))
@meatfly24 to by bolo supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 Ale ja sa stale spolieham, že ťa tu všetky do vianoc ešte dobehneme 😉
@maminka142 no ja sa na to nespolieham... ja som na to pripravena a presvedcena o tom 🙂)) inak ked to somnou takto pojde dalej tak pri stromceku budem vyzerat jak muflonica :D
@meatfly24 Ale, nebojkaj ono to pôjde aj rychle dole, hned po pôrode 😉 Ja som pribrala 24 kg a segra 30 kg (boli sme v rovnakom čase 3 segry tehulky 😀 😀 ) No a segra aj jedna aj druha sa dostali skôr do "formy", ako ja 😅 No ale to je moja chyba, lebo ja som sa tiež dostala hned do formy, len ked som prestala kojiť som akosy začala priberať a šup mam 5 kg ešte stale navyše 😠 Ale som sa prežierala, takže si za to môžem sama 😅
@maminka142 no ja sa snazim nevyhovarat sa ze jem za dvoch tak sa snazim jest normalne, po piatej uz nejest ale ako ten vlci hlad co pride v tom momente som schopna vrazdit a nic ma nezaujima iba jedlo 🙂 a pre prsia si zachvilu neuvidim na pupok ... neviem ako prezimujem kedze do nicho sa nevmestim :DDD
@meatfly24 no moja a ty si myslíš, že ja som jedla za dvoch? Ja som sa tak strašne snažila nejesť a davala som si dokonca menšie porcie, ako ešte pred tehu a vidíš ako som dopadla... To proste bud maš v genoch, alebo nie... Moja švagrina pribrala 7 kg za cele tehotenstvo a po pôrode mala ešte menej, ako normalnu vahu... Proste ked maš pribrať, tak priberieš a môžeš sa obmedzovať, kolko chceš... Ja som si vždy dala na čo som mala chuť, ( aby mi neodišlo, to sa tak hovorí 🙂 ) ale samozrejme v nízkych davkach... A do konca do 4 mesiaca som len grcala, tak som len chudla 😠 Ale potom už nevolnosti prešli a bolo to ok 😉
@maminka142 juj no som zvedava na geny svoje... :D zatial mi zle neni takze ani nemam z coho chudnut... inak pocuj trochu ma picha na pravo ale to ani nie je silne take bodave len taky tlak ako keby svalovka alebo neviem ako to nazvat... nemusim sa bat? ako nie je to na nevydrzanie je to v pohode len to citim...
@maminka142 dobre ranko, pekne pokracujes 🙂 tie bolesti si zaznac bud ako ovulation pain (ale to moze pomylit graf) alebo ako crams, to znamena krce 🙂 no sranda ako ti to posunulo, mne by to posunulo az na 16 dc 😀 ale z toho tvojho grafu vidim ze to vyslo, lebo ste sa straaaasne moc snazili 😀 kedy budes testovat?
@meatfly24 ahoj muflonica 😀 ty si teda nakladas 😀 po piatej nejest je blbost, je normalne ze si este hladna, kedze si este minimalne 5 hodin hore... snaz sa jest casto a menej, budes mat pocit ze jes stale a nebudes hladna a nebudes sa prejedat 😉
@meatfly24 hm, to neviem ja som nič take necítila, teda sa aspoň na to nepamätam... Ale, ja som chodila s každou "blbosťou" k lekarovi, aby som si bola ista 😀 Ale, ak maš dufík, tak by si mohla byť v klude, ale ak chceš si radšej brnkni dokimu 😉
@backorka hihi si strašne zlatá 🙂 Ved praveže sme sa ani tak nesnažili, ako by som chcela, každe druhe PM malo byť AM 😠 Len ja som na to straaaaaaaaašne lenivá 😖 No veď uvidíme 😉 Ok, tak ja to radšej necham tak a nejdem to značiť do ff, ved ja si aj tak uplne všetko značím do jednej kalendarovej knihy 😀 Tam mam uplne všetko bolesti v podbrušku, aky deň a kolko mi merali foliky 😀 Nad testovaním ani nerozmyšlam, to je ešte straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašne skoro 😀 Ale snad už to vyjde a už budeme všetky tehulky, aspoň do vianoc 😀
caute kocky, nejake novinky? nova tehulka? 😉
chcete vidiet anovulak ako z ucebnice? tak tu je... http://www.fertilityfriend.com/home/358820 😠
@janie80 ahoj, fuha, asi mas pravdu... tak uz len pockat na mrchu... dovtedy budes mat aj liecbu na stitku a potom date hned prvy cyklus uspesny 😉
@maminka142 o tej lenivosti viem tiez svoje... vecer je to lepsie, ked nemusis uz vstavat z postele 😀 ale uz to nie je az tak daleko, ved si 6DPO, to v nedelu-pondelok uz mozes testovat 😉 a my ostatne jasne ze do vianoc budeme tehu, budu to tie najstedrejsie vianoce, same ocikane papieriky sa budu davat 😀 😀 😀
@backorka tak toto si napísala uplne perfektne 😀 Tak tak same ocikane papiriky si budeme davať na vianoce, to budu darčeky 😀 😀 😀 😀 😀 Teraz som si vlastne uvedomila, že 27 DC idem na krv, tak deň pred tym si urobím test 😉 Tak snad to už vyjde nam všetkym do tych vianoc 😀 😀 😀
@janie80 no teda anovulák ako hrom, ale tento prejde a nabuduce bude krásna ovula 🙂 🙂
@backorka tak tak ..budu to tie najmenšie a zároven tie najvačšie darčeky 😀 😀 😀 😀 tešíííííím
ja už končím mns tak sa začne odratávanie, ale merat začnem asi až taký 10 den, skor to aj tak nebude a tie teploty už poznám
idem dat malu spat, kura do truby a nohy na stol potom a kavička, dnes ideme na tu oslavu tak sa snažím moc nejest lebo tam sa zase obžeriem , tetkine koláče nemaju konkurenciu takže tam sa nedá odolat 😀 😀 😀
@maminka142 tak to je super, toto bude určite tvoj uspešný cyklus 🙂 🙂 🙂
ahojte kočky, ako sa dnes máme?
@maminka142 my sme sa snažili asi polroka potom bola pauza asi rok-problémy všetkého druhu-ako to už býva a teraz už dlhší čas skúšame
mrche sa voláko nechce, ale mne to skáče ako sa jej zachce, takže ked nie dnes, má čas ešte zo 2-3dni. potom sa začnem ,,škeriť,, -možno 😀

@maminka142 x-epil, neviem či sa predáva aj u nás, som momentálne v madarsku a kúpila som ho večer v tescu....vravím, nevydržala som 😀