icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
26. okt 2011

@saranata kiez by si mala pravdu...ale ste zlate, ze na nas ostatne este chvilu cakate aj s backorkou 😉 🙂 Neviem, mne vzdy strasne blbol cyklus, aj 3 mesiace mi vynechal...teda od 13tich rokov do cca 16tich, odkedy mi nasadili hormony, potom antikoncepciu....moje telo v podstate ani velmi nemalo sancu na upravu cyklu, od zaciatku ma stopali liekmi - VDAKA lekarom. No a teraz, mam aj sarapis a cykly mi uplne zblbli...na 48 dni a teraz to vyzera na rovnako dlhy cyklus...asi mi hapruje nejaky hormon...ale gyndos ma chce vidiet az v decembri, ak sa nezadari...tak cakam a venujeme sa teraz aktivnemu dokoncovaniu bytu 🙂
S malou je to dnes lepsie? Vcera som bola v BA na sluzobke, zobrala som si firemne auto a bola to katastrofa...tam aj spät som isla po tme a v lejaku...mi chvilami riadne redlo 😒

katusap
26. okt 2011

Ahojte....vie mi tu niekto zhodnotit moj graf? 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/330773 Lebo take divoke teploty som este nemala.

leann245
26. okt 2011

@katusap preco myslis, ze su divoke? ved aj minuly mesiac si to mala takto podobne...nevidim oproti tomu ziadny extremny rozdiel.

saranata
26. okt 2011

@katusap normálne v pohode, niekedy su takeho poovulačne skoky, myslím že je to ok, 5-6 DPO mohlo zahniezdovat , nič vynimočne vo všeobecnosti aj ked pre teba možno áno ked píšeš že nemavaš taketo, ale teraz kopíruješ minulomesačne teplotky takže ok

katusap
26. okt 2011

@leann245 @saranata len minuly mesiac som merala hala-bala 😅 nedodrziavala som hodinu....teraz meriam presne o 6 rano ked vstavam

saranata
26. okt 2011

@katusap myslím že graf je ok 🙂

katusap
26. okt 2011

@saranata a myslis, ze by z toho mohlo daco aj byt? 😀

abriela
26. okt 2011

@leann245 neriesis nic, nezatazujes sa tym co je, co sa deje a ani sa nenazdas, ako pise saranata a budu //.

leann245
26. okt 2011

@abriela napisala si to s takou istotou, az ti veriiiiim 🙂 Ale ono to iste v podstate plati na nas vsetky...teda ty uz si mozno tehulka, podla toho, co som citala dozadu 🙂 Citis nieco? Viem, ze radsej by si teraz tehu nebola, kvoli tym stresom, co boli...ale jeden nikdy nevie....

aliaxa
26. okt 2011

ahojte aj ja sa snazim o babatko

ivanka12
26. okt 2011

@katusap neviem, možno aj hej, ale nerobím si ovu testy tak s určitosťou to potvrdiť neviem 🙂

saranata
26. okt 2011

@katusap no to ešte ťažko povedat, neviem aku mávaš LF ?

katusap
26. okt 2011

@ivanka12 skor to vyzera podla predovulkovskych teplot na ten 14 DC
@saranata LF mam 12 dni...este je asi skoro

abriela
26. okt 2011

@leann245 citim, ze ma boli cely clovek. Dala som si kolac a len som do neho zahryzla a uz ma napinalo. Na tehu napinanie je prilis skoro. Dosla som domov a zadychana ako keby som absolvovala 10 minut na eliptery 🙂 . Predtym ma boleli prsia, teraz nic take necitim, takze nepredpokladam, zeby sa nieco pritrafilo. Ak by mi prisla tento mesiac mrcha tak ako ma, tak je to presne ako minuly rok- posledna bola prvy novembrovi utorok.

abriela
26. okt 2011

@aliaxa tak vitaj medzi nami

aliaxa
26. okt 2011

jeeej dakujeem 🙂 my sa spriatelom snazime o drobca dva mesiaciky a zatial sa nepodarilo tak dufam ze co skoro bude 🙂

maminka142
26. okt 2011

@abriela
@saranata
@backorka Ahojte dievčatá, aky ste mi mali dnes dník? My sme boli cely de vonku a na chalupe sme si už nasadili cesnečik na prezimovanie 😀
Dnes som bola inak na krv, kvôli HCG a samozrejme vysledky boli negatívne 🙄 Čakala som to, kedže som si robila test 😅 Tak tak ja dnes 😒 A vy ako?
@abriela mame tu novu tehulku? 😉

maminka142
26. okt 2011

@backorka idete na spermiogram? A čo je to to iscare?

maminka142
26. okt 2011

@aliaxa vitaj 😉

saranata
26. okt 2011

@ivanka12 mne ten tvoj graf sedí tak ako je uvedená ovula podla teplot

saranata
26. okt 2011

@katusap no to ešte hej, počkaj ešte , to sa ani nedá takto odhadnut podla teplot dopredu či si tehu alebo nie, len trpezlivost 😀 😀 😀 😀

saranata
26. okt 2011

@aliaxa vitaj a prajem aby to bolo čo najskor, aj ked snažíte sa naozaj minimum takže neklesaj na duchu , všetko má svoj čas 🙂 🙂 🙂 a ako ja hovorím na tie najlepšie veci si treba počkat

kacena85
26. okt 2011

ahojte...ja som sa tiez rozhodla 🙂 ze budem maminou v roku 2012. dufam, ze nam to vyjde, vo februari som potratila :(, odvtedy mam len same problemy...neprisla mi viac menstruacia doteraz. sem tam take mierne spinenie len.s dr skusame vsetko mozne. po sone naposledy zhodnotil, ze som uplne ok. tak nechapem. povedal mi, ze sa uz mozme zacat snazilokovat a 11.11 ma objednal na krv, ze mi spravi nejake hormonalne testy. tak sa uvidi a zatial budeme snazilkovat a duuufam, ze sa zadari a uz aj s uspesnym koncom 😅 , po vsetkom co sme si zatial prezili by sme boli najstastnejsi ludia na svete keby uvidime II

aliaxa
26. okt 2011

@maminka142 ahooooj

jasin
26. okt 2011

Ahojte kocenky tri dni som tu nebola. Unavena som na maximum, rano do prace z prace spat o nicom dni mame. Moja sialena mrcha sa niekde zas stratila 😠 😔 zajtra/piatok chcem ist k dr. a uvidime co zas vymysli..

A vy sa ako mate? 10strancitat je vela. Nejaka tehulka? 🙂 aspon nieco pozitivne pocut..

maminka142
26. okt 2011

@jasin žeby ty si bola ďalšia tehulka? 🙂

maminka142
26. okt 2011

@aliaxa aj meriaš BT? 🙂

jasin
26. okt 2011

@maminka142 pochybujem o tom ze budem tehu 😔.. mne mrcha strajkuje meeska skoro stale 😔 a nemam cas zajst k dr..

jasin
26. okt 2011

jee ja so msa trosku pomylila nemal byt prispevok moj do tejto temy 😅 ospravdelnujem sa🙂 ale nejak osa mi tato temicka stale "pcha" pod prst..

aliaxa
26. okt 2011

@maminka142 nie nemeriam zatial iba skusame ci sa podari