V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata
@backorka zatial je to este slabsie, uvidim este zajtra ci to bude silnejsie, rovnake alebo ake. Ziadne tmave kusky nie su. Ani tehu test som si nerobila, myslim ze je to zbytocne viac menej. Ono v podstate by to mohla byt aj ta cievka, pretoze tesne predtym sme s manzelom snazilkovali a hned potom do polhodinky krvacanie.
@saranata tak aj tak super, na hentaku zensku kaslat, to nepochopim....
@leann245
@maminka142
Babulky dobre raaaaanko... ty brdo, kukajte ake teplucke hniezdocko mi robi ten lutenyl, takuto teplotu som este nemala 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Dobre ma pobolieva cele podbrusko pri nejakom prudsom pohybe alebo vstavani zo stolicky... uz o sebe rozmyslam ako o tehotnej a planujem ako to povieme na vianoce rodine... ach jaj, zhodte ma z toho oblaku, lebo aj cvicit dnes odmietam 😀
@backorka dobré ránko, no to sa tak pekne uhniezduje 😀super
blázniva nebudeme ťa hádzat z oblaku a kludne necvič len nech sa tam vajo dobre vnorí do tej výstelky a nech tam čučí potom tých 9 mes
ja som merala neskor lebo som nejak dlhšie spala čo nie je zvykom 😀ale v podstate sa mi potvrdila včerajšia ovula 🙂 ešte dnes poistíme a budeme čakat zase ale ked sa uvolnili dva vajká podla bolestí tak aspon jedno by sa mohlo uchytit 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata super, pekne ti to vystrelilo, priam ukazkovo 🙂 urobis si dnes este ovu test? ze ci bude silnejsi ako vcera... anooo dnes este popracujte a do jedneho vajka sa urcite trafite, ak nie rovno do dvoch 😀 vcera bol mm podareny, pytala som sa ho ci sa ideme milovat a on, ze nie, nemozme lebo sa uhniezduje... a ja ze to akoze preco nemozme, on ze aby sme vajko nevyplasili a aby nevypadlo, no odpadla som skoro 😀 😀 😀
@cmeliatko ved v pohode, ked sa nezadychas a prisposobila si si cviky na svoj stav... ja rada cvicim, ale nemozem sa dnes vo fitku tvarit ze som tehotna a ani nechcem cvicit tak moc ako doteraz, tak radsej pojdem behat po obchodoch 😀
@saranata ani jedno a pol? 😀 ale nieee, jedno bude urcite, ved v tom sme spolu nie? a ja uz som tehotna 😀
@backorka tak ja robim yogu a stretching vseobecne a mna uz teraz bolia momentalne krize, hlavne dolna cast a to sa citim ako znovuzrodena po cviceni. to cvicenie ocenis hlavne ked budes rodit si myslim.
ale pokial budes v pohybe tak ci tak tak pohoda 🙂
mne je tiez tazke sa netvarit ze nic sa nedeje :D hlavne ked idu oslavy a ja zrazu nebudem pit 😀
neviem co vymyslim 🙂
@saranata @backorka ahojte zienky, jaaaaj, mna z tychto mojich teplot uz asi naozaj poraziiii, ja ze dnes potvrdi ovulu a figu borovu, zas idem dolu. Davam tomu jedinu sancu, ze sa chce vajko uvolnit presne na jonasov vrchol, cize v pondelok, inac ma uz fakt nahneva 😠 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
Este ze mi aspon vy robite velkuuu prevelku radost, len tak dalej...backorka sa nam tento mesiac vysplha teplotami az najsamvyssie a pekne tam uz zostane...a saranata, ty kludne ostan v standardnych poovulacnych teplotach, ale 9 mesiacov 😀
O chvilu mam dlhu poradu so sefom, tak som rada, ze som vas stihla pozdravit...pekny den vsetkym 🙂
@backorka dobré ránko 😀 Waaaaaaaaau, aké krásne teplotky máš, ty naša tehulka 😉 Nech sa len tak držia 😀 😀 😀 No ja na tvojom mieste by som už ani necvičila 😀 Ja vždy cvičím do ovulky a po ovulke mam "pre istotu" pauzu 😀 Samozrejme su maminky, ktoré cvičia nonstop, ale ja som v tomto mooooooooooooc opatrna, aby som si neskôr niečo nevyčítala 😀
@maminka142 no inak ja som si tiez dnes povedala, ze necvicim, aj tak by som si tak davala pozor, ze by to vyzeralo az blbo ze co tam stvaram, a dost ma pobolieva brusko, tak som sa so segrou dohodla, ze radsej ideme lovit nejake vianocne darceky, ved aj pri tom spalime nejake kalorie, nie? 😀
caute kocky, takze vcera som bola po tie vysledky... podla najnovsich mam stitku ok... hodnoty v normale, skor sa jej zda, ze to uz pomalicky ide do znizenej funkcie... testosteron stale mieren zvyseny... co mam robit, aby nebol? a prolaktin este neviem... poslala ma na diabetologicke vysetrenie, ale tam je termin az na konci januara... ☹ 😠
@backorka ano ano, aj pri tom spálime vela kalorii 😀 😀 😀 Ja tiež idem dnes loviť vianočne darčeky 😀
Čo idete kupiť svokrovcom? My sme im minuly rok kupili poukaz do kupelov + masaže 😀 Ale tento rok netuším 😅
@maminka142 to je krasny darcek, akurat ze ti moji svokrovci ziju na dedine, maju psa, macku a apapgaja a neviem si predstavit ze by sli do kupelov 😀 minuly rok sme im kupili postelne obliecky a tento rok mam zatial len typ na jeden kuchynsky spotrebic - hriankovac a gril v jednom, lenze to maju len v Pandorfe a neviem kedy sa tam dostanem... prinajhorsom im kupime svetre a sprchovacie gely 😀 😀 😀 svokra ma o mesiac 60te narodky, tak jej vyberam kavovar...

@saranata No uplne bez problemov ti mozu dozrievat dve vajicka 😉 takze vcera ste urobili jedno a dnes druhe 😀 a ako to dopadlo s kupujucou, zobrala vela veci?
@ivanka12 ejha, a aka to je krv, su tam aj tmave kusky? Tehu test si si nerobila?