icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

maminka142
4. nov 2011

@backorka no ved moji svokrovci su tiež z dediny a chodili do kupelov Rajecke Teplice, ktore maju asi cca 5 km, od domu 😀 A mali to všetko na 10 vstupov a mali na to pol roka aby to využili, takže si chodili, ako im to vyhovovalo 😉 Ale tento rok rozmyšlam niečo take, ako nejaky poukaz do nejakeho hypermarketu 😀 Nech si nakupia čo potrebuju 😀 Lebo vždy ked sme im niečo kupili, tak im to zapadlo prachom a toto bude asi originalnejšie 😉

backorka
4. nov 2011

@janie80 no tak potom sup kupit sarapis, urcite ti pomoze... ja to teraz beriem treti mesiac a teraz sa mi ovulka posunula o tyzden dopredu! a dovolim si tvrdit, ze to z 30% vyzera na uspesny cyklus 😀

backorka
4. nov 2011

@maminka142 ja by som tiez rada dostavala poukazy do mojich oblubenych obchodov 😀 no mozno taky vikendovy pobyt by nebol zly napad, kedze svokor vela pracuje a svokra sa stara o cely dom a zahradu... teda samozrejme s tym, ze my im postrazime zverinec, lebo oni inak nemozu nikam ist... skusim sa opytat muza, ze co na to povie... len to je zase dost drahe, ked by to malo byt aspon na dve noci a nejakymi procedurami...

saranata
4. nov 2011

@janie80 sarapis je pre ženy v prechode a to znamená že upravuje všetko čo vychádza vekom z rovnováhy , cyklus, libido, psychika, hormonálna rovnováha milion iných vecí ale či zrovna testosteron, to neviem , ale tým že vyššia hladina testosteronu naruša hormonálnu rovnováhu a sarapis ju naopak upravuje a udržuje tak by to mohlo mat na to vplyv a pomoct , mi to tak logicky vyplýva

saranata
4. nov 2011

@backorka my to tiež riešime poukazom na pobyt, ale otvorený a oni si už vyberu kam chcu íst, svokra má 70 tku buduci február a to iste, oni maju prachy a maju všetko takže tam len takéto dary mi dávame. mm má 4 surodencov takže sa to rieši tak spolu vzdy

backorka
4. nov 2011

@saranata no ti nasi nemaju zrovna moc penazi, takze nejake luxusne veci si nemozu dovolit...

janie80
4. nov 2011

@saranata uz ho mam objednany... 😀 dufam, ze aspon posunie ovulu... ma co robit, ked ju treba posuvat z 27DC... 😀 mozno uz na tu diabeto nebudem musiet ist, lebo budem tehu... 😀

saranata
4. nov 2011

@backorka naši tiež nie, ale oni su relatívne mladí tí moji rodičia, obaja do dochodku ešte dáááleko, im kupujeme dary , take niečo čo chcu alebo potrebuju
ale svokra ma všetko, tá len cestuje teraz , nepotrebuje nič materiálne takže vzdy nejaký pobyt alebo vylet a tak

janie80
4. nov 2011

@saranata @backorka kocky a co kupujete na vianoce manzelom? 😕

saranata
4. nov 2011

@janie80 myslím že postupne upraví určite, každemu inak rýchlo , no mne hned, ja som mávala 35dnový cyklus a ovulu vzdy tak 21DC a hned prvý mesaic sme prepásli ovulu lebo bola rovno 14 den a my sme sa snažili okolo toho 21 DC a mns prišla presne 28 den, a na další mesiac sme mali znova ovulku 14DC a hned sa zadarilo, ja to pripisujem určtie sarapisu lebo predtým som nikdy od puberty nemala 28 dnový cyklus
držím palce

janie80
4. nov 2011

@saranata mne pride az cca o tyzden, to budem zhruba 10DC, takze hned prvy cyklus to asi nebude, ale dalsi dufajme...

saranata
4. nov 2011

@janie80 ja som tu už písala že my tento rok spoločný darček kedže chceme velku plazmu alebo LCD tak sme sa dohodli takto, a skor sme sa upriamili potom už na deti, ale zase nejaku mikinu a hluposti mu kupim určite, a navyše my máme teraz koncom novembra vyročie takže tam skor rozmýšlam čo kupit ale asi sa zase dohodneme na niečom čo by chcel, ani ja neviem sama čo chcem...
čo ste dostali na prvé vyročie ? @backorka

saranata
4. nov 2011

@janie80 začni to brat hned ako ti prídu , dávkovanie som ti posielala už?

janie80
4. nov 2011

@saranata davkovanie som nasla 2x denne po jednu...
na vyrocie sme si spolocne urobili vylet a este nas caka predlzeny vikend na Donovaloch... radsej mame taketo spolocne skor zazitkove darceky, lebo sme malo spolu... minule vianoce sme si kupili zrkadlovku fotak a tento este netusiiiiim... 😅

saranata
4. nov 2011

@backorka inak ma napadlo ...kedy si si robila ovu test? a bol pozitívny?
lebo tehu sa dá zisit aj ovu testom nakolko reaguje aj na hcg dokonca vraj citlivejšie ako samotný tehu test čiže ukáže ti aj skor pozitivitu

saranata
4. nov 2011

@janie80 nie nie to je dávkovanie pre ženy v prechode, nie ked sa snažíš, ja mám davkovanie pri snažení od lekárky, pošlem do IP

janie80
4. nov 2011

@saranata tak teda posli... 😉 dakujeeeeeeem 😉

momamo
4. nov 2011

Ahojte kocky som 22DC a 12DPO a velmi prevelmi by som chcela vediet ci je mozne si zajtra rano spravit test alebooo este dnes, ci je mozne ze by uz mohol nieco ukazat,,mam takeho tusaka,,zeeee by vsetko mohlo dopadnut nad moje ocakavania .... A uz nevydrzim dlhsie cakat,,verim tomu ze vela z vas ma tu chape a rozumie my.....tak ako????? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😒 😒 😒 😒

abriela
4. nov 2011

@backorka @saranata @maminka142 @leann245 @janie80 Caute kocky. Popisali ste tu toho dost. Minuly tyzdnen som spadla z postele. Pri prednaskach, hovorim, nic nieje absolutne bezpečne, ani lezanie v posteli. Potvrdzujem to 😉. 3 dni ma boli zatylok hlavy, bola som u lekara a predpisal mi lieky kde je napisane, ze znizuju plodnost a moznost otehotnenia. Takze minuly rok asitento mesiac kopirovat nebudem ☹

backorka
4. nov 2011

@saranata jaaaj toto mi ani nehovor, robila som si pred hodinou a druha ciarka je silnejsia ako vcera!
Hmm musim si spomenut co som dostala na vyrocie, mmneznasa kupovanie darcekov, takze vacsinou sa na niecom dohodneme, poviem mu co chcem a to kupime... kokos ja si fakt nepamatam 😀 viem ze na promociu som dostala retiazku s krasnym vykladanym srdieckom, to som moc chcela, tento rok sme si dali vlastne ten vylet do barcelony... na narodky som dostala nove dioptricke okuliare... ked si este na nieco pospomynam tak dam vediet 🙂 on vyrocia neberie nejako vazne...
@janie80 no a na vianoce este neviem, jemu nemam problem kupit hocico na oblecenie, toho je dost a co nejake vacsie dary, to neviem, najradsej by som mu dala // a potom uz len on nech kupuje darceky mne 😀
@momamo ahojky, jasne, zajtra sa otestuj, uz by ti to mohlo nieco ukazat 😉

abriela
4. nov 2011

@backorka paci sa mi, ako pozitivne myslis, len tak dalej

saranata
4. nov 2011

@backorka juuj tak bud druhá ovula alebo si tehu 😀 😀 😀 😀

ivanka12
4. nov 2011

@backorka jeeeeej, krasne teplotky ti vyskocili 😉 citim v kostiach ze tento cyklus sa mozte s manzelom tesit 🙂

ja stale cakam na ovulku, to vcerajsie krvacanie prestalo dost rychlo tak som pokojnejsia, dost ma to vystrasilo lebo predtym sa mi to este nestalo. Dnes som si chcela kupit tie ovu testy, ale prva lekaren, do ktorej som chcela ist bola zatvorena z technickych pricin a v druhej, ktoru som mala po ceste domov tie testy ani nemaju. Mam to ja stastie 😀 dufam len ze ovulka este pocka do buduceho tyzdna 😀

http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

backorka
4. nov 2011

@saranata no podla teplot asi to druhe 😀 tak doteraz sa to vlieklo ako blazon a teraz v jednom tyzdni ovulujem aj zistim ze som tehu, nie? tomu neveriiiiimmmm, to nie je ani mozne 😀 strasne sa bojim ze sa sklamem, ked si to uz takto nahovaram...

saranata
4. nov 2011

@backorka tak si to prestan nahovárat , a teš sa že sa ti to upravilo a ešte sa ti aj upraví , a pojde to už dobre
teš sa na tehu ale nevsugeruj si hned že si lebo budeš potom moc sklamaná
ale držím palce moc 🙂

leann245
4. nov 2011

@abriela tak to ma marzi...mozno je to dost nemiestna otazka, ale ako sa da takto brutus padnut z postele??? dufam len, ze sa nic vazne nestalo a o chvilku ta prestane hlava boliet a tabletky mozes rychlo vysadit 🙂

leann245
4. nov 2011

@backorka aj ja aj ja aj ja som niekde citala, ze ked mas pozitivny ovu test po ovu tak to signalizuje tehotenstvo....juchuchuuuuuu 😀

backorka
4. nov 2011

@saranata dakujeeem.... jasne, snazim sa mysliet pozitivne ale realisticky... ak zajtra bude ovu test este silnejsi, tak si v nedelu rano urobim tehu test... ovulku nemam, vsak? ved to by v stredu na utz dokina videla dalsie dorastajuce vajicko, nie? a ona videla len vyfucany folikul a vysoku sliznicu...

saranata
4. nov 2011

@backorka mzslím si že áno ale nie som lekár, skus sa testnut potom , ale može to urobit aj zasah liekov na podporu sliznice zase tak neviem , ved uvidíš

backorka
4. nov 2011

@saranata urcite to je vsetko tym lutenylom, aj ma tak pobolieva podbrusko ako pred mrchou...
@abriela fuha, no fakt, ako sa da tak spadnut z postele? 😀