V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@leann245 @backorka no pad z postele je jednoduchy, aj ked mam postel siroky 180cm. Lezala som na boku, smerom k stredu, pipla sms od mileho, prudko som sa v nadseni otocila k mobilu a skoncila som na zemi. 😀
Mala som roztatu dlan, trosku lavu stranu za uchom a vraj aj poriadnu hrcu a modrinu na boku.
Dnes som sa dozvedela, ze mam oddelenu nejaku kost od blanky v hlave. Cize asi aj preto boli minuly tyzden ranne zavraty.
nemate taky blby pocit ked tu len zahliadnete tie negativne temy ze co keby sa to vam stalo?
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@abriela ale neboj, to nič neznamena 😀 Ja napríklad užívam lieky, kde je napísane vysoka plodnosť + dokonca dvojičky a vidíš, ako som na tom 😖 Takžeani lieky zo zníženou plodnosťou nič neznamenaju 😉 Tak dufam, že sa nam to teraz podarí 😀
@maminka142 ved aj minuly rok som bola tehu po 2 tyzdnovych teplotach,kt. necheli ustupit a zapale ladvin. Lekar na to vtedy reagoval, ze ked sa sype, tak sa sype. Aj ked netusil, ze som tehu neplanovane. Mam silny organizmus a lieky zvlada perfektne. Ked mi vyvolavali porod, dostavala som konske davky a cim viac do mna pchali tym sa telo branilo viac a nereagovalo. Takze dohodnute, budeme nasledovat @backorku, kt. uz je tehu a @saranatu 🙂 .
@leann245 spadla som minuly tyzden v pondelok. K lekarke som sla az dnes, lebo ta bolest je hrozna.
@abriela nebojkaj, aj my si zaslužime šťastie a budeme mať silne // čiaročky 😀
@backorka
@maminka142 ahojte kocky..tak ja som vcera bola za dokim a veru sa velmi cudoval...dobrala som lieky na ureoplazmu a dufam, ze som sa jej uz zbavila 🙂 a zacala som jest lieky na prolaktin ..a pri vysetreni ovulky mi povedal, ze sup sup milovat sa s mm a, ze aj v sobotu a uvidime... 😀 tak sa tesim ...mozno sa stane zazrak
@b.bardyova jej to je super, takze si uz mala splasnuty folik alebo co tam videl?
@backorka praveze som mala pred prasknutim ..preto nam naordinoval sex hned v ten den a v sobotu aby sme to nepremeskali 😀 ale objednana som az 18.11 na odbery kvoli ureoplazme a skontroluje ci sa nieco nezadarilo
@b.bardyova ja mam tiez cakat do 18.11 a potom mam zavolat ci prisla mrcha alebo nie... to je dlheeee cakanie, tak krasny plodny vikend prajem 😉
@b.bardyova tak to je super a moc držím palce, aby tento plodný víkendík bol uspešny 😉 A kolko ti meral folik?
@backorka dakujeme a dufam, ze mrcha nedorazi 😀 daj vediet
@maminka142 dakujem ..a doktor mi nepovedal... ☹ ale vraj bol dost dobry..co doktora prekvapilo...kedze mam vysoky prolaktin ...tak uvidime
@b.bardyova tak držim moc palčeky 😉
@maminka142
@saranata
@abriela
@leann245
Ahojte babulky, ako vikendujete? My trochu upratujeme s mm a vecer mame program s kamosmi...
Teplotka mi pokracuje takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c, celkom ok, nie?
Dnesny ovu test je tak isto silny ako vcera ale podbrusko uz citim menej 🙂
A vy akooo???
@backorka ahojkaj 😉 Teplotky maš uuuuplne krasne 😀 A ta vysoka teplotka znamena tehu, uvidíš 😀 😀 😀
Mne teraz malá ešte spinka a ked sa zobudí, tak ideme von 🙂 Už sa teším, lebo je tak nádherne vonku 😎
O chvílku budeš aj testíkovať, už sa tešííím 😀
@backorka teplotka je perfektna, drzi sa poriadne vysoko, kedy budes testovat? 🙂
nam dnes robia plavajucu podlahu v spalni a zajtra budeme stavat skrine a postel, tak uz sa neviem dockat kedy to bude hotove, aby sme mohi snazilkovat v novej spalni 😵
mne teplotka pokracuje takto...cakam na tu ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
vcera som si pozerala toho internetoveho jonasa a vysiel mi tam plodny den 7.11. 🙂 tak asi to vyskusame 😉
@ivanka12 tak to by sa ti mohlo krasne prekryvat s ovulkou, treba to vyuzit 😉 hmm zariadovanie novej spalne to je radost, poriadne ju potom musite pokrstit 😀
Nooo povodne som chcela vydrzat do stredy s testovanim, ale neviem neviem 😀 uvidim podla toho ake teploty budem mat dalsie dni...
@maminka142 veru vonku je paradne, my ale az vecer ideme von, to uz bude kosssaaaaa 😀
@backorka ahoj , no pekne zatial , daj foto testu, som mimo ked ti to ukazuje teraz , normálne že čo si tehu???
ja som zadrichmala a muž išiel k malej , umreli by ste ako spia nohy na zemi a opieraju sa o postel a spia, skoro som si tam cvrkla 😀 😀 😀 ešte spia obaja
my tak klasika víkend, mm tu má syna tak ide poobede s detmi sa kupat do aquaparku ,ja s malou nejdem lebo nejak soplí tak neviem čo zase z toho bude
@janie80 no tak super ze si po mrske, tu ovulku ti privolame aby si ju do dvoch tyzdnov mala, neboj 😀
@saranata tak ja som odfotila ked tebe sa nedalo, ale nie jej to moc dobre vidno... je to 17, 18, 19 doobeda a 19 poobede a 20 DC, cize dnes... ten vcerajsi pobedny, tak taky silny som nemala este nikdy, a minuly tyzden, ked mala byt ovulka som mala take ako tie slabsie na fotke...

@momamo ja som mala pozitívny tehu test 10 dní po ovu. 😉