icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
4. nov 2011

@momamo ja som mala pozitívny tehu test 10 dní po ovu. 😉

momamo
4. nov 2011

@darinkazv ducha??

darinkazv
4. nov 2011

@momamo áno 😉

saranata
4. nov 2011

@backorka ale mysliet pozitívne možeš...
@abriela a to ako? chudatko, no a tie lieky čo narobíš teraz..., ved ked citiš že to je zle tak ich ber ale ked nie tak by som ich nebrala vobec

abriela
4. nov 2011

@leann245 @backorka no pad z postele je jednoduchy, aj ked mam postel siroky 180cm. Lezala som na boku, smerom k stredu, pipla sms od mileho, prudko som sa v nadseni otocila k mobilu a skoncila som na zemi. 😀
Mala som roztatu dlan, trosku lavu stranu za uchom a vraj aj poriadnu hrcu a modrinu na boku.
Dnes som sa dozvedela, ze mam oddelenu nejaku kost od blanky v hlave. Cize asi aj preto boli minuly tyzden ranne zavraty.

abriela
4. nov 2011

@saranata niesom zastancom liekom, ale uz 3 den ma strasne boli hlava. Takze dnes som si uz ten hnusny sacok, co zabija plodnost dala 😠 . Prave ten je od bolesti. Dalsie lieky nemaju take brutalne nasledky, a su na zmiernenie opuchu.

saranata
4. nov 2011

@abriela jasne ved píšem ked cítiš že je to potrebne tak áno

cmeliatko
4. nov 2011

nemate taky blby pocit ked tu len zahliadnete tie negativne temy ze co keby sa to vam stalo?
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

maminka142
4. nov 2011

@abriela ale neboj, to nič neznamena 😀 Ja napríklad užívam lieky, kde je napísane vysoka plodnosť + dokonca dvojičky a vidíš, ako som na tom 😖 Takžeani lieky zo zníženou plodnosťou nič neznamenaju 😉 Tak dufam, že sa nam to teraz podarí 😀

leann245
4. nov 2011

@abriela No paaani, tak to si sa asi dost riadne buchla...fuu, len pekne ber, co je potrebne, hlavne nech sa das dokopy co najskor. A ta oddelena blanka od kosticky, to bolo uz pred tym padom? Tomu nejak nerozumiem....lebo mam pocit, ze tie zavraty si mala uz davnejsie.

abriela
4. nov 2011

@maminka142 ved aj minuly rok som bola tehu po 2 tyzdnovych teplotach,kt. necheli ustupit a zapale ladvin. Lekar na to vtedy reagoval, ze ked sa sype, tak sa sype. Aj ked netusil, ze som tehu neplanovane. Mam silny organizmus a lieky zvlada perfektne. Ked mi vyvolavali porod, dostavala som konske davky a cim viac do mna pchali tym sa telo branilo viac a nereagovalo. Takze dohodnute, budeme nasledovat @backorku, kt. uz je tehu a @saranatu 🙂 .
@leann245 spadla som minuly tyzden v pondelok. K lekarke som sla az dnes, lebo ta bolest je hrozna.

maminka142
4. nov 2011

@abriela nebojkaj, aj my si zaslužime šťastie a budeme mať silne // čiaročky 😀

b.bardyova
4. nov 2011

@backorka
@maminka142 ahojte kocky..tak ja som vcera bola za dokim a veru sa velmi cudoval...dobrala som lieky na ureoplazmu a dufam, ze som sa jej uz zbavila 🙂 a zacala som jest lieky na prolaktin ..a pri vysetreni ovulky mi povedal, ze sup sup milovat sa s mm a, ze aj v sobotu a uvidime... 😀 tak sa tesim ...mozno sa stane zazrak

backorka
4. nov 2011

@b.bardyova jej to je super, takze si uz mala splasnuty folik alebo co tam videl?

saranata
4. nov 2011

@backorka čo porábate žienky? ja idem dat malu spat a asi ma čaká prádlo 😝 😝 😝
a prišiel nám dnes kočík malej na vianoce tak sa teším , ešte koník príde a už má ježiško všetko doma 😀 😀 😀

b.bardyova
4. nov 2011

@backorka praveze som mala pred prasknutim ..preto nam naordinoval sex hned v ten den a v sobotu aby sme to nepremeskali 😀 ale objednana som az 18.11 na odbery kvoli ureoplazme a skontroluje ci sa nieco nezadarilo

backorka
4. nov 2011

@b.bardyova ja mam tiez cakat do 18.11 a potom mam zavolat ci prisla mrcha alebo nie... to je dlheeee cakanie, tak krasny plodny vikend prajem 😉

maminka142
4. nov 2011

@b.bardyova tak to je super a moc držím palce, aby tento plodný víkendík bol uspešny 😉 A kolko ti meral folik?

b.bardyova
5. nov 2011

@backorka dakujeme a dufam, ze mrcha nedorazi 😀 daj vediet

b.bardyova
5. nov 2011

@maminka142 dakujem ..a doktor mi nepovedal... ☹ ale vraj bol dost dobry..co doktora prekvapilo...kedze mam vysoky prolaktin ...tak uvidime

maminka142
5. nov 2011

@b.bardyova tak držim moc palčeky 😉

backorka
5. nov 2011

@maminka142
@saranata
@abriela
@leann245
Ahojte babulky, ako vikendujete? My trochu upratujeme s mm a vecer mame program s kamosmi...
Teplotka mi pokracuje takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c, celkom ok, nie?
Dnesny ovu test je tak isto silny ako vcera ale podbrusko uz citim menej 🙂
A vy akooo???

maminka142
5. nov 2011

@backorka ahojkaj 😉 Teplotky maš uuuuplne krasne 😀 A ta vysoka teplotka znamena tehu, uvidíš 😀 😀 😀
Mne teraz malá ešte spinka a ked sa zobudí, tak ideme von 🙂 Už sa teším, lebo je tak nádherne vonku 😎
O chvílku budeš aj testíkovať, už sa tešííím 😀

ivanka12
5. nov 2011

@backorka teplotka je perfektna, drzi sa poriadne vysoko, kedy budes testovat? 🙂

nam dnes robia plavajucu podlahu v spalni a zajtra budeme stavat skrine a postel, tak uz sa neviem dockat kedy to bude hotove, aby sme mohi snazilkovat v novej spalni 😵

mne teplotka pokracuje takto...cakam na tu ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

vcera som si pozerala toho internetoveho jonasa a vysiel mi tam plodny den 7.11. 🙂 tak asi to vyskusame 😉

backorka
5. nov 2011

@ivanka12 tak to by sa ti mohlo krasne prekryvat s ovulkou, treba to vyuzit 😉 hmm zariadovanie novej spalne to je radost, poriadne ju potom musite pokrstit 😀
Nooo povodne som chcela vydrzat do stredy s testovanim, ale neviem neviem 😀 uvidim podla toho ake teploty budem mat dalsie dni...
@maminka142 veru vonku je paradne, my ale az vecer ideme von, to uz bude kosssaaaaa 😀

saranata
5. nov 2011

@backorka ahoj , no pekne zatial , daj foto testu, som mimo ked ti to ukazuje teraz , normálne že čo si tehu???
ja som zadrichmala a muž išiel k malej , umreli by ste ako spia nohy na zemi a opieraju sa o postel a spia, skoro som si tam cvrkla 😀 😀 😀 ešte spia obaja
my tak klasika víkend, mm tu má syna tak ide poobede s detmi sa kupat do aquaparku ,ja s malou nejdem lebo nejak soplí tak neviem čo zase z toho bude

janie80
5. nov 2011

caute kocky, poslusne hlasim 5DC a spinenie uz prestava... tak dufajme, ze tento cyklus bude kratsi ako 50 dni... 😠
@saranata nemozes odfotit? 😀
@backorka no ale ked uz si po ovulke, tak ovu test by mal byt biely... jedine, ze si tehuuuuuu 😀

saranata
5. nov 2011

@janie80 akurát som išla a už su hore 🙂 jak naschvál

saranata
5. nov 2011

@ivanka12 super tak Jonáša zajtra využite, nikdy nevieš 😉

backorka
5. nov 2011

@janie80 no tak super ze si po mrske, tu ovulku ti privolame aby si ju do dvoch tyzdnov mala, neboj 😀
@saranata tak ja som odfotila ked tebe sa nedalo, ale nie jej to moc dobre vidno... je to 17, 18, 19 doobeda a 19 poobede a 20 DC, cize dnes... ten vcerajsi pobedny, tak taky silny som nemala este nikdy, a minuly tyzden, ked mala byt ovulka som mala take ako tie slabsie na fotke...