V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 ja by som tiez rada dostavala poukazy do mojich oblubenych obchodov 😀 no mozno taky vikendovy pobyt by nebol zly napad, kedze svokor vela pracuje a svokra sa stara o cely dom a zahradu... teda samozrejme s tym, ze my im postrazime zverinec, lebo oni inak nemozu nikam ist... skusim sa opytat muza, ze co na to povie... len to je zase dost drahe, ked by to malo byt aspon na dve noci a nejakymi procedurami...
@janie80 sarapis je pre ženy v prechode a to znamená že upravuje všetko čo vychádza vekom z rovnováhy , cyklus, libido, psychika, hormonálna rovnováha milion iných vecí ale či zrovna testosteron, to neviem , ale tým že vyššia hladina testosteronu naruša hormonálnu rovnováhu a sarapis ju naopak upravuje a udržuje tak by to mohlo mat na to vplyv a pomoct , mi to tak logicky vyplýva
@janie80 myslím že postupne upraví určite, každemu inak rýchlo , no mne hned, ja som mávala 35dnový cyklus a ovulu vzdy tak 21DC a hned prvý mesaic sme prepásli ovulu lebo bola rovno 14 den a my sme sa snažili okolo toho 21 DC a mns prišla presne 28 den, a na další mesiac sme mali znova ovulku 14DC a hned sa zadarilo, ja to pripisujem určtie sarapisu lebo predtým som nikdy od puberty nemala 28 dnový cyklus
držím palce
@janie80 ja som tu už písala že my tento rok spoločný darček kedže chceme velku plazmu alebo LCD tak sme sa dohodli takto, a skor sme sa upriamili potom už na deti, ale zase nejaku mikinu a hluposti mu kupim určite, a navyše my máme teraz koncom novembra vyročie takže tam skor rozmýšlam čo kupit ale asi sa zase dohodneme na niečom čo by chcel, ani ja neviem sama čo chcem...
čo ste dostali na prvé vyročie ? @backorka
@saranata davkovanie som nasla 2x denne po jednu...
na vyrocie sme si spolocne urobili vylet a este nas caka predlzeny vikend na Donovaloch... radsej mame taketo spolocne skor zazitkove darceky, lebo sme malo spolu... minule vianoce sme si kupili zrkadlovku fotak a tento este netusiiiiim... 😅
Ahojte kocky som 22DC a 12DPO a velmi prevelmi by som chcela vediet ci je mozne si zajtra rano spravit test alebooo este dnes, ci je mozne ze by uz mohol nieco ukazat,,mam takeho tusaka,,zeeee by vsetko mohlo dopadnut nad moje ocakavania .... A uz nevydrzim dlhsie cakat,,verim tomu ze vela z vas ma tu chape a rozumie my.....tak ako????? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😒 😒 😒 😒
@backorka @saranata @maminka142 @leann245 @janie80 Caute kocky. Popisali ste tu toho dost. Minuly tyzdnen som spadla z postele. Pri prednaskach, hovorim, nic nieje absolutne bezpečne, ani lezanie v posteli. Potvrdzujem to 😉. 3 dni ma boli zatylok hlavy, bola som u lekara a predpisal mi lieky kde je napisane, ze znizuju plodnost a moznost otehotnenia. Takze minuly rok asitento mesiac kopirovat nebudem ☹
@saranata jaaaj toto mi ani nehovor, robila som si pred hodinou a druha ciarka je silnejsia ako vcera!
Hmm musim si spomenut co som dostala na vyrocie, mmneznasa kupovanie darcekov, takze vacsinou sa na niecom dohodneme, poviem mu co chcem a to kupime... kokos ja si fakt nepamatam 😀 viem ze na promociu som dostala retiazku s krasnym vykladanym srdieckom, to som moc chcela, tento rok sme si dali vlastne ten vylet do barcelony... na narodky som dostala nove dioptricke okuliare... ked si este na nieco pospomynam tak dam vediet 🙂 on vyrocia neberie nejako vazne...
@janie80 no a na vianoce este neviem, jemu nemam problem kupit hocico na oblecenie, toho je dost a co nejake vacsie dary, to neviem, najradsej by som mu dala // a potom uz len on nech kupuje darceky mne 😀
@momamo ahojky, jasne, zajtra sa otestuj, uz by ti to mohlo nieco ukazat 😉
@backorka jeeeeej, krasne teplotky ti vyskocili 😉 citim v kostiach ze tento cyklus sa mozte s manzelom tesit 🙂
ja stale cakam na ovulku, to vcerajsie krvacanie prestalo dost rychlo tak som pokojnejsia, dost ma to vystrasilo lebo predtym sa mi to este nestalo. Dnes som si chcela kupit tie ovu testy, ale prva lekaren, do ktorej som chcela ist bola zatvorena z technickych pricin a v druhej, ktoru som mala po ceste domov tie testy ani nemaju. Mam to ja stastie 😀 dufam len ze ovulka este pocka do buduceho tyzdna 😀
@saranata dakujeeem.... jasne, snazim sa mysliet pozitivne ale realisticky... ak zajtra bude ovu test este silnejsi, tak si v nedelu rano urobim tehu test... ovulku nemam, vsak? ved to by v stredu na utz dokina videla dalsie dorastajuce vajicko, nie? a ona videla len vyfucany folikul a vysoku sliznicu...

@backorka no ved moji svokrovci su tiež z dediny a chodili do kupelov Rajecke Teplice, ktore maju asi cca 5 km, od domu 😀 A mali to všetko na 10 vstupov a mali na to pol roka aby to využili, takže si chodili, ako im to vyhovovalo 😉 Ale tento rok rozmyšlam niečo take, ako nejaky poukaz do nejakeho hypermarketu 😀 Nech si nakupia čo potrebuju 😀 Lebo vždy ked sme im niečo kupili, tak im to zapadlo prachom a toto bude asi originalnejšie 😉