icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

janie80
5. nov 2011

@backorka juuuuj, snivam o ovulke na 16DC... 😀 to by bol neskutocny uspech... 😀 idete carovat? 😀 ked mi ju chcete privolat? 😕 tvoj cyklus vyzera uspesny... tfuj, tfuj...

saranata
5. nov 2011

@backorka keby som videla len tieto testy tak poviem ze pozitívny je 19DC(ten poobede)ten je čisto pozitívny, čiže následne na to 12-24 hodín by mala prebiehat ovula, divné toto, ale viem že ovu test je citlivejší a reaguje aj na HCG takže nikdy nevieš , zaujímave 🙂

backorka
5. nov 2011

@janie80 juuj bodajby aj bol uspesny, bolo by to genialne nacasovanie pred vianocami 😀 ano ano, budeme carovat, ja ked si teraz najdem // tak ti prenecham tu moju ovulku 😉

janie80
5. nov 2011

@backorka drzim palce... a potom s tou ovulkou ratam... 😀 bolo by to presne rok po prvom uspesnom pokuse... 😕

backorka
5. nov 2011

@saranata no ovulku nemam urcite, vcera som si skusila aj krcok a je totalne tvrdy a tie teploty by tiez nesedeli aj ked minuly mesiac som mala ovulku presne 20 DC... no ved uvidime, v pondelok uz asi budem testovat ako sa poznam, tak si tam vykukam dusika 😀

backorka
5. nov 2011

@janie80 nooo tak to musi vyjst! bolo by to velmi symbolicke 😉

janie80
5. nov 2011

@backorka velmi by som sa tesila... ale momentalne som v takom divnom rozpolozeni... po tolkej dobe... ked sa podari, budem sa veeeeelmi tesit... a ked sa nepodari (vlastne s tym ratam viac), tak nevadi... podari sa mozno inokedy...

saranata
5. nov 2011

@backorka no no no tak potom ....neviem neviem , v pondelok testuješ určite čo? a držím moc palce aby tam bol ten duch a potom aj silnel 🙂 🙂 ak to nie su lieky tak potom jedine tehu

saranata
5. nov 2011

@janie80 určite sa podarí, ver tomu, a dufam že tá ovulka ti príde skor
ja idem v pondelok na endo tak uvidím ako som na tom a poradím sa s nou, možno začnem brat ten sarapis uvidím...

janie80
5. nov 2011

@saranata hlavne nech aspon pride... 😅 zatial postaci aj to... a potom ju poposuvame... 😀 doki mi povedala, ze stitku mam ok, tamto bol pravdepodobne prechodny stav, s ktorym sa moje telicko muselo vysporiadat... a ze musime len upravot cyklus... no a este vylucit PCO syndrom... ale kedze na diabeto idem az na konci januara, tak si zatial musim pomoct nejako sama... 😉
na tej endo drzim palce... ten sarapis ti radili na endo alebo na gynde? 😕

saranata
5. nov 2011

@janie80 to mi poradila jedna gynekologička ešte pred rokmi , teraz som to nechcela užívat lebo kojím ale vraj sa to može , ale zatial nechcem , možno časom ak sa nebude darit, lebo to je fakt nižšia šanca otehotniet ked dojčím ,ale zase ovulujem takže dufam že sa podarí

saranata
6. nov 2011

@janie80
@backorka
@abriela
@maminka142
čaute babule , dobre ránko
tak nasa krpatá je asi chorá takže dnes nikam nejdeme...radost, mužík odišiel na rybky -už može má dovolene 😀 😀 😀 po ovulke 😀 😀
idem rob it segedínsky guláš na zajtra, dnes majon.salat a rezne , takže dnes varím a upratujem ., nedela jak vyšitá 😀 😀

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

graf takto, merala som dvoma teplomermi , jeden mi ukázal 36,44 a druhý 36,61, tak neviem , do grafu som dala nižšiu teplotu, musím kupit baterky lebo všetky tri teplomery su asi už vybité, takže to meranie je divne teraz
a vy ako?

backorka
6. nov 2011

@saranata Dobre ranko, my sa este valame v posteli 🙂 ja som tiez skoro pokazila teplomer takou vysokou teplotou 😀 ale asi to bude tym, ze som pol hodku pred meranim bola na wecku... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ... ja uz chcem testovaaaaaattttt 😀
Inak vsetky jedla co ides robit, ze mnam!

ivanka12
6. nov 2011

@backorka waaaw, uplne skvele teploty 😉 uz testuuuuuuj 😀

saranata
6. nov 2011

@backorka ze mnaaaam , ja viem , milujem to

ale ty si tu dalšia tehulka tuším 😀 😀 😀 , ale netestuj ešte to je skoro

backorka
6. nov 2011

@saranata
@ivanka12
Ja viem ze je este skoro, s tehu testom pockam do zajtra, ale po obede si asi urobim ten ovu test. Nech si ich miniem, lebo to su moje posledne!!! 😀

saranata
6. nov 2011

@backorka jasne, sa teším na tie krásne dve //
len tak dalej

katty27
6. nov 2011

pridávam sa ja ja 🙂, Som po MA, tak už len počkať 3-4 mesiace a môžme ísť do práce. Veľmi chcem byť mamičkou 2012 a Vianoce si vychutnať už v trojici 🙂

saranata
6. nov 2011

@katty27 tak vitaj a držíme moc palčeky 🙂 🙂 🙂

backorka
6. nov 2011

@saranata tak druha ciarka na ovu teste mi uz slabne, neviem co to malo byt... 😒

darinkazv
6. nov 2011

@backorka maťka, ja som mala ovu test negatívny furt. aj v čase, keď som už bola tehotná. na ten sa nespoliehaj 😉

maminka142
6. nov 2011

@saranata Ahojkaj, ja som mala podobnu nedelu, ako ty 😅 Cele doobedie som makala 😝 A teraz mi mm s drobcom spinkaju, tak ked sa zobudia pôjdeme von 😎 Dufam, že sa tvoje male zlatíčko rychle s toho dostane a bude zasa zdravučka 😉

backorka
6. nov 2011

@darinkazv ved asi 🙂 to bol moj posledny, od zajtra len tehu testy s //! Mohlo by to byt, uz treti den mam pocit ako pred mrchou...

maminka142
6. nov 2011

@backorka No teda, ty sa nezdaš 😀 😀 😀 Ty maš ine mega tehotenské teplotky 😀 😀 😀 Juuuuj, nech už je zajtra, až si kuknem tvoje // tehu čiaročky a nakazím sa aj ja od nich 😀 😀 😀 Už sa neviem dočkať a držím mooooooooooooooooooooooooc palčeky 😉

darinkazv
6. nov 2011

@backorka to je dobré. ja som tiež mala pms skôr, ako som bola zvyknutá a preto som si robila test tak skoro, lebo som vedela, že to nie je normálne. držím palce, nech už zajtra vidíš nádherné //. 😉

saranata
6. nov 2011

@backorka to je dobre znamenie 😉 držím moc moc palec

už zajtra chceš testovat?

janie80
6. nov 2011

caute kocky 😉
@backorka kam sa to ty stveras? 😀 dufam, ze aspon na tehu to uzkonecne bude... 😀

backorka
6. nov 2011

@saranata ano anooo zajtra ma uz nikto nezastavi 😀 aj ked mam taky tusak, ze tam nic nebude...

backorka
6. nov 2011

@janie80 aj ja dufam, ani nevies ako...

amore61
6. nov 2011

snažilky prajem Vam,aby sa vam to podarilo 🙂