V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata hlavne nech aspon pride... 😅 zatial postaci aj to... a potom ju poposuvame... 😀 doki mi povedala, ze stitku mam ok, tamto bol pravdepodobne prechodny stav, s ktorym sa moje telicko muselo vysporiadat... a ze musime len upravot cyklus... no a este vylucit PCO syndrom... ale kedze na diabeto idem az na konci januara, tak si zatial musim pomoct nejako sama... 😉
na tej endo drzim palce... ten sarapis ti radili na endo alebo na gynde? 😕
@janie80
@backorka
@abriela
@maminka142
čaute babule , dobre ránko
tak nasa krpatá je asi chorá takže dnes nikam nejdeme...radost, mužík odišiel na rybky -už može má dovolene 😀 😀 😀 po ovulke 😀 😀
idem rob it segedínsky guláš na zajtra, dnes majon.salat a rezne , takže dnes varím a upratujem ., nedela jak vyšitá 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
graf takto, merala som dvoma teplomermi , jeden mi ukázal 36,44 a druhý 36,61, tak neviem , do grafu som dala nižšiu teplotu, musím kupit baterky lebo všetky tri teplomery su asi už vybité, takže to meranie je divne teraz
a vy ako?
@saranata Dobre ranko, my sa este valame v posteli 🙂 ja som tiez skoro pokazila teplomer takou vysokou teplotou 😀 ale asi to bude tym, ze som pol hodku pred meranim bola na wecku... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ... ja uz chcem testovaaaaaattttt 😀
Inak vsetky jedla co ides robit, ze mnam!
pridávam sa ja ja 🙂, Som po MA, tak už len počkať 3-4 mesiace a môžme ísť do práce. Veľmi chcem byť mamičkou 2012 a Vianoce si vychutnať už v trojici 🙂
@saranata Ahojkaj, ja som mala podobnu nedelu, ako ty 😅 Cele doobedie som makala 😝 A teraz mi mm s drobcom spinkaju, tak ked sa zobudia pôjdeme von 😎 Dufam, že sa tvoje male zlatíčko rychle s toho dostane a bude zasa zdravučka 😉
@backorka No teda, ty sa nezdaš 😀 😀 😀 Ty maš ine mega tehotenské teplotky 😀 😀 😀 Juuuuj, nech už je zajtra, až si kuknem tvoje // tehu čiaročky a nakazím sa aj ja od nich 😀 😀 😀 Už sa neviem dočkať a držím mooooooooooooooooooooooooc palčeky 😉
snažilky prajem Vam,aby sa vam to podarilo 🙂

@backorka juuuuj, snivam o ovulke na 16DC... 😀 to by bol neskutocny uspech... 😀 idete carovat? 😀 ked mi ju chcete privolat? 😕 tvoj cyklus vyzera uspesny... tfuj, tfuj...