icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
6. nov 2011

@backorka no to viem že ta nikto nezastaví 😀 😀 😀 😀 tak ráno tu chcem vidiet fotku s // aj ked málo viditelnou druhou čiarkou ale chcem to tu mat ružové na bielom

janie80
6. nov 2011

@backorka este sa kludne trosku posplhaj... 😉

saranata
7. nov 2011

@backorka dobre ránko, no ako???testovala si??
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

backorka
7. nov 2011

@saranata dobre ranko, ano, testovala, ale nic tam nebolo.. takze zase v stredu... mm uz zase otravuje, ze kedy pojde na spermiogram 🙂
A teplotu mam takto: http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

saranata
7. nov 2011

@backorka to bolo skoro, niekedz aj 13DPO nie je čiarka a 15DPO už sa objaví, to je individuálne, ale 8DPO je velmi skoro, no tak fotka s // bude neskor 😀

backorka
7. nov 2011

@saranata tiez si myslim 🙂 viem ze to bolo skoro, hlavne ked neviem kedy presne bola ovulka, to je len moj odhad ze som teraz 9 DPO, ale aj muzik sa ma hned pytal co ukazala palicka (tak to on vola) a vidno ze bol sklamany... 😒

saranata
7. nov 2011

@backorka ale ved sa dočkáte a budete sa tešit, hlavu hore, jáááj kolko som mala ja takýchto testov, to patrí k tomu, nie každý otehotnie hned, tak to nefunguje
najlepšie je ked vidím nejaku narkomanku alebo alkoholičku v správach ktorá porodí každý rok dieta, čoje to potom optimálne sa nastavit aby si zvýšila šance otehotniet ???ked takáto žena rodí jak jablon , hruza
no my si musíme ešte chvílu počkat ale bude to čoskoro

backorka
7. nov 2011

@saranata no to mi ani nehovo o takych, co rodia aj z bozkavania, to je otras...
Bude to tento cyklus co prave prebieha, aj ty aj ja, som sa tak rozhodla! Musime mysliet pozitivne!
To budem cez vianoce akurat v 10tt, takze si pod stromcek mozem zobrat krasnu fotecku, bolo by to idealne nacasovanie!
Inak, aj z mojej dalsej ovulky by bol este levik 😀 dokonca ak by som bola teraz tehotna, tak by som musela prenasat aby sme sa trafili do leva 😀

saranata
7. nov 2011

@backorka hehe je jedno či bude lev , ak to bude skor budeš rada ešte viac, aj tak budeme rodit v lete čo je fakt "paráda" 😀 😀 ja už som tak rodila v juli v najvačšom teple bléééé, a to som mala 20 teraz by som to neviem ako zvládla na starobu 😀 😀 😀

backorka
7. nov 2011

@saranata ze na starobu, ja ti daaaaam starobu! hlavne ked vyzeras na 25! 😀 to teplo ma az tak netrapi, ved teraz su tie leta take otrasne, ze kludne moze byt 22 stupnov a prsat 😀 ach jaj, ale som nervozna, robit sa mi nechce, reci mam sice pozitivne, ale dost ma to nasralo, aj ked viem ze to je skoro, ale ked ja uz to tak moc chceeeeeemmmmmmmmm!!!

gebrlinka
7. nov 2011

dva dni do mrchy a teplota stúpa...nech nepríde prosím 😒

saranata
7. nov 2011

@backorka ale ved tie // budu len pár dní počkaj
presne pre toto by sa nemala žena testovat tak skoro, potom je z toho rozhádzaná a na nervy...
to nie je negatívny test, to je proste moc skoro testované

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka ahoj, ja som tiež skúšala testovať a nič...je to skoro asi...ale neboj,sme tehotné o týždeň sa nám to potvrdí,uvidíš 🙂 držím palce..

backorka
7. nov 2011

@saranata ved hej, stale si to hovorim, co uz, dobrovolne som si pokazila naladu...
Inak vcera som bola na kurze sushi, bolo to supeeeer 😀 a dnes idem na kurz mexickej kuchyne 😀

backorka
7. nov 2011

@gebrlinka dakujem, aj ja ti drzim palce... a snad aj skor ako o tyzden sa nam to potvrdi 😉 aky test si pouzila?

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka citlivosť 10 mlU a nič,trochu ma to sklamalo,ale ved ešte dva dni do m 🙂

backorka
7. nov 2011

@gebrlinka a robis si aj graf? ukaz 😉 ja mam dostat az v piatok..

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka robím ,len neviem,ako ho sem dať 😀

saranata
7. nov 2011

@backorka tak si ju už nekaz a testuj az za pár dní 🙂

backorka
7. nov 2011

@saranata anooo, vykonam 😀
@gebrlinka a robis si ho na fertilityfriend alebo niekde inde?

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka áno na fertility friend...neviem ani ako sa mi to podarilo,ja neviem totiž ani ťuk po angl. 😀

saranata
7. nov 2011

@backorka tak tak hihi, a budu //

backorka
7. nov 2011

@gebrlinka hmm tak ked si otvoris svoj graf, tak si v hornej liste klikni na sharing, potom charting home page - view a vtedy sa ti otvori stranka s tvojim grafom a ten link sem mozes hodit 🙂 ak sa nepodari nevadi 🙂

maminka142
7. nov 2011

@backorka taplotky maš krasne, nebojkaj budeš tehulka 😉 To by si musela čakať trojičky, aby ti test ukázal už teraz, že si tehu 😀 😀 😀 Ešte počkaj take dva dníky 😉 Držím moooooc palčeky 😉

gebrlinka
7. nov 2011
gebrlinka
7. nov 2011

@gebrlinka ďakujem si zlatááá 🙂

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka ďakujem si zlatááá 🙂

backorka
7. nov 2011

@gebrlinka fiha, no krasny grafik mas, vyzera tak tehotno 😀 minuly mesiac si si nerobila? aby si si mohla porovnat, ze kolko dni pred mrchou ti klesa teplota... to uz aj zajtra by ti mala (ne)prist mrcha, nie?

gebrlinka
7. nov 2011

@backorka nie, ja som začala s meraním len tento mesiac, tak uvidíme...áno mala by prísť,ale ja ju nechcem hehe,tak nech ide čo najďalej odomňa...aj od teba 🙂 my proste budeme tehulky!!!

saranata
7. nov 2011

@backorka inak kupuješ si niektorý z tých časopisov pre maminky? mama a ja, maminka, mamina, dieta???
lebo ja si kupujem všetky každý mesaic, fajn čítanie, dnes dávam do pozornosti novu maminku , myslím že teraz dnes vyšla ....nie je to len pre maminky ale aj pre buduce maminky, tak si kup tu novu maminku dnes a čítaj 😀 😀 😀