V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
Ahojte pripajam sa ja budem v januari mamina.
ahojte, tak ja som dnes 12DC a hlasim pozitivny ovu test 🙂 aj sme snazilkovali s manzelom, zajtra este poistime, tak snad to uz konecne vyjde tento mesiac 😝
http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
@backorka vyskusaj este v stredu test, uz by mohlo nieco ukazat 😉
@backorka nie, nikdy som pri nej neodsávala, ked bola mala tak som ju nakojila ked trebalo kde sme boli a teraz si nepýta vonku ked sme dlho , a ked tak tak ju nakojím
mlieko sa upravuje podla dopytu takze nadtvorbu nemám
@ivanka12 super, ešte sa snaž aj najbližšie 3-4 DNI, ak máš ovu test pozitívny tak ovula bude do 12-48 hodín takže ešte sup sup
@saranata snad to bude v pohode a budu aj rucicky a nozicky 😀 😀 😀 vsak som pol hodinu po milovani mala hore nohy cely cas aby nic nevytieklo 😀 😀 manzel sa uz bal ze mi strpne cele telo a uz sa nepohnem, ale zvladla som to 😀 inak dnes som si robila uplne prvy ovu test a hned pozitivny a este k tomu aj Jonas mi vysiel na dnesny den tak sa tesim ako male decko 😀 ako keby som si uz nasla dve palicky na tehotenskom teste 😀 😀
ahojte dievcata, vcera vecer som si nasla typicky hlienik ako je vajickove bielko, pocitujem pobolievanie v podbruku a dnes rano mi klesla teplota, zvycajne mam 36.2,36.3 a rano som mala 36.0. Kedy je najvhodnejsi den na sexik? Dnes som cely den bola bez manzela a mam nocnu, premeskame to?
@backorka dobre ranko, po prebdenej noci vzyerám takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4 , budem spat asi celý den nech sa deje čo sa deje 😀 😀 😀
včera sme boli pozriet tie plazmy a vobec neviem ktoru chceme hm, panasonic alebo samsung, neviem sa rozhodnut medzi značkou a viac funkciami..,ale času dost
čo máte dnes v pláne?
@maminka142
@abriela
@janie80
@ivanka12
@saranata Dobre ranko, ja som dnes trochu optimistickejsie naladena 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Zajtra zase skusim test... dnes mozno pojdeme do kina ale este to nie je iste... vcera som bola na tom kurze mexickej kuchyne a bolo to strasne mnam vsetko! 😀
Tak neviem na kolko sa da spoliehat na to tvoje meranie, ale graf vyzera zatial dobre 😉
No inak to je ake super, ze tvorba mlieka sa ti upravuje podla dopytu 😀
@backorka to zariadila príroda u každej ženy, čím viac kojíš tým viac mlieka máš, prestávaš kojit prídeš o mlieko , to tak je, len na začiatku po porode je to také nevyrovnane tými hormonmi 🙂
graf moj v pohode, lebo ja takto spím stále 😀 😀 😀 ale je to ešte len 5 den, inak ked pozrieš moj graf tých 5 dní a svoj tak ta normálne že kopírujem 😀 😀 😀 som tvoj prenasledovatel, takže budem testovat ked ty budeš mat už // 😀 😀 😀
nezdá sa ti zase skoro testovat zajtra? 😀 😀
@saranata Myslis? ved ked uz som vcera testovala 😀 tak som chcela zase o dva dni a potom zase o dva dni... no uvidim ako sa zobudim, co nameriam a ci vydrzim netestovat 😀 ale zajtra uz musim ist bezpodmienecne cvicit, lebo kurzy varenia dva vecery po sebe a tyzden bez cvicenia a hned mi ta blba vaha ukazuje to co nema!
No ani nevies aka by som bola rada keby som si nasla // a ty by si to po mne zopakovala, vooobec by mi to nevadilo 😀
Inak do stvrtku beriem ten Lutenyl, to by som NEmala dostat mrchu asi do troch dni, alebo aj do 5 dni...
@saranata dobré ránko, aj tebe 🙂 My o taku hodinku-dve pôjdeme von a potom idem variť čerstvu kapustičku, knedlík a mäsko 😀 Ozi, ďakujem za typ, už som malej kupila zateplene elasťačky a su uplne perfektne 😀 Ešte sa chystam zajtra do toho C&A a H&M na tie termo pančušky 😀
My sme sa tiež nevedeli dlho rozhodnuť, čo sa týka plazmy, aku značku, či panasonic alebo samsung 😀 A na koniec sme sa rozhodli pre panasonic (vraj je lepší..) a už nam takmer rok vysí, na stene a sme nad mierou spokojní 😀
@maminka142 nevieš mi napísat aký typ?...panasonic je lepšia kvalita, ale zase samsung v tej cene má aj USB pripojenie a dá sa prepnut na 3D tak neviem , ešte sa poradím
ja mám panasonic recorder a ten je kompatibilný práve s panasonic viera tak preto som chcela tu značku, ale tie doplnky nemá a ak má tak v inej hladine ako som ochotná za tv dat 🙂
inak ja som kupila neskutočne dobre termo pančusky v lidli, lepšie sme ešte nemali fakt, aj teraz budu znova pozri si ich stránku, možem povedat že su ešte lepšie ako tie čo máme z H&M a vobec sa nesprali a nerobia sa zmolky

@saranata hii vies co, tak sa ti priznam ze uz 3 mesiace mi chodi Maminka, lebo bola na zlavadna taka akcia ze rocne predplatne uplne za smiesnu sumu, tak som vtedy objednala aj sebe aj kamoske ktora uz ma dcerku... takze pomalinky to citam... nejak mam strasne malo casu na casopisy, takze som len teraz docitala to vydanie z pred troch mesiacov, ale pomaly sa tym preluskavam... su tam fakt dobre clanky... 🙂