icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
8. nov 2011

@maminka142 inak aj ja som kupovala synovcovi s tescu zateplene rifle aj teplaciky, teda zatepleno, no s podsivkou proste, aj ked obe vrstvy su take tenke, ze neviem neviem 😀
@saranata az 16teho? aaaaalllleeee ved kludne mozes uz 10DPO, ved tebe to ukaze 😉 a ty to vlastne budes aj citit.....
Tak ja budem teda cakat, ach jajjjj....

Trosku od veci sa vas opytam, ale nemate skusenosti so zarastanim nechtu na palci na nohe? ja som si ten necht vystrihla ako sa dalo aby nezavadzal (viem ze som nemala, ale sa mi to zapalilo) a aj napriek tomu ma to teraz strasne boli a mam tu kozu tam celu opuchnutu... myslite ze mi pomoze pedikerka alebo musim ist k doktorke? kamoska ma strasila, ze jej to operovali a normalne jej odfikli z tej koze, to by som aj ja potrebovala ale nevieeeem....

saranata
8. nov 2011

@backorka nemusím to cítit ved to je individuálne pri malej sa mi mohlo skor zahniezdit, a preto som to cítila skor, teraz to tak nemusí byt, ale je pravda že by som mohla niečo do toho 16 dna citit , nejaká zmena musí byt, ale je to všetko iné teraz, jednak stítka a jednak aj kojenie, takže sa vobec nemusím tak dobre prečítat ako pred dvoma rokmi 😀 😀 ale testujem 16.11 lebo to budem 13DC a vtedy už mi má prist mns takže to b ude tak akurát ak to bude pozitívne tak hned ten víkend oslavujeme vyročie, takže darček si prajem aj ja 😀 😀 😀

a s tým nechtom nemám skusenost vobec

backorka
8. nov 2011

@saranata ten usb movie konektor je strasne dobra vec, to si stiahneme film na usbcko a kukame na telke a nemusime takat milion kablov z pc, aj fotky a ine videa sa tak daju pozerat...

saranata
8. nov 2011

@backorka hej ved preto to chcem lebo to prehrá aj divx a to ja potrebuejm ked mám filmy z netu niekedy , ale panasonic tieto USB vstupy má na iných cenových hladinách a ja nechcem dávat tolko za tv ked je to rovnake len ten vstup tam chýba, radšej kupim LG alebo SAMSUNG a tam su aj tieto vstupy USB a aj prepojenie na 3D aje to v normálnej cene

backorka
8. nov 2011

@saranata strasne moc vam to prajem 😉

backorka
8. nov 2011

@saranata my nemame 3D, ale mame velmi dobry televizor, dokonaly obraz, kuknem doma aky typ to je, stal okolo 700€

darinkazv
8. nov 2011

@backorka ahojky, ja som si tiež takto raz zle ostrihala necht na palci. a začalo mi to hnisať, ukrutná bolesť. tak som nakoniec musela ku chirurgovi. našťastie mi ho nemusel celý strhnúť, ale len tretinu vystrihnúť. ale to úplne až do spodku. čím skôr pôjdeš, tým skôr sa vyhneš horšiemu scenáru. 😉

henrietad
Autor odpoveď zmazal
backorka
8. nov 2011

@darinkazv no to si ma potesila 😀 a dal ti aspon umrtvovaciu injekciu alebo ako to robil?

darinkazv
8. nov 2011

@backorka peknýýý grafík 😉 😉 😉

darinkazv
8. nov 2011

@backorka jasné, opichal mi to umrtvovačkou. ale mňa aj to fest bolelo, lebo už som to mala zahnisané riadne, tak sa mi to tam tak pretláčalo. ale to bola chvíľočka a potom som už nič necítila 😉

maminka142
8. nov 2011

@saranata fuha, no to neviem, aky typ mame a čo všetko to ma, to by som sa musela mm opytať 😀 Viem, len tolko, že mame panasonic viera 😅 A to USB pripojenie by už mala mať teraz každa telka, či? 😅
To važne v lidly? Vždy som mala obavy niečo take kupovať v takom obchode 😕 Radšej som si kupila drahšie a značkove 😕 Aj segra mi doniesla na ukažku z jedny termo pančušky z nejakej predajne, ale sa mi zdali akesy tenunke a ani som nevedela, čo je to za predajňa, tak som ich radšej ani nezobrala 😅 Tak do toho lidla naklušem ešte dnes poobede 😀 Dufam, že ich ešte budu mať 😀 A ďakujem ti za super typy 😀 Čo by som bez teba ja robila 😀 😀 😀

leann245
8. nov 2011

Ahojte babule,
tak citam a pozeram, ze tento mesiac uz bude naozaj nove tehulky...@backorka, tvoj graf je uplne perfektny, ja uz tam vidim zaznacene aj to + co budes o tri ci styri dni 😉 🙂 A @saranata, je super, ze kopirujes backorku, dobry vzor si si vybrala...podla mna by teda nechcel ist asi nikto 😀
Vcera nam skoncil Jonas a ovulka nikde...mozno bola vcera, to by sadlo presne na den, ale to uvidim podla dalsich dni... http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
ja mam nenormalny frmol, ale vcera nam polozili parkety, tak sa vytesujem, v stredu si ideme po dvere (ktore nam zatial neviem kto zalozi) a potom generalne upratovanie a uz pomaly zaplnanie hniezdocka, tesiim sa. A potom uz snad aj ten bocian uzna, ze vsetko je pripravene a zastavi sa 🙂

maminka142
8. nov 2011

@backorka rifle zateplene ma a aj športove gate som jej kupila same teplučke 😀 Ja som zhaňala niečo aby mala pod sukničku v zime a ku čižmyčkam 😀 Ano som nevedela, že pre take male dievčata existuju, take super teple elasťaky a pod to, ked ešte dam termo pančušky, tak paraaaaaada 😀 Bude aj paradnica a zaroveň jej bude aj teplučko 😀 Lebo vždy predtym nosila zateplene hrube rifle, alebo nejake nohavice a k tomu som jej nemohla dať ani sukňu a ani čižmičky jej tak nevynikli 😒 Ale už mam nakupene elasťačky a vďaka
@saranata si môžem paradiť moju princeznu 😀 😀 😀

saranata
8. nov 2011

@maminka142 vieš čo ja kupujem detom next a H&M lebo tie veci su super, ale tu pod nosom mám lidl a raz mi tam mama kupila veci pre malu ešte ked bola babatko a poviem ti kvalita rovnaká ako v tých zančkových obchodoch , nehovorím že som náročná ale neoblečiem na deti hocičo ale s týmto z lidla som nadmieru spokojná..fakt

abriela
8. nov 2011

@saranata @maminka142 Caute kocky. Lidl v testoch so svojimi vyrobkami vyhrava. Napr. vcerajsi test v trende- kecup - lidl asi 80% paradajok, cena do 80 centov. Hame 1,50, paradajky asi do 10%. Aj ked pisem o potravinach a nie obleceni.
@saranata Vitaz testu TV roka je znacka Samsung, aj ked vyhrala telka LEDka co stoji okolo 700€.
@backorka krasne, drzim palec
@leann245 moja, ty chces mas najdlsie grafy a pretekas sa s @janie80?

saranata
8. nov 2011

@abriela aký prieskum 😀 😀 😀 ja som s lidlom spokojná vo všetkom , niekto povie že šmejdy ale ja mám odtial vela šikovných vecí ktoré sa mi nepokazili a funguju super, ešte ani raz som nekupila zle, a o potravinách ani nehovorím ,t o viem dlho čo sa kde predáva 😉
a detom tam kupujem obcas len také ako teplačiky a pančušky a tak , a su super

backorka
8. nov 2011

@abriela ty nam povedz ako sa ty mas? uz ti je lepsie?

abriela
8. nov 2011

@saranata vysledky testov porovnania výrobkov. Lidl patri medzi retazce, ktore ponukaju najlepsie výrobky - kava, cokolada, kecup, prasok na pranie, atd...Vcera mi o kecupe cital priatel, a ten tie patri medzi tych ludi, kt. su zatazeni na znacky 🙂.
@backorka praskom kt. znizuju plodnost a tlmia bolest som sa vyhla. Dala som si len jeden v piatok, lebo ta bolest bola neznesitelna. Beriem len lieky kt. maju zmiernit opuch a vytvorit, spojit stenu, blanku s lebkou, kostou na hlave. Dnes ma sice boli zatylok, ale da sa to vydraz.
Neuveris, ale tesim sa, ze mas take vysoke teplotky a este viac potesi ked neklesnu.

maminka142
8. nov 2011

@abriela Ahojkaj 🙂 Dlho si tu nebola, už si nam tu chybala 😉 Dufam, že čoskoro budeš uplne ok 😀
Začala si už meriať teplotku? Dnes sme už 8 DC a ja som začala s meraním ešte len včera 😕 Tento mesiac som na to, akasy leniva 😅

backorka
8. nov 2011

@abriela aj ja sa tesim, uz by som moc moc chcela byt v druhom stave, bol by to krasny darcek pod stromcek 🙂 aj mam obcas take cudne pocity v podbrusku, tak si nahovaram ze sa mi roztahuje maternica 😀
Dnes idem pozriet druhu kamosku a jej 4 tyzdnoveho synceka, uz sa na nich hrozne tesim, maly je vraj dost uplakany, tak dufam ze pri mne nebude 😀

backorka
8. nov 2011

@maminka142 aj tento mesiac budes chodit na folikometriu?

saranata
8. nov 2011

@backorka jasne že bude dáreček 😀 😀 ja som zvedavá inak na tvoje tehotenske príznaky lebo ty ich máš už dopredu všetky

backorka
8. nov 2011

@saranata aaaaaale noooo vobec nemam vsetky, ved len to podbrusko 😀 ani prsia nemam citlive, aj kava mi stale chuti, pachy mi nevadia... nic mi neni 😀

abriela
8. nov 2011

@maminka142 si mila. Ano meriam uz, lebo ja mam ovulku uz od 9DC 🙂 .
@backorka comu verime to sa stane. A u teba badam viditelny pokrok v pozitivnom mysleni a nechcem 😉 .
So @saranata (ou) jej spravou o 13,16 upne suhlasim

maminka142
8. nov 2011

@backorka Ano jasne, že budem chodiť 😀 Chodím pravidelne každy mesiac a teraz idem v piatok 😀

maminka142
8. nov 2011

@abriela No ty si šikovna 🙂 Ja vôbec neviem, kedy bude ovula 😅 ale v piatok idem na folikulometriu a asi od zajtra začnem s ovu testami 😀 Tak nech nam to tu už konečne všetkym vyjde 😀 😀 😀

saranata
8. nov 2011

@backorka ale je ti 😀 😀 😀

saranata
8. nov 2011

@backorka aj tak viem že budeš testovat a nepriznás sa zajtra 😀 😀 😀 jedine ak by sa tam už ukázali // že? 😀 😀 😀 to tu bude veeeeliká fotka a ružové na bielom 😀

backorka
8. nov 2011

@saranata kolkokrat sme si uz hovorili ze to tu vycapime a zatial nic... ako vies ze som to presne tak chcela urobit? 😀 ale nie, fakt uvidim aku teplotu rano nameriam, a ci vydrzim netestovat... ja aj tak vzdy dopredu tusim ze na tom teste nic nebude... na ten vcerajsi som kukala cely den, ci ten blby duch nevybehne a nic! 😀 ked ja by som potrebovala vediet ci mozem cvicit normalne ako vzdy alebo si mam davat pozor...