V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@maminka142 nikde to lepsie nevyzehlis ako v posteli 😉 sup na to
@maminka142 a ktorý den si?
@backorka revem celý den,je mi to tak luto , tak sa hnevám na všetko okolo, mne je tak strašne luto tých detí a stále si to tak premietam na seba, že čo by bolo s mojimi detmi ako by to zvládli, ved to je hrozne, je to len necelý rok čo jej to zistili a už aj koniec??? a nejakí hajzli čo si život absolutne nevážia si tu behaju dalej po svete a robia len zle....jaj prepáč som zlá dnes
@saranata Dobre ranko, uz ti je lepsie? Mne sa dnes teplota sice zvysila, ale test je snehobiely ☹ som z toho nanic, jedinou utechou moze byt, ze som mala ovulku neskor ako si myslim, tym padom by bolo este skoro na testovanie... skusim zase v sobotu...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Ahojte kocky rada by som sa tu k vam pridala, pretoze tiez uz chcem byt cim najskor mamickou, a delit sa tu o rozne poznatky, pocity a debatit..🙂)))
@backorka dobre ranko, lepšie ani nie ale dýchatelnejšie 😒
to ešte stále nič neznamená, testuj zase v sobotu, nikdy nevieš , držím palce a nebud z toho na nič aj ked sa nepodarí , si už v rukách lekára, naplanujte si to vyšetrenie spermii a bude dobre
ja dnes takto , včera ma strašne pichalo v podbrušku ale neviem či nie z tých nervov
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata ahoj snazime sa od juna tohto roku🙂 a prave dnes rano prisla mrcha 😖 tak zacinam novy cyklus..Niesom az tak smutna lebooo je pred nami dalsi mesiac🙂 A vy ako dlho sa snazite.??? Pijem alchemilku a uzivala som aj femibion ale vysadila som si ho lebo som z neho priberala..A ty uzivas nieco??
@momamo len na uvod z femibionu sa určite nepribera 🙂 ja ho beriem už tretí rok, pred tehu , počas tehu a aj po porode doteraz, inak nič neberiem lebo stále kojím , meriam BT a skusame 4 cyklus
femibion 800 kyselina listová je doležitá pre rast plodu takže určite by som ho brala 🙂 🙂 navyše obsahuje komplex vitamínov takže určtie vyhráva nad všetkými ostatnými vitamínovými doplnkami pre snažaiace sa a tehotne maminky...ak si pribrala tak nie z toho 🙂
alchemilka v pohode, cyklus máš pravidelný?
@saranata inak, pozri sa teraz na graf, ked som si vymazala mnou zaznacenu ovulku, co si o tom myslis?
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Počas dnešného splnu môžeme pociťovať nepokoj, podráždenosť, mať zlý spánok, bolesti hlavy.
Pri sexuálnom styku nastáva veľký úbytok energie, ktorú musíme dlho nahrádzať, ale orgazmus je veľmi intenzívny. Podľa lunárneho cyklu sa však tento deň radšej vystríhajme sexuálnemu styku. Môže nám totiž výrazne narušiť energetickú štruktúru.
Pri problémoch so štítnou žľazou preto jedzme potraviny bohaté na jód – najmä ryby, morské živočíchy a riasy.
@backorka @maminka142 @saranata @summer_103 @leann245
@maminka142 skoro? Ved mame 10 den 😀 , aj ked dnesok je aky je
@backorka dnes na tvoju rannu spravu o teste dam status - nepaci sa mi to
@backorka len pozeram ake zmeny sa v tvojom grafe udiali. Inak ked doplnis do grafu udaje, aj ked ho tu nezverejnis, zmenia sa tu automaticky. Cize aj ked pozries nejaku spravu z augusta, kde mas graf, bude tam teraz aktualny.
Myslim si, ze UTZ je doveryhodnejsi ako testy a teploty.
@saranata dnes som 10 DC 😀
@abriela Ano mame 10 DC, len u mňa to je riadne skoro, som z toho mimo 😅 Včera som mala na ovu teste slabšiu čiarku od kontrolnej, takže dnes bude určite rovnako silna, ako kontrolna 😕 Takže ovula je za dverami 😀 Čo u mňa byvala, alebo skôr som ju čakala až okolo 15 DC 😅 A ešte do toho našeho pozitivneho testu ten spln hmmmm 😅 Pred dvoma mesiacmi som mala najplodnejší deň presne v splne a som si myslela, že ten spln mi určite pomôže k otehotneniu, lebo je to niečo silne, ale robilo to asi opak 🙄 Je to zaujímave, ako niečo take dokaže niečo ovplyvniť 😒 Je to sila, aj v nemocniciach vraj pri splne viac žien rodí... A nie je tomu moc davno, čo som presne v splne stratila aj najbližšiu osobu ☹ Niečo v tom musí byť a ja tymto veciam verím, ale dufam, že našu ovulku a oplodnenie to nejako neovplyvní 😀 😀 😀
@backorka ešte je stale skoro na testíky, teraz ho urob až ked ti bude mať prísť mrcha a uvidíš, že tam bude minimalne silny dušik 😀
@saranata co s tyka toho prioberania, vies ja to beriem tak jeden moze druhy nemusi a uz som sa stym stretla ze niektore zienky pribrali ...🙂 cyklus mam tak 28-31 ..Ale posledne dva mesiace 27-28, tak si myslim si ze cycklus je celkom dobry..A obycajna kyselina listova?? Som to tu uz raz zatrela ze to v lekarni stoji myslim okolo 5€ a ze je to tiez dobre...
Kocky da sa povedat ze sa uz snazime pol roka a mam takeho super doktora ktory mi povedal ze ak sa nam pol roka nebude darit tak mam prist a zacneme do hlbie riesit a podobne veci...Preto by som sa chcela opytat, ci ide potom o nejake vysetrenia ... Dnes mi prisla mrcha a vysi mi na krku cca6-7 dni a potom hned by som chcela ist za doktorom ...

@eri28 ahojky, hovori sa ze mrcha NEMA prist 😀
@maminka142 no moja tak sa pekne udobrujte lebo budes mat ovulku najblizsie dni 😉