V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@b.bardyova nebojkaj vysledky budeš mať ok 😉
Inak baby dnes som si robila zasa ovu test a čiarka je trochu už slabšia, ako včera 😕 Nechapem 😕 Uvidím zajtra 😅
@saranata
@backorka
@abriela
ahojte, mam kupene ovu testy a dnes mi vysiel pozitivny 🙂 a to som 20 DC.
@maminka142 ak bola najsilnešia včera tak ovula bude dnes alebo zajtra , čiže mala by prebiehat teraz, ak ti slabne tak už je po tom najvačšom výstupe LH a teda ovulácia už začína
@saranata no neviem, zda sa mi to dosť divne a som si ista na 99%, že ovula bude až o take dva dni, pretože nikdy som tak skoro ovulu nemala... Zajtra rano idem na folikulometriu, tak uvidime 🙂
@maminka142 ak je test pozitívny, tak od 12-48 hodin prebehne ovula, ved uvidíš ako to bude vidiet lekár, držím palce
@saranata ďakujem 🙂 Ale on nebol pozitívny, ta čiarka nebola, taka silna, ako kontrolna 😅 Dnes sa mi zdala o niečo slabšia, ako včera ale len malilinko, tak neviem 😝 Ale myslím si, že to mohlo byť aj tym, že včera som podla pokynov 2 hodiny pred testom nič nejedla a ani nepila a dnes som prišla dosť vyhladovana a vysmednuta z mesta, lebo som išla hladna ku zubarke a potom ešte hodinu som nemohla nič jesť a ani piť, tak potom som to doma dohaňala a uplne som zabudla, že idem dnes ešte testovať 😅
Ved uvidíme zajtra, ale myslím si, že mi čiarka ešte len zosilnie, teda v to aspoň dufam 😀 Zajtra dam vedieť, ako som dopadla 😉
@saranata pojdem a potom sa hned pridem pochvalit, co a ako 🙂
Caute baby🙂
no mne ovu testy vobec nefunguju 😕 Aj lekar povedal, ze na to sa spoliehat nemam, ze to vobec nemusim zachytit. Vysetrenim krvi sa mi ovu potvrdila ale test vobec vobec nic.
Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam. Hoci sa už sanžíme od apríla a stále nič, verím, že sa to predsa len čoskoro podarí 😉 Už som tento mesiac začínala dúfať, že som v tom, kedže ma boleli prsia, pichalo v podbrušku a mrcha meškala, ale nakoniec príznaky zmizli, začala som špiniť a mrcha sa predsa len rozbehla.. no ale vidím, že nás je viac, čo sa už pár mesiacov snažia, tak nám držím palčeky nech to naozaj čoskoro víde 🙂
@mrnka_sk ahoj, tak toto som netušila, že aj niečo taketo môže byť 😕
@lill7 vitaj a neboj všetkým, nam to tu vyjde 😀
@saranata Dobre ranko, ako ti pokracuju teplotky? Ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c ale od zajtra cakam prudky pad, lebo mi prestane ucinkovat ten lutenyl...
@backorka http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
ahoj ja takto, zobudila som sa a je mi zle hrozne, dufam že na mna niečo nelezie 😒 a že som to nechytila od malej lebo ma slahne
zvažujeme íst nakupit do Madarska, vraj sa to oplatí teraz pri tom kurze aký je, neboli ste niekto? aj v Rakusku sa to oplatí, len chcem íst na taký vačší nakup , už aj na vianoce
@saranata A nelezie na teba tehotenstvo? 😀
Myslis nakup potravin? Do Madarska nechodime ale za to do Rakuska pravidelne, na potraviny, ja tam milujem tie potraviny, nasi nakupuju uz iba tam... ci je to lacnejsie to neviem, ale vasci vyber a hlavne neporovnatelna kvalita (napr. pri mase) tak to je urcite... odporucam ist do Brucku, je tam menej ludi a celkom slusne nakupne centrum, po dialnici za pol hodku tam ste...
Dobre ranko, dievcata konecne je piatok 🙂 🙂 🙂 tesim sa, mala som dost narocny tyzden. @saranata teplotky mas pekne, a liezt na teba moze akurat tak tehulkovstvo ako povedala @backorka 😀
@backorka a ty nevymyslaj, aky pokles ??? Ved uz si zahniezdila, tak uz sa bude teplotka pekne drzat hore dalsich 9 mesiacov ! 😉 Inac pozerala som ten link na tie kurzy a vyzera to super. Laka ma napriklad ist aj s drahym na kurz sushi, mnaaam 🙂
@maminka142 to som teda zvedava, co ti povie doki. Predsa len ten ultrazvuk je najspolahlivejsi. Ja som si minule tiez myslela, ze ovu bola z nedele na pondelok, lebo som uz od soboty mala vodnaty hlien a doki mi v stredu povedal, ze ovu bola v utorok. Takze ani neviem, ci sme to nepremeskali.
@saranata
@backorka
@abriela Dobre ránko dievčatá 😀 Tak @saranta si mala pravdu, že ovula nastane asi už dnes 😕 Folik mi meria 25 mm a je tesne pred prasknutím, ale poistil to ešte pregnylom 😅 Do zajtra asi nevydrží však? Či? 😕
Inak teplotky s @backorka - ou mate krasne 😀
@abriela Ako ti je? Ake maš teplotky? A ako je tvojej švagrine? Dufam, že je všetko ok, v živote by ma nenapadlo, že sa niečo take po cisarskom môže stať ☹ Snaď je všetko ok a ty si sa nakazila, alebo skôr dufam, že sa na teba "prikepil", ten malinky drobček, takže očakávam pozitívny tehu testík tento mesiac od teba 😀 😀 😀 Ja budem mať ovulu, asi už dnešny magicky datum 😀
@maminka142 to nie ja to test 😀 😀 😀 😀 a vydržat neviem ale aj ked sa vajko uvolní tak to stíhate, lebo ved ono ide tu cestu svoju takže čas ešte máš, tak snazilkujte
@backorka no bravčove možem , ja som na tom odchovaná, a potom kura kačica a morka, hovadzie kupujeme občas, mne najviac inak chutí ale doma sa neujalo, aj ked krpana zje všetko , tak my si varíme aj také 😀 😀
tak na nás asi lezie tehulkovský vírus..juuuj kiežby. ja testujem až 16 .11. skor , ak nedostanem dovtedy mns
@summer_103 Dobré ránko, aj tebe 🙂 Ale neboj, nič ste neprešvihli, to tvoje vajko si pekne počkalo na spermijku 😀 Tak už som vyššie písala, ako som dopadla, takže folik je tesne pred prasknutím 😉
@saranata kolko to vajko asi putuje? Alebo kolko mu to trvá? 😕 Lebo snažilkovať sa stihneme dnes, až v neskorych večernych hodinach ☹
Mrcha ti určite nepríde a to ako ti je, su tehu príznaky 😀 Tak nech už je tu toho 16.11, lebo sa už teším, na tvoj tehu pozitívny testík 😉
@maminka142 ono vajíčko po uvolenení žije tak 24-48 hodín, ak sa oplodní tak po 4-7 dnoch sa uhniezdni, niekedy aj nieskor do 10 dní tuším sa uvádza
na to aby mi bolo zle je skoro, tak to nepripisujem ešte niečomu inemu ako viroze
@maminka142 super, tak dufam, ze ste sa s muzom uz udobrili 😉 alebo mas dnes dobry dovod na udobrovanie sa 😀
@backorka kedy znovu testujes ? Ja som dnes 25 DC, dostat by som mala v pondelok, ale citim ze pride mrcha. Takze sa mi nechce ani testovat, lebo viem ze by som bola len sklamana. V pondelok si mam volat aj pre vysledky z krvi a zo sterov, tak uvidim co mi povie doki a ci do vtedy pride mrcha mrchava.
Na nakupy do Rakuska chodim velmi rada, tie ich potraviny su vazne skvele, aj chutovo, aj je lepsi vyber a su kvalitnejsie. Mozem odporucit aj rakuske Metro - s tym nasim sa neda porovnavat.
@maminka142 graf je vyninocny. Taketo malinke vykyvy som este nemala. Dnes zas o 0,1 hore, aj ked to nemam este zadane, lebo neviem heslo a mam ho ulozene len doma v notebooku. http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Zacinali sme rovnako a asi aj ovulka u nas bude rovnako, no ja asi minuly rok kopirovat nebudem. Dufam, ze aspon u teba bude tento jednotkovi den, na jednotku a budeme sa tu o 2 tyzdne tesit. Maminka chce to trosku optimizmu 😉
S partnerom je to predchadzajucom probleme, ked mi cital postu, ine. Z jeho strany vztah ochladol. Takze snazilkovanie asi nebude.
Svagrinka zostava v nemocnici min. tyzden. Chcuderka, certva mamicka prveho dietatka a ani s nim nieje.
@backorka super. Krasny graf. Ziadny pokles, mysli na silu pozitivneho myslenia
@saranata ďakujem 😉
@summer_103 ano ano udobrili 😀 Ja som typ, ktorý sa potrebuje o probleme rozprávať a samozrejme ho aj riešiť, lebo neznášam to napätie, ktore vládne, keď sa nerozprávame 😠 A mm, je zasa typ, ktorý nepotrebuje nič riešiť a o ničom takom sa ani rozprávať a to ma niekedy privadza do šialenstva 😠 Ale, už je dobre musel si ma vypočuť a aj problem vyriešiť a tak zasa u nas vladne harmonia 😀 Chceli sme sa aj dnes posnažiť, na beyby, ale ja som skoro rano išla k dokimu a ked som prišla on utekal zasa do školy, lebo ma dnes školu a príde až večer o pol ôsmej a kym malu uložíme, tak asi okolo 22 h., snad si budeme hrkútať 😀 😀 😀 A ty si dnes kolky DC? 😀
@abriela Aj teplotky mame podobne http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😀
To ma mrzí, že tvoj priatel voči tebe ochladol 😖 Ale neboj, na všetko treba čas a bude to ok 😉
A tvoja švagrina, no chudiatko 😒 Viem si to predstaviť, ake to je 😖 Ja som mala malu po dvoch dňoch stale pri sebe (aj ked som sa necítila moc dobre, ale ta tužba byť s mojim drobčekom, bola velmi silná 🙂 ) A hlavne, ked som ju chcela naučiť na kojenie, čo sa na koniec podarilo 😀 Ma to naozaj moc ťažke, ale treba to vydržkať, hlavne aby to krasnučke babätko malo zdravu maminku, to je najhlavnejšie 😉

ahojte kocky...ja akosi nic nestiham ...🙂 malujeme spalnu, teraz sme boli kupit postel ..este dost toho mame ...musim nejako vyplnat cas lebo k doktorovi idem az buduci piatok ☹ dufam, ze vysledky budu fajn