V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
ahojte kocky, neviem ci mate skusenosti s parlodelom..uzivam to na zvyseny prolaktin...ako ho uzijem tak mi je zle od zaludka..ale, ze dlhodobo...
Ahojte zienky, tak ja dnes budem cely den mimo net, ale neda mi nedat sem svoj graf, asi s komentarom, ze na pobavenie 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e Ale ako rodena optimistka, si az do zajtrajsieho merania budem namyslat, ze zahniezdujem 😀
@saranata podla mna si sa rozhodla spravne...a prajem ti pekny den aspon v ramci moznosti.
@backorka som velmi zvedava na tvoje teploty zajtra a v pondelok...ak ostanu hore, tak budes nasa jasna tehulka..juchuu
Vsetkym vam prajem krasny den, ja vyrazam do terenu 🙂
@maminka142 @saranata no neviem, ci predovulovsky... moja ovula si dava nacas a chodieva 23-27DC... to by bol sok, ak by bola teraz... 😀
@saranata @janie80 taaakze som to testla, druha ciarka bola sice viditelna, ale ani zdaleka taka silna ako ta prva, takze ovula to asi nebude 😒 a mozno nakoniec zajtra pride mrcha a bude to anovulak (tuto teoriu by som presadzovala, keby som bola pesimistka...alebo realistka?) 🙂 A mozno je to len nejaka haluska ako vravi janie a zas budem zas pokracovat zajtra normalne...uvidime 🙂
@leann245 ahojky, jasne ze zahniezdujes 😉 inak mne tie ovu testy druhu ciarku naplno ukazu asi az hodku po vyschnuti, tak sa potom nanho este kukni...
@janie80 kludne sa ti moze ovulka posunut, ved vysledky zo stitky mas vyborne, tak nic nebrani tomu aby si mala kratsi cyklus... tiez by si mohla skusit ovu testy, hmm? a pred muzickom neutekaj uz dnes, aby ste nic nepremeskali 😉
@b.bardyova ahojky, ja vobec nemam skusenosti s takymi liekmi... skus sa opytat v nejakej inej teme alebo v pondelok zavolaj dokimu... mozno sa to ma brat nejako inak (pred, pocas, za jedlom...), skus si nieco vyguglit 😉
@saranata ja sa dnes zase cinim, hrabala som listy, potom som ich kosila, teda vlastne som behala kosackou po zahrade a to bralo vsetky listy co ostali po hrabani a este som aj cistila jablka na struhanie... ale vonku je fajne, sli ste von?
@backorka hej bola som doobeda pre tie kvety na trhu a boli sme vonku , je krásne
mm už išiel na pohreb teraz o druhej je, mne malá spinká ešte a ked sa zobudí a napapá tak ideme znova von, potom by mala príst sestra a ja by som MALA umývat tie okná ale tak sa mi chce ako nikdy
a navyše tu škaredo na mna zazerá žehlička tak sa neviem rozhodnut ktorý program je lepší na večer 😒 😒
@summer_103
@abriela
@backorka
@saranata
@lill7 tak baby až dnes mam ukažkovy ovutest pozitívny, obidve čiarky su intenzivne a rovnako silne 😀 Že by včerajšie 25 mm vajko ešte neprasklo? 😕 😀
@maminka142 tak asi nie a praskne až teraz niekedy , dnes alebo zajtra, super tak ešte snazilkujte , držím palčeky
@saranata super, ok, tak ešte dnes aj zajtra to poistime 😉
@maminka142 ja som sa presťahovala a zmenila som aj lekára, aby som nemusela dochádzať, bola som u neho zatial len raz a zdal sa mi v pohode.. veď uvidím, čo prinesie tento mesiac a budúci ho navštívim.
Ja si myslím, že ovulku mam ok, len možno s udržaním tehu bude nejaký problém.. tak ale to je len moja teoria, uvidíme, čo na to doki. Pýtala som sa spoň môjho drahého aká je krvná skupina.. či nie sme pozitív a negatív, ale on nevie a ani jeho doktorka, že to nemá v karte 😒
@maminka142 ja s ovu testami skusenosť nemám, ale keď takto ukazuje, tak to veru treba využiť a snažilkovať 😀
@lill7 prečo myslíš, tak negatívne? 😕 Moja segra ma 0- a jej muž ma 0+ a maju krasne dve detičky a teraz čaka tretie 😀 😀 😀 teraz je už medicína v tychto veciach macher, tak sa nemusíš bať ničoho, aj keby mal tvoj drahy pozitív a ty negatív 😀 😀 😀
Inak tie krvne skupiny su inak zaujímave ja mam napríklad pozitív a aj mm ma pozitív a naš drobec ma negatív 😕 Už som si myslela, že nam ju v nemocnici zamenili 😅 Ale je to ok, doktorka mi vysvetlila, že dvaja ludia pozitívny môžu mať negatívne dieťa, ale naopak to už nie je možne ( dvaja negatívny partneri, nemôžu mať pozitívne dieťa ) 😀 A našla som taku super tabulku aj na nete, ktora to krasne ukazuje 😀 😀 😀
Tak držím palčeky a ničoho sa neboj 😉
@maminka142 tak super, este mozte krasne snazilkovat 😀
@saranata
Baby, inak, prvy ranny moc je kedy? Lebo ja napr chodim aj v noci na malu... tak moj prvy ranny moc je o 6tej alebo az o 9tej rano? 😀 alebo este skor? niekedy ked vela pijem, tak idem aj 3x v noci...
@saranata
@backorka
@maminka142
@leann245
@janie80
Babyyyy ja som sa strasne prezrala 😀 😀 😀 lezim na posteli a snazim sa travit. Mali sme rodinnu oslavu, takze o zabavu dnes bolo postarane. Akurat moj zaludok nechce spolupracovat 😀
U mna sa uz blizi mrcha 😒 mam dnes cely den mrchave pocity 😒 takze zajtra je tu ako na koni...

@saranata si zlatá 🙂 Tak dufam, že už budeme riešiť tehu príznaky 😉