icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
22. nov 2011

@backorka no tak bud HTC desire S , alebo Sensation ale ten mi príde velký moc, ešte je nejaká novinka htc radar tak ho idem pozriet

maminka142
22. nov 2011

@backorka Myslíš, ale ved v 4 tt, moho vidieť, ten vačok 2mm, kedže dnes už ma 1-2 cm 😕
@abriela tak to si ma upokojila, lebo je z toho hotova ☹ Stale len plače 😒 Ďakujem ešte raz toto ju poteší 😉

backorka
22. nov 2011

@maminka142 no tak vačok možno v 4tt videl, ale plod nie. Vravim, asi sa pomylil alebo to zle pochopila... kedy ide na dalsi utz?

backorka
22. nov 2011

@saranata ja mam HTC Desire a mm ma Incredible. Su dost velke, ale idealne ked si chces v mobile aj pozriet internet, nejake videa a tak... a hlavne cim vacsi tym lepsie sa pisu smsky, lebo ta dotykova klavesnica je dost mala, tak je to odrzku 😀

abriela
22. nov 2011

@maminka142 nech neplace a nesposobuje stres fazulke 🙂. Nech veri tomu, ze vsetko uz pri nasledujucej navsteve lekara bude v poriadku.
Asi pred tyzdnom, mi napisala jedna kocka, kt. mala rovnake problemy s babom ako aj ja. Lekar jej povedal, nech podakuje tomu kto sa za drobceka modlil. Lebo sa stal zazrak.

maminka142
22. nov 2011

@backorka na ďalší UTZ ide až o týždeň 😕

saranata
22. nov 2011

@backorka ja si asi ten desire S zoberiem , ten je dost velký , lebo sensation je už podla mna moc, to je ako menší tablet 😀 😀 😀

leann245
22. nov 2011

@maminka142 urcite sa doktor pomyllil...neexistuje,aby 11.11. videl plod...to sa proste neda. Vtedy videl podla mna vacok, ktory mal 2 mm a do dnes narastol na 1-2 cm. A plod este vobec nemusi byt vidiet, este je len v nejakom 5-6 tyzdni, a ak mala neskor ovulu tak ani to nie. Takze ju pozdravujem a odkaz jej, ze vsetko je v najlepsom poriadku a nech sa tesi a raduje 🙂

maminka142
22. nov 2011

@leann245 si zlatá ďakujem, hned jej to idem prečítať 😀 😉

saranata
22. nov 2011

@maminka142 suhlasím s @leann245 😀 😀 😀 😀

backorka
22. nov 2011

@saranata
@maminka142
@leann245
@abriela
Babulky zajtra nas caka spermiogram, drzte palceeeeeeee 😉

maminka142
22. nov 2011

@backorka držíme palce mooooooooooooooc a hlavne daj vedieť, ako ste dopadli a ako to zvládol tvoj drahý 😀

gebrlinka
23. nov 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/38682d ja to mám ako hodinky,tak dúfam,že tento mesiac sa už budem vytešovať 🙂

saranata
23. nov 2011

@backorka jasne že držíme, potom informuj, ale určite bude všetko ok 🙂 🙂 🙂

maminka142
23. nov 2011

@backorka
@saranata
@abriela
@leann245 Dobré ránko dievčatá 😉 Aký mi máte dník? Čo vas dnes čaka? @backorka moc držíme palce 😉
Ja idem dnes kuknuť do vedlajšieho mesta, vraj tam prišiel tovar, tak idem niečo pozrieť malej 😀 A druha segra ma pozvala na nejake "polske trhy", ktore tam mavaju každy rok, tak som zvedavá 😀
Inak dievčatá kuknite moje tepotky 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Robia si, čo sa im zachce 🙄 Tak toto som tu ešte nemala 😕 Pekný dník vam prajem všetkým 😉

maminka142
23. nov 2011

@abriela Ty ako pokračuješ? 😀 Kukni vyššie na môj graf 😖 Akosy sa vôbec nemôžem udržať hore, ako po ine mesiace 😠 Uvidíme, čo bude zajtra 😅 😉

saranata
23. nov 2011

@maminka142 ahoj graf máš v pohode, to je jedno že je iný 😀
my sme včera nakupili staršej , vycicala nás riadne 😀 😀 😀 ale máme pokoj, ešte sme boli ten držiak na tv kupit a zajtra by mi mali už doniest konečne tv , , dnes máme kludný den doma , mm ide na ryby, a zase zajtra IKEA , Aupark -kvoli mobilu už tretí krát -to tam rozbijem už akí neschopní ludia su tam zamestnaný to je hroza,
inak @backorka v Tchibe som našla pekne obrusy aj klasiku aj vianočne, tak si tam idem zajtra nakupit, lebo som si to len pozrela v rýchlosti , ale kupim tam nakoniec, su pekne

abriela
23. nov 2011

@maminka142 sme na tom podobne. Vzdy som stupala, stupala a v lutentnej faze teploty pod 37 boli ojedinele. Dnesnu teplotu tam este nemam ale bola taka ako tvoja. Tak ako aj vcera.
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c

abriela
23. nov 2011

@saranata Ja som nasla krasne latky na obrusy. Svetly podklad a zlate, resp. stieborne ciky caky - nieco vianocne. Orgazma tiez so zlatym, striebornym - krasne. Rozmyslam, ze dam svetly obrus a cez stred na stol orgazmu, kt. je priesvitna.
@backorka myslim na vas a zelam dobre vysledky.
Aj ked vcera som pisala do temy o spg. Zle vysledky spg + problemy so stitkou a maly bude mat uz skoro mesiac.

maminka142
23. nov 2011

@saranata
@abriela Ďakujem dievačatá ste ma upokojili 😀

leann245
23. nov 2011

@backorka silno drzim palce a myslim na vas, budem tu az zajtra na obed, lebo idem na sluzobku, ale verim, ze tu najdem pozitivne spravy 😉

leann245
23. nov 2011

@maminka 142 @abriela nejak tento mesiac vsetky "mrzneme", ja uz zacinam mat pocit...ze moje grafy v zime budu mavat asi nizsie teploty 😀 Padla som do nizkych teplot a uz sa neviem odtial vymotat...a ani mns nechodi http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

janie80
23. nov 2011

ahojte dievcata... co po pozeram? 😕 tak ja mam konecne normalny cyklus a vy tu divocite vsetky ostatne? http://www.fertilityfriend.com/home/358820

maminka142
23. nov 2011

@leann245
@janie80 no ja neviem, čo sa to deje tento mesiac 😕 Asi s chladným počasím vonku nam mrznu, aj naše teplotky 😕 😝 Ja len dúfam, že sa to už konečne spamätá a budem sa stále držať hore, ako kedysy 😅

backorka
23. nov 2011

@maminka142 Mozno mas iny graf lebo je to tehotensky graf 😉
@janie80 tak ty mas krasny grafik, mooooc drzim palceky 😉
@leann245
@abriela
@saranata
Zienky, takze naboje mame uplne priemerne, len trosku pomale, ale to moc neprekaza... v pondelok ukazem tie vysledky aj mojej dokine, tak uvidime co na ne povie...

janie80
23. nov 2011

@backorka normalne sa z neho neviem spamatat, aky je ukazkovy... 😅 😀 ovula posunuta z 27DC na 17DC... zazrak... 😀
a nevedia ti poradit nieco na zrychlenie nabojov? 😀

84matulik
23. nov 2011

ahojte, môžem sa pridať??? ja budem tiež maminkou v roku 2012 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
23. nov 2011

@backorka to je super, to vobec nevadí , toto je uplne normálne...ja som dávala mm klasický vit. E , najviac zlepšuje vitalitu spermii, viac netreba , nič mu to neurobí, ja som ho brala vlastne vo femibione a mm v takých malých kapsulkách ,denne jednu , aj ked my sme neboli na vyšetrení spermií ale lekárka mi povedala že to može brat a tak či tak to zlepšuje plodnost
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

saranata
23. nov 2011

@janie80 krásny graf moja tak nech sa darí aj dalej a uspešne 😀 😀 😀

saranata
23. nov 2011

@leann245 no čo toto je? a čo vlastne ty berieš? sarapis soju ?