icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
24. nov 2011

@abriela to je taky pristroj, ktory by mal harmonizovat procesy telu vlastne - nejake impulzy (neviem, ci magneticke alebo elektricke alebo ake) a malo by to nabudit telo, aby zacalo same bojovat a fungovat ako ma.

abriela
24. nov 2011

@leann245 takze tvoje telo by aj malo byt v normale, ale to by si asi musela mat menej aktivit a stresu. Na ten Skenar si bola na niecije odporucanie?
@saranata uz pozera na novu telku. Po veceroch ju uz asi na konikovi nanajdeme 😒

saranata
24. nov 2011

@abriela 😀 😀 😀 😀 😀 na pozeranie nebol ešte čas, až teraz 😀 😀 😀
kokos tolko nastavení som v živote nevidela, ked ju doviezli tak som to len hodinu nastavovala, mám dost, ale je to super,
a jasne že tu budem, na vás si najdem vzdy čas, ved telka ako telka ale snažilky musím skontrolovat 😀 😀 😀

saranata
24. nov 2011

@abriela
@leann245
@maminka142
@backorka
kde ste všetky???? a potom ze ja pozerám novu telku a nikde nikoho tu neni 😝

abriela
Autor odpoveď zmazal
abriela
24. nov 2011

@saranata a aku znacku TV ste nakoniec kupili? Mna drahy prehovara na novu TV,ale uz asi pol roka neuspesne. Nechcem telku, pretoze uz teraz je to vecer o nicom a nerozpravame sa (a sme spolu malo) ale pozerame do tej debny.

backorka
24. nov 2011

@abriela No konecne viem z coho je to Abriela Gabi 🙂 krasne venceky
@saranata no ja uz poslusne cakam v postielke, kym sa ten moj suchtos obriadi 😀
Kokos inak dnes som mala strasne zlu naladu, ani cvicenie, ani dobra hudba mi ju nezlepsili... az cokolada 😀

abriela
24. nov 2011

@backorka tak prajem prijemny zbytok vecera a dobru noc. Dnes som sa prezradila. Meno, zamestnavatela 😝

saranata
24. nov 2011

@abriela jeeeej to je krásne,nakoniec sme kupili samsung plazmu , no my sme každý večer tak ako teraz každý na svojom notebooku a konec, ale iba do určitej hodiny a kecáme aj popritom a ešte aj nejaku hovadinu pozeráme 😀 😀 😀 všetko stíhame

abriela
24. nov 2011

@saranata poznam to 😀 . Samsung - podla mna perfektna volba a ktory typ? Dakujem za pochvalu.
U mna sa asi nieco deje, druhy vecer jem kapustovu calamadu. Chuti mi kysle 🙂

saranata
24. nov 2011

@backorka tak vidíš predsa niečo, aj ked čokoláda, ja som zozrala pukance, čokoládu ,nugátove trubičky a náladu nemám , som unavená , posledne dni len lietam , zajtra si ešte objednám to HTC a asi zoberiem ten wildfire S , je mensí a okrem rozlíšenia displeja je to to iste ako desire S , ale vyhovuje mi viac ked som ho mala v ruke, chcem ten menší asi

saranata
24. nov 2011

@abriela jooj čo ja ti viem teraz to číslo? plazma 43 palcová , uplne stačí do bytu aj tak je to hovado, si musím zvyknut som jak v kine a to sme chceli až 51palcovu to už by bolo moc
LED ku som nechcela , hovorili nám že to je tv tak na dva roky , tie ledky moc nevydrzia

vence su krásne, mat na to nervy tak si niečo take urobím, a aký zamestnávatel? ušlo mi niečo?

abriela
24. nov 2011

@saranata na plazmu vraj je potrebny dobry signal. Ale 43 palcova to je naozaj obrovska 😨 . My sme pozerali len 38 palcovu, lebo vacsia mi do obyvacky nevojde, aj ked nabytok je este stary.
Su to len sviecky, naukladane na tacke a sisky nalakovane a posypane krupicou. Na stranke je toho viac, len treba vymazat nazov suboru.
Moj zamestanavet je napisany za serverom, kt. pouzivame. Si z BA, u vas je to STU, u nas TUKE 😀

maminka142
24. nov 2011

@saranata
@abriela
@backorka babyyy, čo to bol dnes za deň 😝 Dnes sa mi v ničom nedarilo 😖 Na dentálne hygiene mi objavila dosť hlboky kaz pod čerstvou blombou, ten zub mi odflakla, ešte moja zubarka predtym 😠 Doteraz ma ten zub ešte dosť boli, ked sa mi v ňom šparala 😅 Potom som utekala kupiť malej tu chou chou babiku a ta babika si robí čo chce 🙄 Vôbec nerobí to, čo by mala, čo je písane v navode 😠 A to som váhala, či mam kupiť tuto, alebo tu čo ciká 😀 Zajtra pôjdem do dráčika a uvidíme, čo sa s tym bude dať robiť 😀
Dnes boli asi hviezdy nejako zle pootačane, lebo od rána sa mi to všetko negatívne vlieklo, až do večera 😅
Snaď zajtrajšok, bude opak dneška 😉 Dobru nocku 🙂

backorka
25. nov 2011

@maminka142 Dobre ranko, no tak to si mala teda perny den, dufam ze ten dnesny bude lepsi a ze sa ti podari vymenit tu babiku...
@saranata no to poznam, dva notebooky a telka k tomu, to je aj nas casty vecerny program 😀

maminka142
25. nov 2011

@backorka Dobré ránko 🙂 No v to dúfam aj ja 🙂 Ale dnes som už od rana pozitívne neladená, ale to asi preto, že ma prídu pozrieť segry s detičkami 😀 Tak verím, že dnešný deň bude opak včerajšieho 😀 A aj tebe prajem krásny dník 😉

saranata
25. nov 2011

@maminka142 tak rovnako ti prajem lepší den ako včera, a babiku vrátiš ak máš blok do 7 dní to možeš vrátit aj bey udania dovodu , takže ak je vadná musia ti to vymenit, a čo poznám Dráčik nerobia s tým problemy

@backorka som rada ze to nie je len u nás 😀 😀 😀 romantika tohto storočia 😀 😀
dnes konečne doma, ziadne obchodne centrum ani nič podobne, včera som večer v tescu nakupila veci na koláčiky tak cez víkend sa pečie na váááánoce 🙂

maminka142
25. nov 2011

@saranata super, si ma potešila, lebo doteraz vždy čo som si kupila v dráčiku som ešte ani raz nemenila, tak vôbec nemam s tym skusenosti, čo sa týka dráčika, lebo som bola vždy zo všetkým spokojná 😀 😀 😀 Aj tebe krásny dník 😀 Dnes ide normálne na mňa, nejaka vianočná atmoška 😀 😀 😀

backorka
25. nov 2011

@maminka142 ukaz nam aj grafik 😉
@saranata to ti fakt vsetko vydrzi mesiac co napecies?

maminka142
25. nov 2011

@saranata
@backorka grafik je zbytočny ukazovať 😅 Nič nove tam nie je 😅
Baby? Vy už pečiete na vianoce? Ja chcem s malou robiť hlavne medovničky, to už by sme aj mohli začať 😀
Ale par kolačíkov sa priznám som si objednala 😅

backorka
25. nov 2011

@maminka142 ja este nepeciem 😀 ja len planujem teraz tu tortu a chystam si na nu suroviny... vcera som si kupila krasnu stuzku, ktorou chcem tu tortu obviazat... no uz sa moc tesim, dufam ze sa podari, aj kamoska mi pride pomoct so zdobenim...
Ale nieco vianocne by som chcela upiect, ale asi az pred vianocami... inak v rakusku predavaju uz urobene cesto na vanilkove rozky, je celkom chutne 🙂
A preco ze zbytocny, ukaz 😉

leann245
25. nov 2011

Ahojte babule,
@saranata tak vy uz mate novu telku, parada. Som rada, ze ste si kupili plazmu, lebo ja tiez inklinujem k plazme, ale v predajniach sa tvaria, ako keby boli LED lepsie. Mna na plazmu presvedcil argument, ze LED su nejake svetlejsie a ziarivejsie a ludom s citlivejsimi ocami to po par minutach moze vadit - a vzhladom na moje oci nie je ocom, bude plazma 🙂
@maminka142 vcera si to zvladla, aj ked to asi nebol najprijemnejsi den a dnesok ti to urcite vynahradi 😉 Aj ja som raz reklamovala v Draciku a bolo to bez problemu, tak drzim palce.
@abriela jeeeej, to si vyrobila ty? Krasne, si naozaj sikulka 😉
Prajem nam vsetkym krasny den 🙂

saranata
25. nov 2011

@leann245 ide o to že tie LEDky su teraz nove a podla mna ešte nie su dotiahnute, je to krásny obraz ale aby som za to dala 2000€ a mala to len tri roky tak to nie, plazma alebo lcd je ovela lepšie, možno za dva tri roky ked to dotiahnu sa to bude lepšie oplácat kupovat
@backorka no tento víkend upečiem , a schovám, oni to nebudu jest, a ja ked ochutnám -rozumej zozeriem čo sa dá už pri pečení tak tiež vydržím potom mesiac bez toho 😀 😀 😀 😀 😀

ja už idem zdobit byt lebo potom to tak rýchlo ubehne že všetko dávam zachvílu dole, idem detom olepit okná a vytiahnut dekorácie do bytu a nech už je tá atmoška

abriela
25. nov 2011

@leann245 @backorka @maminka142 @saranata
ahojte kocky. Ja dnes v praci pilne od 7mej makam, lebo o 10tej odchadzam robit malemu synovcekovi pestunku.
Tieto Vianoce -stedry den budu pre mna prve, ked nebudem u rodicou, ale u seba doma. Prvykrat budem aj vypekat doma-kde byvam. Moja mama malo pecie, skor otec - takze tento rok asi peciem pre rodicov, pre seba a pravdepodobne aj pre svagrinku a brata, pretoze svagrina zalubu v peceni nema.
@leann245 drahy je zas za velkou mlakou, tak sa po veceroch nudim a tvorim vianocne ozdoby - sviecky, venceky, zvonceky 🙂
@maminka142 pred tyzdnou a viac som rano vzdy pozrela @backorka graf. Teraz ked zapnem PC pozeram ako si na tom ty. staci prejst na predchadzajuce strany 🙂

backorka
25. nov 2011

@saranata no ved inak tento vikend je prva adventna nedela, sa to nezda, ale ubehne to ako voda... ja uz tiez buduci tyzden asi trochu vyzdobim byt, aj ked mm je proti tomu aby som robila stromcek, lebo cez vianoce aj tak nie sme doma (najskor svokrovci, potom lyzovacka) ale mne by bolo bez toho gycoveho stromceka smutno, urcite si ho urobim...
A do roboty som si kupila takeho soba, co stoji na zadnych nohach ako clovek, je aj obleceny a je uplne srandovny, v pondelok si ho sem prinesiem, to budu cumet ostatni 😀 😀 😀

backorka
25. nov 2011

@abriela inak ty chces kedy testovat? lebo graf mas super a uz celkom davno po ovulke, hmmm???

abriela
25. nov 2011

@backorka dnes mame s @maminkou142 25DC. Pravdepodobnost tehu je podla mna mala a cely graf je divoky, preto ma ani testovat netaha. Mrcha u mna byva od 24-27dna.
Ak mrcha nedojde cez vikend, tak testujem v pondelok, aj ked minuly rok som to spravila az v utorok 🙂 a boli // .
(Spominam minuly rok, lebo tuzim, aby sa to co bolo pred rokom vratilo spat. Aby som si to vychutnala a prezila inak.)
Ale predstava, ze draheho by po navrate zo zamoria cakal taky milý Mikulasky darcek v podobe pozitivneho testiku je pekna 😀

saranata
25. nov 2011

@backorka my robíme stromček ale az na stedrý den alebo den predtým , tak to ešte nebudem robit, ale vyzdobu si spravím , ved to je za 4 týždne , a napečene bude a je pokoj, za dva týždne máme zabíjačku u našich tak ideme tam a potom sup a su vianoce tak by som nestíhala

backorka
25. nov 2011

@saranata my mame buduci vikend zabijacku u babky 😀 😀 😀

saranata
25. nov 2011

@backorka super, teraz to je všade, naši maju zabíjačku vzdy pred vianocami a idu aj moji svokrovci tak nás tam bude, ale zabíjaju sa dve svinky ...sa tešíííím mnam