icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

gebrlinka
28. nov 2011

@backorka
@saranata
@maminka142 ďakujem za povzbudenie,tak čakám,čo bude ďalej...

abriela
28. nov 2011

Dobra ranko kocky. Tak ako zacina novy tyzden? Mne prave prisla návšteva - mrcha mrchava.
@saranata @maminka142, @leann245, @backorka

backorka
28. nov 2011

@abriela no to si ma moc nepotesila ☹ ja pracovne, ved ako inak, a o 11tej idem na folikulometriu... graf zatial takyto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

abriela
28. nov 2011

@backorka nepotesilo to ani mna, ale cakala som to takto. Na druhaj strane, sa utesujem, ze aspon nebude problem s kocikom 😉 . Babo narodene v auguste je v zime - ani male, ani velke a vanicky lepsich kocikov su malicke.
Ja pravdepodobne koncim s meranim teplot a zameravanim sa na to, kedy je aky den. 60% neuspesneho otehotnenia sposobuje psychika.
Ty sa pekne blizis k ovulke. a drzim palce aby bola nplno vyuzita a posledna.

sandy3911
28. nov 2011

Babky, chcem sa spýtať, keď plánujeme začať snažilkovať niekedy vo februári, ako často mám brať Femibion 800? Doktor mi kázal každý druhý deň, ale na krabičke píšu, že každý deň, tak teraz neviem 🙂 Ďakujem za rady

leann245
28. nov 2011

@abriela nevadi, jedna mrcha hore dole...tvoj planovany pristup bude mat mozno väcsi uspech. Keby som mala pravidelny cyklus, tiez by som to uz tak spravila...ale kedze ja nemam ani ovulu, ani kramy ani //, tak by som to mala este asi chvilu sledovat. U teba toto nevychadza, tak ta druha strategia vyjde urcite 😉
@backorka ty uz bude mat o chvilku zas ovulku...ako to leti 🙂 Tak som zvedava, ako dopadnes na folikulometrii. A ozaj, aky ma teraz s tebou dokina plan?
@saranata podla mna sa ta nausnica najde medzi cukrikmi a ak to najde nejaky poctivy clovek, tak sa ku vam vrati, treba verit 😉 Ja som bola na zakladnej odbornicka na stracanie nausnic, stratila som tri take stredne velke zlate kruhy a pred 5 rokmi som omylom vyhodila do kosa v chorvatsku tri prstene z bieleho zlata...najprv som si myslela, ze sa mi asi nieco stane a potom som si povedala, ze su to len kovy (aby ma neporazilo) 🙂 🙂

momamo
28. nov 2011

Ahojte dlhsie som tu nebola.. ako sa mate, co nove.??Kolko vas uz je tehu..?? Ja by som mala otazocku, som 4DPO a uz 2 dni mam vytok, je to podla vas normalne ..??? Tento mesiac sme pred a aj cez ovu snazilkovali o stosest ..🙂))

maminka142
28. nov 2011

@abriela Dobre ranko moja 😖 Nebud smutna, kašli na mrchu, ani si ju nevšímaj 😀 Aj tvoje dieťatko chce byť vianočne, ako to naše 😀
@backorka grafík maš krasny, už sa teším, ako dopadneš na folikulometrii 😅 Nezabudni sa opytať na velkosť foliku 😀 Držím palce 😉

maminka142
28. nov 2011

@sandy3911 No femibion 800 by sa mal brať každy deň, aj ja ho tak beriem 😉 Ale, ak ti doktor povedal, že každy druhy deň, tak možno pre zdravotny stav? 😕

maminka142
28. nov 2011

@momamo možno zahniezďuješ 😀

sandy3911
28. nov 2011

@maminka142 nie pre zdravotný stav, ale asi kvôli tomu, že keď sa ešte nesnažíme, že zatiaľ len plánujeme začať asi vo februári. Tak preto mi kázal každý druhý deň, asi aby som ho nebrala moc dlho? nevieeem..Ty ho už berieš koľko? A už si tehotná?

maminka142
28. nov 2011

@sandy3911 Ja si myslim, že by ti urobil dobre, ak by si ho užívala normalne... Ved sa ma užívať myslím, že už tri mesiace pred planovanym tehotenstvom 😉 Ja ho užívam už polo roka 😀 A tehotna nie som ešte stále ☹

momamo
28. nov 2011

@maminka142 myslis ..??? Lebo dnes od rana mam vytok dost silny .. Ale je taky normalny, priesvitny 😀 Ach joj kiez by si mala pravdu, bola by som najsamstastnejsia ..🙂

sandy3911
28. nov 2011

@maminka142 Aha, no tak fajn, ďakujem za radu, budem ho teda brať každý deň 🙂

backorka
28. nov 2011

@leann245 no dnes sa dozviem vysledky z hormonalneho profilu a ja jej ukazem vysledky z muzovho spermiogramu, chcem pocut aj jej nazor na to... tento cyklus mam stimulacny, brala som clostilbegyt a od 16DC budem brat zase lutenyl na zahniezdenie... mozno takto dame este jeden cyklus a ked sa aj tak nepodari, tak si dame pauzu, budeme sa sustredit na nieco ine... ale vcera som si dala taky ciel, ze do konca marca, ak nebudem tehu, tak znova pojdeme do CARu na konzultaciu.... ale verim ze to uz nebude potrebne 😉
No tebe nech to uz rychlo ubehne a nech si cim skor u doktora, aby ta dal do poriadku... budes brat asi to iste co ja 😉
@maminka142 jasan, opytam sa, dufam ze najdeme krasne mega vajicko 😀 od vcera mam tam dole mokro, ovu hlien som sice este nemala ale vcera na ovu teste uz bola viditelna ciarka, takze ratam ze do 3 dni tu bude ovulka 😀 ukaz ty grafik!

saranata
28. nov 2011

@leann245 bola som tam teraz a nenašla sa , je to tam posunute takže to prerábali, no čo už , život ide dalej, len ma to mrzí,
@backorka tak to bude zachvílu, a nech sa zadarí to vianočne prekvapko, u všetkých tu 🙂 🙂 🙂

backorka
28. nov 2011

@saranata presne, bude to tak!!!

maminka142
28. nov 2011

@momamo nebojkaj, je to na dobrej ceste 😉

momamo
28. nov 2011

@maminka142 Myslis ..?? Ale najviac ma trapi ze v sobotu ma zacalo dost boliet hrdlo, dnes je to uz v poriadku, nejedla som ziadne lieky len som pila caje na litre🙂 ale miestami ako napriklad rano mi prislo dost nevolno som si myslela ze nedobehnem na wc a ked som prisla nic ... 😉 🙂 A mam take zvlastne pobolievanie v podbrusku ...

maminka142
28. nov 2011

@backorka už sa neviem dočkať, kolko ti bude meriať tvoje mega vajíčko 😀 😀 😀 Ja ked pôjdem sa opytam, ešte doktora, či je možne, že si môže pomyliť cystu s vajíčkom 😕 Lebo ked som u neho bola, tak mi povedal, že preto ma pich v pravom podbrušku, lebo tam mam krasny folik (ale predtym som chodila na injekcie na vyvolavanie, lebo sa mi tvorili velke cysty 😠 ) A ta bolesť ma dodnes neprešla, ono sa to všetko vyplaví až mrchou 🙄 Takže je možno, aj možne, že si to splietol, lebo vraj sa to stava 🙄
Hned mi daj vedieť, lebo som straaaaaaaaaaašne zvedavá 😀

maminka142
28. nov 2011

@momamo len nepi moc horuce napoje a hlavne mlieko vraj to nie je dobre ( ak si nahodou tehu 😉 ) A kedy ideš k lekarovi? 😀

momamo
28. nov 2011

@maminka142 Nho ja som momentalne s doktorom tak ze kazdy mesiac v strede cyklu chodim na sono aby sme videli ako je na tom moja ovu, som s nim dohodnuta ze ak za necele 2 tyzdne dostanem mrchu tak mu mam volat a potom prist... A ak nedostanem tak budem nastastnejsia ... Snazilkovali sme sa 2 dni pred ovu, v den ovu a este aj na druhy den ovu ... tak si myslim ze by uz z toho mohla byt mala fazulka ..🙂

leann245
28. nov 2011

@backorka NO super, tak dnes budes zac o nieco mudrejsia...hormonalny profil bude v poriadku, muzikov spermiogram tiez a teda tento cyklus uz definitivne ocakavame z tvojej strany // 😀 Tak drzim palce u dokiny a nezabudni nas informovat 😉
Mne evidentne blbnu hormony, takze mozno budem mat to co ty a mozno skoncim na duphastone...potom dam vediet 🙂
@saranata verim ti, ze ta to mrzi...je to neprijemne, ale stale sa moze najst...uz to nebudes cakat, ale moze to byt prijemne prekvapenie 😉

maminka142
28. nov 2011

@momamo chodíš k lekarovi presne, ako ja 😉 Kukni môj graf 🙂 Pozri, ako sme sa mi snažili kolko pred ovu a aj v deň ovu a aj po ovu a nič ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Ale tbe moooc držím palčeky, až ti to vyjde a nech sa tešíš z tej krásnej fazuľky 😀

momamo
28. nov 2011

@maminka142 nhoo len tento mesiac som bola takto prvy krat u doktora.. Ja si myslim ze uz co chvilka sa tu budem vytesovat // kolajnickami, predsa som podla doktora zdrava (poklepem si), ovu mi sleduje, som mlada, a partner ide tiez v januari na vysetrenia ale myslim ze aj on je v poriadku ...

darinkazv
28. nov 2011

ahojte žienky. ako sa máte? nejaké novinky pozitívne? 😉

backorka
28. nov 2011

@maminka142
@leann245
@saranata
@abriela
Babulky takze dnes este nic moc, len 0,85 cm sme namerali najvacsi folik... takze zase v stredu idem... ale problem bol, ze jej nefunguje vaginalny utz a na ten normalny som nemala dost plny mocovy mechur, takze to bolo trosku slabo vidno... no ale kedze mame pomalsie spermie, tak mi odporucila cakat so snazenim az kym mi nepovie, aby sme neminuli sikovne naboje...
A hormonalny profil mam uplne v norme 🙂

saranata
28. nov 2011

@backorka super tak čakajte na povel 😀 😀 😀 určite to vyjde už 🙂 🙂 🙂

maminka142
28. nov 2011

@backorka fuuuha, tak to držím palčeky 😀 A dufam, že do stredy bude mať ten vaginálny utz už funkčný 😀 Už aby bola streda 😀 😀 😀

abriela
28. nov 2011

@maminka142 moja, snazili ste sa kazdy den. To je niekedy vela. Naozaj som citala, ze prilisna snaha skodi - sustredis sa na to a nejde to. To ze 60% uspesnosti zavisi od psychiky je nazor lekarky. Preto castejsie otehotneju tie zdrave zeny co to neplanuju, ale uzivaju si, lebo v hlave nic nepocitaju, neriesia. A pisem aj o sebe.
@backorka tesim sa z toho, ze ste obaja v poriadku a uz je potrebne to brat tak, ze si treba uzivat chvilky bez baba, pretoze tieto sa uz nikdy nevratia. Babo pride ked bude ten najvhodnejsi cas.
@leann245 nezaostavaj. Do vecera ta cakam 🙂.
@saranata este ze mas kontakt na vyrobcu a vedia to spravit. Ale nieje to nakladnejsie ako nove nausky?