V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@abriela ale ved my sme si to užívali a dosť intenzívne 😀 Ano su rôzne štatistiky, ale lekari maju na to iny nazor, naj je každy druhy deň a počas ovulacie denne... To mi aj môj lekar vysvetloval minuly mesiac, takže si myslím, že je to ok 😀 Aj prve sa nam podarilo, dennou "prácou" 😀
tak pridavam sa aj ja k vam... chcem byt tiez v 2012 maminkou... 🙂 kedze to teraz nevyslo tak dufam, ze to vyjde tentokrat a coskoro... 🙂 😵 😵 😵
@bambi2 vitaj a neboj vyjde to 😀 Kolky DC si? Aj meriaš teplotu? 😀
@maminka142 dakujem.. viem, ze to vyjde. ale musim este chvilu pockat kedze v piatok bol taky nestastny den a potratila som... teplotu nemeriam. je to pre mna komplikovane.. ale viem si odsledovat ovulku. teraz este cakam kym sa telo ocisti a 19 dec. mam prist na kontrolu.. tak uvidime, mozno pojdem aj skor... 🙂
@bambi2 moje, tak to mi je veľmi ľuto 😔 Ale, nebojkaj všetko bude ok 😉 A podarí sa nam všetkym 😉 Držkaj sa 😉
@maminka142 stava sa... ja som uz pripravena na druhe ale musim este pockat aspon tyzden a potom sa preobjednam na sono na dalsiu kontrolu.. dufam, ze uz to je vsetko vonku... a mozme zacat odznovu...
som mamou asi mesiac. ... 🙂
ahojte
na 20 DC som mala pozitivny ovu test, tak sme sa snazilkovali, meskalo mi to tri dni, tak uz som si zacala pomaly verit, ze uz je to tu...moje vytuzene tehotenstvo, zial v nedelu som to dostala..tak ideme opat ma to...
@bambi2 su to "nervy", ale ked už budeš uplne ok, tak to vyjde uvidíš 😉
@lin123 to sklamanie je hrozne 🙄 A hlavne, ked veriš tomu, že si určite tehu 😅 Ja som si už aj príznaky namýšľala a vždy som dostala mrchu 😠
@maminka142 ja uz som v podstate ok.. akurat este cakam pokial sa telo vycisti.. dufam, ze vsetko vjyde von tak ako ma... iba na to cakam!!! 🙂
@maminka142 ved prave..je mi z toho smutno,ale snazim sa byt optimista..len ma stve to, ze som mala ovulku aj sme sa v ten den boli spolu a aj napriek tomuto nic.
@lin123 No je to dosť zložite ☹ Ja som tiež mala ovulku napríklad 14 DC a snažili sme sa 2 dni pred ovu v deň ovu a dokonca aj po ovulacii a nepodarilo sa 🙄 A takto sa snažíme už takmer pol roka 🙄
@maminka142 my tiez tak rovnako pol roka..vraj to je ok, len mi to tak prislo luto..este som nemala taky dlhy cyklus.
@lin123 ja som si tiež myslela, ked mi meškala mrcha, že som na 100% tehu 😅 Ale už to beriem s "rezervou", teda aspoň sa snažím 😅 Mne vela aj lieky posunuli cyklus 😖
ja som prestala uzivat duphaston po styroch cykloch, beriem jedine vitaminy a pijem alchemilku a zacala som uvu testami..no ved uvidime. Drzme si palceky.🙂
@maminka142 ja som prestala uzivat duphaston po styroch cykloch, beriem jedine vitaminy a pijem alchemilku a zacala som uvu testami..no ved uvidime. Drzme si palceky.🙂
@lin123 ja som tiež ešte len nedavno začala s ovu testami 😀 Minuly mesiac som si urobila prý ovu test, prvý krat v živote 😀 😀 😀 Chodím aj na folikulometriu a ešte si to potvrdzujem, aj ovu testami 😀 Ano jasne držíme si palce všetci 😉
@maminka142 ahojky, ako dnes teplotka? robila si si graf?
@backorka ahoj aj ty sa pochvál grafom , blíži sa ti ovulka?
ja meriam len stvrtý den teraz a zatial ok, ale dva dni mám super hlien a bolesti vaječníkov tak absolutne neviem xixi, zajtra si urobím ovu test
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
@saranata treba sa snazit stale, aby ste nic nepremeskali... my to mame teraz horsie, ked musim muzika brzdit, ze este nie... ale zatial sa tvari celkom chapavo... a ked som sa rano cestou k autu stazovala ze aka je zima tak on ze aspon je to dobre na vajka 😀 lebo dokina mi hovorila, ze ich mame drzat v chlade 😀
Inak mi aj odporucila taky pripravok na muzsku plodnost, Profertil, citala som si tu diskusiu o tom, ale je to asi 50:50 ze to pomaha alebo nie... stoji to cca 50€ na mesiac, co je dost, takze ked tak s tym pockam do januara...
Mne dnes konecne klesla teplota, lebo stale mam dost vysoke oproti minulym grafom tak uz sa to asi blizi... moj hlien by som zatial nazvala ze watery 😀 ale som vazne zvedava ci sa mi z toho clostilu posunie ovulka...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
@backorka grafik maš krasny 😀 Ja som dnes klesla hlboko pod čiaru a už aj začínam cítiť bolesti brucha 😀
Wau som rada, že o tom píšeš, prave včera som o tom PROFERTILE čítala asi do pol noci 😀 Ako sa k tomu vyjadrovala jedna lekarka a celkom to vyzera zaujímavo 😀 Ale aby to malo učinnosť, tak vraj až po troch mesiacoch od užívania 😕 Cenovo je to naročnejšie, ale čo neurobíme pre svojích potomkov však? 😀 Ja tiež počkam do januara a ak nič tak to drahemu nasadím, ale samozrejme až po spermiograme a porade lekara 😉
@maminka142 a ta lekarka to teda odporuca?
@backorka ano ona tvrdí, že to vraj pomohlo vela parom 😕 Skusim to najsť tu stranku, lebo včera som prešla strašne vela stranok, čo sa tyka mužskej plodnosti, tak už neviem kde to bolo, ale skusim to najsť 😀
@backorka a tebe to doktorka odporučila, pre tvojho draheho? Tak to musí byť fakt dobre 😀
@backorka snažíme sa ako sa dá, graf zaujímavý uvidíme ako sa ti to posunie dalej,
zaraba sa na darčekyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 snažte sa všetky nech je tu vela tých vianočných balíčkov 😀 😀 😀
@abriela
@maminka142
@leann245
@maminka142 no odporucila mi to, ale vies ako to je, to moze byt len marketing, vela skusenosti s tym asi este nema podla mna.... tu v jednej diskusii niekore baby dokonca pisu, ze ich muzom sa z toho spermiogram zhorsil, ine pisu ze otehotneli este pred dobratim balenia... tak fakt neviem... zatial na to kaslem, berie ten Selezin ACE a tam su presne vsetky vitaminy ktore mi dokina odporucila prenho...
@saranata budu to najsedrejsie vianoce! 😀
@backorka ja som sa vzdy snazila vyhýbat chemii, je to tak ako hovoríš čistý biznis, nech berie len vitamíny, vy ziadne extra problemy nemáte tak netreba chemiu, ono to može viac uškodit ako pomoct, nechajte to tak , ved sa ani nesnažíte dlho , netreba robit paniku, ste pod lekárskym dohladom a to stačí, chemiu fakt netreba
a to že niekto otehotnel ešte pred dobraním nejakeho prípravku určtie nesuvisi a je to len náhoda, na všetko treba čas

@abriela hehe, dakujem si zlata, ze ma cakas... do vecera sa budem snazit co to pojde 😀 😀
@backorka vidis, cakala som od teba skvele spravy a tie aj prisli...teraz cakam od teba // 😉 😀 tak pekne cakat na povel a potom plnou parou vpred 😀