V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@backorka hej viem čo si chcela napísat, len mi to prišlo smiešne, že svina 😀 😀 😀 😀
keby som čakala dvojičky tak mi je uplne jedno čo to bude, len nech su obe zdrave, kamoška chcela dievčatá alebo párik a ma dvoch chlapcov ale je jej to uplne jedno, ked sa to narodí je ti všetko jedno ak je to zdrave 🙂 ja to už vnímam takto, aj keby sme mali chlapca tak sa poteším ale k malej na hranie asi skor dievčatko 🙂ale ako hovorím je to jedno aj ked to bude chlapcek tak sa poteším ,hlavne nech je a nech je zdravé 😀
ale dvojičky by sa už mne nemuseli pritrafit , to už by bolo moc.....stastia 😀 😀 😀 😀
Ahojte dievcence, flakam vas... 😅 ako sa mate? nejaka nova tehulka, ovulka, cakatelka na //? ja som tento mesiac vyzerala uplne nadherne, az kym dnes nespadla teplota a neprisla mrcha... 😝 http://www.fertilityfriend.com/home/358820 ale nevadi, tesim sa, ze konecne to bol normalny cyklus a ze mrcha sa rozbehla normalne... nie 2 dni spinenia a rozbiehania, kym sa milostivej uraci, ale ako za starych cias, jednoducho je tu a hotovo... 😀
@saranata chvalim ze si sa tak polepsila 😀 dalsiu ovulku budes mat este tento mesiac, takze vianocne babatko ta neminie 😉 a ani mna so @saranata, obe sme teraz teeeesne pred ovulkou 🙂
@meatfly24 vies ze som zrovna dnes na teba myslela? ze uz sa tu ani neukazes, ze co je s tebou... ako pokracuje tvoje tehu? mala si nevolnosti? pochval sa nam s bruskom laskavo 😉
@saranata jasne ze ked uz budem tehu tak mi to bude jedno, ale debatovat o tom mozme 🙂 no ja neviem ako by som zvladla dvojicky, asi by som sa odstrelila 😀
@backorka 😀 😀 😀 😀
jaaj som na nervy, z tej naušnice, nemaju ju a tá česká firma mi nechce dat číslo na dodavatela, vraj to nerobia, nech sa neposeru, a ide o spanielskeho dodávatela u ktorého musia objednat mini 200ks naušníc takže asi ich nezoženiem , tak mi je to luto žienky
idem hladat nejaké zlatníctva či by to niekto nevyrobil
@backorka juj dievcata kazdej z vas prajem takyto priebeh zatial ...🙂 vobec mi nie je zle... no je pravda zue ma napinalo dost casto a z dost vela veci ale nebolo to ze mega nieco hrozne 🙂 bolia ma krize ale inak vobec nic... chysam sa ist na PN lebo v robote sedim v prievane a nestoji mi to za nejake problemy ...takze asi robim do konca decembra apotom uz len oddych 🙂))
brusko mi teda narasto vyzeram uz ako muflon a to este nic 🙂)) no a mam uz aj fotecku ale nechcela som ju davat tak vseobecne na MK ale vam ju ukazem,.... 🙂
vcera som bola na NT sono na downov syndrom a raztepy... babatko som prvy krat videla sa hybat ... bol to neopisatelny zazitok.. cely cas mii slzy tiekli od dojatia... je nadherne krasne a nase 🙂
a co vy babusky? ako pokracujete so snazilkovanim ??? ja na vas stale myslim ze ktora ako pokrocila 🙂)
ps: takze jedna fotka som ja alias muflonik a druha je babatenko 🙂
@meatfly24 ty si trdlos, mas krasne brusko, vobec nie si muflon, ani muflonik, ani muflonciatko 😀 juuu a druha fotka je kraaaaaaaaaaaasna, muselo to byt fakt uzasne, dufam ze velmi skoro po novom roku aj ja uz take zazijem... mne teraz dokina stimuluje ovulku a beriem aj tbl na zahniezdovanie... tak tomuto cyklu davam velku nadej!
@backorka
@abriela
@janie80
@maminka142
tak babule , víkend bude pracovný 🙂 🙂
moj včerajší a dnešný test
@saranata testík maš krásny 😉 Držím moc palčeky 😉
@backorka aj ja chcem take bruško, ako to robíš? 😕 Daj typ 😀
@abriela krásna tortička 😀 Ty si skrytý talent 😉
@meatfly24 naaaaadherne fotečky 😀 To malinke je uplne úžasne, až som mala zimomriavky, tak snaď nas tie tvoje fotečky už nakazia 😉 😀 😀 😀
@backorka ahoj, no mne teplota stupne určite zajtra, ja mám ovulu dnes, mám aj ovulačne bolesti takže je to jasne
testy mám taketo stále,. robím okolo jednej poobede, neriešim či niečo pijem alebo nie a ani či cikám, slabý vysledok nemám..
toto je to čo mate ší že mám pravidelný cyklus, vzdy tak 18DC ovula a vzdy toho 15 dna v mesiaci mns, kvoli tomu že kojím som sa bála že nemám dobru ovuláciu, ale podla testu to vyzerá ze super.
Pekný víkendík žienky, ja zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/39245e tento týždeň sa uvidí, či teplotka vydrží hore alebo pride ms 😀

cavte babenky 🙂 ako sa mate? som tu nebola ani nepamatam 🙂 co nove? 🙂