icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

lill7
3. dec 2011

@abriela ďakujem, bol by to krásny vianočný darček 😵 samozrejme všetkým nám to želám 🙂

saranata
3. dec 2011

@janie80
@abriela
@backorka
@maminka142 caute zienky co porabate? Fasa program v telke,sama rozpravka 😀
Zajtra ideme do toho Madarska nakupit,tak som zvedava
Dnes este musim zviest mm 😎 mame ovuluuuuuuuuu

janie80
3. dec 2011

@saranata a co prosim ta robis na konovi, ked ovulujete? 😀

saranata
3. dec 2011

@janie80 uspavam malu kojim ju a som na mobile,len som sem na vas mrkla

janie80
3. dec 2011

@saranata esteze tak... 😀
ja som dnes zase piekla... kocky, ktora pridete na kavu? 😀

saranata
3. dec 2011

@janie80 krasne ,keby som neovulovala tak som u teba prva 😀

janie80
3. dec 2011

@saranata fialovy... 😀 ale je vyborny... 😉 samozrejme, ovulka je prednejsia ko maskrtenie... 😀

saranata
3. dec 2011

@janie80 jasne 😀

backorka
4. dec 2011

@saranata Ahojky, tak ako, uz si stupla? Mna to caka asi az zajtra, pozajtra... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Vcera sme boli ale sikovni. Zabijacka dopadla dobre a ostala nam energia aj na snazenicko 🙂
Tak potom napis ake boli nakupy a kde ste boli...
@janie80 no to vyzera mnam! Aka je to plnka?

janie80
4. dec 2011

ahojky...
@backorka neuveris... 😀 vanilkovy puding (do 3 poharov mieka 3 pudingy) a zmiesany s cukrom podla chuti a pokrajanymi zavaranymi hruskami a mala flasticka zavaranych borovnic... 😀

maminka142
4. dec 2011

@saranata tak to maš super program, na dnes aj na zajtra 😀 Už sa teraz sa teším na tvoje vianočne babätko, lebo ty budeš prvá naša vianočna tehulka 😀 😀 😀

maminka142
4. dec 2011

@backorka grafík maš pekny, kedy ti hovorila dokorka, že bude asi ovulka? 🙂 Držím moc palce 😉

maminka142
4. dec 2011

@janie80 Mňaaaam, ja by som si hned dala, taky kolačik 😀 Vyzera dobre 🙂

janie80
4. dec 2011

@maminka142 este mame... 😀

janie80
4. dec 2011

@backorka bude vianocne babo? 😉 vyzera to tak... 😉 velmi drzim palce... uz by sa to tu mohlo rozbehnut... 😅

saranata
4. dec 2011

@backorka ahojte, stupla som ale merala som skoro takže 36,41, ale išlo to hore, ovulu mám za sebou a dufam že uspešne
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

nakupili sme toho kopec , dve hodiny to vybalujem , jedlo, na vianoce, dcera si čižmy kupila, drogeriu a tak , oplatí sa to teraz kvoli kurzu
boli sme len v Mošoni

backorka
4. dec 2011

@janie80 fiha tak to je zaujimava kombinacia, chutilo to dobre? Moc si to prajem, aj vam vsetkym, musi to vyjst!
@maminka142 no hovorila ze v sobotu, ale nevyzera to tak... asi mam nejake pomale
vajecniky... kolko dni trva kym sa z 1,4 cm foliku uvolni vajko? Este som necitila ani ovu bolesti... a od dnes mam brat lutenyl, takze zajtra uz stupnem...
@saranata tak to je fajn, aj my by sme mali vyskusat namiesto rakuska...

janie80
4. dec 2011

@backorka vyborne bolo... aj svokor jedol, co u neho nie je zvykom... 😀
ja som mala 20mm folik a ovu bola na druhy den... tak neviem... 😕

saranata
4. dec 2011

@backorka skus , podla mna teraz aj lepšie ako do Rakuska 🙂
fakt sme nakupili dobre, aj natankovali o dost lacnejšie, no proste všetko bezkonkurenčne lacnejšie , my sme fakt najdrahší stát v EU...čo dodat

ja už teraz začínam 1DPO 🙂 🙂 🙂 a ide sa čakat 🙂

saranata
4. dec 2011

@janie80
@backorka
@maminka142
@abriela
čaute žienky, ako? ja odpočívam konečne, som unavená jak pes, ale spokojná , nakupene mám ...vianoce možu príst aj zajtra xixi
dnes sa ešte poistí náš darček na vánoce a potom sa už len tešit z čakania budeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maminka142
4. dec 2011

@backorka fuha, tak to neviem, ale 1,4 nie je nejako malo? Ale každy to môže mať inak... Väčšinou, čo tu baby píšu tak 2,2 - 2,4 😕 Ale mne osobne sa uvolňuje 2,4 - 2,6 😅 Tak radšej ešte snažilkujte 😀 😀 😀

maminka142
4. dec 2011

@saranata Fíííha, no ty si, ale šikovnica 😀 Ja som tento rok, akosy pozadu 😖 Absolutne mi to nepríde, že su tu čoskoro vianoce 😅 Ja mam akosy ešte stále jeseň 😅 Ale už sa musím dokopať dokupiť ešte nejake darčeky a urobiť si riadnu vyzdobu 😀
Vianoce su čarovné, takže darčeky v naších bruškách určite budú 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
4. dec 2011

@maminka142 ja sa tak teším ze sa mi to tento rok podarilo, ziadny stres, už len ovocie a také čerstve veci a hotovo🙂

backorka
4. dec 2011

@saranata
@maminka142
@janie80
Baby ja odpadneeeeem, uz viem co plati na tie moje ovu testy. Robit si ich vecer!!!!! Snazili sme sa vcera ale budeme sa aj dnes, snad tam dorastli nejake sikovne chvostiky 😀

saranata
4. dec 2011

@backorka super, tak ti to zachytilo, podla odporučania sa majju robit medzi 10:00-20:00 hod, ale tie dni v rovnaký čas, lebo tam je tiež ten nárast LH podstatný, prvý silný test označuje ovuláciu do 48 hodín, potom už slabne po dvoch dnoch , ale zmysel ovu testu je v tom aby si vedela o ovule dopredu , takže ten nárast -čiže prvý silno pozitívny test ti má evokovat že je ovula blizunko

snažte sa dnes aj zajtra 🙂

backorka
5. dec 2011

@saranata dobre ranko.... no kukaj na ten moj mega skok, lutenyl si uz robi svoju robotku 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Snazili sme sa aj vcera, aj dnes chcem, ale neviem ci to nebude kontraproduktivne...
Co sa tyka darcekov, tak este mi toho par chyba... pre svokrovcov a pre svagrinu... a samozrejme pre mojho draheho, lebo zatial mam len jedny rifle pre neho a v hlave este minimalne 5 veci co by som mu chcela kupit, tak musim nieco povyberat 😀
@maminka142 ano, 1,4 cm je malo, ale to bolo v stredu a dokina mala predpoklad ze v sobotu bude najvacsie a ze sa mame snazit. No tak najvacsie bolo asi vcera a dufam ze sa uvolnilo minimalne jedno vajko... ale ze ake velke bolo, to uz nezistim 😀 teraz az do januara mam pohov od doktorky 😀

saranata
5. dec 2011

@backorka ja idem pozvolna pomaličky http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
ale hlavne že máme ovule nie?
pekný skok máš a držím palce aby sme sa tu vytešovali nad vianocnými darčekmi 🙂 🙂 🙂
ja nemám ešte pre mojho otca darček ale to vyrieši mm, inak všetko
daj si pohov od všetkeho a vychutnaj si čakanie, a skus netestovat čo najdlhšie nech je to prekvapenie silnejšie 😉

tento týžden idem pre bio kuriatka,mnam

@janie80
@maminka142
@abriela
žienky čo máte na obed?, ja neviem čo varit dnes................

backorka
5. dec 2011

@saranata nic vam neostalo z vikendu? 😀
Nooo uvidim ako to vydrzim, do Vianoc bude teraz toho dost, skoro kazdy den nieco, tak snad na to nebudem tak mysliet, ale tak o 2 tyzdne cez vikendm toho 17-18 uz asi nevydrzim 😀 ty chces do kedy cakat?
Inak ovu bolesti mam dnes, takze na grafe budem mat ovulku o den skor zaznacenu, lebo podla mna je dnes...

saranata
5. dec 2011

@backorka neostalo nist, budem musiet neičo vymysliet🙂

no tak ja by som mala dostat toho 15.dec, tak minimálne dovtedy vydržím a to už budem vedeit či áno alebo nie
ten graf je len orientačný , ty vieš sama najlepšie kedy čo a ako 😉

backorka
5. dec 2011

@saranata ja neviem nic, mozno ani nespoznam ze som tehu 😀 ty po dvoch slecnach to spoznas uz za tyzden 😀 ale nevadi, ja sa to vsetko veeelmi rada naucim... ale snazim sa mysliet triezvo aby som potom nemusela plakat, ked pride mrcha... mam pred sebou krasne Vianoce, s tyzdnovou dovolenkou na horach, takze si to uzijem ci budem tehu alebo nie...