V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@abriela
@backorka
@maminka142
@leann245
@janie80
dobre ranko žienky, krásnu nedelu prajem
tak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
dnes ideme ku svokrovcom ,už mi je lepšie , včera bez problemov takze je to asi preč, ale stále ryžujem 😀 😀 pre istotu, a ten čučoriedkový čaj pijem 🙂
zajtra ideme na to fotenie tak sa neviem dočkat, musím ešte zohnat nejaké rekvizity u svokry 😀 😀 😀 , vybrakujem jej pivnicu 😀
a ako vy ? čo plánujete ?
@saranata teplotky maš krásne, už sa teším, ked budeš taky 12 DPO 😀 😀 😀
My ideme dnes o 16h., na koncert spievankovo 😀 Už sa tešíme 🙂 Ale bude v nejakych anjelskych kostýmoch, tak som zvedavá 😅 No zajtra ťa čaka krasny dník, už sa teším na fotečky 😉 Peknu nedelu, aj tebe prajem 😎
@backorka
@saranata
@leann245
@abriela Ahojte kočeny, ako sa mi mate? Prave som sa kukala na môj kalendarik, ked sme planovali, naše prve babätko a predstavte si, že sme sa snažilkovali, len raz do tyždňa, lebo mm chodil v tom čase ešte na týždňovky 😕 A presne to bolo len každu sobotu 😅 (a vtedy ta uspešna sobota mi vyšla na 13 DC 😀 ) Teraz sa asi moc snažíme, tak sme si povedali, že to skusime, ako pri malej sa nam to podarilo 😀 No ved uvidíme, ale každy deň je možno fakt, na škodu, aj ked lekari hovoria ine, idem sa riadiť podla seba 😉 Krásnu nedelu vam všetkým prajem 😎
@maminka142 najväčšia pravda je podla mňa tá, že sa treba snažilkovať, keď je chuť a potom sa aj výsledok dostaví 🙂 po predchádzajúcich skúsenostiach som si však naordinovala celibáť v období pred ms 😕
Ahojte zienky, my sme u svokrovcov, prave tu do mna leju hrusku, lebo vcera na oslave som bola soferka 🙂 inak oslava dopadla velmi dobre, torta mala uzasny uspech, bola krajsia ako tie co si svokra objednala 😀
Inak ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c budem sa presviedcat ze som vcera zahniezdila 🙂
@saranata som rada ze ti je uz lepsie, citis sa tehotno? Graf mas pekny 😉
@maminka142 jasne, tak to moc nesilte, robte to z lasky, hii... ale cez ovulku 😀
@backorka ahoj aj my sme prišli od svokrovcov, ja som tam jedla nové klobásky čo robil svokor, uplne ze super jedlo po tej ryžovej diete 😀 😀 😀 😀 ale tá klobáska bola taká že sa nedalo odolat...
no citim sa tak divne ale to je podla mna po tých dnoch teraz uplne v pohode, zatial ziadna zmena ale to može príst proste sa ráno zobudím a bude to ine, zatial len takto , uvidíme za 5 dní 😀 😀 😀 je mi lepšie ale ten zaludok mam na vode 😒
v sobotu máme zabíjačku u našich tak to zase bude dieta a to už aj budem vedeit na čom sme a či je vianočne prekvapko alebo nie, a ked nebude tak bude novoročne 😀 😀 😀
balím veci na zajtrajšie fotenie a tešíííííím , už mám tri tašky plne, len neviem či tolko moja krpatá vydrzí...beriem aj Kinder čokoládu -vysvetlím-moje dieta doteraz sladke neje, teda okrem nejakých BEBE keksou a pod, tak beriem uplatok 😀 😀 😀 😀 a dám jej ochutnat čokoládku tak bude energia 😀 😀 😀 😀
@saranata wow to si ako dokazala ochranit ju od sladkosti? Mas moj obdiv 😉 ale bola by to prca, keby jej ta cokina vobec nechutila 🙂 no dufam ze ti ta klobasa neuskodi a ze zajtra budes plna sily na fotenie, tesim sa na vysledok.
Mna dnes obcas pobolieva ako keby som mala dostat, inak nic. Koncom tyzdna to bude vacsie vzruso 😀 ja sa tiez utesujem ze ked to teraz nevyde tak si aspon naplno uzijem lyzovacku a silvestrovsku party 😀
@backorka ja som toto mala v plane už pri prvej dcere, ale to sa proste nedalo , bola som mladá a každý a toto može už a nevedela som tomu zabranit , teraz som si povedala ze to ustojím a nebude to tak , to čo nemá jej chybat nebude, takže dá sa to, má take ako som písala BEBE kekse , Brumik ten medový bez plnky a tak,
zatial to všetci respektuju a nikto jej nedáva nič, tak som spokojná, netreba jej to, ked pojde do skolky tak to už bude ine to už tak nezabranim ale skor fakt nemusí , má teraz ovocie a nejaké kekse a to stačí, skor tie kukurične chrumky a tak ma rada
uvidím čo povie zajtra na tu čokoládu, ale to mám len pre prípad ze by nespolupracovila, učel svatí prostriedky nie? 😀 😀 😀 možno jej to ani nedám a ked tak tak len jendorázovo 🙂
koncom týždna budeme mat obe vzrušo 😀 😀 😀 kedy máš dostat?
@lill7 prečo si si v období pred ms, naordinovala celibat? 😕
@backorka ake pekne zahniezďovanie sa ti tam ukazuje 😀 😀 😀 😀 😀
@maminka142
@backorka ahojte kocky...dlho predlho som tu nebola velmi vela veci sa stalo...ele este nie som v tom ☹ ale nevadi...vysledky zo vsetkych vysetreni mam negativne tak sa vytesujeme....kupili sme auticko aj z toho sa vytesujeme a dalsie vysetrenia budu po vianociach tak sa nevieme dockat..mozno uz v januari budem tehu 😀 a vy ste na tom ako?
@b.bardyova Jeeej ahoj, no ty si tu veru fakt dlho nebola 😕 No super, že sa aspoň z noveho auta tešíte 😀 My sme si tiež kupili nove rodinne, ale ešte niekedy v maji, tak sa z neho stale tešíme 😀 No už len to bejby, však? Ale neboj, aj to bude čoskoro 🙂 Hlavne, že sme zdrave a to babätko už príde musíme tomu veriť 🙂 Držím ti mooooc palčeky a ozvi sa ešte, ako pokračuješ ďalej 😉
@saranata dobre ranko, no ja som mala posledny cyklus velmi dlhu LF, az 17 dni, dostala som az 9 den po vysaveni lutenylu, pritom by to malo byt max do 5-7 dni... dnes som 8 DPO podla grafu, podla mna len 7 DPO, takze este mam minimalne tyzden cas 😒 a ty dnes ako pokracujes? ja pekne... http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Tak prajem dnes krasne fotenie, nech sa ti to podari podla predstav 😉
@b.bardyova tak sa vam to krasne krystalizuje, tesim sa z toho 😉 urcite budeme vsetky tehotne uz velmi skoro 😉
@maminka142 jaj keby si tak mala pravdu 🙂
@backorka
@saranata
@leann245
@abriela Dobre ránko dievčatá 🙂 Tak ja som práve prišla od lekara 😝 Vraj tento cyklus nevidí moc nádejne ☹ Foliky su tento cyklus strašne pomale a akoby sa im nechcelo rásť 🙄 Dnes ma folik len 17 mm+ mi podal pregnyl zasa 😅 A povedal mi, že budúci cyklus mi musí dať vyššiu davku, ale len, taku polovičnu, aby foliky pekne začali rásť 😕 Takže tak ja tento mam určený 😖 Inak graf vyzera zatial takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😅
A čo vas dnes čaká cicušky? 😀 Ja idem o hodinky, k segre idem jej poumývať okna, lebo sa o to snažila sama a začalo jej tvrdnuť bruško 😒 Tak sa teším a možno ma nakazí tym tehotenstvom 😉 Krásny dník vam prajem všetkým 😎
@maminka142 ty si teda uzasna sestra, ked jej ides umyvat okna, to by moja nikdy neurobila, a ja jej asi tiez nie, radsej by som zaplatila nejaku pani co to urobi 😀 😀 😀
A nestimuluje ti tu ovulku uz nejako dlho? Som myslela ze si hovorila, ze len 3 mesiace sa to moze... nechces si dat mesiac pauzu? zatial mozes poslat muzika na spermiogram, trochu sa uvolnite a mozno prave vtedy sa to podari, hm? A aka je to vyssia polovicna davka? 😀
Ja dnes po robotke idem na masaz, co som dostala od kolegyn este na meninky, tak sa tesiiiiim 🙂
awojte babenky.mozme sa pridat..mam 3,5 rocnu dcerusku ktore tuzi po babatku.............no nespln jej to ked sa tolko nudi a dokazdeho kociarika nahlada a my preco nemame babetko?????????kedy pride bocian
@backorka Ano mala som tabletky na stimulaciu užívať, len 3mesiace a je to tak napísane aj v letačiku, že po 3 mesiacoch sa ma dať pauza 😕 Ale, lekar mi hovoril, že pokračujeme 😕 A čo som sa tu bab pytala, tak niektore užívaju clostil aj 9 mesiacov v kuse 😕 No uvidíme... A o polovicu zvyšenie davky je len o pol tabletky, nie o celu 😀 Tak kedže tento mesiac je pase, tak ešte skusim podla lekara ešte jednu stimulaciu a potom dam pauzu 😅
Príjemnu masáž ti prajem 😀
@nelinocka Ahojkaj, no ty si na tom ako ja 🙂 Ja mam tiež 3-ročnu dcerku a tuži po babätku a akosy sa stale nedarí a nedarí 😒 Stále sa ma vypytuje, že prečo ma krstna mama babätko v brušku a ja ešte nie 😕 No snad čoskoro to vyjde nam všetkym 😉 A ako dlho sa snažíte?
@backorka Ešte ma napadlo k tej sestre, my si stale takto pomahame jedna druhej a aj kolačiky si niekedy povymieňame a mame s každeho rožka troška 😀 😀 😀 Ale asi preto mame taketo dobre vzťahy, lebo už sme zostali len my surodenci, tak sa snažíme podržať jedna druhu a pomahať si navzájom 😀 😀 😀
@maminka142 to je fakt super, ja sa tiez snazim udrziavat dobre vztahy, aj ked u nas je to este ine, lebo moja sestra byva u nasich, takze este nie je samostatna... ale kolace u nas putuju po celej rodine 😀 ale na druhej strane ma stve moja svagrina, muzova sestra, lebo ta nechce spolupracovat pri nicom, ma dieta 4 rocne, robotu a mysli si ze je to koniec sveta, ze je zanepraznenejsia ako minister a my ju mame len lutovat 😒
Prosim nestracaj nadej tento mesiac, ved este raz pojdes na kontrolu, nie? folik dorastie, uvidis... snazte sa ked je chut a mysli pozitivne laskavo!!!
od oktobra je strasne dlhe takto cakat
@maminka142 Moja nesmut a ja by som dalsie lieky- pregnyl nebrala. Dalsi zasah proti tomu ako to chce priroda. Folikuli dorastu a co ma prist pride.
Napisala si tu, predtym bol mm prec a podarilo sa, urcite bez toho aby ste nieco riesili, kedze sa nedalo riesit, planovat. Tak ako aj u nas.
My sme vcera piekli perniky - aj ked sme len dvaja, polovicku sme uz zjedli 🙂. Bude sa robit dalsia davka a drahy vymyslel - spajat ich lekvarom, este pred pecenim. No, takych bolo len par,ale chutili.
@backorka ahoj tak fotenie super, mala to vydrzala, fotky budu pekne, len sa bude všetko teraz upravovat
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4
merala som o 5:30 ráno a teplota bola 36.85 , inak meriam o siedmej , ale zatial nič necitim , okrem brucha, citim to tak ako pred mns, tak uvidíme čo z toho bude
a bola som pozriet aj babatkooooooo, a je kráásny krpček, taký malinky ze ani neverím ze bola krpana taká predchvílou, a to maju rovnake miery 😀 😀 😀 😀 som sa zamilovala aaaach
v piatok ho idem fotit drobca krásneho
@abriela
@maminka142
@leann245
zdravím aj vás bambule, som mrtva dnes už , ani na tie trhy nejdem tak ma to fotenie odrovnalo 😀 😀
@backorka Ďakujem si moc zlatá 🙂 Ja už na kontrolu nejdem, už mňa bude riešiť, až buduci mesiac 😖 Dnes mi dal pregnyl a uvidíme, či niečo dorastie 🙂
No ja mam tiež podobnu švagrinu a komunikujem s ňou fakt, len minimalne...
A ďakujem za povzbudenie, si zlatá 😉
@abriela ano presne tak, nejdem to siliť a ani sa nejako moc snažiž, lebo ma to len vyčerpáva 😖 Ak to ma prísť to príde 😉
Mňam, ale si mi narobila chute na medovníčky a s lekvarom musia byť mňaaaaaaaaaaaaaaam 😀
ahojte babenky.chcem vam ukazat grafik moj jediny co vy na to hovorite?viete ma ukludnit? http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@maminka142 no celibat preto, lebo min.mesiac som kôli tomu začala špiniť to bolo už 31DC, prestali ma bolieť prsia...ešte dva dni potom len špinenie až potom sa mi rozbhla ms. Ja mám normálny cyklus 29 dní a normálne ma prsia vôbec nebolia, tenot mesiac som zázraky nečakala, lebo z tých pocitov, čo som mala min. mesiac, som nemala žiadny a aj ms prišla načas.. a ešte v apríli som mala také zmiešané pocity, týždeň po ms som mal deň dva špinenie, čo som vôbec nechápala, ale mohlo to byť uhnizďovanie a pred ms som mala 4 dni špinenie, až potom sa rozbehla a až potom som si začala googliť, že čo to malo všetko znamenať... zajtra sa idem porozprávat s dokim, čo si on o tom myslí. Nie som ani ja zástanca liekov, ale nejaké vyšetrenia by mi mohol spraviť.
@maminka142 ahoj tak budem informovat..zatial sme predbezne dohodnuty na januar....tak sa uvidi....
@backorka verim tomu 🙂

@backorka krasna torticka aj samotne cesta. Skvely napad.