icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

janie80
16. dec 2011

@leann245 dakujem... ja viem, len som dnes strasne sklamana... cakala som, ze mi ukaze vajko, a ono tam nie je... ani malinkate... proste nic, prazdno... uplne som hotova z toho, ze zase len cakat a cakat a cakat... ktovie dokedy este...

abriela
16. dec 2011

@janie80 Janie, nestracaj nadej. Mozno tento tvoj pohlad - mamou nebudem ti pomoze, ze nebudes na to mysliet a este nas predbehnes 🙂. drzim palce.

abriela
16. dec 2011

@leann245 a ty ako? Stale tahas nekonecny cyklus?

backorka
16. dec 2011

@janie80 ach zlatko, mrzi ma ze si sa tak sklamala, chvilku to potrva kym sa z toho otrasies a zase zacnes mysliet pozitivne. Je moc dobre ze uz s dokinou viete kde je problem, podla mna si mohla zacat s liecbou aj hned, preco chce cakat 3 mesiace? ja neviem ako je to s tymi hormonmi, moze sa to upravit aj same?
Teraz ked vies, ze to chvilku portva, tak sa skus zamerat na nieco ine, najdi si nejaky konicek, prihlas sa na nejaky kurz, teraz v januari zacinaju zase vsetky nanovo. Najdi si nieco co si uz dlho chcela vyskusat ale si to odkladala kvoli moznemu tehu, bude ta to tesit a popri tom sa ti budu upravovat hormony, budes viac v pohode a za par mesiacov si tehula ako vysita.... hore hlavu! 😉

backorka
16. dec 2011

@leann245 testovala som dnes, ale nic... zase v nedelu ak nepride mrcha...

janie80
16. dec 2011

@backorka dakujem, moja... 😉 este to nejdeme riesit hormonmi, lebo ma caka diabeto a potom zase endo... takze zatial dala aspon prirodne... buduci rok zacneme finisovat s domcekom, vyberat okna, dvera, podlahy, kachlicky, tak budem mat zabavku... dnes som jednoducho strasne sklamana... zajtra uz budem zase pozitivne zmyslajuci tvor, ale dnes to este nejde...

leann245
16. dec 2011

@abriela taham taham, dnes 73 DC, ale uz nemeriam teplotu, lebo mi v utorok pichol vyvolavacku a hned mi vyletela na druhy den teplota....cize je zbytocne merat, to len lieky ju drzia hore. Cakam na mrchajznu, myslim, ze do 14 dni by mala prist a potom som zvedava, ci sa dalsi cyklus umudri, mam uz zacat brat duphaston. Ale hlavne musim cez sviatky total vypnut a oddychnut si, to je zaklad 🙂

leann245
16. dec 2011

@backorka jasan, uz som si to potom precitala, len kym som pisala tak ste tam podavali prispevky, co som si nevsimla 🙂 Myslim si, ze sviatky nam vsetkym prospeju...kamoska otehotnela pred dvoma rokmi hned cez velku noc, kedy totalne vypla a po dlhej dobe telo zregenerovalo...ja budem cez sviatky podla vsetkeho kramovat, ale ostatne sup na to. Teda u teba jedine v pripade, ze by naaaahodou tento cylus nevysiel, akoze vyjde 😉

maminka142
16. dec 2011

@leann245
@saranata
@backorka
@abriela Ahojte dievčata, ja dnes akosy nestíham zasa 😅 Bavila som synovčeka od rana a teraz mi mala spinka a idem robiť domaci vaječny likerik 😀 Takže vas tu trošku zanedbávam 😅
Inak moja ovulka v nedohlade stale 😕 Ale snaď do troch dní sa prejaví 😉
@backorka ešte vydržkaj a vyjde to uvidíš, už aby bola nedela 😉

backorka
16. dec 2011

@maminka142 ahojky, musis byt trpezliva, ja som mala tiez prednedavnom ovulku okolo 20DC... no jo, snazim sa byt trpezliva, ved mi uz rastie brucho 😀 😀 😀

darinkazv
16. dec 2011

@janie80
@saranata
@backorka
@abriela ahojte babule. tak som sem zase nakukla. ja nejak nestíham čítať, písať ani do témičky apríloviek. sa nestíham čudovať, keď sem tam večer sadnem, že idem prečítať, že toľko popísali 😀 som rada, že tu saranata rozbehla ďalšie kolo tehuliek. takže šup šup, nezúfať a vyjde to. veď po mne tiež nejak tri pribudli, tak aj po saranate musí toľko, aj raz toľko tehuliek tu byť 😉
ja momentálne mám týždňovú pauzu medzi atb. zistili mi v pľúcach hemofila, nejdem sa toho zbaviť. idem dať aj malú v pondelok vyšetriť a nech jej vezmú vzorky, či aj ona nemá, lebo mi 3 týždne kašle a v podstate som tú chorobu chytila od nej. tak nech niečo nezanedbám. ako som na nete čítala, sú to protivné bacile, ktorých nie je tak ľahké sa zbaviť. mrchy malé 😝 😀
ako ste už naštartované na vianoce? ja už len makovník a opekance upečiem a 24teho ráno začnem variť kapustnicu, aby sme na 17tu stíhali kostolík. stromček stojí, ikebanu idem robiť dnes, keď malá zaspí, lebo ocka máme na koncoročnej akcii, tak nech mi nie je dlho 🙂
teším sa na vianoce, ale veľmi aj na 30.12., lebo nás čaká 4D sono. nejdem sa dočkať. hlavne, aby bolo malej vidno pekne do tváričky, nech máme pekný záznam na pamiatku 😉

maminka142
16. dec 2011

@backorka Hihihi to bruško rastie aj mne a už dosť dlho 😝
Ale určite si tehulka, teraz nam to musí vyjsť všetkým a hotovo 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som akasy tento mesiac strašne ulietana a v strese a ani sme sa moc nesnažili, ale od januara valím na to v plnom nasadení, teda dufam 😉 Držím ti moooooooooooooooc palčeky 😀

maminka142
17. dec 2011

@saranata
@leann245
@backorka
@abriela Dobre ránko dievčatá, ako mi víkendujete? Kde ste všetky? Čože porabate? Samozrejme
@saranata je ospravedlnena, ona už ma ine povinnosti 😀 😀 😀 😀 😀

Krasny víkendík všetkym 😀
@backorka už sa teším na teba na zajtra 😀 😀 😀

saranata
17. dec 2011

@maminka142
@backorka
@darinkazv
@janie80
@leann245
@abriela
čaute baby , akú ste mali sobotku?? tak ja som uspečne zvládla zabíjačku, okrem rána mi zle nebolo , vone mi vobec nevadili ale to sa ani nedivím lebo som na masku odchovaná 😀 😀 😀
dokonca som miešala krv a v pohode 😀 😀 😀
masko mi samozrejme chutilo , dokonca aj pečienka čo teda pri malej som ani vidiet nemohla 🙂

utajit sa to teda podarilo, misia splnená 😀 😀

@janie80 zlatko to mi je velmi luto že tam vajko nie je, ale raz tam bude určite a podarí sa to, všetko bude dobre
stále mysli pozitívne

@backorka testík sa ešte prejaví 😉velmi ti to prajem

janie80
17. dec 2011

@saranata dakujem, bud tam nie je, alebo nanho doki pozerala az ked uz nebolo... ale sliznica nizulinka... 😝 ved sa hadam raz aj my dockame...

dnes som robila torticku babke na oslavu... zdobila som ju 2 hodiny... 😝 myslim, ze sa jej bude pacit... 😀

saranata
17. dec 2011

@janie80 jasne ze sa dockate
A torticka je krasna 🙂

janie80
17. dec 2011

@saranata zajtra ju skusim sfotit lepsie... celkom som spokojna, ako sa podarila... dufam, ze bude aj chutit...
ozaj, kocky, nepoculi ste nieco o PMS formula? http://naturalfactors.com/ca/en/products/433/pm... 😕 😕

maminka142
17. dec 2011

@saranata No ty si šikovnica, že sa ti to podarilo utajiť 😀 Snad ti prejdu aj ranne nevolnosti 😉 Mňam zabijačkove vecičky milujem, aj nas to čaka 😀

maminka142
17. dec 2011

@janie80 krásna tortička 😀 A neboj všetkým sa nam podarí 😉

backorka
18. dec 2011

@maminka142
@janie80 krasne si ju ozdobila, urcite sa babka moc potesi. To si potahovala marcipanom?
@saranata tak to je super, ze si to zvladla bez problemov, je dobre ked si to este chvilku nechate pre seba...

Ja som mala vcera krasny den, boli sme na vianocnych trhoch vo viedni s kamosmi a potom este si vecer sadnut na pivko... dnes ideme k nasim, budeme tam robit stromcek...
Test som si dnes nerobila, urobim si zajtra ak neklesnem...
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c

saranata
18. dec 2011

@backorka ved to aj chcem , hlavne ked k lekárovi pojdem az po novom roku, tak nechcem predbiehat , čo ked nádohou...
zatial máš krásny graf ale ak zase príde mns, tak ti tie lieky len predlžuju luteálnu fázu a skusila by som to bez toho

maminka142
18. dec 2011

@backorka teplotky maš krasne 😉 Aj my sa chystame zdobiť stromček zajtra, alebo v utorok 😀 😀 😀
Tak to si mala naozaj krasny a pohodičkovy večer 😀

maminka142
18. dec 2011

@saranata
@backorka
@leann245
@abriela Dobré ránko babulky 😀 Myslíte, že som už mala ovulku, alebo je to stale v nedohlade? 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 Myslím si, že ak zajtra stupnem aj pozajtra, tak by mi ju mohlo už vyznačiť, ale je vo hviezdach, či vôbec stupnem 😕 Tento mesiac sme, s mm nejaky lenivy a nechce sa nam, ani snažilkovať 😝 Ale to možno preto, že mi lekar povedal, že tento mesiac to asi nevyjde 🙄 Ved každym mesiacom sa rodí nova šanca 😀 😀 😀

Krásnu a pohodovu nedelu vam všetkym prajem 😉

maminka142
18. dec 2011

@saranata
@backorka
@leann245
@abriela skusila som dať preč pozitívne ovu testy a vyznačilo mi to ako tak 😅

backorka
18. dec 2011

@maminka142 no ved to u teba dobre vyzera, podla mna, a toho snazenicka tam mate akurat 😉 ja to vidim nadejne 😉
@saranata tiez uz som myslela na to, ze si ten lutenyl uz nedam... aj tak ho uz nemam a ak sa mi rozbehne dalsi cyklus, tak by som si nestihla ist pre recept... ale clostil mam este na jeden cyklus, ten doberiem ak bude treba 🙂

saranata
18. dec 2011

@backorka no ved skus jeden cyklus povolit trochu, teda a nie si už tehu čo zrejme si 🙂

saranata
18. dec 2011

@maminka142 určtie stupneš, a neprestávaj sa snazit a dufat lebo to moze práve teraz výjst 🙂 🙂
moc na vás myslím babule a chcem partáčku ..ako som písala nejdem do inej temy tak nech ste tu hned všetky tehule 😀 😀 😀

saranata
18. dec 2011

@maminka142
@backorka
@abriela
@leann245
@janie80
čaute zienky, aký ste mali víkend?

maminka142
18. dec 2011

@saranata Ďakujem za povzbudive slova 😉 A ďakujeme, že nas neopušťaš a zostávaš s nami 😀 😀 😀
Víkendík bol super, ale kratky 😀 Už mate ozdobeny stromček? My ideme niekedy buduci tyždeň až 😉

leann245
18. dec 2011

@saranata @maminka142 @backorka @abriela @janie80
Ahojte zienky, tesim sa, ze saranata zvladla svoju utajovaciu misiu a ze ti nebolo zle a tiez ze backorka mala krasny vikend a tvoje teploty su uplne perfektne....podla mna ovela krajsi graf ako minuly mesiac, uz teraz je trojfazovy a to aj po dobrati progesteronu, takze ja to vidim viac ako nadejne 😉 NO a maminka, podla mna ti vyznacilo ovulku uplne jasne, podla teplot nie je o com 🙂
A ja som po tej vyvolavacke, co som dostala v utorok rano, uz treti den ma riadne bolia krize a odvcera uz aj podbrusko a dnes vecer uz mam aj hnedokrvavy hlien, takze sa mi podla vsetkeho spusta mrchajzna....ved by sa patrilo - 75dnovy cyklus, mozno som urobila novy rekord minimalne v tejto teme 😀
A vikend sme mali skvely, montovali sme postel, stol, upratovali, robili este nejake prace na byte, dokupovali co bolo treba, piekli medovniky, suchare a cesto na linecke kolieska, boli sme na navsteve u mojej tety a sesterky, ktora kazdu chvilu caka babo a hrala som sa s jej malym synom, takze pohodicka 🙂
@janie80 ta torta je naozaj krasna...a urcite bola vyborna 😉