icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
19. dec 2011

@abriela ale mne to dost pomahalo, bavilo ma to... lebo my mame take obdobia, ze aj tyzden nic, a to keby som nevedela kedy mam plodne dni, tak by sme ich mohli premeskavat aj niekolko rokov 😀

saranata
19. dec 2011

@backorka noi snažím sa , ale tomu sa nevyhneš ak máš už deti 😒 😒
no nič utekám , majte sa zatím ,

janie80
19. dec 2011

@abriela sme si s mm vcera slubili, ze urobime vsetko pre to, aby sme buduce vianoce uz bruskovali... a to je teraz podstatne... najprv doktori a dat sa do poriadku hlavne psychicky a potom bude aj babo... a ked to ide teraz takto tazko, tak o dalsie sa zacneme pokusat skoro... 😵

abriela
19. dec 2011

@backorka ved prave v tom je problem. Netreba riesit ci je spravny cas, aky je den, kedy sa milovat, kedy nie.
Znama nemohla otehotniet. S manzelom zili tak, ze su dvaja, nemaju deti, budu chodit na dovolenky, uzivat si. Su silno veriaci o umele oplodnenie sa nepokusali. Prve dieta prislo asi az v 32 rokoch. Ked jej mrcha meskala, spravila test a neverila vlastnym ociam. Volala manzelovi a ten nech si len lahne, nic nerobi a caka kym dojde domov. No je z toho zabavna historka 😀. Druhe dieta nasledovalo, hned po roku.
Ono je tazke to rozbehnut. 2 kolegyne z prace - mali problemy otehotniet a teraz tahaju jednu matersku za druhou. @janie80

maminka142
19. dec 2011

@backorka to mi je luto zlatko ☹ Ale, nebojkaj januar bude uspešny 😉 Minuly mesiac, ked som ja z toho bola hotova, že klesam a test som mala snehobiely, tak si mi napísala, že nemam vešať hlavu, že to nemam brať tak važne... Aj ked sa to nedalo a ani sa to neda 😖 Vždy ked si robim tehu test, tak vždy s tym že bude snehobiely, aby som potom nebola taka sklamaná, ale aj tak som vždy velmi sklamana 😢 A teraz to bude pre nas všetky o to ťažšie, ked sa bližia vianoce, presne ako si písala, takže mňa ta "depka" ešte len čaka 😒 Ale neboj januar bude uspešný 😀 😀 😀 Začneme novým rokom a hotovo 😉 😀

janie80
19. dec 2011

@abriela ja v praci sedim na takej stolicke, o ktorej sa hovori, ze sa z nej odchadza na matersku... sice s problemami, ale zatial kazda kolegyna, co tu sedela, tak otehotnela... 😉

maminka142
19. dec 2011

@leann245 super, to bude ten uspešny 😉 To budeš naša prvá januarova tehulka 😀 😉

saranata
19. dec 2011

@janie80 ja som na takej sedela 😀

saranata
19. dec 2011

@backorka podla mna merat mozes v pohode to neuskodi , ja som skor proti liekom,pozri co to urobilo s tvojou lutealnou fazou.nepotrebujes to ,si mlada nemas problemy tak to nechaj chvilu na prirodu,tehotna budes neboj

backorka
19. dec 2011

@saranata ved tie lieky po ovulke uz nebudem mat, takze by sa mi mohla ta lutealka zase znormalizovat... ale ten clostil este aspon jeden mesiac chcem... citala som ze dost pomaha... a v januari este urcite budem chodit na folikometriu, pretoze doteraz mi vzdy potvrdila rastuci folik ale nikdy som nebola na kontrole, pri ktorej by potvrdila ze sa mi aj uvolnilo vajko... potom to uz necham tak az do aprila...
A ty ako? je ti este tak zle?

saranata
19. dec 2011

@backorka no ako kedy, najhoršie je logicky ráno, potom ked niečo pojem nasilu je lepšie
ja to poviem tak prve tehu bez akehokolvek problemu , druhe so všetkými problemami, a toto bude asi zlatý stred, takže prve tri mesiace zle a potom by mohlo byt dobre nie? dobre som si to naplanovala nie?

a jasne ked chceš ber to, ale mne sa zdá ze dnes baby aj ked su mlade a nemaju problemy tak beru všetko možne na podporu toho aby niečo urýchlili a pritom sa to podarí , to hovorím všeobecne , nie o tebe teraz
asi aspon teraz cez sviatky vypni a ked teda nebudeš tehu tak určite vstupiš uspešne do noveho roka a cyklu 🙂

saranata
19. dec 2011

@backorka inak som ti chcela povedat, neviem či to už máš, ale na HTC som si v markete stiahla taku aplikáciu Menstrual calendar , a tam to vyhodnocuje teploty a robí to graf a tak, upozornuje tak to na príchod MNS , celkom super ja som si to stiahla koncom novembra a hned tam mám prvý uspesný graf, aj ked to s tým nesuvisí ale je to fajn

saranata
19. dec 2011

@backorka
@maminka142
@janie80
@leann245
@abriela
posielam pre silnu inspiráciu vašich vajíčok, mooooooc držím palceky

janie80
19. dec 2011

@saranata provokujes s tymi kolajnicami? 😀 dufam, ze aj my budeme mat take hned pri najblizsom testovaní... 😔

saranata
19. dec 2011

@janie80 áno áno chcem vás vyprovokovat a poriadne, hned v januári nech sa to tu sype 😀 😀 😀 😀

backorka
19. dec 2011

@saranata krasne kolajnice, zopakujem co najskor! 🙂
No ja mam stiahnute priamo fertility, to vzdy ked rano nameriam teplotu tak si ju hodim do mobilu, pracuje to online, takze sa to aktualizuje s internetovou strankou... a dokonca mam na mobile aj ten pregnancy monitor, ktory je na webe uz za poplatok 🙂

saranata
19. dec 2011

@backorka hej ja mám fertility len na notebooku ale toto sa mi páči take to je zlaté 🙂

ano ano ano ano ano zopakuj

maminka142
19. dec 2011

@saranata no čistá provokácia 😀 Ale snad nas nakaziš 😉

saranata
19. dec 2011

@maminka142 no ved no ved , to preto 😀 😀 😀 😀 😀
chcela som vidiet takeho silne čiaročky , stále tomu nemozem uverit , aj ked to citim 😀 😀 😀 😀 je to užasne , musíte ma nasledovat a ja som presvedčená ze do januára tu musia aspon dve tri tehule pribudnut 🙂 🙂 🙂 🙂 proste MUSIA

maminka142
19. dec 2011

@saranata pfuj, pfuj, pfuj bodaj by si mala pravdu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

abriela
19. dec 2011

@janie80 v praci ucim taky predmet pri ktorom kazda kolegyna otehotnela. Mne to sice trvalo, a bolo to neplanovane ale potrvdilo sa to. Takze aj tebe drzim palce.

abriela
19. dec 2011

@saranata u mna je tento mesiac iný. Okrem toho, ze nemeriam prvykrat teplotu, iny ako boli predchadzajuce, ale aj iny ako ked som bola prvykrat tehu. Ale kedze mam 22DC, tak o par dni budem vediet aspon z casti co sa dialo, ci deje.

fliacik
19. dec 2011

@saranata Môžem byť číslo 1? Hlásim sa rýchlo, kým neobsadíš všetky tri miesta 😀 😀 😀

maminka142
19. dec 2011

@fliacik už su obsadené 😀 😀 😀 Ale môžeš byť č.4 😀 😀 😀

saranata
19. dec 2011

@fliacik
@maminka142
ok tak pár miest navyše tam ešte bude 😀 😀 😀 😀

fliacik
19. dec 2011

@maminka142 musím sa spýtať saranaty, či sa ešte zmestím....@saranata môžem aj ja, prosím....? 😀

fliacik
19. dec 2011

@saranata super! 🙂

saranata
19. dec 2011

@abriela určtie sa niečo deje🙂 a možno tuším čo 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fliacik
19. dec 2011

@saranata Len to, prosím, vybav tak, nech mi tam to bruško ostane aspoň na 9 mesiacov, naposledy vydržalo sotva dva ☹

saranata
19. dec 2011

@fliacik juuj to mi je luto, keby to bolo v mojej moci tak toto je už tema plná tehuliek a bavíme sa tu o inom ako o tehu testoch , drzím palce