icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

fliacik
19. dec 2011

@saranata Ďakujem...ono, keď už budem mamou, budem rada spomínať aj na obdobie snaženia sa...veď je to také pekné, keď Ťa nečakane prekvapia //...škoda len, že nie každej žene to ide ľahko a musia sa trápiť dlho...ale vždy si hovorím, že potom si to aj viac vážia a vychutnávajú 🙂 A je super, že je nás veľa a môžeme sa podporovať v snažení 🙂 A Tebe hlavne blahoželám, len sa neteš, o chvíľu sme tehu s Tebou aj my 🙂 Teda, ešte neviem, kto presne je číslo 1,2 a 3, ale ja som naisto 4 :😀 😀 😀

saranata
19. dec 2011

@fliacik ok ja vás určite budem čakat 🙂 od 1 až po 100 a viac

janie80
19. dec 2011

@saranata kto je cislo 1,2 a 3? 😠 😕 😕 😕

saranata
19. dec 2011

@janie80 no poradie neviem , ale ty , @backorka, @ leann245 a @abriela , a ešte určite aj @fliacik
tieto miesta su už určite iste, ved ma tu nenecháte samu priberat nie?

abriela
19. dec 2011

@fliacik ak nieco ziadame, treba presne definovat co. Nestaci 9, je potrebne aby po tych 9tich to brusko opustilo zdrave babo.
@saranata stihla si to pred 35, cize nebude nutna amniocenteza. stale na teba myslim a tesim sa ze si tehu.

leann245
19. dec 2011

@saranata dakujem ti, ze si na mna nezabudla a zaradila si ma do poradia...kedze abriela vravi, ze musime definovat presne, tak ja budem v poradí tretia tehulka po janie80 a backorke, ale len za predpokladu, ze dievcata sa posnazia a stihnu to do marca. Ak to do marca nestihnu, tak budem prva tehulka najneskor v marci (dufam @abriela ze je to dostatocne presne zadefinovane) 😀 😀 😀

leann245
19. dec 2011

@saranata @abriela abrielu som nepocitala do poradia, ta je uz teraz tehulka, takze to ide mimo poradia 😉

abriela
19. dec 2011

@leann245 pobavila si ma 😀 . Vies, mame rozne zelania. Napr. chcem aby si mm nasiel pracu. O par dni zvoni telefon mm ponuknu prace. Ale v zelani som nedefinovala, aka to ma byt praca, ako platena, atd...
Takze tak to je aj s tym, ze piseme chceme byt tehu. Ale to nestaci, ved sama mas nejaku skusenost.

Chceme byt tehu, mat to bez problemov a skoncit to po 9 mesiacoch s krasny zdravym babom v naruci. Nezalezi ani na poradi.

saranata
19. dec 2011

@leann245
@abriela určite to definujem správne a chcem mat v auguste krásne zdrave babatko a doma dve zdravé a krásne detičky spolu s mojim najužasnejším manželom , a uričte aj ja nech som v poriadku samozrejme

už sa teším k lekárovi ale je to tak daleko ze sa neviem dočkat 😀 😀 😀 ale čo sviatky si vychutnám a hned to prejde , dufam ze bude všetko ok

a určite viem ze ma všetky dobehnete je jedno v akom poradí

backorka
19. dec 2011

@saranata Uz ked to teda spisujete na papier, tak ste zabudli na maminku 😀
Posielam vam trochu vianocnej nalady v podobe mojich kyptavych vanilkovych rozkov, cokoladovych guliciek s prekvapenim, nasho stromceka a krasneho darceka pre moju mamcu 😉
@abriela
@leann245
@janie80

janie80
19. dec 2011

@backorka kraaaaaaasny stromcek... 🙂

saranata
19. dec 2011

@backorka ježisi samozrejme aj @maminka142, tá bude prvá 😀 😀 😀 😀 😀 ešte som to kontrolovala či som tam dala všetky juuuj, ale tá bude naozaj v tesnom závese za mnou 🙂

krásne koláčiky a nádherný stromčok 🙂

leann245
19. dec 2011

@backorka kraaaaaaasa, a tie rozteky by som hned zdobla....aspon styri...aaach tie kramy 😀 😀 😀 Stromcek mate naozaj velmi pekny, vidim, ze si sa rozhodla zlepsit si naladu na vianocnu notu a urcite to pomohlo 😉

leann245
19. dec 2011

Inac som prave dopiekla linecke kolieska, ale kedze ich budem plnit az zajtra, tak ma este velmi nelakaju 🙂 Radsej by som si dala tie vanilkove rozteky 🙂

backorka
19. dec 2011

@leann245 ja neviem, ked tie rozteky sa tak hrozne mrvia, ze mi ostali cele asi len 4 😀 mam na ne nervy... ale fajne ma boli chrbat, lebo som este aj zehlila a vysavala, tak teraz uz lezim v posteli, ale naladu mam lepsiu to je pravda 😀

maminka142
19. dec 2011

@saranata Ďakujem, že ste ma nevynechali 😀 😀 😀 😀
@backorka Ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, ešteže ťa tu mam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Dnes som tu malo a vôbec nestíham moc čítať, čo sa tu deje 😕 Ale ďakujem, že myslíte aj na mňa zlatíčka 😀 😀 😀

maminka142
19. dec 2011

@backorka waaau, super kolačiky a krásny stromček 😀 😀 😀

saranata
19. dec 2011

@maminka1zlatko tak ma to mrzi,vies ako som to kontrolovala....koza som ale uz som ospravedlnena hihi to tie hormony ze? 🙂

abriela
19. dec 2011

@maminka142 kde si bola cely den? Graf mas pekny, pekne stupas

fliacik
19. dec 2011

@abriela TY žiješ podľa The Secret? Funguje to u Teba? Už som napísala aj List Ježiškovi s presne zadefinovanými želaniami, tak som zvedavá, či ich správne pochopí 😝 😀

fliacik
19. dec 2011

@saranata Tak ja budem s Tebou veeeeľmi ochotne priberať, dokonca som v posledných dňoch pochudla, tak je načase tie kilečká doplniť...ale ako povedala @abriela, mala by som to presne zadefinovať - takže chcem tehotenské kilečká, nie z vianočných koláčikov 😀 😀 😀

saranata
19. dec 2011

@fliacik tak tomu sa hovorí presná definícia 😀 😀 😀 😀

saranata
19. dec 2011

@maminka142 a máš jednoznačne prvé miesto 🙂 🙂 🙂 🙂

abriela
19. dec 2011

@fliacik nezijem podla the secret, ale verim v silu myslenia.
Sedi so mnou v kancli, zena kt. ma syna so svalovou distrofiou - od 6 rokoch mu postupne odomieraju svaly. Pred dvomi rokmi mu zlyhalo srdce. Zachranili ho zije. Dychali za neho pristroje, odislo vylucovanie, strava cez hadicky. Nic vynimocne pre deti s danou diagnozou. Odide vsetko a pride smrt. Kolegyna ma uz roky uvedeme v synovych papieroch, ze ma nerealne predstavy. Veri na zazrak a ja tiez, ze zazraky sa deju.
Chalan sam dycha, je stravu. Obnovili sa cinnosti, svaly? Ved to je nemozne, nerealne!
Kazdy mesiac ma vizitu a lekari su snim vraj radi, lebo vacsia cast ich pacientov s nimi nerozprava, lebo to uz nedokaze. Deti s danou diagnozou su uz povacsinou anjelikovia.
Tak co myslis, je dobre mat pozitivne myslenie, verit na zazraky, na silu myslienok???
A este - ja pocas vianoc zvycajne zhodim. Preco netusim a snad to teraz tak nebude 😀, kedze priberam zvycajne len ked som tehu

maminka142
19. dec 2011

@saranata o ďakujem 😀 Keby si tak mala pravdu 😀 😀 😉

maminka142
19. dec 2011

@abriela Ahojkaj moje, vieš čo cely deň zhon som varila, piekla a ešte som bola aj v meste 😅 A zajtra zasa bavím synovčeka (segra chodí na rehabilitacie, tak bavím ) A poobede idem zasa do mesta, mam sa stretnuť s ďalšou segrou v meste 😀 Babulky moje, ja tu budem v klude sedkať a sledovať, čo sa tu deje asi až na vianoce 😀 😎

backorka
20. dec 2011

@maminka142
@abriela
@saranata
@leann245
Dobre ranko dievcata... mne uz s tymto grafom asi sila myslenia nepomoze, cooo? 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Este aj mm sa ma rano pyta, ze v com je problem ze nemozem otehotniet... to akoze co mu mam na to povedat? On si uz fakt mysli ze nam pomozu iba v Brne, lebo tvrdi, ze ja som ok, ale on je na vine s tymi jeho pomalymi spermiami, jaj chudatko moje 😒

saranata
20. dec 2011

@backorka este si nic nenahovarajte,ste mladi a bez vacsich problemov,skuste to aspon do jari nechat na prirodu,jar byva velmi plodna 🙂 urcite to vyjde,matematicky je rok a pol pre zdravy par doba na otehotnenie,tak nezacni zufat,ved kolko sa snazite? To neznamena ze kvoli niecomu nevies otehotniet,proste sa to lent este nestalo,
Ale stane sa neboj

backorka
20. dec 2011

@saranata ved ja to vsetko viem, ale ten moj muzik to nevie a trapi sa... lebo nasi kamosi otehotneli jedny po 3 a druhy po 5 mesiacoch... my sa snazime uz 9 mesiacov, tak jeho to frustruje... ja sa mu to snazim vsetko vysvetlovat, ale aj tak je smutny... a furt rype ze z kade mam tie informacie, kde som to citala, kto mi to povedala a tak... on ma svoju hlavu 😒

abriela
20. dec 2011

@backorka Presne ako pise saranta- ste mladi. Ked som mala 26 rokoc na dieta a tehu som ani nepomyslela. Mate kopu casu, a tento vek si treba spolocne uzit, preto sa k vam babo neponahla 🙂.
Mas ine plany, ale povedala by som do 30tky mate cas. Inak preco chcete dieta tak skoro, v takom veku?