V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata dakujem ti, ze si na mna nezabudla a zaradila si ma do poradia...kedze abriela vravi, ze musime definovat presne, tak ja budem v poradí tretia tehulka po janie80 a backorke, ale len za predpokladu, ze dievcata sa posnazia a stihnu to do marca. Ak to do marca nestihnu, tak budem prva tehulka najneskor v marci (dufam @abriela ze je to dostatocne presne zadefinovane) 😀 😀 😀
@leann245 pobavila si ma 😀 . Vies, mame rozne zelania. Napr. chcem aby si mm nasiel pracu. O par dni zvoni telefon mm ponuknu prace. Ale v zelani som nedefinovala, aka to ma byt praca, ako platena, atd...
Takze tak to je aj s tym, ze piseme chceme byt tehu. Ale to nestaci, ved sama mas nejaku skusenost.
Chceme byt tehu, mat to bez problemov a skoncit to po 9 mesiacoch s krasny zdravym babom v naruci. Nezalezi ani na poradi.
@leann245
@abriela určite to definujem správne a chcem mat v auguste krásne zdrave babatko a doma dve zdravé a krásne detičky spolu s mojim najužasnejším manželom , a uričte aj ja nech som v poriadku samozrejme
už sa teším k lekárovi ale je to tak daleko ze sa neviem dočkat 😀 😀 😀 ale čo sviatky si vychutnám a hned to prejde , dufam ze bude všetko ok
a určite viem ze ma všetky dobehnete je jedno v akom poradí
@backorka ježisi samozrejme aj @maminka142, tá bude prvá 😀 😀 😀 😀 😀 ešte som to kontrolovala či som tam dala všetky juuuj, ale tá bude naozaj v tesnom závese za mnou 🙂
krásne koláčiky a nádherný stromčok 🙂
Inac som prave dopiekla linecke kolieska, ale kedze ich budem plnit az zajtra, tak ma este velmi nelakaju 🙂 Radsej by som si dala tie vanilkove rozteky 🙂
@backorka waaau, super kolačiky a krásny stromček 😀 😀 😀
@maminka1zlatko tak ma to mrzi,vies ako som to kontrolovala....koza som ale uz som ospravedlnena hihi to tie hormony ze? 🙂
@maminka142 kde si bola cely den? Graf mas pekny, pekne stupas
@maminka142 a máš jednoznačne prvé miesto 🙂 🙂 🙂 🙂
@fliacik nezijem podla the secret, ale verim v silu myslenia.
Sedi so mnou v kancli, zena kt. ma syna so svalovou distrofiou - od 6 rokoch mu postupne odomieraju svaly. Pred dvomi rokmi mu zlyhalo srdce. Zachranili ho zije. Dychali za neho pristroje, odislo vylucovanie, strava cez hadicky. Nic vynimocne pre deti s danou diagnozou. Odide vsetko a pride smrt. Kolegyna ma uz roky uvedeme v synovych papieroch, ze ma nerealne predstavy. Veri na zazrak a ja tiez, ze zazraky sa deju.
Chalan sam dycha, je stravu. Obnovili sa cinnosti, svaly? Ved to je nemozne, nerealne!
Kazdy mesiac ma vizitu a lekari su snim vraj radi, lebo vacsia cast ich pacientov s nimi nerozprava, lebo to uz nedokaze. Deti s danou diagnozou su uz povacsinou anjelikovia.
Tak co myslis, je dobre mat pozitivne myslenie, verit na zazraky, na silu myslienok???
A este - ja pocas vianoc zvycajne zhodim. Preco netusim a snad to teraz tak nebude 😀, kedze priberam zvycajne len ked som tehu
@saranata o ďakujem 😀 Keby si tak mala pravdu 😀 😀 😉
@abriela Ahojkaj moje, vieš čo cely deň zhon som varila, piekla a ešte som bola aj v meste 😅 A zajtra zasa bavím synovčeka (segra chodí na rehabilitacie, tak bavím ) A poobede idem zasa do mesta, mam sa stretnuť s ďalšou segrou v meste 😀 Babulky moje, ja tu budem v klude sedkať a sledovať, čo sa tu deje asi až na vianoce 😀 😎
@maminka142
@abriela
@saranata
@leann245
Dobre ranko dievcata... mne uz s tymto grafom asi sila myslenia nepomoze, cooo? 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Este aj mm sa ma rano pyta, ze v com je problem ze nemozem otehotniet... to akoze co mu mam na to povedat? On si uz fakt mysli ze nam pomozu iba v Brne, lebo tvrdi, ze ja som ok, ale on je na vine s tymi jeho pomalymi spermiami, jaj chudatko moje 😒
@backorka este si nic nenahovarajte,ste mladi a bez vacsich problemov,skuste to aspon do jari nechat na prirodu,jar byva velmi plodna 🙂 urcite to vyjde,matematicky je rok a pol pre zdravy par doba na otehotnenie,tak nezacni zufat,ved kolko sa snazite? To neznamena ze kvoli niecomu nevies otehotniet,proste sa to lent este nestalo,
Ale stane sa neboj
@saranata ved ja to vsetko viem, ale ten moj muzik to nevie a trapi sa... lebo nasi kamosi otehotneli jedny po 3 a druhy po 5 mesiacoch... my sa snazime uz 9 mesiacov, tak jeho to frustruje... ja sa mu to snazim vsetko vysvetlovat, ale aj tak je smutny... a furt rype ze z kade mam tie informacie, kde som to citala, kto mi to povedala a tak... on ma svoju hlavu 😒
@backorka Presne ako pise saranta- ste mladi. Ked som mala 26 rokoc na dieta a tehu som ani nepomyslela. Mate kopu casu, a tento vek si treba spolocne uzit, preto sa k vam babo neponahla 🙂.
Mas ine plany, ale povedala by som do 30tky mate cas. Inak preco chcete dieta tak skoro, v takom veku?

@saranata Ďakujem...ono, keď už budem mamou, budem rada spomínať aj na obdobie snaženia sa...veď je to také pekné, keď Ťa nečakane prekvapia //...škoda len, že nie každej žene to ide ľahko a musia sa trápiť dlho...ale vždy si hovorím, že potom si to aj viac vážia a vychutnávajú 🙂 A je super, že je nás veľa a môžeme sa podporovať v snažení 🙂 A Tebe hlavne blahoželám, len sa neteš, o chvíľu sme tehu s Tebou aj my 🙂 Teda, ešte neviem, kto presne je číslo 1,2 a 3, ale ja som naisto 4 :😀 😀 😀