V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata
@backorka
@abriela Ahojte žienky, tak už mi ide graf 😀 Ako som spomínala zahniezďujem zasa, ako každý mesiac 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@maminka142 ja na tom tvojom grafe nevidím nič zle, práveze je velmi dobrý zatial
@maminka142 graf mas super, teraz uz len stupat, drzim moc placeky 😉
@saranata uz som sa s tym zmierila... dnes som zaplatila jonasa tak som zvedava na ten vypocet... lebo zatial to moc nechapem, tie jeho dni, kedy sa nema snazit, ak su vtedy ako ovulka... to sa musi vsetko dodrziavat? my sa budeme snazit aj cez ovulku aj cez jeho plodne dni 😀
@saranata som sa ta chcela opytat jednu vec... teraz na zaciatku cyklu mam este 5 tabletiek toho clostilu... dokina mi povedala ze ich mam brat 5-9DC ale citala som ze vela bab ich berie 3-7DC... myslis ze aj ja by som s nimi mohla zacat skor? mozno by som potom nemusela tak dlho cakat na ovulku, hm??
@oxanka73 my sme mali teraz v novembri plodne dni piaty den menzesu a potom sme sa snažili aj na ovulu a podarilo sa , a čo to bude neviem a je mi to jedno teda nám obom, podla Jonáša chlapec, hlavne nech to je zdravé a v poriadku nič ine nie je doležite 🙂
@backorka tie tabletky podla mna mozeš dat skor
a čo sa týka Jonáša on ti červeným vyznačí dni kedy sa máte snazit a ty si zeleným vyznačíš ovulu a nasledne 6 dní pre nou a 6 dní po nej a tieto dni zelene a červene by sa nemali stretnut ak chceš zelane pohlavie, ale ak ti nejde o pohlavie tak najplodnejšie dni su tie ked sa aj hviezdy aj ovula strestnu v termíne, vtedy je najvačší predpoklad ze otehotnieš , ale nezaručuje sa tam pohlavie ktoré uvadza vo výpočte, čiže ak ti nejde len o chlapceka alebo dievčatko ale proste chceš len otehotniet tak sa snaž aj aj a najlepšie ak sa ti tieto dni kryju
@saranata dakujem, teraz som to pochopila 🙂 mne je jedno ake to bude pohlavie, takze sa budeme snazit aj cez ovulu aj cez jonasove dni, som zvedava kedy najblizsie sa mi tieto dni stretnu 🙂 ale to sa vlastne neda povedat na dlho dopredu, ked mam nepravidelny cyklus, ze? no ja nemam precitane ani starsie vydania Maminy, takze k novej som sa este nedostala... vraj je tam vyfotena aj kamoskyna Lianka medzi babatkami 🙂
@backorka riad sa podla svojej ovule, a jeho dni budeš mat napísane vyznačí ti 4 dni vzdy a ten posledný je vlastne silno červený den, je v rámiku a den pred týmto dnom sa treba určite snažit, budeš to tam mat podrobne rozpísane
my máme podla Jonáša mat chlapca teraz a má sa narodit cez den, tak uvidíme, ked raz hviezdy dali tak uvidíme ako to bude....
babenky, co si myslite o mojom grafe? My Ovulation Chart
len nejak mi to posunulo dni, cyklus nezacal 4.12. ale 30.11 ☹ mavam strasne nizke teploty - meriam v puse pod jazykom. mohla byt teda na 18 DC ovu?
@backorka Ja tiež beriem clostil 3-7 DC 😉
@cenculinka ovulaciu vidim na 14dc ,myslim ten den cyklu 14 ktory je uvedeny v grafe
@maminka142 ahoj ja ešte dva darčeky pobalím a idem do obchodu , a potom idem varit a nezastavím sa do večera
@backorka
tak dnes mi je krásne zle, ráno som trávila na zachode a ešte doteraz tam lietam, tak toto som nemala ani pri jednom tehu, pri malej mi bolo síce zle ale ani raz som nevracala, toto bude fakt zaujímave , dufam že to po prvom trimestri prejde brrrr
príde mi to všetko nejak skoro, stále som len 5tt+3 dni , možno som fakt otehotnela skor a na JOnášov termín 🙂 🙂 🙂
@saranata Ahojky, no tak to mas vesele, da sa ti varit alebo tak? Dufam ze ti to prejde, ale citala som pribehy, kde tehotne pregrcali 9 mesiacov ☹
@maminka142 ja upne milujem balenie darcekov 😀
My sme u svokrovcov, trochu pomaham, trochu oddychujem... tesim sa uz na zajtra.. nejaka som precitlivena z tych vianoc 😉
@backorka no paradoxne vone mi nevadia do takej miery, to som už odskusala na zabíjačke, ale dala som si ranajky a sup už bolo
no mne pri druhej bolo celým 9 mes zle ale ani raz som nevracala, tak teraz to bude zase ine to vyzerá
ja už som navarila vianocnu kapustnicu, hríbovu omáčku a idem robit majonezový šalat, ešte dobalím tri darčeky ktore sme dnes dokupili
ja sa tiež teším na zajtra kvoli malej , nieje nič krajšie ako tie rozžiarene očká, a toto su jej prvé také vianoce čo vníma ze niečo dostala
Dievcata, neviem, ci sa sem zajtra dostanem, tak vam vsetkym zelam nadherne pozehnane vianoce v kruhu rodiny... Vsetky trapenia, place, slzy a depresie treba nechat za dverami a uzivat si rodinku, manzelicka a vsetko to pekne, co nam vianoce prinasaju... 😉 V dalsom roku mame dalsich kopec sanci na babatko, tak to uz musi vyjst... 😉 Dakujem za kazde pekne slovo od kazdej jednej z vas... 🙂
@saranata
@janie80
@backorka
@abriela Krásny predvianočny dník vam všetkým prajem 😀 Prave som si dala malilinku pauzu z predvianočneho chaosu 😀 Ešte varím (už aj na zajtra 😀 ) a ešte par veci musím pochystať a zastavím sa dnes až o pol noci, ale zasa zajtra bude veget 😀 😀 😀
Inak zatial pokračujem takto 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
@abriela u teba to ako vyzera?
@maminka142 jeej dalšia tehula🙂
@saranata prave mi prisiel vypocet od Jonasa. Predstavovala som si ho sice nejak vymakanejsie ako naskenovany papier z vyskrtanymi polickami, ale dolezite je, ze prvy cerveny den mame 1.1. 🙂
A vlastne v tomto malom vypocte nie su dni, kedy je snazenie zakazane, to je len pri vacsich vypoctoch...
@saranata hihihi, ďakujem si strašne zlatunka a povzbudzujúca 😀 😀 😀
Už chodím pomalinky s vyplazeným jazykom, tak som si na sekundičku zasa sadla ku pc, čo je tu nové a tvoje slová ma "nakopli" zasa vpred 😀 😀 😀 Takže idem zasa makať 😀
@maminka142 mne sa ten tvoj graf tak páči, akoze zahniezdilo sa vajíčko a ide sa dalej, moooooc drzím palce 😀 😀 😀 a su vianoce ešte nejaký darček tu určite bude 🙂
@saranata no minule tu niekto pisal, ze okrem tych jeho plodnych dni sa inokedy nema snazit, ale to asi len vtedy, ked chces napr chlapca, tak inokedy sa nemas snazit, lebo moze vyjst dievca... a ze pri velkom vypocte je zle ked sa ti stretnu cervene a zelene dni, ale mne pisu, ze prave vtedy je zena maximalne plodna... cudne to je, ale ked to pomoze tak budem mega happy 😀

@abriela presne ako píše
@saranata každe tehotenstvo je ine 😀 Aj segru pri prvom boleli prsia a pri druhom, kedy jej nemeškala ms, ani nevie že je tehu 😀
@saranata nejde mi teraz graf otvoriť, ale dam ho sem, keď sa mi to podarí 😀 Ale u mňa nič nove, a ešte mam aj čas, najbližšia tehulka bude
@abriela 😀