icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
21. dec 2011

@leann245 takze teraz finish a od noveho roka, zvolis pozvolne tempo a aj cyklus sa upravi a naplnis poslanie kt. mas, kedze patris do tejto temy 🙂.
Ja som vcera tiez zdobila perniky, mam toho uz dost - spravila som asi polovicu a na dalsiu asi nanesiem marcipan, lebo uz stracam trpezlivost.
Aj tebe krasne sviatky a nezabudni na prvu noc v novom a zelanie.

abriela
21. dec 2011

@oxanka73 Co pises o kariere, to bol moj pripad. Cchela osm nieco dokazat a az tak mat rodinu. No aj ked deticky nemam bolot to uplne inak 🙂. @backorka do roka a do dna od prveho snazenicka bude tehu, to vieme vsetky 😉. Sme v teme v roku 2012 budem maminou a vela casu nam uz nezostava.
Prebrala si mi prvenstvo, tesim sa 😀, kedze na zaklade minulotyzdnoveho testu na kurze mi vyslo, ze som timový hrac, nie vodca.
@saranata @maminka142 mala som nad ranom videnie - videla som male babo v brusku. A keď neviem v čiom brušku.

oxanka73
21. dec 2011

@saranata aj ja som o tom dost pocitala. Je to tak ako pises, ale ja som skor nachylna verit, ze to viac plati pre zeny, ktorym sa posunula ovulacia na termin menzesu. Mozno aj ja budem pripad, ktorym to vyjde. Dodrziavame presne pokyny, preto sme vlastne od maja nemohli pouzit ani jeden termin. Najblizsi mame vo februari, tak uvidime. Inak drzim palce, aby ste boli s babatkom zdravi. Nech sa vam dari.

oxanka73
21. dec 2011

@abriela no veru, keby sa nam podarilo aj hned, tak uz budeme septembrovky 2012, tak si fakt musime svihnut 🙂. Ale verim tomu, že budeme.

abriela
21. dec 2011

@oxanka73 ako pozeram ty tahas 6 rocnice 😀 , takze ty to mas teraz iste 😵

saranata
21. dec 2011

@oxanka73 je pravda ze treba využit Jonášov termín, ale ked sa nesnažíte aj ostatne dni tak strácaš sancu otehotniet kazdu jednu ovuláciu, osobne si myslím ze najlepšie na chlapca je snaziť sa práve v den ovulácie a den po
ja by som nespoliehala vylučne len na JOnáša

saranata
21. dec 2011
maminka142
21. dec 2011

@saranata krasny stromček 😉

saranata
21. dec 2011

@maminka142 dakujem🙂 detičky zdobili🙂

teda staršia zdobila , krpec oberal😀

maminka142
21. dec 2011

@saranata
@backorka
@abriela
@leann245 Ahojte dievčatá 😀 Vôbec vas tu nestíham 😅 Až teraz som si zapísala rannu teplotku do grafu 😅 Zasa zahniezďujem, ako každ mesiac 😅 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
Tak velmi som sa chcela vyhnuť predvianočnemu zhonu a nepodarilo sa mi to 😅 Už aby bola sobota a aby som si už vyvaľovala šunčičky, pri rozprávkach 😀 😀 😀 Zajtra mam tiež toho vela ideme dať na rodičovsky hrob maly vianočny stromček (mame to vo zvyku každy rok ) A potom musím ešte stihnuť spoveď, no som zvedava, ako to postíham 😕 A ako sa mi mate? Čo mate nove?
@saranata nevolnosti už prešli, či stale trvaju? ( u mňa trvali prve 3 mesiace a potom už to bolo ok 🙂 )
@backorka Ako si na tom ty? Ešte si testovala? Prepač som uplne mimo diania 😝 😅

Prajem vam všetkým krasny večer a zaroveň aj zajtrajší dník 😀 Ja idem ešte teraz zdobiť stromček, tak už to budem mať s krku 😀 😀 😀

maminka142
21. dec 2011

@saranata Je naozaj krásny 😀 No u nas by to bolo podobne, teda s tym odoberaním 😀 My ho mame pre istotu, ešte aj priviazný, lebo by nevydržal pri malej a určite by na ňu spadol, tak to mame takto poistene 😀 Ale už sme začali s tym, že Ježiško nam nosí stromček na vianoce, tak si to v klude s mm zdobíme a užívame si to 😀 😀
Ale ked bude staršia, tak určite nam bude pomahať 😀 😀 😀 😀 😀

abriela
21. dec 2011

@maminka142 @saranata u nas sa stromcek robi az rano na stedry den. Taha ma urobit to uz dnes 😎 , no radsej rozoberam baliky kuchyni a skladam. Uz mam poskladane 2 skrinky.
Naozaj krasny stromcek a v pozadi je cervena stena?

maminka142
21. dec 2011

@abriela U nas to bolo presne tak isto každy rok, vždy sme zdobili v deň vianoc, alebo večer pred, ale už sme začali skôr je to tak lepšie, teda aspoň pre nas 😀 A ozi k tej
@saranata - inej stene som zabudla napísať, že aj my mame taku istu červenu, ale iba jednu stenu sme si dali taku aby to nebolo prehnane 😀 Mame jednu červenu a ostatne 3 su biele a potom už len doplnky 😀 To bol vždy môj sen červeno - biela kombinacia a strašne dobre sa tak cítim 😀 A ozi
@abriela ako pokračuješ? Kolky DC vlastne si? 😉

saranata
21. dec 2011

@abriela
@maminka142 v obyvke mam len jednu stenu tiez,ja som to tak vzdy chcela
A u nas tiez zdobime stromcek na stedry den rano ale tolko toho este nam ze sme dali detom dnes ozdobit a tesili sa,zajtra ideme na navstevu a v piatok varim takze v sobotu uz len veget🙂

abriela
21. dec 2011

@maminka142 aj mne sa paci kombinacia -tmava cervena stena a biela. No v byte mam len jednu farebne kombinovanu - zlto bielu 😒 .
Moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
Nic z neho nieje jasne, ale posledne 2 cykly boli 27 dnove, predtym 24, 25. Dostanem prekvapenie pod stromcek, kedze ani tehu test doma nemam a okrem picania v podbrusku cez vikend nic necitim.
Som zvedava ako sa to vyvinie u teba.

maminka142
21. dec 2011

@saranata Ano presne tak na vianoce už len oddychovať a kukať na rozprávočky 😎
@abriela Teplotky super, moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc držím palčeky, až si ďalšia tehulka naša 😀 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
22. dec 2011

@abriela teplotky zatial super, ako sa citiš? to pichanie v podbrušku je dobre znamenie🙂
myslíš že to vyšlo ?

saranata
22. dec 2011

@maminka142 a ty kde máš graf? niečo nové? 🙂 🙂 🙂

backorka
22. dec 2011

@abriela
@saranata krasny stromcek 😉
@maminka142
Dobre ranko dievcata... tak moja mrcha stale nikde, dufam ze dnes uz dorazi... nehava ma cakat lebo ideme do hotela, tak aby som si ju uzila v tom wellnese, viete? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Jaj, a test dnes samozrejme negativny.... no ale dobra sprava je ze sme sa vcera pobalili, vsetko nalozili do aut, mame toho neskutocne vela, a dnes uz smer svokrovci 🙂

saranata
22. dec 2011

@backorka jaaaj moja skoda, tak som sa tešila, ale tá luteálna vyzerala tak dobre, blbe lieky , akurát to človeka popletie, už by zrejme bol pozitivny keby niečo.. skoda, tak si prvá januárová tehula, a chod bez tých liekov aspon do jari a uvidíš ze sa podarí,. ved kto mi tu bude ukazovat rastuce pupky??? 😀 😀 😀 😀

backorka
22. dec 2011

@saranata ty nam ich budes ukazovat! kedy zacnes? 😉

saranata
22. dec 2011

@backorka neukážem ked mi niekto iný nazačne do mesiaca ukazovat to svoje!!! 😀 😀 😀
a teraz ešte ani nie je čo ukázat , len šunky 😀 😀 😀 😀

backorka
22. dec 2011

@saranata eeeej sunkafleky 😀 jaj podme nieco rozoberat, lebo tento posledny den v robote mi pojde straaaaaasne pomaly 😠
Vcera sme este oslavovali kamoskyne meniny, ako spolocny darcek aj pre jej snubenca (v juni sa budu brat) som im dala svadobne pohare s vygravirovanymi ich prezyvkami a datumom svadby a jej este podvazok, bola z darceku uplne nadsena tak som mala taky super pocit 🙂 este keby si videla ako som to zabalila, bola to taka dlhsia krabica (dva dlhe pohare na sampanske), tak polku som dala kvetinkovy meninovy papier a druhu polku vianocny papier a ked som jej gratulovala tak som jej ukazala kvetinovu stranu ze to mas k meninam a potom som to otocila, ze to mate k vianociam... haha, super to bolo 😀 😀 😀

saranata
22. dec 2011

@backorka tak to áno🙂
segra ma vo februári narodky a ja vobec netuším čo jej kupit, teraz na vianoce som jej dala urobit tri obrazy .mojich detí to velmi chcela , včera mi prišli, tak sa teším , ešte mám pre nu taku lampu vysoku a ručný vysavač, takze ju mám teraz vybavenu ale na narodky netuším čo....
inak pod stromček som včera kupila našmu drobčekovi v brušku darček , ktorý bude pod stromčekom a ked tam ostane tak ho niekto-určite moja dcera staršia odbalí tak im asi príde že tu niekto pribudne buduci rok 🙂 🙂 tak som zvedavá , ostatým az po navšteve lekára, a svokre asi až pre porodom 😀 😀 😀 😀 😀

abriela
22. dec 2011

@saranta @backorka @maminka142 Dobre rano babenky. Ja cely tyzden dovolenkujem, aj ked do prace beham kazdy druhy den. Dnes uz spravim stromcek, lebo moja obyvacka sa zacina podoba na sklad nabytku. Poskladala som uz 3 skrinky do kuchyne. Ubudaju male krabice, pribudaju velke skrinky 😝
Backorka - dufam, ze teplomer si si nezabalila 😉 . Saranata - pichanie je mozno nejaky priznak, ale necitim tlak v prsiach - predchadzajuce tehu ma boleli a trvalo to asi az 3 mesiace. Dnes som 25DC, max. dlzka cyklu je u mna 27 dni, takze tie 2 dni vydrzim.

saranata
22. dec 2011

@abriela no možem ti povedat ze kazde tehu je ine, tak na tie príznaky predtým sa nespoliehaj, ale v každom prípade držím palceky a pridáš sa ku mne a potom všetky ostatne vajíčka nabudíme a budeme tu samá tehula a zmeníme temu maminky roku 2012

backorka
22. dec 2011

@abriela no popravde ho mam, este kym nepride mrcha tak si budem meriat u svokrovcov, potom uz nie 🙂
To aj kuchynu mas uplne rozlozenu? preco si si ju nedala zmontovat tam kde si si ju objednala? montovat kuchynu, to musi byt makacka 🙂
@saranata tak to mas vela uzasnych darcekov pre sestru 🙂 ja mam pre tu moju iba dva, ale my sme tak dohodnute, mozno ked budeme starsie, tak si tiez toho budeme kupovat viac 🙂 no s tymi sviatkami ani nehovor, teraz sme vymyslali darcek pre oca na vianoce, lebo jemu je strasne tazko nieco kupit a uz o mesiac ma narodky 😀 ja hlavne musim setrit na hodinky co chcem kupit mojmu muzikovi, v aprili bude mat 30 🙂
A co je v tom balicku pre fazulku? Topanocky?
A kedy sa nam pochvalis s fotkami, co ste robili v atelieri? Som zvedava....

saranata
22. dec 2011

@backorka no hladala som topánočky a nenašla som , tak som kupila taký 2pack bodyniek 🙂
včera mi kamoška vykladala z kariet a vraj to bude chlapec tak uvidíme

a fotky už sa na tom pracuje, upravujem to ale je to tažko lebo nemám na to čas, ale hodím tam aspon dve tri pokčkaj

abriela
22. dec 2011

@saranata ano, kazde tehu je ine, ale ja malu "pannu" nechcem 😀. Staci mi kolega v praci, aj ked sme dobri kamosi. S tym darcekom pod stromcek si to dobre vymyslela. Paci sa mi aj napad backorky s darcekom pre kolegynu. Saranata - veru tak, ukaz nam fotky, musia byt krasne.
@backorka
Ku kuchyni: Drahy este v obchode hovoril jednym zakaznikom, nekupujte oresi, pridu vam len dosticky a budete skladat, no to iste ma aj decodom 😒 . Kedze aj spalnu mam z decodomu - poznam uz princip, cize nieje to az take zlozite a ide to dost rychlo, kedze len ich poskladam a nedavam vsetky skurtky, klinceky. To necham na chlapa.
Na montaz na stehu si zavolam asi odbornika.

backorka
22. dec 2011

@abriela no ved to, ze kuchyna je ovela zlozitejsia ako iny nabytok... ja tiez rada skladam skrinky, ale v kuchyni treba vela veci lepit, orezavat a tak... my mame z decodomu, dost velku a dvaja montaznici sa s nou babrali asi 12 hodin ak nie viac... je to makacka...
@saranata fotky su uplne ze krasne, tesim sa na dalsie... aj tvoja prva dcera ked bola mala tak mala take biele vlasky?

Inak, hlasim 1DC...