icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

saranata
23. dec 2011

@backorka aha tie dni, áno to je presne ako som písala, najplodejšie dni su ked sa ti ovula strestne s tými jeho dnami, ale ked chceš dane pohlavie tak sa paradoxne nesmu stretnut a musís dodržat ten jeho termín a počas ovule nemat nechránený sex, tak to píše aj v tých pokynoch
ale tebe to moze byt pri prvom jedno,

abriela
23. dec 2011

Ahojte kočky.
Ako vidim, už relaxujete, navarené, upratané.
@saranata no gracie nezavidim. trva to len rano?
@maminka142 klesam asi k mrche, aj ked pichanie v podbrusku pretrvava skoro uz tyzden. Zajtra mam 27DC, tak bude prekvapenie pod stromcekom.
@backorka mas jonasa, mas zazracny teplomer 😉, si v spravnej teme, este trosku volnosti a babo je tu cupi-dub 😵

saranata
23. dec 2011

@abriela upratane? to je čo? toto je neupratatelný byt asi dnes 😀 😀 😀 😀 😀 čím viac upratujem tým vačší bordel je tu mam pocit
a áno zatial len ráno je to zle

a držím palce aby to zatjra vyšlo,. budeš testovat? bude darček?

abriela
23. dec 2011

@saranata zabudla som, ze pri detoch to nejde 🙂. Nemam test, len ak zajtra skocim do Billy tam pri pokladniach maju take // 🙂. Uvidim podla teploty, teraz je to pocitovo tak 50 na 50

maminka142
23. dec 2011

@saranata Ďakujeeeeeeeeeeem si zlatá 😀 😀 😀 Bodaj by si mala pravdu 😀 😀 😀

maminka142
23. dec 2011

@abriela Nebojkaj, zajtra pri testovani budeš mať ten najkrajší darček 😀 😀 😀
No navarené je, upratane ani nie, lebo stale upratujem a stale mam neporiadok 😠 A čo sa týka toho relaxu, tak u nas ani zďaleka nie je 🙄 Asi pred hodinou sme sa tak strašne dovadili, ako asi nikdy 😠 Dokonca, čo sa ešte nestalo, som sa nedokazala ani pred malou kontrolovať ☹ Som na neho strašne vytočena a najradšej by som niekam ušla aj s malou aspoň na týždeň...

abriela
23. dec 2011

@maminka142 och moja, sviatky byvaju stresujuce. Vsetko sa urovna, a zajtra pri veceri sa uz budete na seba usmievat. Ja som sa cez telefon pohadala s mamou, koncilo to slovami, nech zabudnem na to ze existuje.
Test nemam 😀, ale ked nedojde mrcha do nedele obeda, tak uz tento rok nedojde. Bolo by to pekne, aspon by som netravila Vianoce sama.

bambi2
23. dec 2011

babulky, prajem vam vsetkym stastne a vesele, vela lasky, sexu a pohody... a same pozitivne testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maminka142
23. dec 2011

@abriela Nebojkaj určite mrcha už nepríde 😀 😀 😀
No je to zložite 🙄 My sme mali celkom pekny dník, dokonca puštal vianočne pesníčky, aby nam vytvoril atmošku... Vždy ked prešiel okolo mňa ma pohladkal, proste idealna predvianočna amoška... Len on je hrozne naučeny na to, že ma všetko nachystane a on si iba sedka za pc, alebo len tak sa "motka" po byte... Proste už pol roka mi slubuje, že mi natrie farbou jeden malinky kusok na stene a dnes som mu to pripomenula asi sto krat 😠 Dobre videl, že ja neviem kde mi hlava stoji a to som ešte žehlila obrovsku kopu prádla 🙄 Proste ignoroval ma, tak som vybuchla 😠 No tak už som spustila a použila som take otrasne nadávky, ktore ja ani nepoužívam a hlavne ma to mrzí, že som sa neudržala pred malou 🙄 To je už vrchol, aby som ja všetko doma stihala a ešte aj robila chlapske veci 🙄 Strašne ma vytočil, ten neschopak 😠
To s tvojou maminou ma mrzí ☹ Snad sa všetko do zajtra urovna, aj ked u mňa to bude ešte dlho škrípať 🙄
A kde budeš mať zajtra draheho?

maminka142
24. dec 2011

@saranata
@backorka
@abriela Krásne vianočne ránko vam prajem zlatíčka 😀 Utekam ešte na hrobčeky a pre betlehemske svetlo a už zasa tvoriť doma vianočnu atmošku 😀 (už som sa s mm udobrila dnes ráno 😀 ) Zatial pokračujem takto http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4 😉
Prajem vam krásny vianočný dník plny lásky a pohody 😉

saranata
24. dec 2011

@maminka142 to je dobre, netreba sa hádat na vianoce,
podla grafu sudim že je niekto na ceste k vám a bude trošku oneskorený darček 🙂 moc držím palce,
ja som mm vyhnala s detmi von a ja makám , už posledne veci a potom nohy na stol a pohodička 🙂
prajem krásny den všetkým
@abriela
@backorka

backorka
24. dec 2011

@saranata
@maminka142
@abriela
Babulky moje tak stastne a vesele vianoce vam prajem, vela pohody, darcekov, dobreho jedla a oddychu 🙂

saranata
24. dec 2011

@backorka dakujem aj tebe krásne vianočky a všetko dobre 🙂 🙂 🙂

maminka142
24. dec 2011

@backorka aj tebe zlatíčko krásne vianoce plne pohodičky a lásky 😉

maminka142
25. dec 2011

@saranata
@backorka
@abriela Krásne nedelne ránko dievčaá 😀 Ako mi sviatkujete? A aký bol Ježiško, poslúchali ste? 😀 😀 😀
Už je tu konečne ten očakávany oddych 😀

akira13
25. dec 2011

ahojte🙂 Pripájam sa k vám, ak môžem 🙂 3.1. idem do prvej poradne (síce lekára som navštívila už 2 krát 😝 ), naposledy nám dal fotku, teraz by som mala byť v 10 tt 🙂
PS: sviatky? Ideálna príležitosť pohádať sa, nie? 😀 Keď si k tomu prirátam svoju aktuálnu neschopnosť 😝 😝 (ktorá mňa samú privádza k šialenstvu 😝 ) spôsobenú únavou a nekončiacim "žalúdkom na vode" 😝 Pri prvej dcére som vracala stále- po pití, po jedle, keď som bola hladná, keď som bola smädná.... myslela som, že nič horšie byť nemôže. Môže- teraz vraciam iba keď je žalúdok prázdny, ale kdesi po krk to mám permanentne 😝 Takže nijaká, ani chvíľková úľava 😝

maminka142
25. dec 2011

@akira13 Vitaj 😀 Neboj, nevolnosti prejdu 😀 Ja som tiež pri malej neustale vracala 😝 A najhoršie pre mňa bolo ked som musela ísť k lekárovi brrrr... Bolo to utrpenie, ako zvladnuť cestu k lekarovi a to ho mam priamo v meste 😅 No čo zo sáčkom v ruke som to ako tak zvládla 😝 Vadilo mi uplne všetko, bola som smädna a ked som sa napila, akej kolvek vody, tak mi bolo zasa zle 😝 Naj mi bolo doma, ked som nemusela nikam chodiť a mohla som to v klude dať zo seba von, tak som strávila väčšinu času dňa 😀
Juuuuj, ale nič by mi nevadilo, len nech sa zasa podarí 😀 😀 😀
A tie hádky na vianoce su v norme, naj je potom to udobrovanie 😀 Držím palčeky 😀

akira13
25. dec 2011

@maminka142 ďakujem 🙂 Prejdúúúúúúúú, musia 🙂 Síce pri dcére neprešli 😝 , ale teraz je to inééééé , takže musííííííí 😀 Inak- tentoraz sa nám dve čiaročky podarili až po roku "snaženia", takže úplne chápem 🙂 A držím palce 🙂

maminka142
26. dec 2011

@saranata
@backorka
@abriela Dobré ránko dievčatá 🙂 Kde ste všetky? 😕 Nemam s kym ani pokecať 😅 Takže u mňa sa tento mesiac nedeju zázraky test snehovobiely 🙄 Tak snaď januar bude uspešny 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3722f4
Pekný sviatočný dník prajem 🙂

saranata
27. dec 2011

@maminka142 ahoj moja, tak ja som bola uplne mimo, u našich mi nešiel net neviem prečo, a teraz mám konečne trocha času ...
som sa nezastavila cele sviatky uff, ale všetko dobre dopadlo tak som spokojná
k tomu testu, asi to tak bude,ale ešte uvidíš a ak nie tak ako si napísala január bude uspešný
@abriela a ty ako? testovala si?
@backorka ako ste sviatkovali?čo nové?

zienky ja mám dnes lekára o piatej , tak sa teším, uvidíme čo tam bude vidiet
inak našim sme to povedali ale svokrovcom ešte nie 😀 😀 😀 😀 nech svokru neklepne na sviatky 😀 😀 😀

janie80
27. dec 2011

caute kocky... ako po vianociach? 😉 ja opat v praci... 😝 ale lepsie v praci, ako po nemockach ako pred rokom... dnes je to presne rok, co sme prisli o nasu milovanu bublinku... 😢 😢 😢 uz nech sa ten hnusny rok skonci a zacne lepsi, pozitivnejsi...

saranata
27. dec 2011

@janie80 urcite bude uspesny 🙂

akira13
27. dec 2011

@maminka142 , nič nie je stratené, druhá čiarka sa ešte predsa môže objaviť 🙂 Pri Nicol bol prvý snehobiely a o týždeň už svietil ako vianočný stromček 🙂 A teraz bol prvý test iba duch- taký, že som si dlllho šúchala oči, či tam ozaj je 😀 Aaaaaale tuším bol 😀 😀 😀 A keby- za pár dní je tu určite úspešnejší rok, takže január to istí 🙂

@saranata ahoj 🙂 Ani my sme sa jaksi neovládli- respektíve stačilo povedať našej 4 ročnej hlásnej trúbe a tak sme klasicky štedrovečerne (aj prvú dcéru sme oznamovali 24 😀 ) narobili mierny rozruch 😀 Najmä u našich, kde sme už oblečení, obutí stáli medzi dverami, mamina zapínala dcére zips na bunde a tá si akurát spomenula akú má ona novinku a začala kričkať "maminka má v brušku bábätko!" 😀 Len neviem, či im to teraz máme aj oficiálne oznámiť (neviem či to nepochopila mamina ako "prerieknuté tajomstvo"), ale mne sa do toho vôôôbec nechce 😝 Ako sa inak cítiš? Ja totálne neschopne, snáď to po prvom trimestri ustúpi 😝

@janie80 objííííímam a nasledujúci rok bude určite prekrásnyyyyy 🙂

maminka142
27. dec 2011

@janie80 nebojkaj vyjde nam to všetkým 😀

maminka142
27. dec 2011

@akira13 jeeej si strašne zlatá 😀 Ale verím, že januar bude ten uspešnejší 😀 😉

ivanka12
27. dec 2011

ahojte dievčatá, ani som vám nezaželala krásne vianočné sviatky, tak aspoň takto dodatočne 😉 aby sme už všetky budúce vianoce držali v náručí miminko, alebo aby sme ho mali už v brušku 😉
ja čakám zatiaľ na ovulku (ak vôbec príde), mala by prísť na silvestra alebo tak nejak, tak som zvedavá. Dnes som začala merať, teplota dosť vysoká, merala som o osmej: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f

maminka142
27. dec 2011

@saranata a držím palčeky k lekarovi 😀 Už tam určite bude vidno, tu malu krasnu fazulku 😀 😀 😀

ivanka12
27. dec 2011

Baby mňa asi porazí. Akurát som si spravila ovulačný test a je pozitívny. Som 10dc, ale mám silný pocit že sa mi opakuje anovulačný cyklus 😒 aj vtedy som mala každý test pozitívny

saranata
27. dec 2011

@maminka142
@ivanka12
@backorka
@abriela
@leann245
čaute baby, tak som doma od lekára, všetko je ok, krásnučká malinká bublinka , zatial zodpovedá 5tt, kontrola o 3 týždne -odbery sono a tak , už sa teším na srdiečkoooo 😀 😀 😀

saranata
27. dec 2011

@ivanka12 a takýto test máš len dnes alebo si mala aj včera? ak dnes tak do dvoch dní by mohla byt ovula, tak snazilkujte , a nechápem ako možeš mat pozitívne ovu testy a anovulačný cyklus...
chod si dat urobit hormonálny profil či máš všetko v poriadku