icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
2. jan 2012

@maminka142 ja som si nasla mrchu pod stromcekom. Potvora dosla po veceri 😠

maminka142
2. jan 2012

@abriela tak to teda tie naše mrchy fakt vedia kedy prísť 😠 Takže dufam, že ked nam prišli, taketo slavnostne dni, tak že už to bolo naposledy 😀 😀 😀

lill7
2. jan 2012

Ahojte kočky, ja mám konečne od leta prvýkrát dovoleku, tak som rada, že konečne pár dní bude bez stresu, asi skočím na nákupy 😀 Fakt dúfam, že tento rok bude už ten s dvomi čiarkami na tehu testoch 😵 Inak ja som 26DC, tak čakám, čo príde..

abriela
2. jan 2012

@maminka142 novy rok, novy zaciatok.
@lill7 drzim palce nech dni cyklu narastaju 😉

ivanka12
2. jan 2012

ahojte žienky, tak ešte raz Vám želám krásny a úspešný rok 2012 😉
ja pokračujem takto: http://www.fertilityfriend.com/home/37d62f
neviem, ci uz ovulka prebehla, ale tyzden mam uz pobolievanie v podbrusku...no a stale ma trapia tie pozitivne ovulacne testy 😒 vzdy ked si spravim test tak je totalne pozitivny, hladim na to stale ci neuvidim nejaky slabsi odtien, ale nie...bud su obe ciarky uplne rovnake, alebo testovacia je silnejsia ako kontrolna...rozmyslala som nad tym ci to nemozu ovplyvnovat aj lieky na stitnu zlazu ktore musim brat denno denne...inak si to neviem vysvetlit...uz som si povedala ze asi nema vyznam testovat v takomto pripade, len co ma to depta...

lill7
2. jan 2012

@abriela dakujem 🙂 zatial sa necitim nejako inak, tak uvidíme 😕

maminka142
2. jan 2012

@lill7 držím moc palce 😉

maminka142
2. jan 2012

@ivanka12 Ahojkaj a kedy cca si mavala ovulku predtym? No neviem, či to môže byť liekmi 😕 ja som užívala tiež rovnake lieky už pomaly pol roka a stale ovu boli v pohode 9 DC som mala uplne bielo a 11 Dc už silne pozitívny 😀 Takže ešte pred dvoma mesiacmi to bolo ok... A užívam stále to iste, nemam žiadnu zmenu a už druhy mesiac mam rovnaky problem ako ty 🙄 Tak neviem už čím to môže byť, ale na tento mesiac mi zvyšil davku o pol tabletky, tak som zvedava, čo to spraví 😉 Ale držím palce a radšej sa ešte stale snažte, pre istotu 😀

lill7
2. jan 2012

@ivanka12 ahoj, tie ovu testy su potom naozaj zbytočné, ja sa orientujem podla ovu hlienu, graf mi tento mesiac označil ovu najskôr 13DC a potom na 16DC a dovtedy som aj mala ovu hlienik, tak sa treba proste snažiť a nenechať sa deptať testami 😉

ivanka12
2. jan 2012

@maminka142 čudné to je s tými testami 😕 ovulku som mávala okolo toho 14-ho dňa cyklu. No neviem, uvidím ako budú pokračovať teploty, a o týždeň idem k endokrinologičke na krv, tak som zvedavá aké budem mať výsledky.

ivanka12
2. jan 2012

@lill7 ja som si tiež povedala že to nemá zmysel...fakt ma to len deptá potom...zostanem len pri meraní BT

maminka142
2. jan 2012

@ivanka12 neboj bude všetko ok, len sa ešte pre istotu snažte, až to neprešvihnete 🙂

leann245
2. jan 2012

@abriela @saranata @backorka @maminka142 Zienky, prajem vam vsetko len to krasne, dobre a pozitivne v celom novom roku a samozrejme nech si kazda nielen najdeme vytuzene dve ciarky, ale nech sa koncom roka budeme uz vsetky tesit z krasnych a zdravych babätiek 🙂
Ja mam dnes este taku neplanovanu dovolenku, bola som na pohrebe kamaratke, takze tento rok zacal pre mna smutne, ale verim, ze bude pokracovat uz len veselsie...a zajtra uz zarezavam v praci aj ja. Teplotu som si merala len dvakrat, dnes som 15DC a zacala som brat Duphaston, tak uvidime, ako ho moje telo bude znasat.
@abriela odkedy v bytiku spavame, tak sa mi sniva obrovske mnozstvo snov, dokonca by som povedala, ze su dost ine ako ked sme boli u nasich, a prvu noc sa mi snivalo tolko, ze som si to ani vsetko nepamätala, tak ani neviem, co by sa mi malo splnit. Kazdopadne sa nam tu byva a aj spi vynikajuco, tak sa tesime, absolvovali sme uz rodinne aj kamaratske navstevy a rola pani domacej sa mi velmi paci. Ty uz mas poskladanu kuchynu? Mali ste kde postavit stromcek? 😉
@backorka stastnu cestu domov, uz sa mozno vraciate domov traja 😉
@saranata len pekne oddychuj, nohy hore a pohoda veget...je super, ze su prazdniny, starsia dcera sa moze venovat malickej a mamina si po sviatkoch trosku vydychne 😉

abriela
2. jan 2012

@leann245 rok zacal pohrebom, tak verim, ze skonci narodenim vasho babetka. Drzim prsty, ved konecne budem mat menej stretu, nahanaciek.
Kuchyna je polodokoncena, kedze mi chyba este novy drez a bateria, ale do konca tyzdna uz bude snad vsetko.
Tesi ma, ze sa v bytiku sniva a spi dobre. Ked som sa prestahovala do svojho bytu, spavala som mesiac na sedacke a na novu postel som si veru tazko zvykala 🙂 .

maminka142
2. jan 2012

@leann245 aj tebe prajem všetko len to naj a hlavne tie dve vytužene čiaročky 😉 To mi je luto, že takto ti začal rok 😔 Ale neboj už bude všetko, len a len uspešne 😉

saranata
2. jan 2012

@leann245 chuda moje, nie je to teda prílis optimisticke začať takto rok ,je mi to luto, ale snád si si to najhoršie vzala na začiatku roka a teraz to pojde všetko už len k dobru a k narodeniu krásneho babatka, velmi ti drzím palce aby sa ti v tomto roku ten tvoj cyklus ustálil a čím skor bol aj uspešný

backorka
3. jan 2012

Ahojte zienky... tak ja uz som znova v robotke, skoro som plakala cestou do roboty ako sa mi nechcelo... tak dobre nam bolo na tych taloch, ze by som tam bola este mesiac... sice by som pribrala asi 5 kil 😀
Takze od dnes zase dietka, lebo som sa strasne prezierala v hoteli, potrebujem stiahnut zaludok...
Dnes ideme prvy krat na operu, kamosi nas nahovorili, tak drzte palce nech to prezijem 😀
A inak, ja som takto, ovulka snad bude coskoro 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c
Vy sa mate ako? Co nove? Pochvalte sa akeho ste mali jeziska 😉
@saranata
@maminka142
@abriela
@leann245

saranata
3. jan 2012

@backorka ahoj tak super ze vám bolo dobre 🙂
s tým návratom do práce verím , to je dost zle po sviatkoch, ale prejde pár dní a dostaneš sa do normálu...
u nás ježiško bohatý vo všetkých smeroch, decká boli užasne, najma krpana tá sa išla zbláznit z tých darčekov 😀 😀 😀 to je na tých vianociach najkrajšie, a buduce vianoce tam bude ešte niekto tak sa teším už aj na tie 🙂

inak včerajší den bol hrozny pre mna, celý den mi bolo zle a najviac večer , fuj , som myslela ze umrem, toto bude vesele tehotenstvo 🙂 teraz ráno to iste , snád to prejde po prvom trimestri , lebo neviem ako to zvládnem kedze sa starám aj o malu, snád to bude už lepšie

Jonáša už máte zasebou čo? tak držím moc palce a teším sa na tie novoročne krásne // 🙂

backorka
3. jan 2012

@saranata ano, prveho jonasa mame za sebou, len neviem ci sa silvestrovske milovanie o tretej v noci da ratat akoze bolo 31.12. 😀 mm bol vcera zlaty, ze ci aj pre neho nie je taky vypocet, lebo on tiez ma cyklus, niekedy sa mu chce viac a niekedy menej 😀 a po vcerajsom milovani mi kuka medzi nohy ako to vyteka a vravi ze niekde musi byt nejaka chyba, ze to nie je normalne aby to hned vyliezlo, no do popuku s nim 😀 😀 😀
A co starsia ako reagovala ked nasla ten balicek pre mimi? Juuuj to ma mrzi ze ti je stale tak spatne, drzim moc palce aby to rychlo preslo.... nepomaha ti nic? ani take tie lizatka, ci co to je? dufam ze sa k tebe s // pridam co najskor, bodla by mi taka pn-ka 😀

abriela
3. jan 2012

@backorka zelam ti pohodovy den v praci, pri kavicke pri pokeci o tom ake boli sviatky. Na ako operu idete? Ja som bola raz na operetu - modra ruza a bolo to perfektne. Vianoce som nakoniec nebola sama, drahy dosiel aj s kopou darcekou.
Pozrela som tvoj graf, tento mesiac ovulujeme asi rovnako 😉 . Mas podareneho mm, ked kontroluje ci sa jeho plavci udrzia 😀 .
Ty chces byt pocas tehu pn? Ja by som sa doma zblaznila. Aj ked v aprili som mesiac doma zvladla, ale to bol iny pripad a do prace sa mi veru potom nechcelo.
@saranata aj na toto obdobie "blbe" budes spominat s usmevom. Mas to asi ine, lebo to bude chalan 😉 .

Ja som myslela vcera, ze "umriem". Rano som si dala jogurt a potom som uz nedostala do seba nic - bolel ma zaludok, potom hnacky, v noci som nespala, no des. Nastastie dnes je to uz lepsie.

summer_103
3. jan 2012

@backorka
@saranata @maminka142
@abriela
@leann245
Ahojte dievcata, zo srdca vam vsetkym prajem len to najlepsie v novom roku 2012 a hlavne vela vela zdravia a coskoro // na testiku a fazulky v bruskach 🙂

abriela
3. jan 2012

@summer_103 dakujem a vsetzko dobre aj tebe. Kde si sa nam stratila?

summer_103
3. jan 2012

@abriela dakujem 🙂 Na chvilku som sa stratila, liecila som sa z ureaplazmy. Dufam, ze uz je svinucha prec a potvrdi sa to aj buduci tyzden na kontrole u lekara.
Nebol ten jogurt po zaruke? Mne sa raz stalo, ze som omylom taky zjedla a prisla som na to az neskoro. Mna to ale vyradilo na tri dni co som mala horucky a hnacky. Skus dnes dat radsej len nieco lahke, nezatazuj travenie nech sa da dokopy. Inak teraz vsetky ovulkujete? Ja uz cakam mrchu som 26 DC.

maminka142
3. jan 2012

@summer_103 aj tebe všetko dobre v novom roku a hlavne tie naše vytužene // čiaročky 🙂
Kolko dňovy cyklus mavaš? Už budeš pomalinky aj testovať 🙂

saranata
3. jan 2012

@backorka myslím že chyba nie je nikde, ked to tvoj mm už takto sleduje 😀 😀
no staršia sa rozplakala teší sa velmi takže je to ok, už to vedia aj svokrovci 😀 😀 vyzerá to ok , ale zatial som snimi nebola, ked sme im to prišli oznámit tak neboli doma takže im to povedala svagrina ale aj tak dobre, nevidela som prvotný šok 😀 😀 😀
potom volali ze sa tešia

saranata
3. jan 2012

@abriela ja budem na to spomínat, aj napriek tomu ako mi je tak sa neskutočne teším, hold niekedy to patrí k tomu a mne bolo sudene len to prve tehotenstvo mat bezproblemove asi 🙂 🙂 a ci chlapec neviem, aj pri malej mi takto bolo cele dni, ved to je jedno a uvidíme

summer_103
3. jan 2012

@maminka142 dakujem 🙂 Neviem, neviem, k testovaniu asi nepride. Uz od vcera ma boli brucho a cyklus mavam 25-28 dni, priemerne 27. Ovu som mala mat pred Vianocami, ale nemala som ziadne priznaky, takze neviem co to malo znamenat. Okrem toho sme s priatelom nevstupili do tohto roku najlepsie, hned 1.1. sme sa pohadali a odvtedy ticha domacnost... Neviem ako to dopadne... Takze nic moc 😀 dufam ze u vas je to lepsie 😉

leann245
3. jan 2012

@backorka
@saranata @maminka142
@abriela
@summer_103
Ahojte babule, dakujem krasne, ste velmi zlate, ja pevne verim, ze tento rok tak, ako ho predpovedaju katastroficky, tak ked si ho budeme 31.12.2012 rekapitulovat, povieme si, ze bol uzasny, nezabudnutelny, krasny a budeme si pritom uz hladkat velkeee bruska alebo babätka, to prajem nam vsetkym 🙂
@abriela uz len dres? tak to je uz parada, ste naozaj velmi sikovni, ze ste si kuchynu sami zmontovali, klobuk dole
@saranata uz sa tesim na taketo nevolnosti 😉

maminka142
3. jan 2012

@summer_103 Držím palčeky, až mrcha nepríde a to bolenie bruška znamena zväčšovanie maternice, lebo tam už rastie fazulka 😀
A čo sa týka tych sviatkov, tak ani nevrav 🙄 No vlastn sviatky boli ok, ale ako by to bolo kebyže sa nepohadame deň pred štedrym dňom 🙄 Takže nie si sama a tiež sme mali tichu domacnosť, strašne ma "vytočil" 😠
Ale hned už na druhy den sme sa začali rozpravať, hlavne kvôli malej, lebo ona už všetko chape a stale sa vypytovala, prečo sa mračím na ocka 😒 Tak to sme jej nemohli urobiť, aby mala kvôli nam pokazne vianoce 😖 Ale kebyže sme sami, tak určite sa nerozpravame aj tyždeň 😅
A neboj, ak to teraz nevyjde, tak do dalšej ovulky budete, ako hrdličky 😉 Držím palčeky 😀

summer_103
3. jan 2012

@maminka142 si zlata dakujem 🙂 Pred sviatkami byva tolko stresov a vytvara sa napatie, ze vela ludi sa v tomto obdobi hada. Ale my sme mali krasne Vianoce, vsetko bolo super az toho 1.-ho ma tak nastval, ze nam pokazil hned prvy den v roku, ze sa ani nemam chut udobrovat. Ale keby sme mali takeho drobca, co tomu uz rozumie, tak je jasne, ze by som nechcela, aby to vnimala negativne. Kvoli detom sa clovek prekonava 🙂