icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

leann245
11. aug 2011

@alenocka82 Ďakujem tiež Bystričanka s podobným menom 😉 Aj ja ti držím palce, nech je všetko v najlepšom poriadku a o pár mesiacov budeš držať v rukách ten najkrajší uzlíček 🙂

alenocka82
11. aug 2011

@leann245 No teda 🙂 Síce som pôvodom z Brezna, ale bývam a pracujem v BB už cez 6 rokov. Ku ktorému doktorovi chodíš ak smiem vedieť?

leann245
11. aug 2011

@alenocka82 Super, tak už si naozaj akoby Bystričanka 🙂 Ja som sa po piatich rokoch v Bratislave vrátila teraz do BB a tak sa mi splnil pätročný sen. Chodím k Dr. Vodeckému, preložila som si kartu len v apríli, keď som vedela, že sa už presuniem späť do BB a keď som zistila, že som tehotná. A ty chodíš ku komu?

alenocka82
11. aug 2011

@leann245 Vodeckého si veľmi chvália. Ja som chodila 2 roky k Fruhwaldovi a od januára som pri Trškovi. Tak snáď si ho budem tiež pochvaľovať 🙂

leann245
11. aug 2011

@alenocka82 Verím, že si ich obe budeme pochvaľovať..ja som zatiaľ naozaj spokojná 🙂

lenka112
11. aug 2011

@alenocka82 ďakujeme pekne, pevne verím, že jeho odpoveď bude pozitívna 🙂 🙂

darinkazv
11. aug 2011

@leann245 @alenocka82 ahojte bystričanky. ja som kúspok od vás. 20km 😉

@lenka112 zajtra držím palce. v koľkom tt asi si. odhadom 😉

leann245
11. aug 2011

@darinkazv Ahoj Darinka..veru, si tu hneď za rohom...tak snáď budú tvoje čiarky na testoch silnieť a my sa na tú blízku vzdialenosť od teba rýchlo "nakazíme"...teda ja, Alenka uz je podľa všetkého úspešne tehu 😉 A ináč som si pozrela tvoj album...máš krásnu dcérku a rodinku🙂

backorka
11. aug 2011

@leann245 no parada, takze buduci vikend mozes testovaaaat 😀
@darinkazv no mozes byt rada, podla toho co pises, by ta doktorka stala za nic...
@alenocka82 ja som praveze doteraz mala pravidelne... to sa mi teraz tak posunulo prvykrat 😒

darinkazv
11. aug 2011

@leann245 ďakujem 😉

@backorka no, asi áno, ale teraz potrebujem to potvrdenie do roboty a na rýchlo zháňať... 😒

lenka112
11. aug 2011

@darinkazv Ďakujem veľmi pekne, no absolútne netuším, ale keby som mala typovať tak niečo medzi 2-5 tt 🙂

janie80
11. aug 2011

ahojte kocky, mne uz mrcha takmer konci, co je na 3DC strasne divne, ale aspon budem moct o chvilu skocit na muzicka... 😀

darinkazv
11. aug 2011

tak nedá sa mi odfotiť ten môj testík. slabunká je čiaročka. ale jedna mamina tu v albumíku mala testík 11DPO a vyzerá presne ako ten môj. 🙂

darinkazv
11. aug 2011

@janie80 no, mne takto pri dcérke prvej prišla mrcha na 3 dni aj to ten tretí už len špinenie a bola slabunkááá. no a testík potom vyšiel pozitívny. 😉

janie80
11. aug 2011

@darinkazv nechem si davat nejake nadeje, takze mrcha tu je a hotovo... 😕 no, prisla poobede, co sa u mna nestava, vcera to bol city masaker a dnes uz akoby chcela koncit... som zvedava, co to... 😕

darinkazv
11. aug 2011

@janie80 nechcem ťa ani ja nejak nabádať, aby si nebola sklamaná. len keď ti úplne skončí, tak dáke dva dni na to si skús urobiť testík.

janie80
11. aug 2011

@darinkazv no uvidim, kde budu teploty... ak budu hore, tak ho urcite urobim, ale ked budu ako moje klasicke predovulkove, tak je jasne, ze test robit ani nemusim... uvidime... 😉

darinkazv
11. aug 2011

@janie80 keď si meriaš teploty, tak sa aspoň vieš orientovať 😉

saranata
11. aug 2011

@janie80 teraz to asi máš teraz trocha zblbnute, ak ti skončí tak začni od zajtra merat a uvidíš ako to pojde, prajem aby tento nový cyklus bol víťaznýýýýýý 😀 😀 😀

darinkazv
11. aug 2011

joj, ma kamoška naštvala. som jej ukázala fotku a povedala, že to neni pozitívne, že tá slabá čiarka je len taká predtlač testu ☹

saranata
11. aug 2011

@darinkazv je to prvý a jediný test ktorý si robila? skusila si po dvoch dnoch opakovat a boli čiarky silnejšie?pretože hladina HCG sa zvyšuje každých 24 hodín dvak krát tolko, takže ak si mala slabu čiarku tak o dva dni musíš mat už silnejšie ak si tehotná....

backorka
12. aug 2011

@darinkazv Prosim ta kasli na to co hovori kamoska... testy nemaju predtlacene ziadne ciarky!!! preco by som potom ja na tom svojom nevedela vykukat ani ze prd? 😀
Dnes mi teplota klesla na 36,6, ale testovat budem az zajtra.... inak po vsetky dni ma obcas pobolieva podbrusko, ale tak zvlastne, nie ako pred mrchou 😒
@saranata
@janie80 tak ako, mrcha pokracuje alebo zmizla?

alenocka82
12. aug 2011

Juj babyyyyyy včera bolo super poobedie: po práci kaderníčka (neskutočne zlatá a milá, pri takej som za celý život ešte nebola) a priateľ mi daroval kytičku červených ruží. Malé radosti života 🙂
@darinkazv Som si všimla, že si Zvolenčanka 🙂 Inak aj ja tam vidím takú slabú čiaročku. A ak je to Rapiclear test, tak to sa ani nečudujem že je taká slabá. Ten test mi ukázal o niečo silnejšiu čiarku až po ďalších 5tich dňoch a taká echt silná vyšla až po cca 10 dňoch od prvého testu.
@backorka Ejha, tak to možno robí stres alebo nervozita. Inak mňa zo začiatku tiež pobolievalo podbruško (teraz už nebolí takmer vôbec) a to som ani len netušila ešte že som tehotná a bola som aj strašne protivná na drahého. Až mi divné že ma nemal potrebu uzemňovať keď si na to spomeniem 🙂

backorka
12. aug 2011

@alenocka82 jejo, no kvety vzdy potesia 🙂 som zvedava cim ma prekvapi ten moj, buduci vikend mame vyrocie svadby 😀 ja uz mam prenho upne uzasny darcek! Tiez som objednana ku kadernicke, ale az na september, tesne pred malou dovolenkou, na ktoru sa chystame 🙂
No tomu ver ze som nervozna ked mi meska uz 5 dni a zjavne bez priciny.... ach, to neznasam! tipujem ze este dva dni ma mrcha potrapi a potom dojde akurat v nedelu, ked sa chceme ist kupat!

janie80
12. aug 2011

@backorka caute kocky, moja mrcha nejako blbne... v noci nic... tak som zvedava, ako dalej... ale 2,5 dna? to sa mi este nepodarilo... 😕
@darinkazv kasli na kamosku... a urob este jeden test, nech si pokojnejsia... na toooooolkych testoch som nemala absolutne ani naznak ciarky... aj slabucka ciarka znamena pozitiv. test... ten reaguje na HCG a podla toho, kolko ho v krvi mas, tak taku intenzitu ma... A ozaj, prajem vsetko naj, naj k meninam, nech ciarka klasne silnie... 😉
@saranata ale preco to mam takto zblbnute? 😕 od potratu som uz 7 mesiacov, a sice cykly mam dlhe, ale mrchy boli doteraz normalne... 😕

henrietad
12. aug 2011

Viete čo? tak som rozmýšľala- Ako je možné že tým rómkam to tak ide? 😕

Ináč ja som dnes 50dc a nič, gyn-dovolenka a ani test si nemožem urobiť lebo mam dosť nepravidelnú men tak ani neviem kolko mi mešká a volny priebeh(nenazývam to snaženie lebo tam ešte nie sme) sme tomu nechavali minuly týžden, ale skoro celý takže ak náhodou motyka vystrelila piatok alebo sobotu tak je ten test aj tak ešte zbytočný...ja len čakám...brucho sa tvári že by mohla prist men ale len tak jemne nie je to bolesť ale iba pocit...

janie80
12. aug 2011

@backorka aky darcek, mas, ked sa mozem opytat? my mame vyrocie o mesiac a vobec netusim, ako draheho prekvapit.... najlepsie by boli //... 😉 sice testovanie vychadza cca okolo, ale spoliehat sa nemozem... 😅

henrietad
12. aug 2011

@backorka ja ju tiež očakávam v nedelu a z toho isteho dovodu ako ty - zákon schválnosti :D tiež sa chceme ísť kúpať

alenocka82
12. aug 2011

@backorka A aký darček si si pripravila pre manžela na výročie ak môžem vedieť? Pekne oslávte, a aj dovolenku si užite. Chystáte sa niekde do zahraničia alebo v rámci Slovenska? No 5 dní je už dosť dlhé meškanie a ešte pokiaľ mávaš pravidelné, tak to si dáva ozaj načas koťuha. Alebo sa už možno zadarilo a je maličké na ceste 🙂

backorka
12. aug 2011

@alenocka82 doteraz mi ale test nic neukazal, uvidime zajtra 🙂 chystame sa do Barcelony, ale len na 4 noci, uz sa hrozne tesiiiiim... mozno sa aj v mori okupeme 😀
@janie80 kupila som mu mobil po akom uz dlho tuzi... je dost drahy, takze na splatky... ale mala som dilemu, lebo ho mali v ciernej a vinovo-cervenej... dlho som rozmyslala a nakoniec som to riskla s tym cervenym, z dovodu, ze cierny ma kazdy... muz ma rad cervenu, ale keby sa mu to nepozdavalo, tak sa da nastastie vymenit 😀
inak ja veky vekov mrchu v noci skoro vobec nemavam, vzdy len cez den 🙂
@henrietad romky asi nekramuju ale iba ovuluju 😀 a ak tam na nich muzi skacu 3x denne, tak sa ani necudujem ☹ fuha no inak taky dlhy cyklus, to ani srnka netusi kedy mas ovu... mala by si si meriat BT...