icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

kvietok228
30. aug 2011

@b.bardyova ja mam az 18 ale uz by nemusela dojst 😠

saranata
30. aug 2011

@janie80 takto to dnes býva a vo všetkom 😒

kvietok228
30. aug 2011

@backorka ja som si dnes merala a a ked zapipal tak moj chlap ze uz musim vstavat 😀 😀

saranata
30. aug 2011

@backorka ono ti ju vyznačí ked budeš mat aspon 3-4 dni teploty hore bez klesania , myslím že máme všetky nejaké divne grafy teraz

b.bardyova
30. aug 2011

@backorka no bude mi vsetko kontrolovat...ci mam vajicko..potom ci sa mi spermie dostanu do maternice a tak..uz sa na to tesim 😀

backorka
30. aug 2011

@saranata @janie80 grr ja som si teraz skusala nasimulovat zajtrajsie a pozajtrajsie teploty so stupanim a ovu mi graf oznacil na vcera... ale vcera sme padli mrtvy do postele ☹ myslite ze je tam este nejaka nadej? ak hej, tak sa vrhnem vecer na mm 😀

b.bardyova
30. aug 2011

@kvietok228 neboj ..nepride 🙂 ovu testy kupene..

backorka
30. aug 2011

@b.bardyova to na tom utz vidia aj spermie? nechapem 😀 tak to budes mat super, vsetko sa vyjasni 😉

b.bardyova
30. aug 2011

@backorka no vraj zoberu ster z krcka maternice a zistia ci sa tam spermie dostali...a potom budeme vediet na com sme 😀 ale uz sa na to tesim

saranata
30. aug 2011

@backorka podstatou nie je mat sex práve na ovu, práve najplodnejšie su dva dni pred samotnou ovulou , takže nestresuj, to su najlepšie dni takže to vobec nevadí ak ste včera boli dead 😀 😀 😀

upravuješ nejako velkost fotiek ?ked si tu robíš album lebo ja to tu nahrávam už pol hodinu 🙂 🙂 🙂

backorka
30. aug 2011

@saranata jasne, zmensujem ich, urcite ich nevkladaj vo velkosti ako ti ich vyplul fotak, to je strasne vela zbytocne 🙂 da sa to lahko upravit...
Teraz som urobila dalsiu "simulaciu" 😀 ze tie 15, 16 DC ked som merala neskor som si znizila o 0,1 a pridala este zajtrajsiu vysoku teplotu a ukazalo mi ovu 16 DC 😀 psychoooo som 😀 😀 😀 idem si citat radsej nieco o chudnuti 😀

backorka
30. aug 2011

@b.bardyova ahaaa takze taktoooo... tak to je paradne, budem sledovat tvoje vysledky 😉

saranata
30. aug 2011

@backorka ja si myslím že ovu bola 16 DC, aspon zatial 🙂
už zmenšujem , len pozerám nastavenia lebo chcem aby to bolo viditelne len pre priatelov

b.bardyova
30. aug 2011

@backorka ja sem budem vysledky pisat ako nahle budem mat nieco nove 😀
asi najskor sem napisem zajtra, ze mrcha dorazila.... 😠

backorka
30. aug 2011

@b.bardyova citis sa na mrchu?
@saranata jasne, nastav si to, je to jednoduche 🙂

saranata
30. aug 2011

@backorka už to mám hotové, len ja mám zrkadlovku a tam su aj 10MB fotky takže som to musela poriadne zmenšit najprv, tak dufam že to je tak ako to mám nastavené 🙂 🙂 🙂 🙂

b.bardyova
30. aug 2011

@backorka ani nie ale dnes vecer alebo zajtra ma dostat...to uz mam taky podvedomy pocit.. ☹ ale mm mi povedal, ze nedostanem lebo, ze to citi 🙂 a bol by rad keby to boli dvojicky 😀

kvietok228
30. aug 2011

@b.bardyova este nie zajtra mam ist do mesta tak hadam 😀

b.bardyova
30. aug 2011

@kvietok228 😀 drzim placeky a riadne snazilkujte 😀

kvietok228
30. aug 2011

@b.bardyova dvojicky to bi bolo krasne 😀 tak ked to mm tak citi tak isto nedostanes 😀

b.bardyova
30. aug 2011

@kvietok228 keby...ale ja sa obavam, ze dostanem

backorka
30. aug 2011

@saranata no teeeda krasne fotky robis, tusim tie zrkadlovky maju nieco do seba 🙂 aj si tie fotky sama upravujes? A uz sa ti necudujem ze tuzis po dalsom bejby ked mas take krasne modrooke bloncky 😉
@b.bardyova vazne aj tvoj muz tuzi po dvojcatkach? aj mm nerozprava o nicom inom 😀 ti chlapi ani len netusia co to obnasa 😀

saranata
30. aug 2011

@backorka zrkadlovky nemaju konkurenciu 🙂 hej upravujem niektoré vo photoshope, taký moj koníček , baby su už zvyknute ked behám všade s fotakom 😀 😀 😀 😀

b.bardyova
30. aug 2011

@backorka no moj mm chce dve deticky,,,ja sa zatial citim na jedno aj( keby sme mali dve by som sa nebranila)ale zatial staci jedno....veru nevedia si predstavit kolko je robotky s jednym a to, ze kolko by boo s dvoma

abriela
30. aug 2011

@backorka hmm, zvlastny. Ovu asi bola 10DC, alebo zeby nebola? 😨 Az taka odbornicka na grafy niesom meram teplotu len 6 cyklus. Tiez mam jeden graf bez oznacenia ovulky a myslim si, ze ani nebola.
Priatel prekvapil, prisiel uz v stvrtok, ale blizenca mat veru nebudeme ☹ . No u teba to este jasne nieje 😉

abriela
30. aug 2011

Pozeram, ze riesite temu dvojicky. Mne raz lekar pri prehliadke, tesne pred ovulkou povedal, ze ak chcem dvojcata, tak je ten spravny cas 🙂 .
Dvojcata chcu riadnu trpezlivost a hlavne podporu a pomoc partnera.

backorka
30. aug 2011

@b.bardyova ja by som chcela dve po sebe, ale neviem co budem hovorit po prvom porode 😀
@abriela vazne? to si akoze mala dve vajka nachystane? jeeej 🙂 nieee, urcite nebola tak skoro, podla mna bola vcera ovula 🙂 mozem si pozriet tvoje grafy?

backorka
31. aug 2011

@abriela @b.bardyova @kvietok228 @saranata @janie80 @darinkazv @lucica
grrrr no rozumie tomuto niekto? 😒 aspon ze cislo na vahe ma potesilo rano, ked uz teplota nie...

saranata
31. aug 2011

@backorka no mne zase tiež uplne na dno išla teplota, takže ja mám asi fakt anovulák tento cyklus inak to nevidím 😒 a tieto tvoje kopce to je tiež zaujímave, ale ked si nemerala doteraz tak ako si mala tak to može skreslovat, ale ovulu vidím jedine na ten 16 DC a dnešný pokles to teda fáááákt netuším čo si robila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 máš dobre baterky v teplomery?? 😀 😀 😀 😀 😀

saranata
31. aug 2011

@backorka ja takto , tažko komentovat 🙂