V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@saranata dobre ze sa pytas, idem si dat 🙂 snazim sa to brat pravidelne, ale nie presne na hodiny, za chvilu uz budem brat iba raz denne....
@janie80 ona behala po doktoroch, tusim teraz cakali kym dostane aby jej potom kontroloval ci ovuluje, tiez by chcela mat dieta, takze musi si to vyriesit...
Fuha este aj krcok kontrolovat, to uz neviem co by mm na to hovoril, staci ze sa ma kazde rano pyta aku mam teplotu 😀 ten moj je strasne zvedavy a vsetko chce vediet a tvari sa ze zenskemu cylku rozumie viac ako ja 😀
@saranata @backorka @janie80 tak vidim, ze vas uz ovula navstivila...takze som asi posledna, ktora nie a nie sa jej dockat...a moj graf..no tak fakt sa v nom nevyznam...dnes je 19 den a ovula v nedohladne...a husenkova draha pokracuje...vcera som nemerala, lebo sme boli na svadbe a nespala som ani 3 hodiny, nieto este 6, takze merat by bolo zbytocne...🙂 Ale mozno to tam len upratuje sarapis a uplne mi budu stacit vysledky v podobe dvoch ciarok, nemusi byt ukazkovy graf 🙂 🙂
http://www.fertilityfriend.com/ttc/homepage_mod...
@saranata @backorka @janie80 Trosku som to s tym grafom nezvladla...tak este raz link 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e
@leann245 no bud ešte príde ak mne , neskor, alebo anovulák, ja som tiež myslela že tento mesiac, ale len kvoli teplotá , hlien a bolesti som mala, celkovo mi to hapruje cele
drzím palce, meraj dalej , určite bude, teraz by som byt tebou snazilkovala, lebo ked má byt tak bude v najbližších dnoch nech to neprepásneš ako ja
@saranata dufam, ze to nebude anovulak...doktor mi v stredu na sone povedal, ze ak bude ovula, tak najskor o tyzden...snazilkujeme mimoriadne poctivo...keby to tak zaviselo od toho, tak uz som tehotna aspon s pätorcatami 😀 😀 Inac to tak sledujem a zacinam mat pocit, ze vypocty Jonasa hovoria o dvoch cykloch..a ja mam pocit, ze mysli menstruacny a ovulacny...lebo mne ta ovula sa posuva vzdy tak, ze pasuje presne do JOnasovych cervenych dni alebo tesne pred (napr. teraz mam cervene dni od 6.9.do 9.9...a s tabulkovym vypoctom (pri 28dnovom cykle je ovula 14ty den) nema moja ovula nic spolocne...cize mi to pripada, akoby Jonas z tych hviezd vlastne urcoval ovulu...
@leann245 no niekedy to tak vyzerá , lebo odkedy mám vypočet ja tak mi ide cyklus uplne inak, ale to je dobre ked je ovula v červených dnoch ,je to najvačšia pravdepodobnost
a budeš mat ovulu, len počkaj,budeš ju mat asi tak ako ja okolo 24 DC nakoniec a snažilkuj tak obden , neni dobre zase stále, je to na nič, my sme to prepásli lebo ja som rátala že ovula bola 14 dc podla hlienu a tak, a teraz som už mala znova hlien ale neriešila som to lebo som myslela že anovulák, a ovula nakoniec bola, a muža nikde 😀 😀 😀
my sme sa snažili tak 4 dni pred ovulou a to až tak moc dobre nevidím , to by muselo byt tak dokonale napojenie ale to u mna nehrozí, teraz čakám na mns a začneme krásne nový cyklus , dufam že už bude ok,
@saranata snazenie 4 dni pred ovulou mi vobec nepride ako beznadejne...zavisi to samozrejme od kvality spermii, kvality hlienu a kyslosti prostredia...ale ako sme vraveli, tieto sialene grafy by mohli byt tie prave 😉 Ty mas kedy Jonasove cervene dni na september?
Ja budem veru len merat a cakat...moj muz je dnes v Belehrade, stvrtok v Prahe a medzitym este jedna neista sluzobka...tak to dufam neprepasieme 😒 A inac este ma trochu prekvapuje, ze minuly mesiac ucebnicovy hlien a teraz ziadny...necitim suche dni, ale hlien fakt ziadny...a uz vobec nie plodny.
@janie80 si ma odhalila teraz...mne sa tak velmi paci v tejto super partii, ze som prisposobila divokost svojho grafu tym vasim, aby som nahodou nestratila clenstvo 😀 😀
@abriela moj graf vyzera naozaj vselijako, len nie najlepsie...ale ja verim saranate, ona povedala, ze ovula este bude, tak bude...a hotovo...som sa teraz rozhodla 🙂 Ty mas teda naozaj vela prilezitosti, pri 23dnovom cykle...nie je to kratky cyklus? Ci aj cyklus pod 25 dni je OK?
@saranata tak v tomto ti odporovat urcite nebudem...ja som sa rozhodla uz v auguste, ze otehotnieme v septembri a oktobri postupne vsetky...teda tusim som tomu dala tri mesiace 😉 To, ze ti to vychadza po mns je uplne OK, nepremeskaj ten termin...lebo su zeny, co sa roky trapili a nemohli otehotniet a nakoniec si dali Jonasa, terminy vzdy prekrivali mns a nakoniec do toho isli a otehotneli po rokoch hned...keby nemali terminy od Jonasa, nikdy by im nenapadlo skusat to cez mns...takze stihas este aj ty ten september...aaaaaaa bez diskusie 😀
@leann245 jasne že budeme , ja každý termín od Jonáša akceptujem , moja sesternica tak otehotnela, preto som to skusila , aj ked len vlastne na skusku ako to funguje, a nie preto že by sa mi roky nedarilo, tak uvidíme
a ten tvoj graf nie je zase nejak extra zlý , si pozri moj a predsa ovula bola takže to vobec nevadí
ahojte kocky, mam otazocku. Aka velka je podla vas sanca na otehotnenie mimo plodnych dni? 😕

@janie80 ja som si viac než istá že sa mi to posunulo kvoli liekom , ale takto neskoro , sme s tým vobec nepočítali a muž bol 4 dni preč takže na nič , ale nevadí , počkáme na dalšiu, ja to mám hrozne rozhádzane tá stítka a to ze dojčím to robí svoje, už ked ju mám tak viem že je , ale dopredu neviem kedy je tá ovula teraz posledne mesiace odkedy zase meriam
ten hlien sa zmení len priamo pri ovule, aj krčok maternice
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...
http://www.lpp.sk/index.php?Itemid=79&id=16&opt...
ked už si chceš byt istá stačí skusit palpačne krčok tam je istota uplná