V roku 2012 budem maminkou
ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉
@janie 80 chcela som ukazat graf, no ukazuje len po 16DC a ja mam uz 21. Teploty od 37-37,1 a pred ovu boli okolo 36,5. Pravdepodobnost tehu 63% ale urcite to tak nieje ☹
@lean245 ked veris tak ovu pride 🙂, len nemame ukazkove cykly.
@backorka cykly som predtym malava take cca 24dnove a ovulka bola v 9-11 den. Kamoska mi vravela, ze preto som taka stihla, ze tak casto mavam mrsku. Po tehu sa to zmenilo, cykly boli cca 26 dnove, ale asi sa uz telo normalizuje a vraca tam kde bolo predtym.
@darinkazv problem je ten, ze predtym som si tieto miniaturne pocity nevsimala a nicomu ich nepripisovala, to len teraz prvy mesiac sa tak pozorujem, co urcite moc neprospieva 😀
@saranata tak to si mala super, ja to nemam s cim porovnavat, takze neviem, ale cas ukaze, len si kratim chvilu rozoberanim rakzej malickosti 😀
@darinkazv supeeeeer, strasne sa tesim srdiecku... 😉 neboj, doki urcite myslela 5 tt od oplodnenia, to by fakt srdieckko este nebolo, ak by to bolo od zaciatku prvej mrchy... to by vlastne znamenalo, ze ti mrcha meska len tyzden...
@backorka no ved to... keby som ja mala byt tehu stale, ked si najdem priznaky... sak ja mam tolko priznakov, ako nemaju vsetky tehule na svete dokopy... 😀
@abriela nechcem ta sklamat, ale ja som mala uz aj pravdepodobnost 93%... a nic z toho nebolo... ale veriiiiime, ze tebe bude stacit aj 63%... 😉 ved mame predsa mesiac divnych cyklov a grafov... ked budu vitezne tehu, tak sa nebranim ziadne divocine... 😀
@lucica napíšeš sem info@centrumjonas.com potom vyplníš prihlášku ktoru ti pošle mudr.Jonáš, pošleš spat a zaplatiš na učet sumu bud 16,50eur za malý vypočet alebo 21,50eur za velký, pri malom vypočet musiš vediet aspon hodinu svojho narodenia, pri velkom presný čas narodenia +-4min, vtedy ti vyráta aj životaschopnost plodu, aj čas kedy sa narodí -teda či v noci alebo cez den, a samozrejme pohlavie dietata, vypošet je dobu jedneho roka.
inak tu si to baby rátaju ale nie je to jeho stránka , niektorým vraj sedí vypočet s tým , mne nie
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
dátumy ktoré ti vyjdu na tejto stránke, su dni podla postavenia hviezd, najplodnejšia si den pred týmto dnom , čiže pozeraj dátum a ten den predtým je platný pre otehotnenie
niekde mám aj pokyny od Jonáša tak ak by si mala záujem pošlem na mail
@lucica napíšeš sem info@centrumjonas.com potom vyplníš prihlášku ktoru ti pošle spatne mudr.Jonáš, pošleš spat a zaplatiš na učet sumu bud 16,50eur za malý vypočet alebo 21,50eur za velký, pri malom vypočet musiš vediet aspon hodinu svojho narodenia, pri velkom presný čas narodenia +-4min, vtedy ti vyráta aj životaschopnost plodu, aj čas kedy sa narodí -teda či v noci alebo cez den, a samozrejme pohlavie dietata, vypočet je dobu jedneho roka.
treba však dodržiavat jeho pokyny
inak tu si to baby rátaju ale nie je to jeho stránka , niektorým vraj sedí vypočet s tým , mne nie
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...
dátumy ktoré ti vyjdu na tejto stránke, su dni podla postavenia hviezd, najplodnejšia si den pred týmto dnom , čiže pozeraj dátum a ten den predtým je platný pre otehotnenie
niekde mám aj pokyny od Jonáša tak ak by si mala záujem pošlem na mail
Prečo mi to tu skáče vzdy dva krát???už šibe aj tejto stránke z tých našich grafov asi 😀
@janie80 no, necakam ze nieco bude, lebo nic v obdobi ovulacie nebolo 😉 .
Na fertility som mala tiez, uz vysoku pravdepodobnost - percentualne neviem, ale nic nebolo.
Kedze som 5 mesiacov po cisarskom, az tak velmi sa nesnazim. Predtym pred rokom bez snazenie, so slovami partnera, chcem dieta a mojimi - mame cas, som po cca 2 mesiacoch otehotnela.
Vsetko asi ma svoj cas a zmysel.
@lucica no co uz, maly byk, ci blizencek to nebude, ale može to vyjst dalsi mesiac. Drzim palce
@saranata ahoj, kukla som si na stranku, čo si tu napísala dr. Jonaš... Chcem sa ťa opýtať da sa to vypočítať aj spätne? Keby som si to chcela skontrolovať, či to sedí aj na moju dceru? 🙂 Vyplnila som si všetko datum, presny čas, ale ukazalo mi to od 6.9.2011 🙂 Tak ak by sa mi to podarilo teraz v septembri, tak to by bola ďalšia baba 🙂

@darinkazv jeeej parada!!!! a nemyslela tym 5tt od odplodnenia? ak by si bola 5tt od poslednej mrchy, tak by srdiecko este nebolo vidno 😉