icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
5. sep 2011

@lucica a uz mas odpoved, preco to teraz nevyslo 🙂. V jeden mesiac, tolko oslav? Neblazni 😀

backorka
5. sep 2011

@lucica no nam ked to ani teraz nevyjde, tak kupim pre mm nejake vitaminy a budem ho musiet donutit to brat, to bude boj 😀

backorka
6. sep 2011

@darinkazv
@saranata
@janie80
@leann245
Dobre ranko zienky, tak ja dnes takto, teplotka sa drzi, tak som happy http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c 😀
Vcera som sa pomiatla a po dietnej veceri som zjedla asi 1/3 pohara nugety, ze ako mi bolo ze, fuj 😝

backorka
6. sep 2011

@janie80
@abriela inak baby, to na FF mate kupene to VIP clenstvo ked vam ukazuje ten pregnancy monitor? lebo mne sa to uz zrusilo... 😒

saranata
6. sep 2011

@maminka142 myslím že spätne ta to nepustí , tá stránka je nastavená podla dátumu

saranata
6. sep 2011

@backorka dobre ráno žienka , tak graf fajn, a nutela no čo ti poviem , tiež mám občas takéto nájazdy a večer zožerem celu Milku 😀 😀 😀 ale ved to je dobre na nervy, a ked ta nikto nevidí tak sa to nepočíta, to si vzdy hovorím.

a tento moj malý pearcing to aj tak zo mna všetko vycucne,

ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

abriela
6. sep 2011

@backorka dobre rano. Nemam VIP kupene ale asi kazdych 14 dni mi to na 5 dni nabehne. Mam znova na teba otazocku. Naucila si ma ako dat link na stranku a teraz neviem, ako to spravit, aby mi bralo (zobrazilo) aj dalsie dni. Dam sharing/charting home page/view ale stale mi to ukaze len do 31.8.

backorka
6. sep 2011

@saranata uz uhniezdujes vajicko, ked ti klesa teplota? 😀 ze pearcing, som najprv nechapala ze co tym myslis 😀

backorka
6. sep 2011

@abriela tak a nie je to preto, ze ti zacal dalsi cyklus? ja neviem, vzdy ked si zadam dalsi den, tak si kliknem na view home page a mam to aktualizovane...
Takze si mam stale zaznamenavat aj tie ostatne sprievodne udaje a ono sa mi to potom niekedy ukaze?

saranata
6. sep 2011

@backorka neviem čo sa uhniezduje síce, ale teplota klesla 🙂

no ja ju v posledných dnoch volám pearcing lebo len didááá didáááá, zuby nám idu , zlatičko moje, tak je na mne zavesená furt, ale nevadí ,
toto je inak najkrajší vek teraz tak si to užívam, všade je , všetko chytá, všade vleze, všetko berie, no paráda 😀 😀 😀 😀 😀

abriela
6. sep 2011

@backorka Hmm. Nezacal, takze je to asi v niecom inom 😒

backorka
6. sep 2011

@saranata ved sa aj cudujem ze stihas tak casto odpisovat pri takom malom certikovi 😀 do kedy by asi chcela kojit? ci kym sa ti bude dat?

backorka
6. sep 2011

@abriela a ked si das setup tej homepage, mas tam zaskrtnute ze auto update?

abriela
6. sep 2011

@backorka Wau, ty si genialna 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c
@saranata na tvoju bobovu drahu sa nechytam 😉

saranata
6. sep 2011

@backorka niekedy mám ráno a poobede také chvílky ked sa hrá tak tu sedím a pijem kávičku a stíham, niekedy vobec 😀 😀 ona sa teraz všetko učí takže všetko chce skusit a chytit a vidiet ale je to jedno z najkrajších období .
dobu dojčenia neriešim , dokedy bude chciet malá , je to to najkrajšie na svete a má to milion výhod pre matku a aj pre dieta... 🙂

saranata
6. sep 2011

@abriela do ovulky to bolo všelijaké tento mesiac, teraz po ovule je to klasika
ale toto je normálne kedže kojím a mám poruchu stítky , takže až také zle to neni pokial je ovula 😉

saranata
6. sep 2011

@backorka a práve teraz ked som ti odpisovala mi malá strčila do jogurtu obe svoje ponožky, hm takže tak 😀 😀 😀 😀

backorka
6. sep 2011

@abriela jej, dakujem 😀 no inak, mas dost vysoke teploty, nie si tehu? testovala si?
@saranata a nevycerpava ta to moc?

saranata
6. sep 2011

@backorka myslíš dojčenie? absolutne nie, ked bola malinká tak to bolo skor odlahčujuce, nakolko nevstávaš zohrievat vodu a pripravovat mlieko, a teraz kojím na požiadanie, takže ked chce ona to vie už povedat a hotovo, absolutne ma to neobmedzume a nevyčerpáva, a hlavne všetko mi papá bez problemov a je zdravá a to je najpodstatnejšie 🙂

janie80
6. sep 2011

caute kocice, ja dnes hop-skokujem... 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/358820
@backorka tiez to nemam zaplatene, len mi to raz za cas na 5 dni nabehne... 🙂 alebo sa skus zaregistrovat na iny mail a budes to mat zase na 30 dni... 😀
@saranata nie je na uhniezdenie nejako skoro? 😕

saranata
6. sep 2011

@janie80 celkom pekne skáčeš hore, ale hlavne že hore
ja som si srandu robila , nemá sa čo zahniezdovat, ale skoro by to nebolo , ovula trvá tak 12-20 hodín a kedže nevieš kedy presne tak sa može aj od 3 DPO podla grafu už zahniezdovat , ale ako hovorím u nás to teraz nehrozí 😒

janie80
6. sep 2011

@saranata a co ty vies? 😉 mozno budes prekvapena... ved juniori vydrzia vraj az 7 dni... sice tych 7 sa mi zda prehnane, ale poznam kocku, ktora mala posledny styk 5 dni pred ovu, a je tehu... 😉

backorka
6. sep 2011

@saranata tak to je potom super, nie vsetky dojciace matky to asi maju tak ako ty 😉
@janie80 pekne teplotky pekne... ze by sme mali vitazne grafy? 😀

janie80
6. sep 2011

@backorka este je skoro na to, aby sme vedeli, ci vitazne... minuly cyklus som mala LF 17dni... 😠 aj som sa zacinala tesit a nic z toho... moja obvykla LF je 13 dni, tak 17 mi davalo nadeje... a teraz pri mojej zatial neliecenej stitke by to bol skor zazrak, ak by sa podarilo... ale zase, ovula bola, tak mozno z motyky vystreli a podari sa prave vtedy, ked tomu nedavam takmer ziadnu nadej... uvidime...

maminka142
6. sep 2011

@saranata ok, ďakujem 🙂

leann245
6. sep 2011

@backorka @saranata @janie80 Ahojte krasne damy 🙂 Pripajam aj svoj graf a radsej ho ani nekomentujem...husenkova draha pokracuje ako podla sablony 😒 Vcera ma trosku prekvapilo, ze som mala na nohavickach stredne velku kvapku krvi....netusim, kde sa tam vzala a potom sa uz nic podobne neobjavilo...moze to byt nejaky sprievodny jav prichadzajucej ovuly? Nikdy sa mi to takto nestalo, tak fakt neviem...
Vase grafy vyzeraju uplne super...len tak dalej a teploty pekne udrziavat v tejto hladine 😉 saranata nam zase mieri do polarnych teplot, ale to urcite len preto, lebo zahniezduje 😉 Inac backorka, s tou cokoladou si ma pobavila...precitala som si to hned potom, ako som tu v kancelarii zjedla taku mensiu, ale predsa celu cokoladu co som nasla u nasich v byte 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/35e10e

abriela
6. sep 2011

@saranata kazda mame nieco, co je pre nas normalne, ci nenormalne. Inak ako citam, ty mas doma dobru zabavu 🙂
@backorka jedna myslienka ze som tehu uz vcera padla, lebo nejako citim pravu stranu, ale myslim si, ze je malinka pravdepodobnost, zeby to tak bolo. Kedze som uz raz tehu bola aj ked neplanovane, viem ake pocity boli a ako som vravela, naco robit test, ked aj tak som tehu aj ked mrska este ani nemeskala.

backorka
6. sep 2011

@janie80 ja viem ze je este skoro, to ja len tak srandujem pre dobru naladu 🙂
@leann245 no vies ako si to s tou nugetou vycitam? hned sa mi zvacsila sunka na bruchu 😀 no ak ti aj zajtra klesne, co by mohla, tak uz sa snad blizis k ovule, drzim palce 😉
@abriela tak to mas moj obdiv za to ze si taka kludna, ja nevydrzim netestovat do mrchy, ak zajtra budem mat tiez vysoku teplotu, tak si asi urobim rano test 😅 ale ked uz vies ake pociti mavas ako tehula, tak je to ine 🙂

abriela
6. sep 2011

@leane245 pri testoch vymedzitelných pricin je pri takychto nameraných dátach záver: Hodnoty su vymyslené, lebo ti to skače hore dole 😉
@backorka teplota pri ovulke stupa 😉 a k testom. Trpezliva niesom, len tutu mutu v spravny cas nebolo, preto si myslim, ze sa nic nedeje. Testov som uz skusala habadej, aj ked zvycajne s tym, ze dufam, ze kolajnicky nebudu

backorka
6. sep 2011

@abriela takze vy sa teda nesnazite o mimi, ci ako?
No najskor klesa potom stupa, viem 🙂