icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

backorka
5. sep 2011

@darinkazv jeeej parada!!!! a nemyslela tym 5tt od odplodnenia? ak by si bola 5tt od poslednej mrchy, tak by srdiecko este nebolo vidno 😉

darinkazv
5. sep 2011

@backorka no, nespýtala som sa, že ako to myslela, lebo už za mnou brali ďalšiu maminu. 😝 opýtam sa svojej dr. v stredu v poradni 🙂

leann245
5. sep 2011

@darinkazv tesim sa s tebou 🙂 Urcite myslela 5.tyzen od oplodnenia...ja ked som bola na prvom sone, tak povedal doktor ze je to taky piaty-siesty tyzden a male malo 2mm...tvoja fazulka je trikrat väcsia, tak urcite musi byt starsia, aspon tych 7 tyzdnov 🙂

darinkazv
5. sep 2011

@leann245 tak to som sa ukľudnila :D

backorka
5. sep 2011

@saranata chcem sa ta opytat taku blbost 🙂 ked zena otehotnie a ma v tych prvych priznakoch take divne pocity v podbrusku, nieco medzi steklenim a bolestou, tak to musi byt iba v okololi maternice, cize v strede, alebo aj pri vajecnikoch, cize naboku?

saranata
5. sep 2011

@darinkazv oni ti to budu upravovat podla sona priebežne

saranata
5. sep 2011

@backorka odozvy može mat všade, ale podla seba tesne pod lonovou kostou som mala prvé také silnejšie pocity

darinkazv
5. sep 2011

@backorka ja som mala napr. len na ľavej strane také pocity 🙂

backorka
5. sep 2011

@darinkazv
@saranata dakujem baby... lebo dnes mam cely den cudne pocity vselikde 😀 inak ja to milujem, ako si budem teraz az do mrchy nahovarat vsetky priznaky 😀 😀 😀

darinkazv
5. sep 2011

@backorka ale čo by si si nahovárala. tak ak je niečo inak, než si bola zvyknutá na tvojom tele, tak je prirodzené, že žena to pripíše tehotenstvu. držím palce, aby boli onedlho na testíkoch stále viac a viac silnejúce // 😉

abriela
5. sep 2011

@janie 80 chcela som ukazat graf, no ukazuje len po 16DC a ja mam uz 21. Teploty od 37-37,1 a pred ovu boli okolo 36,5. Pravdepodobnost tehu 63% ale urcite to tak nieje ☹
@lean245 ked veris tak ovu pride 🙂, len nemame ukazkove cykly.
@backorka cykly som predtym malava take cca 24dnove a ovulka bola v 9-11 den. Kamoska mi vravela, ze preto som taka stihla, ze tak casto mavam mrsku. Po tehu sa to zmenilo, cykly boli cca 26 dnove, ale asi sa uz telo normalizuje a vraca tam kde bolo predtym.

saranata
5. sep 2011

@backorka možeš cítit aj uhniezdenie , ja som to pri druhej dcere citila asi 7 DPO také dve tri vyraznejšie pichnutia a 9DPO som už vedela že som tehu

abriela
5. sep 2011

@backorka ked som otehotnela, prve co som citila bolo napatie v prsiach. V neskorsich mesiacoch som citila co pises, len v lavej casti. Moja malicka by bola asi silna lavicarka 😔 .

backorka
5. sep 2011

@darinkazv problem je ten, ze predtym som si tieto miniaturne pocity nevsimala a nicomu ich nepripisovala, to len teraz prvy mesiac sa tak pozorujem, co urcite moc neprospieva 😀
@saranata tak to si mala super, ja to nemam s cim porovnavat, takze neviem, ale cas ukaze, len si kratim chvilu rozoberanim rakzej malickosti 😀

saranata
5. sep 2011

@backorka ale ved to patrí k tomu, každá to robí a každá bude, ked po tom velmi tuži 🙂 🙂 🙂

backorka
5. sep 2011

@saranata ved hej, ale nechcem byt simulantka a robit z komara somara ako ked citam tu niektore diskuzie, ze zeny rozoberaju skoro kazdy vlas co im inak stoji, chapes 😀 😀 idem dnes cvicit, tak som zvedava ci budem vladat ako obvykle a ci ma nebude pichat v podbrusku 🙂

darinkazv
5. sep 2011

@backorka 😉

janie80
5. sep 2011

@darinkazv supeeeeer, strasne sa tesim srdiecku... 😉 neboj, doki urcite myslela 5 tt od oplodnenia, to by fakt srdieckko este nebolo, ak by to bolo od zaciatku prvej mrchy... to by vlastne znamenalo, ze ti mrcha meska len tyzden...
@backorka no ved to... keby som ja mala byt tehu stale, ked si najdem priznaky... sak ja mam tolko priznakov, ako nemaju vsetky tehule na svete dokopy... 😀
@abriela nechcem ta sklamat, ale ja som mala uz aj pravdepodobnost 93%... a nic z toho nebolo... ale veriiiiime, ze tebe bude stacit aj 63%... 😉 ved mame predsa mesiac divnych cyklov a grafov... ked budu vitezne tehu, tak sa nebranim ziadne divocine... 😀

lucica
5. sep 2011

@backorka
@darinkazv Baby tak smola, prišla. Pred hodinkou. Tak budem pokračovať v snažení s vami ☹

lucica
5. sep 2011

@saranata ako si zistim tie terminy podla jonaša? Kde?

saranata
5. sep 2011

@lucica napíšeš sem info@centrumjonas.com potom vyplníš prihlášku ktoru ti pošle mudr.Jonáš, pošleš spat a zaplatiš na učet sumu bud 16,50eur za malý vypočet alebo 21,50eur za velký, pri malom vypočet musiš vediet aspon hodinu svojho narodenia, pri velkom presný čas narodenia +-4min, vtedy ti vyráta aj životaschopnost plodu, aj čas kedy sa narodí -teda či v noci alebo cez den, a samozrejme pohlavie dietata, vypošet je dobu jedneho roka.

inak tu si to baby rátaju ale nie je to jeho stránka , niektorým vraj sedí vypočet s tým , mne nie
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

dátumy ktoré ti vyjdu na tejto stránke, su dni podla postavenia hviezd, najplodnejšia si den pred týmto dnom , čiže pozeraj dátum a ten den predtým je platný pre otehotnenie
niekde mám aj pokyny od Jonáša tak ak by si mala záujem pošlem na mail

saranata
5. sep 2011

@lucica napíšeš sem info@centrumjonas.com potom vyplníš prihlášku ktoru ti pošle spatne mudr.Jonáš, pošleš spat a zaplatiš na učet sumu bud 16,50eur za malý vypočet alebo 21,50eur za velký, pri malom vypočet musiš vediet aspon hodinu svojho narodenia, pri velkom presný čas narodenia +-4min, vtedy ti vyráta aj životaschopnost plodu, aj čas kedy sa narodí -teda či v noci alebo cez den, a samozrejme pohlavie dietata, vypočet je dobu jedneho roka.
treba však dodržiavat jeho pokyny

inak tu si to baby rátaju ale nie je to jeho stránka , niektorým vraj sedí vypočet s tým , mne nie
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-...

dátumy ktoré ti vyjdu na tejto stránke, su dni podla postavenia hviezd, najplodnejšia si den pred týmto dnom , čiže pozeraj dátum a ten den predtým je platný pre otehotnenie
niekde mám aj pokyny od Jonáša tak ak by si mala záujem pošlem na mail

saranata
5. sep 2011

@lucica to nevadí hlavu hore, ide sa dalej 🙂 🙂 🙂 som povedala že v septembri to príde 😀

saranata
5. sep 2011

Prečo mi to tu skáče vzdy dva krát???už šibe aj tejto stránke z tých našich grafov asi 😀

backorka
5. sep 2011

@saranata to aby sme citali pozorne tvoje mudrosti 😀 no uz mam po cviceni, kvalitne ma bolelo a pichalo v podbrusku, ale som aj dost nafuknuta, takze to bude asi z toho 😉
@lucica juuj no ide sa dalej, tento mesiac bol proste na hlavu, dalsi bude ten plodny, uvidis 😉

abriela
5. sep 2011

@janie80 no, necakam ze nieco bude, lebo nic v obdobi ovulacie nebolo 😉 .
Na fertility som mala tiez, uz vysoku pravdepodobnost - percentualne neviem, ale nic nebolo.
Kedze som 5 mesiacov po cisarskom, az tak velmi sa nesnazim. Predtym pred rokom bez snazenie, so slovami partnera, chcem dieta a mojimi - mame cas, som po cca 2 mesiacoch otehotnela.
Vsetko asi ma svoj cas a zmysel.
@lucica no co uz, maly byk, ci blizencek to nebude, ale može to vyjst dalsi mesiac. Drzim palce

lucica
5. sep 2011

@abriela obaja s muzom sme blizenci, skoda 🙂

lucica
5. sep 2011

@backorka Mna pekne bolelo podbrusku a prsia asi tžden pre mrchou. Ovela viac ako inokedy. Neviem preco? No muzovi som povedala, ze sa asi malo snazil 🙂

lucica
5. sep 2011

@saranata posli mi to prosim do mailu. Ďakujem a ja sa budem teda snazit dalej 🙂

maminka142
5. sep 2011

@saranata ahoj, kukla som si na stranku, čo si tu napísala dr. Jonaš... Chcem sa ťa opýtať da sa to vypočítať aj spätne? Keby som si to chcela skontrolovať, či to sedí aj na moju dceru? 🙂 Vyplnila som si všetko datum, presny čas, ale ukazalo mi to od 6.9.2011 🙂 Tak ak by sa mi to podarilo teraz v septembri, tak to by bola ďalšia baba 🙂