icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

abriela
6. sep 2011

@backorka minuly rok som este dieta nechcela, ci skor neplanovala, no stalo sa a posledna mrska bola v novembri. Teraz v auguste 2011 sa mala narodit malicka na ktoru sme sa obaja tesili. Osud to zariadil inak 😢 .
V sucasnosti sa tehotenstvu nebranim. Chcem ist na matersku, pretoze som sa na to uz chystala aj v praci. Aj ked viem, ze pre moju maternicu je to, ze este nie som tehotna len dobre, pretoze som po cisarskom len 5 mesiacov. Lekar mi odporucal cakat do dalsieho tehu min. rok.

backorka
6. sep 2011

@abriela fakt az rok? to je strasne dlho 😒

leann245
6. sep 2011

@abriela cozeeeee? To takto hodnotia na nejakej stranke moj graf?? 😲 Ci podla coho sa spravil ten zaver? 🙂 ...no ale mne sa to aj laickym okom zda sialene..najmä ked dva cykly predtym boli grafy uplne perfektne ...aaaach jaj, telo sa mi zblaznilo 🙂 Nikdy mi to takto neskakalo...kazdopadne to asi normalne nie je...len neviem, coho je to priznak 😒

saranata
6. sep 2011

@leann245 no zaujímave to máš teda...tá krv vo vačšine prípadou može byt sprievodný jav skor zahniezdovania,ale u teba nevidiet doteraz ovulu , tak bohvie, ale videla som už také grafy takže možne je všeličo 😉
inak taketo skákajuce teploty, neznamenaju nič zle, ked bude ovu, tak by mali byt vyššie v línii a možu skákat zase, to nevadí , len aby ta ovu prišla 🙂
@backorka hej presne, teplota pred ovulou klesne a následne po uvolnení vajíčka prudšie vystupi smerom hore, to je vlastne indikátor v grafe BT
k tým dojčiacim maminám to poviem takto , tá ktorá chce nemá problem tak to ide ako po masle, dojčenie je v hlave, samozrejme nehovorím o maminách ktoré maju zdravot.problemy
@janie80 no uvidíme, hlavne nech sa mi cyklus netahá teraz neviem kam a nech príde aj mns a všetko nech ide ako po masle v tomto septembri

a čokoládu si doprajte v pohode, ved ako je nam dobre ked ju zjeme....a stastná a spokojná žena najlepšia cesta k otehotneniu

abriela
6. sep 2011

@backorka no v aprili mi topripadalo neskutocne dlhe. Po zakroku ma najviac mrzelo, ze to nebolo prirodzenou cestou. Ale co uz, nezmenim to.
@leann245 nie, nik to nehodnoti. Tak so hodnotia namerane udaje v regulacnom diagrame 🙂 . Ide o to, ze cisla skacu, hore dole.

backorka
6. sep 2011

@saranata ja nic nemozem jest v pohode, kukam dnes na ten svoj spek a nervacim ze sa zvacsil... ja mam asi nanic ten jedalnicek, mam pocit ze furt jem a stale som hladna, porazi ma 😠

saranata
6. sep 2011

@backorka tak sa na ten špek nepozeraj 😀 😀 😀 teš sa z uspechov...graf máš zatial super, chudneš, cvičíš a tak,
jáj ženy mne je teraz tak dobre, dieta mi spí, kávička a nohy na stole, takmer najkrajšia časť dna 😀 😀 😀 snažím sa síce nepozerať okolo seba 😀 to budem riešit neskor , teraz vegeeeeet 🙂

backorka
6. sep 2011

@saranata tak to ti je fakt skvele, ja sa potim v robote 😀 inak, co myslis aka je sanca ze som tu ovulu mala fakt az 21DC? lebo ten graf mi ju tam vyznacuje dokonca plnou ciarou ak si ja vymazem manualne zaznacenu ovu na 16DC... mam verit tomu grafu alebo svojim pocitom?

leann245
6. sep 2011

@abriela aha taaaak 🙂 inac myslim si, ze po takom zakroku ako si mala bude asi lepsie, ked to tehotenstvo pride az trosku neskor,musi sa spamätat telo ale aj psychika...mne vravel kazdy inac, jeden ze pockat 3 mesiace, dalsi ze polroka...a ja som poctivo dodrzala tie tri mesiace a teraz sa nedari, takze nakoniec dodrzim aj tu polrocnu pauzu, aj ked nedobrovolne 😒 Stale si ale myslim, ze najmä telo same najlepsie vie, kedy uz dokaze zvladnut dalsie tehulkovanie a ziadne tabulky s presne urcenou dobou ani tu neplatia...ale drzim ti palceky, nech to dalsie tehu uz bude radostne 😉

leann245
6. sep 2011

@saranata tak to je inaaaaaa paradicka...ja som si spravila kavu a vylozila si na stol aspon jednu nohu, lebo ma boli ten malicek...tak tiez fajn...ale raz, ked mi bude v postielke spinkat este aj babo, tak vtedy to bude ta najkrajsia pohoda na svete 🙂 Len si to pekne uzivaj a okolo sa nepozeraj...praca nie je zajac, neutecie 😀
@backorka a ty si nerob prosim ta vycitky za jednu nutelu...raz za cas su aj v pekle hody 😀 staci si inac sadnut a spek zmizne, aspon ja to tak praktizujem 😀

backorka
6. sep 2011

@leann245 no ale keby si mna videla, tak by si si na mojom mieste tie vycitky robila, ver mi 😀
@saranata inak nerozmyslala si nad tym, ze by ti obcas prisla byt vygruntovat nejaka sikovna pani? ja jednu taku poznam a ani to nestoji vela 😉

saranata
6. sep 2011

@backorka dala by som skor na seba (hlien , bolesti a tak)graf je nastavený na teplotne línie takže nie vzdy presne označí ovu, toje len orientačne si myslím , a dozvieš sa to aj tak bud ked dostaneš mns tak odrátaš cca 14 dní k ovule, podla toho aku mávaš LF alebo ked bude TT pozitívny

saranata
6. sep 2011

@backorka vieš čo mala som jednu studentku , ale ja to nemám rada, ked mi niekto ožehlí ja to aj tak ešte prezehlím lebo to neni zložene tak ako chcem , ked niekto uprace tak si aj tak ten byt prebehnem takže je to zbytočne, a tu by tá pani musela bývat a bez prestávky makat, ty si nevieš ani predstavit čo dokáže za pol hodinku 1 a pol ročne dieta 😀 😀 😀 😀 upratujem ked je muž s nou vonku alebo večer ked sa mi chce, inak to nemá dlhodobý efekt, ale ved to spoznáš ...velmi ti to prajem 😀 😀 😀 😀 vieš ako to myslím 🙂

saranata
6. sep 2011

@leann245 nič takehoto druhu mi ešte nikdy neutieklo 😀 😀 😀 už je hore len tak mimochodom , obdobie kludu končí , už mi skáče po hlave 😀 😀 😀 😀 ale je to aj tak malý zázrak 😀

backorka
6. sep 2011

@saranata Viem ako to myslis, dakujem 🙂 trochu to poznam od svagrinej, synovec ma sice uz 3,5 roka, ale poriadok som u nej este nevidela 😀 no ja som si zehlit nenechala, len upratat cely byt, pravda je ze kupelnu by som si vydrhla sama lepsie, ale stalo to za ten pocit, ze som prisla domov a vsetko bolo upratane, lebo povysavat a aj umyt dlazky naraz v nasom byte je straaaasna makacka, a to nehovorim o kupelni a zachode, prachu a tak 😀

abriela
6. sep 2011

@leann245 dakujem a sme v jednej teme, cize ked otehotnie jedna stiahne so sebou dalsiu. Moj partner uz ma vybraty aj datum narodenia 10.11.2012 😀 , takze do februara to riesit nechce. No samozrejme, ze ja nesuhlasim.
@backorka ver pocitom, nie nejakemu programu a pocitom.

leann245
6. sep 2011

@abriela presne tak....otehotnie jedna a potom to uz pojde ako po zapalnej snure 😀 😀 Tvoj partner chce teda maleho skorpionika? Hmmm, myslim, ze mu to asi nevyjde...my tu mame totiz taku dohodu, ze v priebehu septembra a oktobra tehotnieme rad radom...takze to nakoniec budu raciky alebo levy 😀

backorka
6. sep 2011

@leann245 my s mm strasne chceme levika, ale musela som mu vysvetlit, ze sa nemozme spoliehat na ten jeden mesiac 🙂

saranata
6. sep 2011

@leann245
@backorka
ja mám račika a rybku, a teraz uvidíme čo to bude až to bude

abriela
6. sep 2011

@leann245 ja račika nechcem ☹ . Moji 2 frajeri boli narodení v danom znamení. s jedným som strávila 6 rokov, s druhým 3 a nedopadlo to uspešne 😖 . Levík by bola naša malá, kt. sa mala narodiť teraz 9.8. - pocata v novembri 😉 .
Aj keď na znamení nezáleži, dôležité je, aby sa nám to podarilo a hlavne, aby naše babetka boli zdravé.
Inak s našou dohodou som už oboznámila aj partnera 😀
@ saranta, @backorka, @lean245 pozeram, že zastupujeme celé Slovensko 😀

maminka142
6. sep 2011

@abriela nechcem sa vam miešať do debaty, ale nahodou ráčik je krasne znamenie 🙂 Je to rodinny typ a veľmi obetavy 😀 Ja som rak a aj sestra je račik a ta charakteristika uplne sedí 😉 No, ale možno na chlapov to sedí inak 😕 Moja dcerka je rybka a vraj to bude problemove dieťa, čomu ja neverím 🙂 ... Moc tymto veciam neverím, ale niektore veci naozaj sedia 😉 Ja som chcela marcove a aprílove miminko, ale nezadarilo sa 😖 Tak už mi to je jedno čo to bude, nech sa to už hlavne nam všetkym podarí 😉

darinkazv
6. sep 2011

@maminka142 chlap rak je niečo iné. oni sú majetnícky. rak chlap je úplne niečo iné, ako rak žena 😉

maminka142
6. sep 2011

@darinkazv tak to som nevedela 😕 Myslela som si, že rak, ako rak 😉 Že to je jedno, či je to chlap, alebo žena 🙂 Raka- chlapa nepoznam žiadneho, tak neviem 🙂

darinkazv
6. sep 2011

@maminka142 my sme mali v rodine. už je žiaľ po smrti, tak len v dobrom o ňom. ako, nebol zlý človek, ale staršne majetnícky, žiarlivý. no proste hrôza. ale tak rodinu miloval, aj keď to nejak nedával najavo 😉

backorka
6. sep 2011

@darinkazv
@maminka142
@abriela
@saranata
@leann245
My chceme levika preto, lebo ja som 😝 kebyze som teraz tehu tak budem mat nieco medzi bykom a blizencom, ale mam sestru blizenkynu a s tym znamenim teda nie som moc spokojna 😀

maminka142
6. sep 2011

@backorka levik je krásne znamenie 🙂 Moja maminka bola znamenie leva a mať dieťa v takom znamení, ako bola ona by bola pre mňa veľka česť 🙂 Tak možno to vyjde, aj mne mať levíka 😉 Veď uvidíme, ako nam to povychádza 😀

darinkazv
6. sep 2011

@backorka blíženci sú dvojtvárni. aspoň podľa mojej skúsenosti z okolia :D

darinkazv
6. sep 2011

@maminka142 tak moja mamka, je rak, môj ocino býk, moja sestra váhy, brat ryby, ja kozorožec, dcérka je váhy. svokra je rak, svokor býk, manžel vodnár, jeho brat lev. :P naše malé bude buď baran alebo býk. tak či tak rohatý, takže asi to bude medzi nami iskriť 🙂

maminka142
6. sep 2011

@darinkazv ja mam mužíčka kozorožca a som s ním už 14 rokov (teda manželia sme len 3 roky, ale celkovo sme spolu 14 rokov 😀 ) a som veľmi spokojna 🙂 Ja mam sestry vodnarky, raky a ryby 😉 To budeš mať super 🙂 Barani a byky su bojovnici a su väčšinou podnikatelia 😉

backorka
6. sep 2011

@maminka142 Moj muzik je na prelome byka/barana a som velmi spokojna, lev a baran k sebe dokonale pasuju 😀
@darinkazv je to tak, moja sestra je velka falosnica 😀