icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

tehulkake
23. jún 2011

@sasena033 nie neskusala, pretoze som mala menstruaciu, sice uz druh krat slabsiu a o pol. kratsiu ale predsa, pockam este do dalsie ovu, a potom 🙂 neverim, ze by som mohla byt, radsej pockam, 🙂

tehulkake
23. jún 2011

@janie80 no vidis tak to sedi 🙂 teraz uz viem, ako a co, ale tak minuly mesiac sme sa trafili, a aj predtym, cize 2 mesiace kedy som to spravne nacasovala, 🙂 tak mozno sa coskoro podari 🙂

janie80
23. jún 2011

@tehulkake vraj je len 20% sanca, ze otehotnies v tom cykle... priemernemu zdravemu paru sa to podari statisticky cca piaty mesiac snazenia... ale ved treba skusat a raz sa podari... coskoro...

tehulkake
23. jún 2011

@janie80 no ja mam ten problem, ze uz ked vstanem, tak nespim 🙂, mna to nebavilo, ale teraz uz ked tomu chapem ,tak je to zaujimave, podla mna je to nenormalne co sa s nami zenami deje, muži nam mozu zavidiet, sice trpime, ale potom su tam aj krasne chvile 😀 😀

janie80
23. jún 2011

@tehulkake presne, muza nebude nikdy ten drobcek kopkat a zlostit v brusku... 😉 mozu nam zavidiet... 🙂

katus193
23. jún 2011

@ernuska296 ja mam Lady tester kupila som v lekarni a pouzivala som tak,ze sliny som davala na opacnu stranu 😀 ja dilino,az to mm zobral do svojich ruk a potom mi povedal ze ci som dilino,ze ako to pouzivam 😀 tak az tento mesiac to budem poriadne skusat ze co mi to tam ukaze,ale raz sa mi tam ukazal presne taky vzor ako na obrazku aj ked som to mala opacne,ale bolo to tam,takze mozno bude nieco na tom,co som citala tak baby pisali ze im to fungovalo ale boli aj take ze im to tiez nic neukazalo,tak uvidime 😉

tehulkake
23. jún 2011

KOCKY ja mam jeden problem, od vcera ma picha v lavom boku, a vyzaruje to po celom brucho, ale ked si zatlacim to miesto tak prestane? moze to byt slepak, alebo neviete co?

janie80
23. jún 2011

kocky, ktore sa v tom trosku vyznate, co poviete na moj graf? 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/358820

tehulkake
23. jún 2011

@janie80 fiha vyzera to celkom pozitivne, drzim palce

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake neviem čo, ale asi slepák nie, lebo ten je na pravej strane 😉

janie80
23. jún 2011

@tehulkake no len aby som zajtra alebo pozajtra nepadla na hubu... 😠 ved uvidime... a ak teraz nic z toho, este mame cas cele leto... 😉

tehulkake
23. jún 2011

@jarunka111 uf uz druhy den, sakra, aj v chrbte, to ma od toho, ze sedim pri pc stale 🙂, ono to zacalo po milovani 😒 , ak ked behas 1500m a ta picha v boku🙂

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake som rýchlo prečítala, až som sa ľakla, že ty beháš 1500m? 😀 😀 😀

tehulkake
23. jún 2011

@jarunka111 no niekedy mam ten pocit 😀 tak najlepsie mi to bolo prirovnat, ako niekedy som behala, ale akosi som uplne zlenivela, uplne, po skole mam 2 tyzdne a neviem sa spamat, ze sa uz nemusim ucit a ani nic, domacnost, jedna velka bomba, a muz namiesto toho, aby hnal tak mi povie, ze nech si oddychnem, 😲

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake Len si pekne oddýchni, robota ťa počká 😀 ak to neurobí ovšem muž 😉 Ja som po škole bola tiež mimo, zrazu veľké voľno, žiadne knihy, skúšky, až mi to chýbalo 😀 normálne by som neverila, že to niekedy poviem 😉 Ja som lenivá a behanie som prim nenávidela, to skôr nejaká zumba 🙂

tehulkake
23. jún 2011

@jarunka111 hihi no ja som chodila na salsu, a teraz by som zacala na fit lopte, nejake cviky 😎

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake a ja som aj zlenivela a toho času pri dieťati je tak málo 😉 , ale zase, sú to neopakovateľné chvíle, tak aj tebe prajem, aby si už nemusela chodiť behať 😀 jedine za nejakým drobcom 😀 😀 😀
...inak chceli sme aj my druhé mimi, ale neviem ako nám to vyjde, nesnažíme, len snívam 😔

alicka7
23. jún 2011

Ahojte, aj ja sa pridavam k vam. Ak vsetko dobre dopadne, budem maminou v r. 2012. Som zastankynou pozitivneho myslenia, tak vam tu hodim sem tam nejaky citat, z vlastnej skusenosti viem, ze pozitivne myslenie funguje.
"Môžete byť, čím chcete, len keď v to s dostatočnou presvedčivosťou veríte a konáte podla toho s vierou, pretože všetko, čo myseľ dokáže vymyslieť a v čo verí, môže aj uskutočniť."
Napoleon Hill.

dadkak
autor
23. jún 2011

žienky, viete mi niekto riadne vysvetliť tie merania a zapisovania do grafu? samé si vytvárate ten graf, do ktorého zapisujete alebo ako? fakt som to nikdy nerobila ani sa o to nezaujímala, tak ak môžte, poraďte 😝

tehulkake
23. jún 2011

@jarunka111 wau ja tak obdivujem zeny, ktore chcu este jedno, ja mam momentalne mat strach aj jedno, ci to zvladnem a tak,

tehulkake
23. jún 2011

@dadkak no na stranke www.fertilityfriend.com si len zapisujes, a tam ti samo vygeneruje kedy si mala ovu, a tak je to super, len mam troska problem lebo moja anglictina je slaba ale tak sa zlepsim no 😎

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake ...a tak to zvládneš 😀 😀 😀 skutočne, ten materinský cit ťa navedie, čo a ako. Teraz to znie možno ako sci-fi 😀 , aj nejaké obavy môžu byť, ale keďže to dieťa už teraz chceš, tak sa môžeš tešiť na krásne chvíle 🙂 Aj keď, aby som zostala realistická, nie vždy je to tak 😉 Ale nebudem tu robiť bububu, keď prídu starosti, potom sa budú riešiť, načo si trápiť hlavu dopredu niečím, čo ani nemusí prísť 😉

tehulkake
23. jún 2011

@jarunka111 super hovoris, som krstna tak viem ako to je, nocne budenie, zubky, prve kroky, nocnik ale je to krasne, uz teraz ked trepe mala, a ked bola malicka tak bola uzasna, milujem ju od prvej chvile od kedy som ju videla v nemocnici, take krasne malicke cudo na mna kukalo 😀 a teraz bude mat dva roky, tak strasne to rychlo ubehlo, a stale ked jeej chyba tak mi normalne zavola na telefon a trepe a trepe,

jarunka111
23. jún 2011

@tehulkake a toto zase ja viem o čom hovoríš, lebo malý má čerstvé 2 roky 🙂 a je to fakt krásne obdobie 😀 A z toho, čo píšeš usudzujem, že budeš super mamina, tak sa neboj 🙂 Utekám za drobcom, práve sa zobudil, takže vycikať, napapať a potom ešte von pobehať..... 😀

dadkak
autor
23. jún 2011

@jarunka111 a tá bábätkovská vôôôôôôôôôňaaaaaaa. som na to úchyl. už teraz sa na to teším. ja som našu malú stále fetovala 😀

tehulkake
23. jún 2011

@dadkak no presne to milujem, ale nie vsetky babatka vonaju 🙂 neviem ako to robia tie mamicky, ja uz mam teraz detsku avivaz na pradlo hihi,

dadkak
autor
23. jún 2011

@tehulkake aaaaaaa, nejde o aviváž. ide o tú detskú pokožku. ja som malú vždy okúpala a natrela telovým mliekom. ale voňala aj keď som ju okúpala v čistej vode. ja neviem, proste tá vôňa. a ja som z tých mamičiek, čo neperú detské veci zvlášť od svojich a v špeciálnych prípravkoch. ja som oddelene akurát tak plienky prala oddelene a to len preto, lebo som ich na 90 prala 😀 ale prala som v klasickomk arieli a dávala som lenor aviváž. a prala som s našimi vecami. a nič jej veru nie je. suseda tak právala dcére veci v detskom prachu a detskou avivážou a musí jej tak prať dodnes, lebo iné neznesie. a dievča má 17rokov. ale to je sto názorov na takéto veci. na to si každá mamina nájde iný systém a iné dôvody. 😉

tehulkake
23. jún 2011

@dadkak ups, no to je pravda, ja ju mam len preto, lebo mamka mi ju kupila, ze sa jej paci vona, no je deticky krasne vonaju a ta hebka pokozka, nie nadarmo sa hovori hebke ako detska prdel🙂

dadkak
autor
23. jún 2011

@tehulkake joj, ja sa už na to tak teším 😝 😀

tehulkake
23. jún 2011

aj jaa, 😀normalna si ma tak nazhavila 😉 konecne som prisla na to vsetko, joj taka som rada, ze kedy mam vlastne ovu, lebo mi sme sa 6 mesiacov snazili uplne mimo, akurat minul. mesiac sme sa trafili, taka som rada, ze az 🙂 uz len nach Pan Bozko pozehna a bude dobre 😎