icon

V roku 2012 budem maminkou

dadkak
17. jún 2011

ahojte maminy, ktoré plánujete byť maminami 2012, ale aj maminy, čo už viete, že budete maminami v 2012. my sme v štádiu príprav a o mesiac začíname naplno snažilkovať a veríme, že budúci rok pribudne k našej lásočke sestrička alebo braček 😉

darinkazv
7. sep 2011

@leeenka26
@abriela ste tak strašne silné ženy. vy by ste si najbližšie zaslúžili rovno dvojičky. mňa na dlhý čas zlomilo, keď sme prišli o prvé bábätko v 4tt+4 a ranu zahojilo až narodenie dcérky. ale už toto, čo ste si zažili, tak ja by som na to nemala sily, ani psychiku. to chce naozaj silnú ženu. žienky, držím vám silno silno palce a nech sa čím skôr zadarí. a hneď dvojnásobne najlepšie 😉

abriela
7. sep 2011

@darinkazv Dakujem. Dvojicky mame v rodine, takze vsetko je mozne. Citom o tebe - malovanie na textil, servitkova technika - mame spolocne zaujmy 🙂

darinkazv
7. sep 2011

@abriela 😉 ja si aj teraz idem urobiť tehu tričká. lebo tie s motívmi sú predražené. ja si kúpim jednofarebné a pekne si tam namaľujem podľa svojich predstáv 🙂 aj malej som tak spravila tričko hello kity. stálo ma 2eurá, kdežto keď chceš také v obchode kúpiť, tak dáš aj 11eur. 😝 je to veľká pomoc a keď je to tvoje hobby ešte k tomu, tak taký relaaaax 🙂

saranata
7. sep 2011

@darinkazv teraz som prišla z vonku a som v šoku☹
chuda jeho žena a deti ...hrozne

leeenka26
7. sep 2011

@abriela suhlasim s tebou a dakujem aj tebe za rpivitanie 🙂) co sa stalo ak sa teda mozem opytat?
Do koca roka, presne tak, nech mame pekne vianoce :D

b.bardyova
7. sep 2011

@backorka ahojte ...tak ja idem v piatok k doktorovi,,,ide mi pozriet, ze ako to tam je 😀 oficialne zaciname s doktorom riesit babo

janie80
7. sep 2011

@leeenka26 ahoj, vitaj medzi nami... sme tu taka fajn vesela, optimisticky naladena particka... jednoducho sa to do konca roka musi podarit a hotovo... 😀 drzim palce nech rychlo opustis stav "snazilka" a zmenis ho na stav "tehulka" 😉

leeenka26
7. sep 2011

@janie80 dakujem a tebe prajem presne to iste 🙂

abriela
7. sep 2011

@darinkazv s trickami je to skvely napad. Ja som malovala jedine na rifle, lebo som tam mala nejaky biely fliacik, tak som pomalovala biele kvietky na zadok a aj na nohu 🙂.
Decopage som aplikovala na crepniky. Malovanie na skolo zas mam na hrncekoch a poharoch 🙂.

darinkazv
7. sep 2011

@abriela ja mám decoupage aj na textile 😉 ale na oblečenie je to ťažko, lebo lep zatvrdne a škrabalo by to. ale na taškách, obrusoch a tak je to super 😉

abriela
7. sep 2011

@leeenka26 mala malu ojedinelu chybu o kt. som vedela zhruba od 10tt, no verila som na zazrak. Ved vsetky vysledky vychadzali dobre. Este aj vysledkok z amniocentezy - cakate zdrave dievcatko.
Ale v 21tt pri morfologii mi lekar povedal, ze je to uz take rozsiahle, ze by to mala neprezila a naslali dalsie komplikacie. Koncilo to nakoniec cisarskym v 22tt a poriadne to poznacilo moj zivot.
Tvoj mesiac je september, moj november. Nasi anjelici sa na nas zhora pozeraju a urcite sa nam kusok z nich vrati v roku 2012 v podobe dalsieho babetka.
Ved sme v spravnej teme, kde sa uz snura roztrhla a tehotna je darinkazv.
.

backorka
8. sep 2011

@darinkazv som na FB, ale asi by si mi musela povedat svoje cele meno aby som ta nasla 😉 s tym Palom ma to fakt vzalo, strasna tragedia 😢
@leeenka26 my sa snazime od maja, tento cylkus si prvykrat meriam a robim graf na ff, a tiez zistujem ze mam ovu riadne posunutu, co mi vobec nie je po voli... dllllho som brala HA a bola som zvyknuta na 28 dnovy cyklus a teraz sa mi to za par mesiacov vysplhalo na 34 dni... a vobec nie si posadnuta, je to uuuplne v pohode, ved ako inak by sme zistili ako funguje nase telo? je to potrebne, kedze ta zena, co skutocne chce dieta je plodna fakt len jeden den... (ze tie co dieta nechcu otehotneju hocikedy, nad tym sa ani nejdem rozculovat!) 😉

backorka
8. sep 2011

@b.bardyova super supeeeer, a ktory DC budes?

Inak ja dnes takto baby, vyzera to dobreeee http://www.fertilityfriend.com/home/36c95c (tu ovu som si vymazala z toho 16DC, aj ked stale dufam ze tam bola...)

saranata
8. sep 2011

@janie80
@darinkazv
@backorka
a ostatne žienky...dobre ránko
ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/36bfc4

som hrozne otrasená stále z tej včerajšej tragedie, tolko mladých ludí , a náš Palko ☹ hrozne, pre rodičov, manželky , detičky....

saranata
8. sep 2011

@backorka no zatial dobre, tak nech to ide do uspesneho pozitívneho TT

backorka
8. sep 2011

@saranata no konecne aspon po ovu to mas v poriadku 🙂 inak aj mna to dost vzalo, ja vacsinou byvam k takym veciam lahostajna, ale toto sa fakt nemalo stat, tolko mladych uspesnych ludi, hrozna tragedia 😢

backorka
8. sep 2011

@saranata nooo to by mohlo, ale kedy budem testovat, ked fakt netusim ktory DPO som... grrr nervozna som z toho 😀

saranata
8. sep 2011

@backorka netestuj čakaj, aspon 18 dní po ovule a uvidíš to sama na grafe, ale to už aj budeš vediet, skus jeden mesiac netestovat

backorka
8. sep 2011

@saranata a po ktorej ovuleee??? no ty si mi vtipna hned zrana 😀 to by som si musela zviazat ruky aby som dva tyzdne netestovala 😀 😀 😀

saranata
8. sep 2011

@backorka po 21DC, a 😀 😀 😀 tak testuj každý den 😀 😀 😀

abriela
8. sep 2011

Dobre rano kocky, dnes teploty stupaju.
toto je moj graf http://www.fertilityfriend.com/home/356a0c

saranata
8. sep 2011

@abriela ved ty si už na test....robila si si?

backorka
8. sep 2011

@saranata ccc a abriela uz moze testovat? 😀 😀 😀 srandujem, budem si robit len kazdy druhy den 😝
@abriela otestuuuuj saaaaa 😉

saranata
8. sep 2011

@backorka určite do 14DPO netestuj aspon, to je zbytočne, potom si len nahovára človek či tam je duch alebo nie 😉

backorka
8. sep 2011

@saranata ale vies ako by som si chcela nahovarat ducha? ved to patri k tomu, tesim s ana to 😉

saranata
8. sep 2011

@backorka no ale čo potom to sklamanie, tak ti nebudem brat radost , tak si to nahováraj ,
a nech sa ti to potom aj potvrdí 😀 😀 😀

abriela
8. sep 2011

@saranata, @backorka kazdy test ktory som doteraz robila bol s myslienkami nech je tam jedna ciarocka. Aj ked tento rok este ziadny testik nebol. Myslim si, ze tehu niesom, aj ked teploty sú ake sú. Ale teraz, ak by som bola tehu (wau), tak vdacim za to aj tejto stranke 😀 😀 😀 a budem sa snazit tahat vas so sebou.

backorka
8. sep 2011

@saranata ved jasne, ja som celkom realistka, ked je raz test negativny tak je negativny, este nie som tak psycho aby som ten test rozoberala ci predsa len tam nie je kustek ruzovej 😀 naj je ale mm, ten sa ma kazdy den pyta ze ci som tehu 😀
Inak mozem sa ta opytat nieco intimne?

saranata
8. sep 2011

@backorka intimne? rozoberame tu svoje hlieny, krčky a sex s manzelmi , a ty sa chceš opýtat niečo intímne??? no daj... 🙂

saranata
8. sep 2011

@abriela no držím moc palce, tak čakaj ešte, a ked nepríde mns tak otestuješ a bude 🙂